- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Ja hát az a két társ se társ igazából, az is magán előfizetés (én kapom névre a számlát), de benne vagyok a céges flottában.
Csak azért írtam, mert igen belemerültél a lakosság számolásával, mikor gondolom nem csak én vagyok úgy, hogy 1 előfizetésnél több van a nevénSpeeedfire: elképzelhető hogy az 1+1 év lesz, 1 évet a gyártó és plusz 1 évet a szolgáltató
-
-
-
meroly
veterán
Azért az sem kevés pénz, havi 122.858.800 Ft és csak ebből a díjból, ami nekik igazából nem kerül pénzbe, mint ahogy a t-home-nak sem a kapcsolási díj és (vagy már nem nem tudom) még mindig számláz bizonyos csomagoknál.
Cserébe mit adnak? Sokkal jobb üzembiztonságot, állandó térerőt, megbízható szolgáltatásokat, jó üzemeltetést. Ha teljesen eggyé válunk velük (tv, interntet, telefon, mobil) akkor nagy kedvezményeket. Nem azt mondom a többi ezt nem adja meg de ilyen formában nem tudja (hisz ők "csak" mobilszolgáltatók). Itt van a t nagy előnye.dedike: elnézzük, hisz te vodapárti vagy
-
-
-
amosh
csendes tag
Na voltam szemelyesen.
A srac nagyon rendes volt, megprobalt segiteni.Felhivta a kozpontot hogy mi a sszitu es azzal a valasszal jott vissza hogy:
a mobiltv szolgaltatas csak a t-mobile altal forgalmazott es szoftveresen magentava tett telefonon mukodik. A rendszer a telo szoftveret lesi es ha nincs benne a t-s hack akkor nem engedi a streaminget. Allitasa szerint a forgalmazott iPhoneok sem viszik a tv-t mert abba nem tettek bele a rozsaszin modot. Mivel t-s szoftverhez kotott a dolog emiatt szerinte fuggetlen telokon sem megy.
Ennyit tudott mondani..
Ja es az indok:a sajat halozat vedelme,hogy kulsos telok nehogy osszebarmoljak a rendszert..
vicces
Akkor minden szolgaltatasukkal csnalhatnak ezt..bocs a hibakert, pdan nehez gepelni
-
amosh
csendes tag
Ez a támogatott/nem támogatott készülék is csak arra irányul hogy vegyél újat. Nem hiszem hogy minden gyártó minden készüléke teljesen más adatforgalmi szabványt használ, és emiatt minden egyes készüléket "tesztelni " kell a hálózattal.
Ez is megint egy nagy humbuk meg elmázolás lehet, valszeg csak annyi hogy átkapcsolnak egy kapcsolót és máris van/nincs mobilTV.
Feltételezem a csomagból nem lehet kivetetni a 10 órát és annyival kevesebbet fizetni,mert hát miért fizetnék azért amit nem is használok...
Főleg akkor válik érdekessé a dolog hogy amikor ugyanaz a wm6 szoftver van a forgalmazott meg az én teefonomon (különbség hogy a T-wm6 szép rózsaszín)
Szóval nem igazán értem. Vagy mekkora tesztelést jelentene a szerviznek ha odavinném, rádugnak egy kábelt (de még azt is viszek) és csinál rajta valamit.Ez tisztán üzletpolitika, egy nagyon rossz üzletpolitika..nem értem miért kell ilyennel szívózni..
De azért ma még személyesen is beszélgetek egy szervizessel (remélem az értelmesebb fajtából és itt most nem akarok senkit megsérteni!!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged