Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Ez a Huawei Pura X, az első szélesvásznú kagylótelefon
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
+KOXX
Kinek mi. Én talán 2 appot nem tudok használni, mert a fejlesztő tesz rá nagy ívben. Az egyik a drágálatos OTP.
Bár már ez sem izgat, Németországban simán tudom használni a banki appot, ahol vagyok.
Másik meg a nem hivatalos PH app. Többi app amit használok, köszöni jól van. -
Ed3r_X_
nagyúr
Ami anno már az S7-emen is volt, ezelőtt 5 évvel
Hurrá...
De legalább most már itt is van. Majd két év múlva ha másik telefonon gondolkozok, akkor jól fog jönni. Bár úgyis a méret dönt, ami 5.5" alatt lesz csúcsközeli hardverrel, az lesz a befutó
Legyen az droid, alma, vagy más.
-
bear_
aktív tag
Az ár-érték aránya az jó szar, de az apple mindig errôl volt híres.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nyilván, de itt a cikkben is ki volt emelve, hogy fél óra alatt 50%+ ment bele. Mire nem elég?
Ha 3 napos erdei túrára megyek, akkor meg nem indulás előtt fél órával fogom felrakni töltőre. Vagy én vagyok rosszul bekötve, nem tudom. Valahogy ezt ÉN nem tartom olyan fontosnak, mint amekkora fenék van neki kerítve.
-
bbendre
őstag
Végig löttem egy halom Android telefont (is). Az Iphone-okkal nincs gond. Ha nem is Magyarországon de sok országban kb mindenkinek Almája van. Nagyon sok minden erre is lett fejlesztve. (Pl sokáig repjegyet, koncert jegyet csak az Apple Wallet-hez lehetett hozzáadni).
És ott van még a zöld buborék probléma egy csomó országban és az Apple nem enged ebből sem.
Itthon mindenki megtalálhatja amit keres és itthon nincs is nyomás az embereken, hogy mit vegyenek.
Másfelől bármennyire is jó az ökoszisztéma a Kamera még mindig siralmas az iphone-okon... itt pl a Google legalább 5 évvel előzte meg az almát.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kicsit nem igazán értem ezt a töltésen való rugózást. Soha nem néztem mennyi idő alatt mennyit tölt a telefonom. Ha mentem is valahova, akkor negyed óra alatt volt benne annyi, amivel kihúztam a napot (S7, i12 Mini) Miért olyan lényeges ez? Hogy 15 perc alatt full töltés, vagy fél óra alatt 50%?
-
Aryon87
félisten
válasz
TrueWhitee #35 üzenetére
Vagy várd ki mikor megjon a Mate50Pro. Oké nincs Google rajta, de i5gy is keresztbenyeli... Hát még ha lenne GMS neki..
-
Šolaire
veterán
Most iphone 11-em van, olvasom ezt az aktív kijelzőt hogy azért most vezették be mert most ért be rá a technológia bla bla! Symbian Nokia E7 tudta nagyon sok évvel ezelőtt.
-
TrueWhitee
tag
Azért az utolsó mondattal kapcsolatban kíváncsi lennék, ha sikerülne teszthez jutni egy Honor Magic 4 Ultima-tel, hogy akkor mi lenne a végkifejlet, mert nem hiszem el, hogy csúcstelefont csak az epöl tudna letenni az asztalra.
-
törölt tag
tesztnel allandoan sirtok a magyar arak miatt es sokszor pont emiatt marad el a plecsni is.
erre ez meg siman megkapja. nem ertem. -
Köszönjük a tesztet!
Egy hete használom 13PM után. AOD-ot régóta vártam, a dinamikus sziget jópofa, de majd ha már a 3rd party appok is kihasználják, akkor lesz igazán értelme (ha már okosan kellett kezdeni valamit a szükséges rossz fekete kapszulával). Akkuidő AOD-al csak kicsit rosszabb, mint az elődjéé, ennek örülök (hisz az bika volt már ott is).
-
Richie86
senior tag
Köszi a tesztet!
Komoly telefon az biztos, de ez a horror ár nagyon durva… Ismét csak megveregetem a vállam, hogy másfél hónapja megvettem a 13 Pro-t. Marad is jóóó sok évig -
-
DaveHutt
őstag
Elmebetegek az európai, Eurora konvertált árak, a magyart pedig nem is minősíteném.
-
Ixion77
addikt
"Én biztos nem fogok Alma mellett kikötni a büdös élet végén sem
"
Detto. Ha ki is tudja valaki fizetni, akkor is rengeteg jobb helye van annak a pénznek.
Ugyanúgy csak egy telefon, mint a fele ennyibe kerülő vetélytársai.
A sebességkülönbség használat közben észrevehetetlen, hobbifotósként pedig a Pixel 6 Pro képeit sokkal jobbnak találom. Vagy akár a tesztben hasonlított Galaxy S22-ét (bár én a színtelítettséget visszább venném a Pixel Camerában). A kameralyuk integrálása az OS-be jópofa, de lényegtelen.
Összességében nem tudnék jobban vágyni erre a telefonra, mint egy jóval olcsóbb, kiváló kamerákkal és kijelzővel rendelkező topmodellre. Mindazonáltal el kell ismerni, hogy az Applenak van igaza, tekintve hogy ennyiért is hiánycikk ez a telefon. A vevőit viszont én nem értem. -
moordavid
aktív tag
Ha úgy szórná Cupertino a telefon dobozába a kiegészítőket ahogy ez a teszt a zseni körmondatokat, csak a telefon nem férne be
Király teszt, szuper írásMaradok még a sima 11esen
-
Aryon87
félisten
és nem kell almás rajongónak lenni, hogy aki használt gépjármű árából vásárol telefont, valamelyik Apple modell mellett kössön ki.
Én biztos nem fogok Alma mellett kikötni a büdös élet végén sem
Biztos jó cucc, de míg magas lóról beszélő tulajok próbálnak engem téríteni Jehova szinten, kösz nem kérek belőle, de talán ingyen... (magától a rendszertől fázok)
Amúgy a Pro és Pro Max modellek már bejönnek ezzel a kapszulás bigyóval, a Dinamic izét viccesnek találom, az AOD meg.. ennyi erővel lehetne 0/24-ben bekapcsolva a kijelző. Borzalom, pláne az Androidosokéhoz képest. Legjobb AOD a Samunak van, őt követi a Xiaomi. Huaweié egyszerű mint a faék, a többiekét meg nem ismerem.
Fotós képességeitől nem vágtam hanyatt magam (Fotós topik), Almás körben nekem az i11PM képei a tuti. -
-
Gergőke88
addikt
Mi lesz itt hétvégén.
-
i400
senior tag
Elnézést de megkérdezhetném, h a teszt írása közben mi volt a sok? A szmoki esetleg a gomba vagy az lsd? Beütött a dííp ppörpül? Vagy április elseje lenne? "Tolmácsot kérek!"
-
RobeeK
tag
"Android felhasználó vagyok, és téptem a hajam az iPhone-t Windows PC-vel összefésülni őskori Lightning kábelt lobogtatva, és nem csak a 630-tól 930 ezer forintig terjedő árazás, vagy a töltő és az igazi gyorstöltés hiánya dühít fel, esetleg az EU-s áremelés azzal számolva, hogy előbb-utóbb rákényszerítik Cupertinót az adapter és a Type-C port mellékelésére, és ennek Te most fizeted ki a pluszköltségét, de teszel rá."
Én ennek 5x, de semmi
-
Mazsika
őstag
"Üzemidőben a nagyobbik oktatja a mezőnyt, minden másban viszont tandemben leckéztetik meg a konkurenciát az iOS gördülékeny működésével és rendkívül hosszú frissítésével, az almás eszközökön átívelő összhanggal és szolgáltatásokkal, illetve a csúcsminőségű fotókkal és a videokamerákat megszégyenítő stabilizálással."
én ennek a mondatnak futottam neki vagy 3x, de még most se biztos hogy értem -
Ixion77
addikt
"15 GB-nyi, érintetlen videót viszont nem tudunk megosztani, mert összeomlanának szervereink."
Erre találták fel a torrentet.
-
Nemeth-R
csendes tag
"plusz ott van fekvő helyzetben még a kettéosztott nézet, ami zöld robotos phableten egyáltalán nem alap, Android 12L rendszerű telefonból pedig alig akad."
Hogyan? Hogyan kapcsolsz kettéosztott nézetet iPhone-on? Ez valami iPhone 14 Pro Max privilégium? Vagy egy 13 Pro Maxon is megy? Hogy, hol kell ezt beállítani? Hogyan lehet két appot egymás mellett futtatni? Harmadik féltől származó alkalmazás nélkül? Le vagyok teljesen döbbenve.
-
Tibiajax
nagyúr
Súlyos árat kérnek a néphülyítő almás trükkökért, és vásárolhat persze a pórnép alsó polcos iPhone-t is – ám csúcstelefont 2022-ben sem tud senki úgy összerakni, mint az Apple
micsoda végszó.. -
törölt tag
Kvájt gűűűd..., mondja a művelt kirgiz.
Ja, hogy közel egymilla? Anyukátok hogy van?? -
natë
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
+1
-
bollokcs80
Korrektor
A sima 14-hez képest ebben ténylegesen több az újítás, de a magyar ára irgalmatlan lett, erősen kimeríti a luxuscikk fogalmát. Mindenesetre aki meg tudja fizetni és ki tudja használni, használja egészséggel.
(No irony.)
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
nozs23
addikt
Elég kreténre sikerült ez az írás.
-
dilajoska1
őstag
Hát kamerában elég gyenge lett. Gondolom fognak javítani még rajta.
-
Kettőt kérek. Amúgy botrány ez a kamera.
-
judas13
addikt
930K jó madzsar forintot meg kell, hogy érjen. Amúgy nagyon ott van a kamerában (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Automata kávégépek
- Politika
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Plus 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 pro max - 256gb - Deep Purple - Vodafone függő - 2 éves elmúlt!
- Samsung Galaxy Navy Blue S25+ 256GB eladó
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z370 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM 690 III Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest