Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
torogyuri
aktív tag
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Régebben volt, hogy valami hülye oldalról rendeltem háttérképet, és zaklattak 500Ft-os sms-ekkel, és hamar lement az egyenlegem... Aztán letiltattam, hogy ne tuggyak se küldeni, se fogadni emelt dijas sms-t. most szeretném visszaállitani, hogy küldeni tuggyak. Ezt hol tehetem meg? -
Hurkafej
aktív tag
Találtam egy kis leirást a tmobile oldalán. [link]
Emelt díjas SMS (MOSMS)*
Az MOSMS kódot kellene elküldeni valahova? -
addikt
válasz Hurkafej #3955 üzenetére
Emelt díjas SMS (MOSMS)* igénybevétele esetén a felhasználó a megadott emelt díjas számra küldött üzenettel veszi igénybe a szolgáltatást, melynek árát az emelt díjas SMS elküldésével fizeti meg. Gyakori alkalmazási területe: letölthető tartalmak, szavazás.
Magyarul, ha ilyen szerződést kötsz a T-vel, akkor Te is hirdetheted magad itt-ott, hogy "küggyé smst, mert nekem abból van a pénzem"!
Ez itt nem a kérdésedre vonatkozik! Szerintem 1430!
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz ambrus14 #3946 üzenetére
nem nézek utána, a pannon engen nem kifejezetten érdekel, én a t-s vonalon írtam, amit - ha te már t-s témában írtál...! a t esetében vállalom, amit írtam! amit te leírtál, az szerintem a hozzá nem értés mintája - user error!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Átszeretnék menni Pannon-ba, de nem tudom mit csináljak...
Kérjem el a papírjaimat a T-Mobilból, és átvinném a Pannonba, vagy bízzam a pannonra?
Melyik a jobb, a gyorsabb? -
Cimbooora
aktív tag
Akkor én most bemegyek a T-mobilba, és mondom azt h kérem a papírjaimat?
Szóval mondm azt h átszeretnék menni pannon-ba és akkor oda is adják a papírokat?Illetve lenne még 1 kérdésem. Ha most én a mobilom leszeretném váltani, akkor megtudom tenni úgy h beszámítják?mert láttam olyan pontot az előfizetéspontnál hogy előfizetős kártyá valamint KÉSZÜLÉKVÁLTÁS, na most én arra mentem.
Ezt most hogyan kell érteni? mitől függ hogy hoyagn számítják be mennyiért stb?
-
Cimbooora
aktív tag
Na hazahoztam a telót, de nem tudtak vele semmit sem csinálni...
Pixelhibás, és nem lett leejtve hanem magától kezdett el haldokolni, valamint csatlakozó hibás, és így nem tudok tölteni, se zenét hallgatni, se rádiót, se adatot átrakni, egyszóval semmit.
Na most olvasgattam a Jótállási jegyet(nem tudom, hogy mindenkinek ugyan olyan lehet), és a 9. pont idézem: "Ha sem a vállalt javításra, sem a cserére nincs lehetõség, a fogyasztó választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejûleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vételár-különbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni, vagy a fogyasztó megfelelõ árleszállítást kérhet. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak helye nincs."
Tehát bemehetek és a 30 000ft-ért vett anno K550i-m árát visszakapom?vagy csak ott helyben levásárolhatom? -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van most a t-mobile-nál akció régi telefon beszámítása 10000 Ft-ért új vásárlása esetén? Mert valahol azt olvastam egy topicban, de tegnap bementem egy t-pontba és ott azt mondták, hogy a webshopban van, ott viszont nem találtam sehol.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
Kösz. "Trécom" És nem tudja valaki lesz-e a közeljövőben? Lehet inkább nézek pannonnál akkor telefont. Hiába a 12 éves t-mobile előfizetés, arra is alig adnak valami kedvezményt
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
legiaap
nagyúr
Halihó!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi van akkor ha én felmondanám a T-Home-os netem?
1 év hűséggel kötöttem, de még nem járt le.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
meroly
veterán
válasz legiaap #3974 üzenetére
Végigpörgettem. Írnak valami szüneteltetésről is, érdemes elolvasni. Lehet jobban jársz mint a kötbérrel.
Impossible is nothing
-
legiaap
nagyúr
Most azért gondolkodok, a lemondásban, mert talán ezzel jobban járnék.
Most 5300 Ft-ot fizetek egy 5 Megás netért és magáért a telefon vonalért (amit nem is használok). Mikor bekötötték, akkor meg rá jött a Digi, hogy van net...mondom jókor jöttök.
A diginél meg ha jól néztem sokkal olcsóbban kapok jobb netet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
takarekos
csendes tag
Sziasztok!
Családbarát kedvezményről szeretnék kérdezni tőletek!
Megrendeltük ezt a szolgáltatást a barátnőmmel (2 előfizetés), jött is sms, hogy aktiválták, ennek ellenére My T-mobile-ban duzzad az egyenlegem elég szépen! Ez mitől lehet? Következő hónap elsejétől érvényes (nem hiszem)? Amúgy kedden rendeltük!
Köszi előre is a válaszaitokat! -
1430
senior tag
válasz takarekos #3979 üzenetére
Te hogy értelmezed a következő mondatot?
A példában pont egy Családbarát van, mert hóközben számolják az ingyenes beszélgetést, és számlazáráskor a számlában a kedvezmények között visszavonják.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
takarekos
csendes tag
Igen, láttam ezt a példát, csak nálam úgy jelenik meg, hogy nem látszódik rajta kb semmi. Sőt, egyébként a mondatot is tudtam értelmezni, de azt gondolom, hogy így gagyin van megoldva, mivel pl. pannonnál ilyen esetben a jelenidős egyenlegemet tudtam megnézni, annyit irt, amennyit hónap végén fizetnem kellett és slussz. Nem is értem minek kell bonyolítani.
Köszi a választ! -
Riddle
tag
Üdv !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Aranykártya kedvezményt, Perc Plusz-t, váltanék másik Arany kártya kedvezményre, a váltást követően a 60 perc, illetve, ami van még belőle megmarad, vagy sem, és ezért, csak később irdomos váltani
Illetve Domino Net 40 -ről, Net 100 / 500 -ra váltani, szimplán módosítással lehet (régen ki kellett kapcsolni az egyiket, s csak utána bekapcsolni a másikat, valamint 30 napon belül váltani sem lehetett, ha jól emlékszem), illetve itt szintén van még felhasználható egységem, az elveszne
Előre is köszi a válaszokat
Riddle
[ Szerkesztve ]
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
pepe1970
tag
Üdv. Tud nekem valaki segíteni abban hogy dominó kártyán mekkora legkisebb feltöltéssel él legtovább a szám? Riasztórendszerbe kéne egy sim, percdijak nem éedekelnek, ugysem veszem fel ha hív a riasztó.
-
szijartg
senior tag
szervizben dolgozó emberke van itt??
-
Killing
addikt
-
addikt
válasz pepe1970 #3985 üzenetére
Korszakmegváltó ötletem támadt, valószínűleg a fáradtságtól...
Szerintem cseréld évente a telefonod a T-nél, és upgrade esetén minden alkalommal jogosult vagy a 12x10 perc lebeszélhetőséget biztosító sim kártyára! Aztán fogod. eldobod, jön az új... Simán két legyet üthetsz egy csapásra! (új teló, ingyen sim)
Hogy aztán összességében melyik éri meg, azt neked kell kiszámolni!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Newyorker
addikt
ha hozok egy kártyás Simet a vodától a Tréhez akkor az lehet továbbra is kártyás a Trénél?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
club1
veterán
válasz Newyorker #3995 üzenetére
Maga a számhordozás nem. De kell vegyél egy sim csomagot az új szolgáltatónál (ez 4050 Ft a T-nél, 2700 Ft lebeszélhetőséget és egy év rendelkezésre állás tartalmaz). Plusz a telefonodnak kártyafüggetlennek kell lennie, vagy T-függőnek, hogy fogadja az új SIM-et. Plusz a régi szolgáltatódnál lévő egyenlegedet elveszíted, tehát célszerű a számhordozásig lebeszélned.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen