Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Butcher
tag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem még anno egy I-phone telefont ikon 600-as csomagban. Most úgy alakult, hogy van 2 hónap tartozásom de mivel nincs állásom ezért nem tudom befizetni a csekket, a telefont pedig már eladtam. Mit tud csinálni a T-mobile ilyenkor velem, mert adósok börtöne már nincs, és semmilyen vagyon/ingatlan/kocsi nincs a nevemen......
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Ádám
-
The Butcher
tag
válasz The Butcher #3302 üzenetére
Annyit már tudok , hogy fekete listára raknak....és a telefont letiltják....és ennyi?
-
nagyúr
válasz The Butcher #3303 üzenetére
Ennyi igen, plusz még akinek eladtad az iphone-t, annak lesz 1-2 szava hozzád.
-
-
tukko1
aktív tag
Kártyás csomagom van a pannonál! Át szeretnék menni a t-mobilba, szeretném vinni a 20-as számot és előfizetéses eco díjcsomagot választanám (1850ft)! Szeretnék RelaxNET M mobilinternetet is mellé [link]! Ehhez mindenkép másik simet adnak vagy
-
Killing
addikt
Az utolsó 4 órában szokta szüneteltetni a szolgáltatást a szolgáltató, és új SIM-et kapsz. Legalábbis Vodánál így van.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
leroyclub
senior tag
Szerintetek karácsony elött még fog a t-mobil akcios kinálata változni? Mert most hétfön elég sok, telefon ára csökkent, csak az nem amit én szerettem volna (6700). Szerintetek várjak még hátha lejjeb megy idén, vagy vegyem meg most mert ugysem lesz olcsobb....
-
addikt
válasz The Butcher #3303 üzenetére
És kőkeményen behajtják rajtad a hátralevő összeget, kamatostul! (Amely kamat több, mint a hitelkártyák kamata, pedig azt nehéz überelni... ) Nézd meg itt is: [link] És itt nézd meg a referenciákat...
Nordik:
Upgrade esetén készülékváltáskor tőlem még soha nem kértek előleget. Igaz még soha nem volt iPhonom, és sajna nem is lesz...[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Enjoy
addikt
Nem tudjátok véletlen, hogy ez az akció (link) iPhone 3GS vásárlása , Ikon200 (1év hűség) esetén is él?
► més que un club ◄
-
szmutkolaci
tag
válasz szmutkolaci #3269 üzenetére
Köszönöm az ügyben a segítséget, minden hozzászólónak.
Segített az automatikus időzónafrissítés, így most már a valós időpontokat jeleníti meg az sms-ek alján is.
Még egyszer köszönöm szépen! -
club1
veterán
válasz The Butcher #3313 üzenetére
A behajtás egy szakma. Ezer lehetőségük van, de ha nagyon kitartó vagy, akkor megúszhatod a tartozásod rendezését. Max. néhány (5-10) évig hitelképtelenné válsz. Döntésed erkölcsi oldaláról meg nem érdemes beszélni, mert úgy sem tudod mi az... Remélem kevesen gondolkodnak úgy mint te, mert ha nem, akkor hamarosan kitehetjük a határokra a Szomália táblát.
-
The Butcher
tag
1. Miért ne érteném??
2. Nem megúszni akarok, csak amíg nincs munkám nem tudok fizetni, 1 éve fizetek havi 20 és 40 ezer közötti számlákat minden hónapba és egy percet nem késtem soha a befizetéssel, miről beszélünk? Csak elért engem is a válság, nincs munka, nincs pénz ennyi!!!Tehát nem kivonni akarom magam a felelősség alól, hanem amíg nem tudok fizetni addíg nem tudok....
-
addikt
válasz The Butcher #3313 üzenetére
Szóval ha semmilyen más mód nincs a pénz behajtására, akkor jön egy olyan, hogy Bíróság. Valószínűleg megítélik a szolgáltatónak azt az összeget, amivel tartozol (kamatokkal, kezelési költséggel, stb). S ha nem fizeted be, azt a Bíróság átváltja neked letöltendő szabadságvesztésre.(nem tudom, a közmunka játszik-e?) ( Csak az nem mindegy, hogy 200Ft/nap a tarifa, vagy mondjuk 3000Ft/nap.)
Ellenben szerintem próbálkozz meg egyezkedni a szolgáltatóddal, hiszen neki sem érdeke, hogy két-három, esetleg több év után jusson a pénzéhez! (Mondjuk egyezkedni a követeléskezelő is fog veled.)
Jó szerencsét!
-
Joe bácsi
őstag
válasz The Butcher #3320 üzenetére
Ifosnál több, mint egy telónál egy díjcsomagban.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
addikt
válasz The Butcher #3320 üzenetére
Amikor megkötötted a szerződést, akkor abban tételesen fel van sorolva a dolog. De számolj előtte, hogyan jársz jobban!
Mérlegelj!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
gergo0007
tag
Hülyeség, polgári követelést a bíróság nem válthat elzárásra (az csak büntetéseknél van).
Ha megítéli a bíróság, átadják a végrehajtónak, aki a fizetésedből az elévülésig bármikor letilthatja, vagy a vagyontárgyaidat lefoglalhatja.Ha a következő 5 évben szándékozol legálisan dolgozni vagy autót, lakást venni akkor egyezkedj, kérj haladékot.
-
raszpi
csendes tag
Sziasztok!
Napokban rendeltem egy készüléket webshopból, már megkaptam hiánytalanul. Azonban a készülék "korlátozott szolgáltatás" szöveget írja ki. Sem telefonálni, sem engem hívni nem lehet. Új előfizetéssel rendeltem.
Hogyan kell aktiválni, vagy mit kell vele csinálni? Most lettem T-Mobile-os, az ügyfélszolgálaton nem segítettek, nem válaszoltak. A csomagban semmilyen leírást, instrukciót nem mellékeltek ezzel kapcsolatban.Köszönöm.
-
Killing
addikt
Most nézem csak, elég kellemes árúak az új Dominó mobilnet csomagok.[link] Be is lőttem a 100 megásat, ha olyan helyre megyünk ahol nincs net, még évente pár alkalomszerű használatra is jó. Legalábbis ahhoz képest hogy 1340 forintot fizettem a múltkori 30 megás csomagomért
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Atti0925
tag
Az ikon csomagokat lehet Iphone nélkül(v más telefonnal) venni,csak magát az előfizetést?
Realme Narzo 30 5G
-
The Butcher
tag
Nekem van egy Ikon 600-asom eladó ha vkit érdekel! Van most rajta tartozás, de ha kifizettem eladóvá válik a kártya ingyen csak át kell íratni!!
-
1430
senior tag
válasz Atti0925 #3329 üzenetére
T-Mobile díjszabás 4. oldal:
"2.1.6. T-Mobile ikon díjcsomagok díjai: A T-Mobile ikon díjcsomagok kizárólag iPhone készülék megvásárlása esetén vehetőek igénybe."Egyébként mi az, ami miatt jobb, mint egy MédiaMánia díjcsomag? Ha az adatforgalom számít, válassz például a MédiaMánia L-hez egy RelaxNet M-et és már kész is az Ikon 600.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Atti0925
tag
Csak annyiban más,h adatforgalom 500MB helyett 1 GB,ugyanannyiért(ha ugyanannyit akarok netezni,akkor az plusz 2000)!És mindez 5000-ért,ennél többet nem vagyok hajlandó fizetni,egy még így is túlárazott szolgáltatásért.Ha felemelik a médiamánia csomagoknál az adatforgalmat,akkor vevő vagyok rá
Köszi a választ![ Szerkesztve ]
Realme Narzo 30 5G
-
1430
senior tag
válasz icecave #3334 üzenetére
Mivel a percdíj a hívás irányától függ, ezért nem lehet fixen megmondani a percszámot, de oszd el a havidíjat a hálózaton kívüli hívás percdíjával, és megkapod a minimum percszámot.
Atti0925: iPhone nélkül be kell érned a MédiaMániával, melyekhez (és az Ikonhoz sem) nem lehet kis Net csomagokat hozzátenni, csak RelaxNet-et. Ez van.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Atti0925
tag
Köszi!
Végignéztem az összes szolgáltató multimédiás csomagjait:nevetséges,annyira beszéd és sms alapú az egész.Mintha a net nem is létezne(itt az elérhető árú csomagokra gondolok)
Én kiegyeznék adatmennyiséggel,feleannyi beszéddel,és mobiltv-t ki a fene használ,amikor gyakorlatilag nincs is nézhető műsor a tvkben?Realme Narzo 30 5G
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A Mobile Broadband Stick V betárcsázó programja csak nekem nem számlál adatforgalmat, vagy Nektek se?
Így elég nehéz figyelni, hogy hol tartok a 3GB-ból
Bár ha túllépem sincs gáz, max EDGE-re kapcsol....[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz snowdog #3341 üzenetére
Hú hát ezért nem fogom átcserélgetni a kártyát, de köszi.
Érdekes, mert most váltottam pannonról, két évig ott volt és a két évvel ezelőtti progi tudta az adatszámlálót, ez meg nem.....
Amúgy nincs vele bajom, nettárs (vagymi) kedvezmény a vezetékes nethez + 2 éves hűségnél majd márciusban fizetek először.
De az a cseles, hogy a 0 Ft-os készülék és a márciusig ingyen havidíj miatt két évet kell aláírni. A garantált 2000 Ft kedvezmény (az ADSL miatt) pedig 1 évig van csak, úgyhogy jövőre majd vadászhatok valami akciót megint, mert nem akarok egy 3GB-os csomagér havi 4k-t fizetni....Impossible is nothing
-
törölt tag
Régen jártam erre is
Talán közérdekű: az új my-tmobile honlapon van egy olyan menüpont, h "számláim". azon belül van egy olyan, h részletes számla postai kiküldése. na ott ír olyat, h "havidíj:1000 Ft"
mivel eddig távszámlán fizettem a cuccot, és ahhoz mellékelték a részletes számlát (ingyen), megkérdeztem, h mégis mi ez, mert nekem "aktiválva" volt kiírva mellette.
Azt mondták, h részletes számláért magánszemélytől sosem számítanak fel díjat, ergo figyelmen kívül kell hagyni az 1000 Ft havidíj kiírást, és ha vkinek távszámlához megy a részletes számla, akkor azt "aktiválva" álláson kell hagyni, hiába postai kiküldés szerepel ott.
Csak hátha más is belefutott ebbe, ha meg mégis kiszámláznák a cuccot, akkor emlékeztetőnek ideírom magamnak, h 2009.11.23 17:00-17:15 körül beszéltem üivel aki azt mondta, h nem fogják kiszámlázni -
Skullkid
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam egy ilyen SMS-t:
"Üdvözöljük! A T-Mobile hálózata azt észlelte, hogy Ön nem tanulja" és itt jön egy csomó kínai írásjel, majd a közepén folytatódik, hogy "együttérzését, és szeretne sikeres felelést kívánni holnapra! Kérj" és itt megint kínai írásjelek.+8823470101582 telefonszámról jött az SMS. iPhone-om van, ha ez számít. Nem szeretném, ha emiatt megugrana a telefonszámlám, úgyhogy várom az ötleteket, hogy mi lehet ez, ill. találkozott-e már valaki vele.
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Keresgéltem a T-mobile oldalán,de én nem találtam,hogy hogyan kaphatok aranykártyát.Mire válthatom be a pontokat az meglett.Havidíjas szerződésem van.
A logikában semmi sem véletlen!
-
legiaap
nagyúr
Beléptem a My T-mobilomba és a következő kis magenta színű üzi fogad:
Nem sikerült lekérdezni a számla adatokat, probálja meg később!Ez másnál is így van vagy csak nálam van geb@sz?
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen