- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Onderon #40101 üzenetére
pont tegnap telefonáltam én is, mert több számlával kapcsolatban is elmaradást jelzett az online felület, még olyannal is, aminek még 2 hét volt hátra a befizetési határidőig!?!?
sosem volt elmaradásom, most sincs, ebben az ügyintéző hölgy is megerősített, valamint elmondta, hogy vannak problémák néha a rendszerrel, de továbbítja az illetékesek felé a problémát, akik hétfőn orvosolni fogják a dolgot.
aranyos hölgy volt, jól elbeszélgettünk, még azt is elmondta, hogy azért csak hétfőn, mert ott pénteken rövidített munkanap van, hétvégén pedig nem dolgoznak.
nyomott persze a végén némi keresztértékesítést is - igaz, én nem voltam kellően fogékony rá, mert a tablet nem tartozik a kedvenceim közé -, még a bevezetés is jó volt, érti a dolgát a csajos, na!
ja, és sms is jött, benne az ügyintéző nevével, rá is kerestem az egyik közösségi oldalon, és bizony a hangja tükrözte a lényét...
gondolom, a meghatározott időintervallumban fogadni köteles hívások miatt adott az első vonal, akinek csak annyi a dolga, hogy időben fogadja a hívást, és aztán passzoljon tovább az illetékeshez, mást viszont nem kell csinálnia, ügyet nem intéz, de szerencsére nekem nem is volt hozzá szerencsém tegnap. -
válasz
Onderon #39793 üzenetére
nem lesz túlterhelt a hálózat, a nagyobb tömegeket kisebb helyre tömörítő rendezvényeken...
nem hiszem, hogy a változás annyit számítana, amitől a jelenlegi részededési arány megfordulna.gyuromoj; szia, a társkártyában csak annyi a buktató, hogy fizetni kell mellé a főkártyás előfizetést is, de ha az nem gond, akkor mehet.
amennyiben csak a net kevés a mozaik xs esetén, úgy semmi értelme felfelé váltani, hiszen nem sokat nyersz vele, inkább nyomj rá 1000 ft ellenében net&roll 1gb bővítést, akár lte verzióban is, így 4200 ft lesz összesen, és lesz benne 1.2 gigabyte adatforgalom, akár lte eléréssel. -
-
lord.lakli
őstag
válasz
Onderon #37823 üzenetére
Gondolom ha naponta piszkálnám őket akkor megoldódna, de 1 hónap után feladtam és csak időnként kérdezek már rá. Úgy fogom fel, hogy T vigyáz a pénztárcámra, hogy nehogy aláírjak 24 hó rabláncot és nehogy vegyek valami komolyabb telefont (nyáron S3 LTE lett volna, most G2).
-
1430
senior tag
válasz
Onderon #37637 üzenetére
Akkor hogy erről is legyen válasz a topikban, ha valaki rákeres.
Készülék törlesztőt előbb is be lehet fizetni. Ha valaki nem az összes részletet kívánja rendezni, akkor viszont arra számítson, hogy időrendben kerülnek lekönyvelésre a számlák: például ha még 5 részlet van hátra, de csak 3-at akar befizetni az ügyfél, akkor nem a végéről, hanem a soron következő számlákból zárnak le. Vagyis 3 hónap nyugi lesz, aztán megint jönnek a részlet csekkek.djculture
Míg tart az ajándék 200 MB, nem terhelődik a Go!NapiNet napi díja.Storms
Benne van a kis borítékban a SIM mellett a leírás...beast153
Márpedig 10-e tájt van a vizsgálat, és a pontokat azonnal meg is kapod, de ha arany szintre lépésre vársz, az valóban csak következő hónap 1-én történik meg, még ha most el is éred a szükséges pontszámot (és az időkorlát letelt illetve épp nincs lejárt számlatartozásod).
» Parasite, igen, mire kezébe veszi valaki a számlát, lehet hogy más a beváltható pontszáma. Akkor is kap pontot az ügyfél, ha késve fizet, de ha nagyon megcsúszna, akár az összes addigi pontját bukhatja.
» punky10, viszont a beváltható pontok 24 hónap után évülnek el.Balazska15
Elvileg Pest megyében van 17 óra utáni kiszállítás, de attól, hogy valaki ilyen kései időpontot választ, jellemzően már korábban megkísérlik a kiszállítást.StLui
Elvileg csak tarifahűséget válaltál, tehát vehetsz készüléket, de ez már 1435-ös téma. -
-
rayoliviero
veterán
válasz
Onderon #37464 üzenetére
Nem adtak nyomtatott papírt, amin szerepel, hogy kell aktiválni a SIM kártyát. És online sem található meg, a jótállási jegy, számla és egyéb papírok mellett.
Telefont engedték megrendelni a kód nélkül, aktiválni már nem (csak az ügyintéző nem, nem is tudta). A másik később gond nélkül aktiválta. Nem a T hibája?
Eddgi nem volt barátnőmnek szüksége a kódjára. Te ilyenről még nem hallottál? Most pedig, amikor szükség lett rá, kapott is egyet, ami csak korlátozott ügyintézésre jó. Később küldik majd postán a véglegeset. Nem a telefonnal jött meg, hanem külön fog megjönni. Akkor addig várnunk kellene még ki nem küldik a kódot?
Te pedig az a típusú ember vagy, aki azt hiszi, hogy mindenkinél mindent jobban tud, pedig az sem tudod, hogy mi van a háttérben, mi hogy történt. A másik pedig, hogy meg akarod hatrározni, hogy ki mit írhat a topikba, gondolok itt leginkább az iphone szakmai topikra. Észre sem veszed, hogy Te gyártod az off hozzászólásokat.
Azt tanácsolom neked, hogy inkább magaddal foglalkozz! -
rayoliviero
veterán
-
Daffni2
addikt
válasz
Onderon #37143 üzenetére
vodafone-nál pedig azért van készleten (ha van egyáltalán: felhívtad, tényleg van?), mert a vodafone előfizetők nem potenciálisan iphone vásárlók. de ebbe most ne menjünk bele miért állítom ezt, próbáld meg elhinni, hogy tényleg így van.
Régen hallottam már ekkora butaságot
Azért kíváncsi lennék mi alapján írtál ilyen blődséget?
Sajnos az Apple mindig eljátsza ezt a szemétséget, mert korántsem fogynak úgy a telefonok mint azt tervezték,mesterséges hiányt gerjesztenek gondolván akkor majd jobban kapkodnak a készülékek után.
Ráadásul a minőséggel meglehetősen sok probléma van, érdekes módon 1 év jótállást vállalnak a csúcshiperszuper telefonokra.Az összes ismerősöm akinek iPhone készüléke van 50%-ban már cserélni kellett.
Gondolom a Vodafone tanulván az előző hiány mizériából, jó előre bebiztosította a mennyiséget.
Már amennyire lehetséges volt.pld állítólag arany(pezsgő) színűt még nem fogott a kezébe senki, 32 GB úgyszintén.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Onderon #37143 üzenetére
Nem lesz tole bajom? Semmi garancia, hogy karacsonyig be lehet majd szerezni, a gyorsasagukat elnezve. Ha jon is, akkor mindig csak par darab, ami rogton elfogy. Es ha karacsonyra szanna az ember, akkor ez eleg kellemetlen. Es lesz meg ezzel egy par ember rajtam kivul igy.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Onderon #37143 üzenetére
Amikor az iPhone 5-omet vettem, akkor is ez volt a T-nel, alig lehetett beszerezni. Htc-t akartam ugy venni, de az a tipus is elfogyott persze. Erdekes, hogy mindig hiany van naluk. A Htc sem szolgalta ki akkor oket eleg teloval? Azt honnan gondolod, hogy az Apple nem szolgalja ki megfelelo mennyiseggel a T-Mobile-t? Es ha a T-Mobile nem rendel be eleget?
Kommy is azt irja, hogy hiany van belole, de nem akkora szerinte, mint a T-nel. -
rayoliviero
veterán
válasz
Onderon #37120 üzenetére
Mindig ezt csinálja amúgy, amikor kijön az új iPhone, évek óta...
Vangelis: Pedig olcsóbb náluk, nem is kevéssel, ahogy nézem. De talán még 4G internet sincs náluk (ezt nem tudom). Az viszont nagy baj. És alig adnak netet a csomagjaikhoz. De barátnőmnek kellene, ő úgyis wifin nyomja.
Szégyen, ha a T-Mobile karácsonyig nem hoz annnyi iPhone 5S-t, hogy kiszolgáljon mindenkit vele.
-
-
válasz
Onderon #36107 üzenetére
mondom, tájékozódj a részletekről, hogy - normális esetben - miként és milyen feltételekkel kapták meg bizonyos személyek/előfizetők a kedvezmény lehetőségét, és utána visszatérhetünk a dologra, de addig nincs miről beszélni.
nem pedzegetek semmit, amit viszont leírtam, azért vállalom a felelősséget, akár jogi szempontból is!
az akció bizonyos feltételekhez volt kötve, az csak egy dolog, hogy a rendszer olyat is átengedett, amit alapban nem lett volna szabad. -
válasz
Onderon #36105 üzenetére
nincs miből visszavenni, a tájékozatlanságod miatt meg pláne nem, ha a részleteknek/feltételeknek nem/sem jártál utána, hanem csak itt olvastad a kódot.
igaz, itt a témában is leírták sokan, hogy mire is lenne hivatott alapban az akció, persze az nem lényeges, csak a kiskapu - néhányan anyira túlzásba vitték, hogy moderációs intézkedés is történt, bár annak a részleteiről pont lemaradtam, csak a végeredményt láttam; link -
válasz
Onderon #34898 üzenetére
akkor vedd biztosnak az ügyintéző által mondottakat, ha már megtörtént, mert sokszor mondanak olyat - tévesen -, ami leírva bizony nem úgy van...
nem csak ios, hanem más oprendszerek alatt is van hasonló funkció, például android alatt a hangouts, erősen probléma lenne, ha nem működne minden csomagban akár a videotelefonálás is, mivel nem külsős alkalmazásról van szó, így leszenk még ebből problémák. -
Onderon
senior tag
válasz
Onderon #34897 üzenetére
Közben felhívtam a 1430-at, azt a választ kaptam, hogy mindenképpen tiltva lesz az S-es csomagokban a VoIP, függetlenül attól mikor lett rá előfizetve. Arra viszont egyelőre nem tudnak választ adni, hogy az iPhone-ok esetében a Facetime tiltva lesz-e. Van rá esély, hogy nem, hiszen az a telefon egy funkciójának a tiltása lenne, aminek úgy gondolom az Apple sem örülne.
-
glaci
őstag
válasz
Onderon #32959 üzenetére
Hát ez az, én is ezért érdeklődtem.
Mert ha csak az számít, hogy már megvan az előfizu, akkor majd rendelek N&R 1Gb LTE -t akkor, amikor majd szükségem lesz rá.
De ha az a szempont, hogy totál semmi nem módosulhat, akkor megrendelném még időben, aztán úgy maradna, amig az EU az orrukra nem koppint a csomagszűrés miatt. -
glaci
őstag
válasz
Onderon #32951 üzenetére
Szóval, ha maradok, ahogy vagyok, akkor nincs szűrés, de ha előfizetek Net&Roll 1Gb LTE -re pl. akkor hiába teszem meg ezt még most, akkor is korlátozva leszek a jövőben.
Ez rossz hír, pedig azért akartam még időben rendelni, hogy a későbbi rendelés miatt ne legyen gondom ebből, de akkor ezek szerint nincs jó megoldás. -
Onderon
senior tag
válasz
Onderon #8867 üzenetére
fejlemény, hátha valakit érdekel: elvittem a telefont a budafoki útra, ahol sem a szervizes, sem az üzletvezető nem látta a pixelhibámat, még nagyító alatt sem. gondolom sasszemem lehet, vagy titkon valamilyen implantátumom, mivel én még félméterről is simán látom. volt olyan 1 órás vitánk, többször néztek hülyének és állítottak valótlant. kiváncsi vagyok milyen indokkal küldik most vissza a telefonom...
-
-
niti
aktív tag
válasz
Onderon #2289 üzenetére
Most meghallgattam mégegyszer, mert gondoltam, hogy ennyire nem lehetek hülye, és tényleg.
Nekem ilyet nem mond. A nyolcas az utolsó, aztán kezdi elölről. Na mindegy, valamelyik almenüben megtaláltam, segítettek is, úgyhogy minden frankó.
Viszont most meg a netes ügyfélszolgálatra nem enged be. Ez mindig ilyen nyögvenyelős a T-nél? -
Padló K.O
tag
válasz
Onderon #2268 üzenetére
De technikailag nem megoldható a csomagváltás, ha van hűségidős net csomag, mert nem engedi a rendszer...egy net start csomag aktiválnak ilyenkor....ha az ügyintéző rosszul is mondta, akkor sem tudják átváltani, esetleg más kompenzációt felajánlani méltányosságból, de ez sem biztos.....
-
sifar
csendes tag
válasz
Onderon #2221 üzenetére
Parasite!
vajon mennyiből tartana, hogy személyes látogatásom során a telefonom imei számát bepötyögve a rendszerbe, máris teljes jogú felhasználó lehessek? ki fogom próbálni.
Te most viccelsz vagy tényleg ennyire naiv vagy?Hiába mész az ügyfélszolgálatra, ők sem tudják neked az IMEI-t bepötyögni.
Az IMEI a telefonodba van "égetve" gyárilag. A lekérdezése automatikus minden bekapcsoláskor, de pl külföldön is ha más szolgáltató hálójára csatlakozol.
Az igaz, hogy az IMEI átírható, de ez nem legális.A tarifa és szolgáltatáscsomagod a SIM kártyához kötött. Ha aktív a MédiaMánia csomagod, akkor mobiltévézhetsz is. Ha a SIM kártyádat beleteszed egy "optimalizást" típusú telefonba, akkor működni fog.
Most azért nem megy, mert a csomagod aktív, de a telefonod van a szolgáltatásból kizárva.
-
stichus
tag
válasz
Onderon #2212 üzenetére
ebben nem látok azért fogyvéd aggályt. honlapon írják, melyik telefonokkal működik náluk. nem csak náluk vásárolttal működik, hanem csak olyan típussal, ami náluk is kapható. független telefonommal is működik. az, h egy nem teljesen hozzáértő alkalmazott mit állít, még nem a világ vége
-
amosh
csendes tag
válasz
Onderon #2201 üzenetére
Sziasztok!
Beszéltem a mobil ügyfélszolgálatos kollegával és eléggé lelombozott. Nem tudom mennyi igazságalapja van a dolognak de a következőt mondta.
A MobilTV csak a T-mobile által forgalmazott (tehát a termékpalettájukban megtalálható) készülékeken használható, mivel csak azokkal a készülékekkel van összehangolva a hálózat. Inenntől kezdve bár az egyéb készülékek is alkalmasak lennének mivel nincsenek összehangolva (nem igazán értettem a dolgot) a hálózattal ezért nem fog menni. És semmi egyéb trükköt nem tudott ajánlani, amivel megoldható. Mivel ők nem tervezik, hogy újabb készülékeket hangoljanak össze a hálózattal ezért szerinte nem várható hogy működni fog.
Nem akarom elhinni hogy ez így működhet 2009 ben, még majd puhatolódzom személyes ügyfélszolgálaton.
Ha van valakinek ötlete, vagy megoldotta a problémát az kérem ne tartsa magában!Üdv,
amosh
-
amosh
csendes tag
válasz
Onderon #2201 üzenetére
Akkor úgy látom van itt kavarás ezerrel. A mobil TV meg lehet hogy azért nem megy amiért mondjuk alapból a YouTube sem, hogy a Win6 nem tud videót streamelni. Ez csak egy tipp, most kíváncsian várom az ügyfélszolgálatosok reakcióját egy emailre, hogy mi a fene van, mert az MDA Vario készülékük tudtommal Win6 alapú, és azt meg úgy hirdetik hogy megy rajta a MobilTV.
Ha megtudtam valamit majd írok!
Üdv,
amosh
-
amosh
csendes tag
válasz
Onderon #2194 üzenetére
Sziasztok!
A HTC beállítás (és minden Win Mobilra igaz) a következő:
T-Mobile NET GPRS kapcsolat létrehozása:
Adjon nevet a modemnek: T-Mobile WAP GPRS
Válassza ki a modemet: Cellular line (GPRS , 3G)
Adja meg az APN-t: internet
Jelszó nem szükséges!
Adja meg a szerver IP címét és portját a HTTP és WAP részére
HTTP 212.51.126.2 : 80
WAP 212.51.126.2 : 9201Ha próbálkoztál már beállítani akkor biztos megtalálod hogy mit hova kell irni. Bocsi ha kicsit kusza, de a T által küldött help mailből ollóztam ki gyorsan. Ha nem megy és kell az egész leírás akkor dobj egy privit és elküldöm mailben.
Ja és a MobilTV nekem sem megy. Hasonló hibaüzenettel...
amosh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest