Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Keménykedik a Honor X9c
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Hali!
Azért írtam az előrehozott készülékváltást, mert ugye az azt feltételezi, hogy 24 hónapos hűségem vége felé járok már
Ikon 400-ról szeretnék váltani Média mániára, csak nem tudom, hogy az előrehozott készülékváltásnál erre van-e lehetőség, vagy csak telefont cserélhetek és a már meglévő előfizumra kell újabb hűséget vállalni.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
Lenry
félisten
szeretnék ilyen kártyát venni, de két apróságot nem írnak az oldalon: hol és mennyiért lehet kapni?
kijelölt újságárus, kijelölt benzinkút, egyes szupermarketek. ezzel nem vagyok kisegítve.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
GeryPc
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy hauwei 630-as pcmcia-os kártya ,ami sim kártya befogadására képes és így lehet vele netezni,nos a problémám az hogy magát a programot sikerült felrakni amivel csatlakozna a netre (látja is a t-mobilos hálózatot),de olyan mintha jelszót felhasználónevet ne adj isten pin kódot is kérne és nem hajlandó csatlakozni,elviekben nem kéne semmit beállítani működnie kéne autómatikusan,ismerősnek csinálom neki meg semmilyen telepítője nincs már meg hozzá,tud vki ebben segíteni,hogy mit kéne beállítani hogy működjön?!
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
tjb007
nagyúr
Van valamiféle lehetőség arra, hogy ha nem tetszik a megvásárolt telefon akkor visszavigyem és egy másikat válasszak helyette ?
-
legenda
személyes vásárlás esetén szerintem nem működik a dolog, ilyen szempontból jobb a szolgáltatós webshop, mert onnan vásárolva 8 napon belül simán visszaküldheted, nem kell indokolni sem, visszakapod a pénzt, nem kell másik készüléket választani sem, de természetesen lehetésges az is, hogy más típusú készüléket veszel!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Norbi14
senior tag
Galaxy Spica esetében 7241 Ft -os kezdőrészlet van, ez csak webshopban érvényes? Vagy személyesen is egy Té üzletben?
-
freaghill
őstag
Kijött már a T-s v51-es szoft Nokia 5800-ra?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz freaghill #5573 üzenetére
mivel már nem is forgalmazzák a telcsit a szolgáltatónál, ezért szerintem amúgy is kérdéses a dolog...
bár ne legyen igazam, de például az n97 telcsiből kiindulva; a t-s szoftver esetében a 20-as az utolsó régóta, holott azóta nem szolgáltatósból már kijött két 21-es, és egy 22-es is![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
amargo
addikt
Tehát, ha oda megyek személyesen egy T-hez, akkor a webshopban feltüntetett akciók közül, nem tudom választani az "ingyen" hiteles konstrukciót? Azaz, kezdőrészlet és a többit meg beleépítik a számlába.
Így személyesen, csak az egészet kifizetve lehet megtenni?“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Norbi14
senior tag
Én már rájöttem, webshopban van egy piros akciós kezdőrészlet ár, ami webshopban érvényes fölötte feketével a normár kezdőrészlet ára ami Té üzletekben is annyi elvileg. Pl Spica webshopos kezdőrészlet net nélkül 7000ft Té üzletben 9990ft.
Voltam T üzletben, hogy veszek Spica-t és azt mondták már kifutott model nem is lesz többet....nah mondom az fasza.
-
rootkiller
őstag
Van egy kis érdekesség: Van egy szám amit a papa ha a mobiljáról felhív egy MEGADOTT SZÁMOT (csak ennél rossz) akkor 1 csörgés után foglaltat jelez és SMS-t se tud neki küldeni. Cseréltünk SIMet is meg telefont is és nem megy. A régi egy 6070 az új meg egy 6230. Következő a helyzet:
6070 + Régi SIM: nem jó
6230 + Régi SIM: nem jó
E51 (enyém) + Régi SIM: jó
nemtommilyen szervizes telefon - Régi SIM: jó
6230 + Új SIM: nem jó
6070 + másik szám (mamáé): jó
E51 + másik szám (enyém): jó
A következő állapotok várnak tesztelésre (bár szerintem nem sok változást várhatunk):
6070 + enyém számról; 6230 + enyém számról; 6070 + Új SIM; E51 + Új SIMTré szervízben azt mondták hogyha a 6070et megszoftverelik 2k5ért akkor jó lesz. De belekerült abba a telefonba a mama kártyája és úgy jó.
Most ezt adjátok össze és mondjátok meg hogy mi lehet a téma mert ez így VICC.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Közben benn voltunk a szervizben ahol megpróbáltuk egyéb telefonokkal és felemás eredményt kaptunk. Aztán eszébe jutott a kollégának hogy szoftvereljük meg a cuccot - és lám - bejött.
Egyébként úgy látszik mostanában a rengeteg szar telefon miatt sokkal engedékenyebbek a feltételek hogy mikor mit lehet ingyen, régen ilyen nem volt.
Artengo TR 990 Pro
-
addikt
Ez az árlista az, amely a T-Pontokban, illetve T viszonteladóknál érvényes árakat tartalmazza.
Kamatmentes konstrukciót (kezdőrészlet plusz havonta a törlesztés) természetesen az üzletben is tudsz választani a fenti árlista árai szerint!
(Ha a webshopban az árunál ott a "Kizárólag a Webshopban!" illetve a "Kizárólag honlapunkon!" felirat, akkor az, az adott konstrukcióban csak a Webshopban érvényes!)Jó szerencsét!
-
addikt
válasz rootkiller #5579 üzenetére
Egyébként úgy látszik mostanában a rengeteg szar telefon miatt sokkal engedékenyebbek a feltételek hogy mikor mit lehet ingyen, régen ilyen nem volt.
Igen. Meg talán az is közrejátszik, hogy mivel otthon is tudsz ilyet csinálni, inkább megcsinálják a szervizben, nehogy még nagyobb bajt okozzanak az otthoni "szerviz-mesterek"! Plusz szerintem a gyártók által vállalt garanciák is változhatnak folyamatosan.
Norbi14:
Jelenleg a Webshopban sem elérhető!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
rootkiller
őstag
Amúgy megint előjött a hiba. Este telefonált a papa, csak lestem. Ráadásul úgy próbálták hogy a hívott ott ült mellette. Érdekes...
Artengo TR 990 Pro
-
amargo
addikt
válasz Norbi14 #5577 üzenetére
Köszi, sikerült most már értelmeznem
Ezek alapján csak drága telefonokat érdemes weben venni, mert amúgy annyi a szállítás, mit a kedvezmény..dedike: Neked is köszönöm, még ezt a pdf-et sem találtam meg.. tegnap 5 percig kerestem az online ügyintézést, mert úgy eldugták megint.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
rankesz
veterán
Nem tudja valaki hogy ha t-nél lejárt a hűségem, viszont a társkártyán még van hűség akkor az alap kártyát meg lehet szüntetni?
-
addikt
- Ingyenes házhoz szállítás. Havidíjas előfizetés, Domino-előfizetés és feltöltőkártya rendelése (vagy készülék vásárlása az előbbi feltételekkel) vagy 10 000 Ft feletti vásárlás esetén nem számítunk fel kiszállítási díjat.
Tehát az olcsó telefonokat is érdemes a weben venni!
(Plusz a 13 óráig leadott megrendeléseket akár már másnapra kiszállítja a T-Mobile!)
Internetes rendelésről itt olvashatsz bővebben!)Pedig a T kezdőoldalán ott van a szemed előtt, pont középen!
"Ügyintézés, személyre szabott ajánlatok"
Mindenkori aktuális árlistákat pedig az
Ügyintézés>Dokumentumtár>Akciók>Akciós árlisták úton érheted el![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
amargo
addikt
Igen, nem emeltem ki, hogy ahhoz új előfizetőnek kell lenned, vagy venned kell egy dominót. Én egyikbe sem esem
Köszönöm a segítséget, hasznos linkek, de pár év múlva, mire újra kell már egészen más lesz.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A Samsung B2100 most végülis kapható vagy sem T-nél?
Dominoban, havidíjas, készülékváltás, mindegyiknél azt írja nincs raktáron.
Ennyire új lenne, vagy kifutó termék?Impossible is nothing
-
Patrick
addikt
Üdv!
Az Eco díjcsomagot szeretném megrendelni netről. Hol kell regisztrálni, hogy meg tudjam rendelni? Sem havidíjas sem dominos nem vagyok, néha néha fel szoktam tölteni a mobilt 3k-val azt ennyi. De gondoltam kipróbálok egy havidíjas díjcsomagot.
Köszi.
„Aki barátot talál, kincset talál."
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest