- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
Killing #2843 üzenetére
hat az lesz hogy beviszem de csak hetfon van szerviz, petofi sandor utcat ajanlottak ,esetleg tudtok jobbat vagy azert ott nem fogja oket megfektetni egy winmo 6.1 usb laptoppal? HTC HD-m van egyebkent.
Azota beszeltem mar ujra ugfszal, most arra jutottunk hogy a laptop a hibas mert ha a teloba megy a net gond nelkul csak laptopon nem ok akkor csak a laptop lehet a hibas.
azt mondta kapcsoljam ki a virusvedelmet, mega tuzfalat mert csak ezek maradtak hibaforrasnak de kiprobaltam es nem talalt. -
qqzs
őstag
Sziasztok
HTC HD ,domino aktiv 8Gigas csomaggal par napja hasznalom eddig 2x hasznaltam minden gond nelkul modemkent a laptoppal tobb mint 1 oraig ment rajta vpn-tol kezdve minden. ezek ejszaka voltak. napkozben meg sosem sikerult 3-4 weboldalnal tobbet megnezni a laptopon ha modemkent hasznalom a telefont. a telefonon megy minden meg nem volt gond de mar kiakaszto 3 weboldalankent ujra konnektalni. ugfsz azt mondja minden ok a telfon a hibas de nekem ket erzesem van. vagy tul foglalt a halo napkozben vagy valami beallitas nem ok a tlefonon. Hova erdemes fordulni ha ugyfelszolgalattal semmire nem megyek?hol van szakerto szerviz? ja es mar ejszakankent is kezdi aszakadozast.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest