Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van 5 előfizum a T-mobilenál,de ez egyedi konstrukció igy nem lehetek velük aranykártyás.
Az érdekelne hogy a nagyapán aranykártyás feltöltős számár milyen kedvezményt lehetnee igénybe venni készülékvásárláskor? a mult héten kapta az sms-t hogy aranykártyás lett."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
szmutkolaci
tag
Az lenne a kérdésem, hogy karácsonyra szeretném meglepni az egyik ismerősömet egy Samsung S5230-al. Természetesen Domino csomag jöhet szóba, de az elég csúnyán elfogyott. Itt, az apróhirdetések között találtam egy hirdetőt, akinek van ilyen telefonja, bontatlan csomagban, és el szeretné adni. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor ha megveszem tőle, a garancia ugyanúgy él tovább? dec.12-én vásárolta és még ki sem lett bontva a csomag sem...
-
madmike
őstag
válasz szmutkolaci #3652 üzenetére
persze,egy garancia nincs névhez kötve.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz szmutkolaci #3654 üzenetére
ugy gondolom nem számit,mert ott sem a telefon van a nevén az illetönek,hanem a kártya.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
(Bundás)
addikt
64 bites Windows 7-hez van már driver vagy valami web n walk internethez? Csatlakoztattam az eszközt, telepített, azt írta kész, de ikon se jelent meg semmi.
-
Riddle
tag
válasz madmike #3651 üzenetére
Üdv !
Készülékváltást, illetve készülékvásárlást illetően, Domino esetén, semmilyen kedvezmény nem érvényesül, csak ha aláír 2 évet, és átviszi a számot előfizetésesre, akkor kap csak készülék kedvezményt
-Elektronikus egyenlegfeltöltésnél kap bónuszt Dominosként;
5.000 FT -nál - 500FT
10.000 FT -nál - 1.500FT
15.000 FT -nál - 2.250 FTValamint az Aranykártya kedvezmények, perc plusz, sms plusz, Te+Én, és csúcsidő kedvezmény
Riddle
[ Szerkesztve ]
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
madmike
őstag
-
Joe bácsi
őstag
Készülékváltást, illetve készülékvásárlást illetően, Domino esetén, semmilyen kedvezmény nem érvényesül, csak ha aláír 2 évet, és átviszi a számot előfizetésesre, akkor kap csak készülék kedvezményt
Ez nem igaz! Sokan nem tudják, de Dominonál is van upgrade telóra!!! Nem emléxem, h. mennyivel olcsóbb, de van kedvezmény! Ja és nem csak 2 év aláírásával lesz olcsóbb a teló! Elég egy év is!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Riddle
tag
válasz madmike #3659 üzenetére
Nagyon Szívesen !
Tudtomal nem, illetve csak abban az esetben, ha kedvezményesen veszel mobilt, és az akció, net-csomaghoz kötött, hűségnyilatkozathoz van kötve, valamint az új előfizetéshez tartozó, 0 Ft -os Net havidíj AKCIÓ, ami 2010. Február 28. -ig érvényes, kedvezménynél
Link:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/500mbRiddle
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
addikt
válasz Joe bácsi #3660 üzenetére
Mondjuk ez engem is érdekelne, hogy hogyan működik a Dominós upgrade!
Joe bácsi? Riddle? 1430? Súgjatok!
Továbbra is minden elismerésem a telefonos ügyfélszolgálatnak! Ismét három perc alatt elintéztem az összes problémám, úgy, hogy nem kellett végighallgatnom a sok dumát!
(Milyen jó, hogy van "0" gomb a telefonon!)[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Joe bácsi
őstag
1430 is megmondja, h. mennyivel olcsóbb. De egy T-pontban vered az asztalt és megcsinálják a Domino upgradet.
Azért kapcsol hamar az ügyintézőhöz, mert arany v. platinás vagy.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
CséZé
őstag
Hi!
Ki kellene derítenem egy telefonszámról az illető nevét és lakhelyét, megoldható ez vhogy? Mert az online tudakozó nem talál rá semmit, arra hivatkozva h titkos az előfizető címe.
Fontos lenne...
-
Elrood
őstag
Számot le lehet tiltatni valahogy?
Már két napja kapom a sms-ket, hogy "az sms feladója visszahívását kéri stbstb.". Előfordult, hogy 1 percen belül kaptam 6 ilyen sms-t (mondanom se kell, idegesítő).
A tudakozó persze nem ismeri a számot.Mivel tavasszal már előfordult ez velem (más számról), azt se hívtam vissza, csak sms-ben kértem, hogy sms-ben azonosítsa magát mert nem fogom anélkül visszahívni. Végül abbamaradtak, de tegnap megint elkezdődött.
Mivel elég sok telefonos csalásról hallani, más mobilról, vezetékesről se merem felhívni, hogy ki a franc lehet az.
[ Szerkesztve ]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
1430
senior tag
Telefonon keresztül ügyintéző felvszi az igényt és 1 munkanapon belül elvégzik a módosítást, utána senkitől sem fogsz tudni ilyen üzenetet fogadni. Ha valakitől hasznos lenne kapni ezeket az üzeneteket, akkor azt szoktuk javasolni, hogy 2-3 hét után kérd a tiltás törlését, illetve ha a "zaklató" átlépi a napi 50 üzenetet, 1-2 napon belül életbelép a számpártiltás.
dedike
Telefonszám+jelszó esetén tájékozódhatsz az árakról telefonon keresztül, de megvenni csak személyesen tudod.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz Joe bácsi #3672 üzenetére
majdnem mindenbe? szerintem csak az ügyfél azon adataiba, amit a szolgáltató felé megadott... így van ez a többi mobilos, vagy bármilyen más jellegű szolgáltatóknál, de még sok más esetben/helyen is! viszont anno aláírtál egy munkaköri leírást, néhány titoktartási szerződést, és még sorolhatnám, hogy mit... az adatokat szigorúan szabályozott keretek között kell kezelni, abból csak bajod lehet, ha kellő indok - és főként jogalap - nélkül megnézel dolgokat, és pláne problémás, ha azt egy ismerős kérésére teszed, és esetlegesen harmadik félnek törvénytelenül tovább is adod! szerintem kár hangoztatnod, hogy ilyesmit tettél, mert a törvényben szabályozott intervallumban visszaellenőrizhető, hogy ki mikor mit kért le...stb!
gondolj bele mi lenne, ha azon helyeken, ahol minden adatodba (szeméyes adataid, útleveled, vezetői engedélyed, gépjárműve(id)...stb) belelátnak - okmányiroda, rendőrség...stb - minden arra jogosult személy csak úgy megnézné, és még tovább is adná az adataidat - rólad információkat -, mert egy ismerőse kíváncsi valamire, és megkérte, hogy nézzen már utána ennek-annak...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy váltottam domino csomagról számlás előfizetésre. 1860Ft áll rendelkezésemre, ami lebeszélhető,/smsezhető. Meg tudom valahogy tudni, hogy eddig mennyit használtam fel? A feltöltősdinél ugye ott volt a *102#, de ennél tudom, hogy nem működik. Van ilyenre lehetőség? -
szandisas
senior tag
Tiszteletem mindenkinek! 1 éve előfizetéses lettem (és tesóm is, 2 nap eltéréssel) ennél a cégnél. Mivel a hűségnyilatkozat a napokban jár le, szeretném meghosszabbítani, és telefont vásárolni. Ezt csak akkor tudom megtenni, ha már átléptük a dátumot? Előtte 2 nappal nem megy? Pont kifogtuk a karácsonyi időszakot, tesóm pedig nem lesz itthon, amikor neki kellene meghosszabbítani.
aláírás
-
jokerman7
csendes tag
azt szeretném kérdezni hogy ha a T-mobilnál veszek egy telefont előfizetésre akkor azt a díjcsomagot választom amit én akarok vagy amit ők mondanak?
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
A t-mibile-nál milyen feltöltőkártyás simeket lehet venni?
jokerman7: Szerintem amit te választasz..általában ez így szokott lenni.
-
Killing
addikt
Csak domino, és válthatsz ezen díjcsomagok közül. Ha a további díjcsomagok gombra kattintassz akkor mutat még párat, de azok nem túl népszerűek.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
jokerman7
csendes tag
és ha veszek előfizetésre telefont (akkor beszámítják 10k-é a régit) de azt beveszik a boltokba is? Mert a neten csak azt írja hogy "A használt készülék visszaadása az új készülék átvételekor történik, a kézbesítő futár részére"
[ Szerkesztve ]
-
Riddle
tag
Elrood !
Domino központ felhívásával, 1777 (ingyenes), vagy 1430-as ügyfélszolgálatot felhívva, illetve itt el is készítik, ha még nincs, mivel Dominósoknak saját maguknak kell gondoskodni erről, ami egy max. 5 jegyű kód, csak számok lehetnek ismétlődés lehetőleg ne, vagy csak kevés legyen
Vagy itt : http://www.t-mobile.hu/ -My Tmobile bejelentkezésnél oldalt, "nem tudom a jelszevam" fülre klikk, majd "Domino előfizető vagyok" alatt a "Jelszó ellenőrzés" -re kattints, ha a hívó számodat beírtad fentebb
Riddle
[ Szerkesztve ]
-
-
-
sifar
csendes tag
válasz szandisas #3695 üzenetére
Szerintem nem eszik ilyen forrón a kását!
Pár nappal a hűség lejárta előtt nyugodtan megpróbálhatsz hosszabbítással telefont venni. Főleg, ha 2 évvel hosszabbítasz.
Ha a márkaboltban akadékoskodnának, akkor rögtön kérd ki a számhordozási engedélyt. Játszd el, hogy nagyon mérges vagy. És jelentsd be, hogy felháborodásodat megírod a központnak is. A helyi főnök ezután biztos engedélyezi a vásárlást.
Hidd el, egy előfizetésest nem szívesen engednének el.
Pár nap miatt? Kizárt. -
legenda
nem a legjobb hozzáállás lenne, nem szempont részükre a fenyegetőzés...
mellesleg én anno 3 hónappal a 2 év letelte előtt is vehettem további 2 év hűségre előfizetés megtoldással telcsit, csak kicsit többe került, mint a 24 hónap hűség leteltével került volna.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Aranykártyás Domino-s vagyok már másfél éve, szeretnék új készüléket venni. A kiszemelt áldozat a Nokia E52, amit minél olcsóbban szeretnék elvinni. A családban van aranykártyás előfizus, akinek lejárt a hűségideje, arra lenne a legcélszerűbb venni készülékcserével, ha jól gondolom. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen konstrukció mellett tudnám elhozni a legolcsóbban. Csak egyösszegű készpénzes fizetés játszik.
Előre is köszönöm:
Rocko007
-
tjoe91
csendes tag
Sziasztok!!
A telefonomon nem működik 2gomb, a készülék előlapja picit volt feszítve, de nem hiszem h ettől romlott el, arra lennék kíváncsi hogy gariba javítják(ha beviszem a T-mobilehoz) ha látszik hogy feszítve volt az előlap, vagy semmi esélyem??
Előre is köszi a választ!!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen