Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Tudnátok segíteni? Ha a T honlapjáról akarom indítani a mobil tv-t, kiírja hogy nem fizettem elő. Ha a linket manuálisan akarom beírni kiírja hogy üres URL. Van valami megoldás? Visszaolvastam de a mobil tv-re nem dobott ki semmi hasznosat a kereső...
LG Arena-t használok Media Mania "L" díjcsomaggal.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
csaba88888
csendes tag
Sziasztok!
A T-mobile a Nokia készülékekre azt írja, hogy 12hónap gari van plusz még 12 hónap csak a készülékre, de ennek a feltételeit stb. el kell olvasni a T-mobile honlapján vagy T-pont. Én nem találtam meg a honlapon a részleteit. Tehát, vettem egy Nokiát és kaptam hozzá T-mobilos garanciapapírt, most akkor 24 hónap garancia van rá? Világosítsatok fel légyszíves, hogy hogyan is van ez. Köszi
-
legenda
válasz csaba88888 #3252 üzenetére
a t-s garijegy pont olyan, mintha maga a nokia adta volna - a t-s garjegy birtokában akár azonnal a nokia szervizekbe is viheted a meghibásodott nokia mobiltelefont!
a garanciális feltételek ezek; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
Joe bácsi
őstag
Van itt most olyan vki aki tud segíteni 2 db számban, h. foglaltak-e?
Most kellene nekem a válasz!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
sp@rtan
senior tag
Üdv
Valaki megtudja azt nekem mondani,hogy az amerikai tmobile sim unlockjával működnek a magyar t-s kártyák is?Illetve egy mytouch 3g menne magyar hálózaton,igaz?
sp@rtan -
meroly
veterán
Sziasztok!
Tegnap hallottam TV-ben, hogy a RelaxNet csomagoknál nincs túlforgalmazási díj, tehát ha a limitet túllépem, akkor nem kell az adatforgalomér fizetnem, max lelassítják EDGE sebességre a netet?
Ez érvényes akkor is, ha duo vagy trio akcióban (analóg vonal+ADSL mellé) veszem igénybe?Impossible is nothing
-
szmutkolaci
tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy ha küldök üzenetet, akkor az elküldöttek mappában az üzenet küldéséhez képest egy órával későbbi dátumot jelez a telefon. Ennek mi lehet az oka?
Valamint a napokban kaptam egy sms-t a szolgáltatótól, hogy a dominós kártyám mostantól aranykártya. Ezt mivel érdemelte ki a kártyám, valamint milyen plusz szolgáltatásokat jelenthet ez a mód?
-
addikt
válasz szmutkolaci #3265 üzenetére
A telefon "időbeállításával" van a gond, ott próbálkozz!
Eleget beszélgettél róla... Sokra nem mész vele... [link] Esetleg ezt olvasd el. (Ha jól emlékszem egyenlegfeltöltésnél jársz jobban, meg jogosult vagy azokra a kedvezményekre (csúcsidő csökkentés, kedvezményes hívószám, stb.), amire a postpaid ügyfelek is.) [link]Jó szerencsét!
-
legenda
válasz szmutkolaci #3267 üzenetére
ha a telcsidben van olyan funkció, hogy idő automatikus frissítése, akkor próbáld meg bekapcsolni azt - az időzóna automatizálása végett!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szmutkolaci #3269 üzenetére
nekem ez segített az óraátállítást követően!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
meroly
veterán
válasz szmutkolaci #3269 üzenetére
+ 1 újraindítás, hogy le tudja kérni a friss időadatokat a szolgáltatótól
Impossible is nothing
-
drmsp
csendes tag
A hét kérdése!
Adott egy Dominó Aktív két éves kártya, rajta megfelelő mennyiségű pénz.
Adott egy Winmo 6.1 telefon HR után szűzen, semmi nincs telepítve.
A probléma: beteszem a kártyát és 24-26 óra eltelte után megjelenik a felső sorban egy ikon (jobbra, balra kis nyilacska, jobb alsó sarkában egy keresztel).
Jelentése a kézikönyv szerint, nem sikerült szinkronizálás, vagy nincs kapcsolat. Ha ez megjelenik, nem lehet hívni a telefont, mintha repülő módba kerülne.
A Dominó kártyán nincs internet lehetőség aktiválva. Megoldás a telefon rádió részének kikapcsolása, majd vissza, és újból működik 24-26 órát.
Hát elég idegesítő. Azért ebbe a topikba írom, mert most jön a csavar. Ha beteszek egy Pannonos kártyát, amin szintén nincs internet aktiválás, a telefon folyamatosan működik.
Valami a Dominó kártyával nem stimmel, pedig régebben simán ment ezzel a telefonnal, és most is jól működik más Nok 6300 telefonban.
Ha valaki tudja a választ a problémára, azt megköszönném. -
addikt
Mit szóltok az új webshophoz?
Jó szerencsét!
-
johnnyjungle
tag
válasz grafikus17 #2823 üzenetére
haáát, megnéztem a videjót..
ZTE a gyártója, akikről még soha nem hallottam.
megtapogattam az üzletben, akkor még tetszett.
és utána néztem a videódat.nem kéne, még ez a pénz is sok érte, nekem
inkább tegyél hozzá kicsit és vegyél egy htc-t -
joe69
senior tag
jol latom hogy t baratunk ma lotte be a karacsonyra szant arait?
-
manchester85
addikt
Egy kis összehasonlítás, hátha az illetékesek is olvassák:
HTC Hero, 400 plus-szal, havi 8 ezerért 90 ezer-
iPhone 3GS, ikon 400-zal, havi 10 300-ért 40 ezer.
Iphone 3G ikon 400-zal, havi 10 300-ért, 20 ezer
HTC Hero, kártyafüggetlenül, 2 év gyártói garanciával, 107 990 (fekete) illetve 117990 (fehér) (vip-phone)
iPhone 3GS 16 GB kártyafüggetlenül 180 ezer ft.
Iphone 3G 8 GB kártyafüggetlenül 150 ezer ft.i6 Silver
-
adam_
senior tag
T-Mobilenál a külön extra szolgáltatásba vehető SMS csomagok (25,80 és 200-as) csak a T-Mobile hálózatba küldhető smsek-re vonatkozik, vagy akár küldhető Pannon hálózatra is?
-
adam_
senior tag
Mix díjcsomagba vagyok, milyen olyan szolgáltatást tudok igénybe venni T-nél, amivel Pannon hálózatba is kedvezményesen kommunikálhatok (sms, hívás szempontjából...) akkor is, ha a jelenlegi Mix díjcsomagban letelefonálható, sms küldésre használható összeg nem elég (főként a hónap vége felé eléggé lemegy az alap Mix keretem, sajnos) ?!
Előre is köszi a felvilágosítást!
adam_
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Van egy 1 éves meglévő előfizetésem. Tudok vásárolni egy Iphone-t erre az előfizetésre 2 éves hűségidővel? Mondjuk meghosszabítva 2 évvel a hűségidőt. Vagy ilyenkor kell fizetnem azért, hogy lemondjam a meglévő előfizum és tudjak kötni egy újat? Párhuzamosan a kettőt nemakarom fizetni, mivel úgyis csak az egyiket használnám.
[ Szerkesztve ]
-
boeing
senior tag
Tisztelt Ügyfelünk! Internetszolgàltatàsànak letöltési sebességét tùlzott mértékü hasznàlat miatt az Internet ÅSzF 3.5.1.(4) alapjàn csökkentettük. T-Mobile
Mi ez?
-
Killing
addikt
Az hogy túl sokat töltöttél le, (lehet FTP vagy torrent is) emiatt túl sok adatforgalmat generáltál ezért lassítottak le. Nyugodj meg, néhány usernél időnként előfordul és ez így marad a havi számlázási ciklus lezárultáig, vagy addig amíg a korlátozó tényező már nem áll fent.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
addikt
-
Nordik
őstag
Köszi!
Gondoltam, hogy így lesz... Nemértem mire jó ez a szolgáltatóknak, hogy nem engednek készüléket váltani mondjuk 1 év után. Szerintem az lenne az ésszerű ha ilyennel nem szórakoznának és 2 év újbóli megkötésével továbbra is előfizetőjük maradhatna az ember.
Egyébként úgytudom az Iphonneál is ugyanúgy meg kell fizetni a kötbért.
-
Nordik
őstag
Még egy kérdésem lenne. Az én nevemen van ugye ez az 1 éves előfizu. Namost édesanyámnak már rég lejárt a hűségideje. Az ő nevére és előfizetésére megtudnánk oldani a készülékváltást viszont akkor az én kártyámmal használnám az Iphone-t.
Ezt mennyire figyelik? Muszáj azzal a kártyával használni amihez vásároltuk? -
Joe bácsi
őstag
Ecsém, ennyire abszird dolgot megkérdezni!
Tök mindegy, h. kinek a kártyájával használod, az a lényeg, h. Trés legyen (más legálisan nem menne vele, max. a Turbo sim)Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
addikt
Hát ha ez igaz lenne, lennék akkora sza*ban...
Nálam ilyen még nem fordult elő! Én most is Westel900 kártyát használok, az N97em pedig holnap lesz egy hetes... (és nem azt a számot upgradeltem, ami benne van...)
Egyébként így is az előfizetőjük maradsz még egy évig...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest