- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Nem inkább a topilógiához van köze a melegedésnek? Jó, nem vagyok szakértő, de, ha a Samsung annyira sz.r gyártó lenne, akkor mi a helyzet a B-die memóriákkal, pl.
Szóval inkább a SOC tervezőin kéne elverni a port a melegedés miatt, nem?
A te logikád szerint az iPhoneokban található Samsung chipek jósága nem az Apple, hanem a Samung érdeme. Sőt, azok takarékosak is. Most akkor tud jó cuccokat gyártani a samu, vagy sem? -
szkaroly
senior tag
válasz
janeszgol #45 üzenetére
Ha tippelhetnék akkor azt mondanám a lencsék a legdrágább része a hardvernek. Ha a legjobbat belerakod nem fogsz a 200 rugónál megállni. Plussz nem elég a hardver, szoftver legalább olyan fontos. Lásd GC, amivel sokszor jobbal a képek mint a gyári progival. Különösen a középkategóriában. Ha pl. egy oneplus 9 pro-ba sd888 helyett sd780 kerül, az nem sokat fog az árán változtatni. Sd 860-as mobil már van 85 ezerért, sd870 120-ért. Sd870 és sd888 között van kb. 10-15% különbség?
-
szkaroly
senior tag
válasz
Juhaszatti #46 üzenetére
Az már elég rég volt. A Samsung már hosszú ideje küzd a melegedés problémájával, míg a tavalyi sd865 (tsmc) sokkal kevésbé volt problémás. Az sd888-al csak a korábbi trendek folytatódnak.
-
janeszgol
félisten
Ez oke, csak az a baj, hogy nagyon nagy a difi egy mai kozepkategorias (100-200k), es egy tobb eves csucstelefon kozott kameraban.
Egy S10 olyan szep kepeket lo, hogy talan csak az S20 FE-t tudnam melle mondani 200k kornyeken/alatt. Bar nehany Xiaomi is tud jokat loni.
Sot egy S8 jobb kameraban, mint egy Nokia X20, Galaxy A52(?), Xperia 10 III, akarmelyik Realme. -
pusszycat
nagyúr
Akkor az SD895 nem lesz gond, egy melegedő soc után mindig jobban vigyáznak a köv. szériánál. Lehet érdemesebb várni, addig meg valami sd870 kihúzni.
-
janeszgol
félisten
-
tixem
addikt
"2018 őszén a legdrágább Androidos telefon volt?"
Hja, bocsánat, akkor hajszál híjás 4 éves launch, nem is 3. Ennyi idő alatt illett volna annyit fejlődni a középkategóriának cirka 200 ezerért (250-ért vettem 3 éve újan), hogy egy 4 éves hardvert lelépjen. Pixel binning, meg csilliárd megapixel, aztán rendre az a vége, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja... Gyártótól függetlenül gyalázat. És akkor nem ejtettünk szót az optikai stabilizáció teljes hiányáról sem. Legalább a főkamera kapna. Erről ennyit.
"mert a kedvelt gyártód (Samsung) node-ján készül."
Ezt az elmés beszólást meg inkább ignorálom.
-
Hallosz
senior tag
Jó teszt, csinos készülék.
Úgy döntöttem, hogy ~150 mm x 72 mm-nél nagyobb készülékért ami KB. 6" nem adok pénzt, legyen az bármilyen "killer-killer" jószág.(Nekem is volt dolgom egy Q888-cal szerelt telefonnal. Eszméletlen gyors rendszer, álomszép kijelző. Használatban játék nélkül, 2/3 idő telefonálás és 1/3 Fb, navi, fotó, levelezés és délután ötkor már tölteni kellet, és bizony erősen melegszik használat közben.)
-
szkaroly
senior tag
Ha nem tévedek a Note-od 2018 őszén a legdrágább Androidos telefon volt? Szerintem ez a Realme nem ez a kategória. Mellesleg a lencsék valószínűleg drágábbak mint egy sima processzor. Amúgy az SD 888 főképp azért ilyen "jól sikerült" mert a kedvelt gyártód (Samsung) node-ján készül.
-
tixem
addikt
Belehalnának a gyártók ha elengednék ezt a nyomorék ponthajhászást a benchmarkokban és 888 helyett raknának valami kevésbé izmos SoC-t, cserébe normális kamerát kapna helyette a user, nem ilyen semmire sem való kamu második meg harmadik kamerát? A 12+12 megapixellel operáló Note-om 3 évesen különbet produkál, mint ezek a sz*ok 64 meg 108-on.
Totálisan tönkrevágja az amúgy egész jó készüléket. Tudom, tudom, vegyek dslr-t.
-
perszeferenc
csendes tag
válasz
Mr Anderson #20 üzenetére
Majd egy kamera sw update valszeg' megoldja.
Mondhatni, hogy ez az új Poco F1.Egyébként az indokolatlanul duplázott s-től szabályoSSan kibicsaklik a szemem.
-
enginev3.0
félisten
Rip kamera
Ettől függetlenül jó cucc -
ghiottone
nagyúr
válasz
janeszgol #28 üzenetére
Cégjegyzék alapján én elkerülném ezt a kft.-t és másnak is ezt javaslom.
-
janeszgol
félisten
Vigyazni kell az ilyen nevtelen gsm boltokkal. Sokszor eljatsszak, hogy akkor kuldik vissza a penzt, ha eladtak masnak a visszakuldottet, vagy mas termekbol keletkezett annyi bevetel. Amit egy picit meg is ertek valahol, de etikatlan.
Draga mulatsag gsm boltot uzemeltetni, de sokan csinaljak. Es sokan csalnak is vele. -
janeszgol
félisten
Na majd szetnezek a neten kinek mi a velemenye errol a telorol.
-
mjani1172
addikt
válasz
Mr Anderson #20 üzenetére
Én is. Bár azt hittem a sör miatt van!
-
ChoppR
tag
Imádom, hogy mindig szóba hozol, de közben hülyeségeket beszélsz.
A telefont 1 hétig használtam. Eléggé tudott melegedni és sokszor gyorsan merült az akkumulátor is. A töltés Isteni volt, a videó felvétel szerintem teljesen korrekt, a Jack dugó király, a kijelző pedig rohadt szép.
Most azért, mert én visszaküldtem, ne bélyegezzük már meg a készüléket, hogy szar.
Szeretnélek megkérni, hogy a jövőben a saját véleményedet és tapasztalataidat oszd meg, és ne mással példálózz, ráadásul ne állíts fals információkat ! -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Elképzelhetetlennek tartom, hogy e-mail vagy böngészés közben fizikailag érezhetően melegedett volna az eszköz
Videózás közben sem tapasztaltam, a teljesítménytesztek sem jártak jelentősebb hőtermelődéssel, játék közben pedig hűvösebb volt, mint a legtöbb SD888-as készülék. -
bostone
addikt
Tehát marad az F3 a csúcstartó?
-
mjani1172
addikt
Úgy gondolom hogy a tapasztalatok alapján talán túlzás az ajánlott.
Szvsz lesz itt még probléma,nem tűnik egy stabil dolognak. Bár kevesen vettek,, de azok mind elégedetlenek.
Én értem, hogy csúcsprocesszor meg minden, és ahhoz képest az ára nem vészes, de ha egy emailtől is melegedik, meg igen szépen merül, így én nem ajánlanám senkinek.
A fotót már meg sem említem....... -
Plug Life
senior tag
Az a motion blur „bokeh” portré módban odabaß 😂
-
Noukoum
veterán
-
pepe792
tag
A portré mód az valami paródia?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
pusszycat
nagyúr
A nappali 4K 60 Fps video az jól sikerült, a többi módban hanyagolnám.
-
ghiottone
nagyúr
Nem lenne rossz, de videók esetén a hang nem az igazi. A portré tényleg gyalázat, de gondolom majd frissítik a kamera appot.
Szoftveres támogatáshoz hogy áll a Realme? Hány főverzióra számíthatunk, illetve a biztonsági frissítéseket meddig prezentálják a készülékeikhez?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest