Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micuir_M
tag
A T-nél van olyan, mint a Pannonnál, hogy a lejáró prepaid kártyákra rátesznek 500.- Ft-ot és + 1 évet?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
Killing
addikt
válasz Micuir_M #3401 üzenetére
Nincs. Csak SMS-t küldnek hogy le fog járni a kártyád. De évente 3500 forint nem megerőltető. Ha neten csinálod akkor lehet 2500-ért is.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Micuir_M
tag
A hívószmkijelzéssel szerintem több százmillióról mondott le a T. (1.000.000 ügyfél x 200.-Ft = 200M).
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a topikhoz.
1 éve van T-Mobile-os SIM kártyám, eddig nagy Pannon-os voltam.
Azért jöttem át, mivel nem volt normális ajánlata a Pannonnak mobil internet szolgáltatásra MOBILRA.Mivel már több hónapja van okostelefonom, egy N79, a legjobb ár/érték arányú N-es.
Szóval, DOMINO NAP díjcsomagban vagyok.
Minden időben vezetékes, ill. T-Mobile hálózatba 38Ft.
Minden időben más szolgáltatókba 41Ft.
SMS T-Mobile-ba 32Ft.
Más hálózatokba 40Ft.A Pannonnál nem volt ilyen jó tarifa!!
Ott Praktikum hálózaton belüli, meg kívüli volt ha jól emlékszem, de horror árakkal!Szóval net:
Domino Net 100Ebben a csomagban vagyok.
Csak 990Ft, 100MB/ 30 nap.
3,3Mb/1 nap.
Ami azt jelenti, hogy ezt az oldalt mobilon megnyitni Opera Mini-vel, kb. 60x jelenti.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Killing
addikt
válasz ludsimon #3407 üzenetére
Kevés lesz az...
Én a Net 500-at ajánlom, én 3 nap alatt elhasználtam a felét (a 100 megás csomagnak) , pedig csak PH!-ztam.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
ludsimon
veterán
válasz Killing #3408 üzenetére
Ügyes vagy!
1. Drága
2. Nem tudom hogy a francba, de akkor nagyon béna böngészőt használhatsz ha 3 nap 100Mb.
3. Érdekes, nekem elég, sőt! Sokszor alig bírom kihasználni.Titka:
Nem hallgatok online rádiót, nem nézek online videókat.Képek betöltését tiltom.
Jól járnak az ilyen emberekkel a T, mint Te.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Killing
addikt
válasz ludsimon #3409 üzenetére
Nem hiába tart ott, ahol tart.
1.: Valóban drága.
2.: Opera minit használok.
3.: Nekem kevés
4.: Kiválóra állítom a képeket, de egy oldal így is kijön 100-160 kb-ból,és csak híreket olvasok, PH!-zok, online rádiót nem hallagtok (K550i-vel képtelenség, meg egyébként is van benne rádió)
Ennek ellenére nekem kevés.
mod: Online videókat én se nézek.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz ludsimon #3415 üzenetére
Képek nélkül 17 kb volt egy fórum oldal, képekkel 90 kb, de van mikor több is. De még a főoldal kicsi képei is jó nagyok, nagyon megdobja az adatforgalmat.
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
Miért nem tudok kaméleon díjcsomagról mix díjcsomagra váltani, A My-T-mobile oldalon hibát dob ki, az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton pedig egyenesen fel sem ajánlja lehetőségként.
Netán családbarát kedvezménnyel nem vehetem igénybe? Mi lehet ennek az oka?
Ráadásul egy ügyintéző sem szabad a 1430-on. -
sifar
csendes tag
Hát csak tippelni tudok ...
A Mix a post-pre keveréke. Tippem szerint ugyanúgy SIM-cserével jár a ráváltás, mint a Domino esetében. Ha ez igaz, akkor csak üzletben válthatsz.
Viszont, ha este és hétvégén is telefonálsz, akkor a Domino Aktív akár kedvezőbb percdíjú is lehet (de nem biztos), mint a Mix. Igaz, erre is csak személyesen lehet váltani.
De 1430 majd megmondja neked az igazi magyarázatot. -
Nordik
őstag
11.21-én vásároltam egy Iphonet részletre, ECO díjcsomaggal és ugyebár hóközi számlának kellett volna jönnie. Az aktuális egyenlegem levonások nélkül 840Ft volt. Ugyebár ezt jóvá kellett volna írniuk, mégis inkább hozzáadták a végösszeghez. Ez hogyan lehet? Ilyen hóközi számláknál nincsen még kedvezmény?
-
1430
senior tag
Idézet a honlap GYIK-ból:
"A MobilOtthon Prémium és a Mix díjcsomagokat csak külön SIM kártya megvásárlásával, új előfizetésként rendelheti meg, a díjcsomagra váltania nem lehetséges."Nordik:
A számla felépítése nagyon leegyszerűsítve:
Havidíjak + Forgalom - Kedvezmények.
Egész véletlenül nincs a végösszeg előtt egy olyan rész, hogy "Kedvezmények és terhelések"? Aminél szerepelne az ECO havidíj lebeszélhetőség? Mellesleg ha új előfizetést vettél 11.21-én, akkor most még a havidíjad is jóváírták (ez a visszavonás szerintem még a havidíjak résznél kell, hogy szerepeljen), de novemberben csak 9/30 napra számlázódott a havidíj, ami számításaim szerint nettó 444 Ft. Tehát ha 840 Ft-os nettó forgalmad volt, akkor kb. nettó 400 Ft-ot ki kell fizetni, illetve a forgalomból Eco esetén csak a belföldről belföldi előfizetői irányba történt beszélgetéseket és SMS-eket írják jóvá.Szerk.: Most kapcsolok, hogy még nem láthattad a számlát, de akkor pár szó a hívásforgalmi tájékoztatóról (ide tartozik közvetve a My T-Mobile is): minden hónap 7. napjától biztosítják a helyes információt, előtte még nem feltétlenül a frissített adatok láthatók, páldául az aktuális egyenleg "lefagy" (ugyanaz látható, mint hónap végén) vagy az előző havi egyenleg megeggyezik a múlt havi számlában szereplővel.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Olcsi
senior tag
"Idézet a honlap GYIK-ból:
"A MobilOtthon Prémium és a Mix díjcsomagokat csak külön SIM kártya megvásárlásával, új előfizetésként rendelheti meg, a díjcsomagra váltania nem lehetséges.""Nekem a 1430-on az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy ezt csak üzletben lehet elintézni személyesen és az üzletvezető engedélye és elbírálása kell hozzá.
Tegnap csak érdekességképpen megkérdeztem az egyik helyi üzletben,ott azt mondta az ügyintéző srác, hogy ez szerződésmódosításnak minősül, kötbér, stb-stb. Szó sem volt üzletvezetői elbírálásról...De érdekes módon a my-tmobile oldalon még eco díjcsomagra sem enged átváltani.
-
nagygabor519
tag
válasz #02683648 #3039 üzenetére
Hm, ebben tudnál nekem is segíteni? Nekem is médiamánia van. Úgy vettem észre, hogy azt írja ki, hogy "Aktuális egyenleg (kedvezmények levonása nélkül). Ami viszont ugye sokkal több, mint amennyit beszéltem. Nem úgy van, hogy számol minden egyes megát, minden egyes sms-t, meg ilyesmi. Aztán abból vonja le a havi 50 sms-t, meg 500 megát, és az efelett lévő dolgokat meg levonja az 5000-ből. Én arra lennék kíváncsi, hogy akkor mennyivel is lépem túl az 5000-et. Most az volt, hogy nem is telefonáltam elseje óta, csak neteztem. Belépek megnézni az egyenleget és 600 forintot ír. Gondolom a netom hány megányi izét kiszámlázta erre, aztán majd kedvezményként levonják az 500 megát. Nem lehet tényleg megtudni, hogy mennyivel kell többet fizetnem, mint az 5000?
Nagy Gábor
-
SPF
senior tag
Etalon üzleti előfizetésünk van, ehhez meg lehet adni 5 db T-s számot, melyet 8 Ft-ért lehet, ez a partnercég opció. Ennek az 5 számnak is cégesnek kell lennie, vagy bármilyen T-s szám lehet?
-
addikt
válasz nagygabor519 #3424 üzenetére
Dehogynem! Hó végén (pontosabban a következő hó 7-ig) a számlán (ingyen)
Amúgy meg a my T-Mobile oldalon pénzért úgy tudom megnézheted. (Hogy számolgatni kell-e, azt nem tudom, bár valószínű, hogy az egyes tételeket neked kell összeadnod.) S ez éppen 560 forintba kerül, ha mindent lekérdezel...(és jól számolok...)[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
biker
nagyúr
az ugye megvan mindenkinek, hogy leállt a teljes T-mobile hálózat?
Karbantartás miatt bizonytalan, ezt szajkózza a központ. Vác, Dunaharaszti, fix, céges és magán, mátrix csomag, mindenhol.
10-12 kuka telefon van körülöttünk.
ezt meg elküldtem nekik:
Tisztelt T-mobile Ügyfélszolgálat!Önök a mai napon súlyosan megszegték az ügyfélszerződés szerinti szolgáltatási kötelezettségüket azzal, hogy előzetes bejelentés nélkül szüneteltetik a szolgáltatást a teljes hálózaton. Letiltották az ügyfélszolgálati telefonszámokat, és minden kapcsolódó szolgáltatást.
3 telefonunk van, több előfizetéshez, egyik sem üzemel.
A céges mátrixos teljesen üzemképtelen, még az ügyfélszolgálat sem érhető el, mert "Ön az adott irányba nem kezdeményezhet hívást"
A másik kettő magán, ezeken az ÜF elérhető, de csak és kizárólag az automata "Karbantartás miatt a szolgáltatás bizonytalan" szöveg érhető el, nem lehet kapcsolást elérni kezelő személyhez.A javasolt ki és bekapcsolás 3-4x alkalommal sem hozott eredményt
Mivel karbantartást kötelesek lennének előre bejelenteni, ezt elmulasztották, felhívom figyelmüket arra, hogy a mai napra nem vagyunk hajlandóak előfizetési díjat fizetni, és a szolgáltatás szüneteltetése miatt okozott kárról, annak megtérítéséről és a peres útról később döntünk az Önök válaszának függvényében!
Tisztelettel
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Olcsi
senior tag
-
joc-cod
tag
Budapesten vagyok én is, de nem segített a ki be kapcsolás. :s Net működik telefonról írók, de semmi több nem megy. S pedig lenne egy fontos hívás 30as irányba..
-
bepe79
addikt
Országos hiba a T-Mobile hálózatában!
"Péntek reggel óta a T-Mobile előfizetői azt tapasztalhatják, hogy nem tudnak hívásokat fogadni."
Reggel nekem is leesett a teló a hálóról, és a 3G felett egyetlen egy pálcika sem volt. Újraindítás segített. (18. kerületben lakom, nem tudom melyik torony halt le..)
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Nordik
őstag
Nálunk se működött Szombathelyen a családban egy telefon sem. De még mindig elég rossz a helyzet. Sőt akárhit akarok hívni, mindenkire azt jelzi, hogy ki van kapcsolva Meg mostanában volt is, hogy néha elvesztette az iphoneom a térerőt. Ezt nemtudom betudhatom e ennek vagy esetleg maga a telefon vagy a SIM kártya hibájának.
-
ludsimon
veterán
Jelentem, nálunk se működik a rendszer! Próbáltam hívni, de semmi (Budapest, XVI.ker-ben).
Pedig a 3G hálózaton a térerő full (előző hsz-emben csak ezt néztem), internet van!
Akkor az egész ország most megbénult a T-Mobile hálózaton?
Az nem szép dolog, főleg, hogy valakinek ez a munkája!
Jogos a kártérítés kérése!A legcsúnyább az egészben, hogy semmi SMS-t nem küldtek, semmit se!!!
(#3433) bepe79:
Ennél az esetnél nem valószínű, hogy a torony halt be.
Inkább a számítógépre tippelek, ami vezérli az egész hívásindítást, fogadást, SMS-t.[ Szerkesztve ]
undefined
-
biker
nagyúr
lehet hogy durva, de ha tervezett karbantartás, akkor
1: előre bejelentik
2: éjjel csinálják, legkisebb kárt okozvaez így durva. vagy mondják be hibára, ne karbantartásra
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
crue
őstag
Ha már Mobilaréna, akkor igazán lehetne egy hír a főoldalon egy ekkora összeomlásról, ami most a t-mobile-lal történik. Nyamvadt kis regionális hírpotálok is megírták már.
-
ludsimon
veterán
Arra számítok, ha helyrehozzák a hibát, akkor legalább küldenek egy elnézést SMS-t.
Ha már bejelentés nélkül karbantartanak.Végül is nekik ingyen van
undefined
-
bepe79
addikt
Hát én újraindítottam a szimbi jánost (E51), erre max térerőt mutatott az addigi semmi helyett. Utána meg bejöttem dolgozni ide a XI. kerületbe, és itt meg eddig egy SMS-t küldtem, azt úgy mutatja, hogy elment, bár elég lassan csorgott ki.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
club1
veterán
válasz ludsimon #3430 üzenetére
www.amdocs.com
Röviden összefoglalva: Az Amdocs nagy szolgáltatásnyújtó cégeknek fejleszt mindenféle szoftvereket (sajnos elsősorban objektumorientált programozási nyelveken). A Vodafone és a Pannon esetében bevezetéskor több hónapos kiesések voltak a számlázási rendszerben, mivel a csodás Amdocs programok annyi erőforrást zabáltak meg telepítésük/beüzemelésük után, hogy magukkal rántották a két szolgáltató informatikai rendszerét. A Pannon jobban kezelte a problémát, mert olyan szolgáltatásokat tudott leállítani, amelyek az üzletmenetet nem befolyásolták (pl. Pannonline, számlaegyenleg-lekérdezés, stb.), a Vodafone rendszerében viszont hónapokon keresztül nem tudtak számlát előállítani, és hasonló finomságok...
Ezért remélem, hogy a T nem tér erre az útra. -
Lala6
őstag
Na nálam is T-OFFLINE lett. Ilyen hogy a fenébe fordulhat elő a legnagyobb szolgáltatónál?
-
legenda
válasz ludsimon #3442 üzenetére
lehet, hogy bele, majd kiderül...
nekem majd csak azt követően/annak függvényében lesznek esetleges elvárásaim ilyen szempontból, ha már tudom a valós tényeket, a hiba okát - de legalább is felületesen a jellegét -, és addig én nem ítélkezek, nem irkálok felháborodott leveleket...stb, tények nélkül nem vagdalkozok!Lala6; omlott már össze nagyobb netes szolgáltató, tőzsde...stb is, akkor?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
raczger
őstag
[link]
Ez nem karbantartás lesz szerintem!www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Lenry
félisten
nálam jó... hívható vagyok, és tudok hívni
Szeged, Felsőváros[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Egorov
aktív tag
Miskolcon is működik már.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
qwerty123
tag
Nálam sem működik se a hívás, se az sms. Újraindítás megvolt, de nem ér semmit. Ha fontos hívást kellene intéznem én is pipa lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen