Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishoze01
csendes tag
Sziasztok. A következő problémámban szeretném kikérni a segítségeteket. T-mobile hálózatban vagyok és szeretnék kikérni egy részletes számlát december hónapról. Ami számomra a legfontosabb lenne az az hogy ebben a hónapban milyen telefonszámra küldtem smst melyik időpntban. Ezt is tartalmazza a részletes számla vagy csak a hívásokat?? segítségeteket előre is köszönöm
-
addikt
válasz kishoze01 #3751 üzenetére
Ha belépsz a My T-Mobile-ba, akkor ott külön-külön tudod lekérdezni mind a hanghívásokat, mind az adatforgalmadat, mind az sms-t és mms-t, meg a mobil tv-t. Hogy aztán ez mennyire részletes, azt nem tudom. Majd jön 1430 vagy kali, ezekben a kérdésekben ők a profik!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
kishoze01
csendes tag
-
legenda
köszi, de azért ne említsük egy lapon ezt a két embert, mivel 1430 t-s dolgozó, kali pedig nem! más az, ha valakinek belső szögből van rálátása a dolgokra, mellettem csupán annyi szól, hogy régóta (közel 13 éve) vagyok ezen szolgáltató előfizetője, és nagyjából követem a dolgokat...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a készülékváltásos előfizetéses készülékvásárlás az milyen kedvezményt nyújt nagyságrendileg? (nem tudok belépni, jelszóért majd be kell mennem). Szülő kb 5 éve előfizetéses, de nem vett ott telefont azóta.
Néhány ezer ft kedvezményre lehet számítani, vagy esetleg jóval többre is akár?Köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Az aranykártya pontok meg vannak határozva meddig használhatóak fel?
Mint ha régebben úgy olvastam volna, hogy 1 évig; vagy minden év végén nullázódnak?
Beléptem édesapám "My T-Mobile"-jába, ott ezt írja: [link]
"Kártyaszín érvényesség vége: 2010.01.01" - ez pl. mit jelent?köszi
-
legenda
válasz JamesHolden #3759 üzenetére
minden kérdésedre megtalálod a választ; link
amúgy a pontok érvényessége két év, a kártyaszín érvényességének a végét jelző dátummal meg nem kell különösebben foglalkozni, egy adott időszak vége, az új időszak automatikusan indul/folytatódik![ Szerkesztve ]
-
Bounti
aktív tag
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy ha egy telóhoz nincs meg a számlám, csak a T- által nyomtatott garijegy az elég?
Ugyanis a garipapíron ilyesmi nem olvasható, illetve a telefon egyértelműen beazonosítható a gyári SN kódról ami a papíron is szerepel...
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Zsolti1987
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ismerősöm akit fel szeretnék hívni, de nem tudom, hogy itthon vagy külföldön tartózkodik, és meg szeretném tudni. Ha kikapcsolom a roamingot, és hívom úgy hogy 0670... és kicsöng, akkor itthon van? Kell-e külföldön tartózkodás esetén külföldi hívószámot írnom? Küldtem neki smst-is, arra válaszolt.
Köszi a segítséget, fontos lenne. Szóval szerintetek itthon vagy külföldön van? -
club1
veterán
válasz Zsolti1987 #3767 üzenetére
A te oldaladról ez nem dönthető el, a hívásodat ui. az ő szolgáltatója fogja külföld felé továbbítani.
-
Zsolti1987
aktív tag
Aha, tehát ezt én így nem tudom megállapítani. pedig jó lett volna. Amúgy ez miatt kérdeztem volna.
OK, köszi
Ha van 2 perced olvasd végig.
Ja és tényleg, azt már rég meg akartam kérdezni, hogy miért írja ki hívás indításkor, hogy átírányítás aktív? (Ezt most csak úgy általánosságban)
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Zsolti1987 #3770 üzenetére
Átirányítás aktív:
Van egy vagy több aktív átirányításod. Pl. hangpostára, kikapcsolt telefonnál a hívásértesítőre.
Amúgy:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/gyik/szolgaltatasok/hivasatiranyitas#61122Más: Ez benne van a pakliban, ha valaki használtcikket vesz. A manual mit ír a három sípolásra?
-
Riddle
tag
Egészségben Gazdag, Békés Boldog Új Esztendőt Kívánok Nektek, Sok Szeretettel !
[ Szerkesztve ]
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
meroly
veterán
Először is mindenkinek BUÉK!
Másodszor (bár ahogy emlékszem már valaki kérdezte, de) RelaxNetM díjcsomagnál a hanghívás milyen díjakon számlázódik? Csak úgy próbaképp beraktam a stick-ből a simet egy telefonba és tud fogadni hívást. Tehát elméletileg működik (mert másik szolgáltató mobilnet sim-je nem engedett anno).
Impossible is nothing
-
KBear
tag
Sziasztok!
Boldog új évet kívánok minden kedves fórumozónak!Kérdésem is lenne: nemrég tértem vissza a T-s táborba (igaz, mikor elhagytam még Westel voltunk és szeretném a hangpostámat a lehető legegyszerűbben kikapcsolni. Az elmúlt vodás időszakban nem használtam és teljesen jól elvoltam nélküle. Most kaptam rá egy üzenetet, de mikor le akartam hallgatni, akkor kért valami kódot, beütöttem azt amit az előfizetésekor megadtam, de azt mondta, hogy hibás jelszó és elköszönt. Szóval a legegyszerűbb ha megszüntetem. Ha látom, hogy valaki hívott, úgyis visszahívom...
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
KBLXBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112
-
addikt
"A Mobilinternet csomagokhoz kapcsolódóan mobil telefon szolgáltatás is igénybevehető, a beszélgetési díj minden belföldi hálózaton belüli, vezetékes
és más mobil előfizetői irányban és minden időszakban 123 Ft/perc. Minden egyéb szolgáltatás díja a Partner 1 díjcsomagra érvényes díjakkal egyezik
meg. A forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell
fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is - díjköteles. Az internet forgalmi díjat a benne foglalt Net vagy GPRS Net
szolgáltatás díjai szerint számlázzuk."Bővebben itt:
[link], 27. oldal[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
törölt tag
Aszongya,h február 1.-től 20-ról 500 MB-ra nő az ingyenes t-email postafiók mérete. Dominó és havidíjas egyaránt. Így legalább már értelme is lesz a szolgáltatásnak.
-
megamurashy
csendes tag
Hali,
meg lehet valahogy kerülni az adatszámlálót? 14 gigás csomagom van de ez is kevés. nagyobb csomagjuk meg nincsitt még nincs semmilyen rendszer mint a upcnél volt forgalom feloldás?
-
iAm
csendes tag
Üdv,
Kellene egy kis info.
Van egy 2éves hűségem T-hez, amit olyan április tájékán kötöttem meg velük, részletre vettem egy telefont, amit a mai napig fizetek, de szilveszterkor ellopták tőlem.
Mik a lehetőségeim, hogy új telefont vegyek? Domino vagy független vételen kivül.
Ha kiperkálom a régi telefonom árát, akkor tudok szintén részletre venni egyet anélkül, hogy az előfizuval nagyobbat szívnék?Ne ítélj az alapján ami kívülről látszik. Külföldről származó bármilyen elektronikai cuccot megszerzek!
-
Riddle
tag
Üdv !
Tudtommal úgy lehetséges, viszonylag gazdaságosan elintézni, ha Rendőrségi feljelentést teszel, még ha ismeretlen tettes ellen is, de ezt mindenképpen javaslom, mivel a SIM kártyát, így díjmentesen pótolják, illetve könnyebb az ügyintézés is (feljelentéssel menj a T-be), ja és javaslom, amennyiben még nem történt meg, hogy egy 30 as számról hívd a 1430-at, és jelentsd, hogy ellopták, egyrészt, nehogy olyan számlát kreáljanak, hogy a hajad elfüstöl, másfelől, ha nem jelzed, akkor ki kell fizetned a számlát minenféleképp, független attól, hogy ki generálja, mivel Ők nem tudják, hogy ellopták, és hogy ki használja a SIM -ed, amíg azt nem jelented
Riddle
A legjobbakat, B.Ú.É.K.
[ Szerkesztve ]
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én beviszem egy hozzám legközelebbi szervizbe a SE K550i-met pixel hibával, és csatlakozó(csere szerintem) hibával, akkor azonnal megoldják a dolgot, vagy muszáj otthagynom.Válaszaitokat előre köszönöm
-
Riddle
tag
válasz Cimbooora #3787 üzenetére
Üdv !
Ez attól is függ, hogy melyik szervízbe viszed, de inkább attól, hogy van-e raktáron csere alkatrész, illetve hogy mennyi munkájuk van a szervízeseknek
Én besétáltam, és elmeséltem, hogy mik a problémák a telóval (Samsung Flip csere), majd diagnosztizálták a hibát, elmondták mennyibe kerül az alkatrész + munkadíj, mivel már nem volt Garos, és megmondták KB., mikor lesz alkatrész, és kevés melójuk, valamint adtak egy telefonszámot, hogy csörögjek, mielőtt megyek, hogy ne menjek aznap feleslegesen, biztos, ami biztos..., szerintem korrektek
Riddle
[ Szerkesztve ]
-
iAm
csendes tag
Szerencsére nem az a sim kártya volt benne, hanem egy régi dominós. Az nem is zavar, csak maga a telefon.
Természetesen a feljelentés már megvolt, Tnél még nem voltam, majd holnap.
Csak érdeklődtem, hogy van-e lehetőségem új telefont venni részletre, vagy csak ha kipengetem az egész összeget érte.Ne ítélj az alapján ami kívülről látszik. Külföldről származó bármilyen elektronikai cuccot megszerzek!
-
zoli62
addikt
A T-Mobile számlázásában milyen gyakori az, hogy a jóváírást két-három hónappal később írják jóvá, így elveszik jó pár lebeszélhető perc, ugyanakkor magasabb összegű számla keletkezik? Velem ez történt. A januári számlában szerepel még egy októberi hívásom is, ami miatt több mint másfélszer annyi lett a számlaösszeg, mint az átlag. Természetesen megreklamáltam.
-
legenda
közel 13 év t-s mobilozás - és több előfizetés - mellett állíthatom, hogy nem jellemző, de legalább is velem nem fordult még elő!
esetleg olyan hívásoknál lehet csúszás, ahol nem csak hazai hálózaton megy át a beszélgetés...KBear; elméletben mindegy, a gyakorlatban viszont többször volt már olyan, hogy csak nagybetűvel működött - a telefon, a karakterek kódolása, vagy a fene tudja miért...
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Nem volt roaming, ez egy sima 30-as szám hívásból keletkezett. Október 31-én este 11-től kezdődött és átcsúszott és éjfél után lett vége. Sajnos csak a mostani (tárgyhó: december) számlában számolták el.Hozzáadtam a z októberi jóváírásokhoz, de még így sem érte volna el a lebeszélhető havi díjat. Így aztán jó pár percet vesztettem el, majd két hónappal később simán kiszámlázták az egész beszélgetés összdíját. Akkor se stimmel a számla végösszege, ha a decemberi többi forgalmamhoz van hozzáadva az októberi elmaradás. Szóval mindenképpen sántít a dolog.
-
1430
senior tag
Tehát hogy jól értem e: Október 31-én volt a beszélgetés, de a novemberben érkező számlában ez nem szerepelt, csak a decemberben érkezőben? Ugyanakkor októberben nem beszélted le a havidíjad? Mert ez a jelenség például a Mobilinternet díjcsomagoknál teljesen általános, de ott vissza is vonják a korábbi hónap keretének terhére. Ilyenkor persze az a kedvencem, mikor az ügyfél túlforgalmaz, kap egy jókora számlát, és mire lenyugodna, kap még egy magas számlát, mert az előző hó utolsó napját utólag számlázta ki a rendszer, de ugyebár nem maradt jóváírható kerete, így megint elpattan a húr.
KBear
Nem egy speciális díjcsomagban vagy, ami nem szerepel a publikus díjszabásban? Mert akkor felejts el az önkiszolgáló ügyfélszolgálatot, de telefonon jelszó ellenében lemondhatod a hangpostát. Vagy egyszerűen csak töröld az átirányításaidat a hangposta számára (+36309888333), és ha eddig a hangposta után kaptál hívásértesítő SMS-eket, amire továbbra is igényt tartasz, akkor nem elérhető és foglalt esetekre állítsd be a +36309876543-as számot.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Megszűnt a készülék beszámítás a T-mobile-nál?
Még tegnap néztem a 6303c-t, 0 volt 2 év hűséggel, és készülék beszámítással, ma meg már 5000 ft.
Elég idegesítő a dolog, mert kvázi a 2. jó ajánlatról csúszok le...az első a samu S5230 volt, szintén 0-ért, készülék beszámítással, de az csak dec 31-ig volt, én meg filóztam rajta mert vártam jobb ajánlatot, erre jól megszívtam, mert csak rosszabb ajánlatok lettek...
Szal hogy szokott ez a készülék beszámítás működni T-nél? Várható az elkövetkezőben újra ilyen akció?
Egyébként a készülék tallózásánál még mindig van egy csomó 0 ft-os ajánlat [link] -
Mawyx
senior tag
Elfelejtettem a webshopos jelszóm és csak személyesen lehet változtatni, amihez se időm, se kedvem. De végre szeretném már ezt a szutyok SE-met lecserélni. Tavaly nem tudtam, mert bár megrendeltem a telót, felhívtak, hogy nem fog menni, mert nem telt le a 2év. Dominós vagyok és dominós telcsit szeretnék, mert olcsóbb így tokkal vonóval, mint függetlenül vagy bárhogy.
Van itt másik telefon, kérdés, hogy ha azzal a számmal belépek, akkor meg tudom-e rendelni attól, hogy lehet azzal megint az van, hogy nem régebbi 2évesnél a szám (kallódik itt pár sim, nem tudom melyik melyik, háhy éves meg hogy s mint...). Az én számom már elmúlt 2éves, annak a "terhére" venném az új telefont, de az ahhoz tartozó jelszót elfelejtettem.Esetleg járt-e mostanában vki személyesen boltban és emlékszik-e, hogy személyesen mennyibe kerül a Nokia 6300?
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen