Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Elég gyorsan elfogytak a helyek, de talán jobb is. Tavaly boldog-boldogtalan fel ment a pályára, oda nem való terepgumikkal és oda nem való motorokkal (pl pegaso) Kb minden etapban volt bukás, piros zászló.
De talán nézelődni kimegyek, az új suzuki modellek mellé odatámasztom, hogy lássanak az arra járók valami szépet is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Grillo
üzenetére

A miénk 1.3-as, már az Ignis-motoros verzió, 93 vérmes pacival.
szerk.: Mondjuk a Jazzembe jobban lehet pakolni szerintem, eleve nagyobb a csomagtartója (meg úgy az egész autó), pluszt ott a Magic Seat is.

-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Köszi, el is felejtettem! Megyek egy kicsit rutinozni délután!

-
2thletme2day
őstag
Hátha valakit érdekelne de nem tud róla.Suzuki Motofest 2018. Van pár hely szabad pályázásra valamint felvezetéses pályamotorozásra és még néhány vezetéstechnikára.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Az árak változtak?
Jó lenne oda valami kis 400as szar nekem is.

-
CyberPunk666
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Elég szeles volt, meg is tréfát párszor. Eléggé csúszott, nem is raktam le a térdem még, de már mindkét kerék megindult néha.
Azért élveztem, szezonkezdetnek jó volt. Legalább lassabb tempónál gyakoroltam az íveket. Határozottan jobban ment, mint tavaly.
Ha majd a körülmények is jobbak lesznek, akkor felkerül a power rs és meglátom mit tudok köridőben. -
beci
őstag
Koszonom.😊
Rendeltem is kettőt.😊 -
V.Stryker
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
A szél szarosabb. Az autót is dobálta rendesen az imént.
-
CyberPunk666
senior tag
Kakucson egyedül körözök, Chrobák Jani a pálya szélén nézelődik

Sajna hideg van és fúj a szél
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egy kis real life semmi több.
Arroganciám és minden ezekre a dolgokra vezethető vissza.Holnap du már jó időt mond.

-
CyberPunk666
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Bár nem ott voltam, szerintem hasznos.
De nekem a pályázás SOKKAL többet javított a tudásomon, egy sikán jobb, mint a kikerülős gyakorlat a tréningen... -
-
BoB
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Ahogy nézem következő hétvégén jó idő lesz.
-
CyberPunk666
senior tag
Ma már motoros nap volt KAKUCS-ringen. Kár az esőért.
Holnap meg hideg lesz sajnos, de lehet azért délutánra kinézek, ha az eső nem fog nagyon esni.
Arra jó lesz, hogy elkezdjem felfrissíteni magam, nem akarok rögtön könyököt letenni.Már egész jó a törött ujjam is, motorozni már simán tudok vele

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Engem ezért akkor pont nem basztak meg, de nem is érdekelt volna.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem. Én csak tilosban parkolást kaptam, de azt elsikáltam.

Ezt én is így gondoltam, de én nem értem az embereket. Tasinak mégse kéne videóznia. Az emberek csak felszívják a sok szart.

-
demars
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Most nem találom, de ebayen van fém, mágneses kis talp. Akár rajta is hagyhatod.
Vagy olyasmi amit bogyobá ajánlott, az is van ebayen, én már rendeltem, még nem ért ide. Pont amiatt, ha ismeretlen terepen állítom le, ne legyen baj.
Tavaly majdnem a sátramra borult, ott egy deszka darabot tettem alá, a laza talaj miatt az elfért, kissé belenyomódott a földbe. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Elvileg úgy, hogy ha bizonyítható - pl. zárójelentéssel, hogy a gyerek állapota vagy emberélet mentése indokolja. Elvileg... ezt én is utánakérdezés után tudom, de hát a sok faszbukos f.sz tudja hord össze.

Más: Valaki faszbukon írta,hogy szeretne sportdobot a hang miatt a motorjára és ez az első tanács. Biztos is , hogy hülye vagyok hozzá, de valaki felhomályosíthatna, hogy miért kéne karbiszinkron új dob felszerelésekor. A szelepállításban meg annyira nem vagyok biztos... De belegondova a karbiszinkronba k.rvára nem értem mi köze hozzá.

-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Én jobban aggódok a hideg motor miatt, indult és padló. Szegény kicsi kocsi.
Soha nem jött meg csekk motorra sem pedig mérget vettem volna rá h kapok.
Osb lap vastag plexire vagy több cm vastag bútorlapra cserélődik a két kerék és az oldaltámasz alatt. Mohás a talaj de szárazon bele sem tudtam nyomni. Így is belém lett @#$&va az ideg ha eldől dunának is megyek. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
OSB lap fa, a fa meg ázik, szart sem ér. Bogyóbához hasonlóan, olyan 1 dolláros szar van mindig a belső zsebembe ilyen esetekre. Mákod volt.

Reménykedj, hogy ne kapj csekket azért. Nekem volt ilyen igazolt száguldozásom, mikor gond volt a gyerekkel, azt nullázzák... nekem se volt kerítés se a villamospálya, se a piros lámpa, de azért nem kívánom senkinek.
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez alatt is volt úgymond OSB lap vagy 30*30-as, de ha alá tettem magas volt, így fogtam és kitámasztón lóg egy fül ami arra van h könnyen ki tudd nyitni a sztendert. Az alá ékeltem be h az a fül az osb lapra üljön fel, ketté törte a fül a lapot fel nyomta a ponyva alól azt látták meg. Hát igen az új parkoló átka. Én így még nem mentem autóval....
Esik napok óta baszki. Hétfőn jó időt mond elvileg.
Végre egy év ahol rendesen a motorral is tudok foglalkozni meg más fontosabb dolgokkal a többi moderált sok a szem itt is. -
Kaptam egy telefont h ha nem akarom h egy autóra dőljön a motorom nézzem meg. Hát a KRESZ szót nem ismertem mivel dolgozom. Majdnem átbillent a holt ponton és eldőlt. A talaj felázott. Kicsin múlott.

-
etnies
senior tag
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Lassan 50k van benne, de a fő problémám a gyárilag harmatgyenge rugók és emiatt még egy személyre is beállíthatatlan rider SAG nemhogy 2 személyre csomagokkal.
-
Ferdzsoo
addikt
Nah kaptam Décziéktől is ajánlatot első futómű szervizre.
Rugó, olaj, szimering csere és munkadíj 20k-val több mint az X-bike-nál, holott a rugó ára csak egy ezressel olcsóbb az utóbbinál.
Arról nem is beszélve hogy x-bike-nál aznap elhozhatom, míg a másik helyen 2 nap legalább...
Sokat nem kell gondolkodnom ezen úgyérzem. -
sajtee
őstag
Jó rég voltam itthon, de ma végre bedobtam az akkut és kerültem egyet. Idén először.
Pár hét múlva remélhetőleg már jön velem vissza pestre

Oxford Screamer-t használ innen valaki? Veszek egyet jövő hónapban, mert a láncot nem cipelem magammal mindenhova.
-
etnies
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nem tudom, hogy az országos cimborám mit árul, én egyetlen egy normális láncot ismerek, amit csak a flex visz: Almax. Kurva nehéz, de ezt halkan senki nem vágja át. Nekem is ilyen van, meg sem próbálják elvinni. Többször találtam már úgy a motort, hogy a ponyvát félig lehúzták róla, aztán amikor látták, hogy milyen lánc van rajta, hagyták a faszba.
A régi Abusomat próbálták elvágni, rajta vannak a fognyomok. Ott szerencsére megzavartam őket.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
A Kupec nem árul vackokat - tuti nem porladt el.

-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Máshol parkolok, nem látja a riasztó távja. Nincs csekkolás és jelzés se ha akár csak egy légy rászáll.
Bogyó bá'! Jaja az a lánc nagyon bejött.
-
etnies
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

-
Xena tárcsa zárja van valakinek? A nyivákolós kivitelből akármelyik.
-
emre
veterán
A gearbest-en van 1-2 akciós motoros cucc, már ha valakit érdekelnek ezek az apróságok.
-
etnies
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szerintem meg a jó csajokat

-
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akkor ezen a gondolatmeneten elindulva kijelenthetem a gtk-t.

Nem baj, azt már tudtam év elején, hogy ha rendbe rakatom eladni már nem éri meg majd. Aránytalanul jól járna a következő tulaj. Ez a motor alattam fog elrohadni, remélhetőleg sok év múlva.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Jo kerdes...
En nagy kedveloje vagyok a szart nagyon olcson vasarolni, es megprobalni nem deficitesen feltamasztani ahhoz kepest, amit a piacon kaphatsz vasarlasnak. Hat... Sokszor sikerult, de sokszor nem jott ki a matek
Pl huzzuk meg ott a hatart, hogy mennyiert kapsz egy joidoben hasznalt, nem korrodalt, keves km es F4 et dragan, es mennyiert vetted a mostanit, mennyit koltottel ra...
A masik f4 re is kell kolteni, az 100, de hogy mennyit, azt atnezes utan lehet tudni. -
etnies
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Lentebb írtam, itt nincs tutujgatás. Sokan vesznek motort csak azért, hogy munkába járjanak. Ők leszarják, hogy esik vagy fúj, mennek. Elviszik a legolcsóbb szervizbe, ráköltik a minimálisat, aztán négyéves korukban eladják. A következő tulaj még annyit sem fog rákölteni és így megy tovább.
Nehéz jó motort venni, nagyon meg kell nézni a gazdát.
Igen, itt minden rohad. A páratartalom általában 70-90% közötti, a tulajdonosok nagy része annyira le sem szarja a motort, hogy letakarja legalább. Itt állnak halomban a legújabb Ducatik az esőben-hóban hetekig, csak úgy pőrén.
Az első gumicserémnél meglepődtem, három kiló zsírt basztak a hátsó tengelyanya alá. A motorszerelő haverom mondta, hogy itt nem raknak menetrögzítőt a fék visszaszerelésekor, sőt: van, aki zsírozza azt is

(#96427) Teasüti: ne felejts el új villaolajat kérni

-
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Teljesen jól látod a helyzetet.
Hol húzzuk meg a határt a gtk-ra? Mondjuk rálocsoltam az árát az már gtk?
Azért kérdezem, mert két hete volt szervizben, de két hét múlva megint megy vissza éppen villa felújításra. 
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Ott meg a legnagyobb gond az idojaras is.
Ha nem hobbistatol, vagy ahogy a szittya sniper mondana: joidomotorostol veszel motort, hanem egy bizonyos also arsavban levot, amit kenyszerbol nap mint nap hasznaltak, ott rengeteg ganyolas es korrozio lesz, ami gtk val is vegzodhet. Pl rozsda a villaszaron.Nem elek odakint, nem akarok okosabb lenni, de szereltem angol motort. Mindenhol korrozio, a feknyereg, az aluminium a vas. Meg a muanyag is rozsdasodik.
Minden berohadva. Azt nem volt jo szerelni. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Remi1234
üzenetére
Én kereskedésben itt járművet többet az életben nem veszek*. Vagy szalonban 0 km-est, vagy magánszemélytől. Eddig az összes itteni autós ismerősömet átkúrták akik kereskedésből vettek, valamint engem is és havert is átkúrták a motorokkal. Persze ez alatt azt értem, h pénzt kell locsolni a gépekre nem sokkal vásárlás után. Jó mondjuk szerintem mindenkinél volt egy kis érzelmi faktor, részben saját magunkat kúrtuk át, de voltak olyan dolgok amik vételkor nem látszottak.
Amúgy magánszemélyek is azt játsszák, mint odahaza. Ha szerencséd van, akkor legalább félig tudja is mit csinál.
Ne legyenek illúzióid, pont ugyan olyan szarrágó itt is mindenki, mint odahaza!
*Jó, mondjuk van az a kategória amivel nincs fenntartásom: max 10000-et futott egy-két éves gépek.
Itt még nem volt idejük tönkre vágni. -
demars
addikt
-
etnies
senior tag
válasz
Remi1234
üzenetére
Típusspecifikusan nem tudom. Nem tudom, hogy hajabúza elvilágít-e oldalra. Ha igen, akkor foncsort kell cserélni (a lámpatestben az izzó mögött található műanyagot) ami vetíti a fényt), gondolom német vizsgán nem megy át. Továbbá az is feltétel, hogy a sebességet km-ben lásd, sok régi, klasszikus órás motornak mind a kettő fel van skálázva, azt elvileg el kell fogadni.
A DL nekem nem lesz gond, a lámpa egyesen előre szór, digitális kijelzőt pedig 3 mp alatt átrakom km-re.
Ja, eszembe jutott még: autóknál elfogadják, ha leragasztod a kifelé szóró részt egy fénytörő matricával. Ennek utána kell járnod egy német vizsgaállomáson vagy fórumon.
-
etnies
senior tag
válasz
Remi1234
üzenetére
Van. Nem macera, eladni akarnak és kevésbé lehúzósak, mint odahaza.
Bogyó, annyira szar ez a jobbkormányos poén, mindenhol, mindenki elsüti. Te ne tedd!
Mikor otthon voltam, legalább 10 ember elmondta, hogy hö-hö, jobbkormányos-e?
Olyan, mint amikor itt megkérdezik, hogy honnan valósi vagy, mondom Hungary, they say: hungry? És röhögnek. Ezt már legalább 500X hallottam itt, fárasztó. Baromira.Arra figyelj, hogy egyes motorokon foncsort kell cserélni vagy kenni a vizsgabiztost otthon és az sem baj, ha km-óra is van benne (Suzukinál az LCD kijelzősek átállíthatók egy gombnyomással)
-
Remi1234
aktív tag
Van valakinek tapasztalata UK-ben vett motorokkal? Mennyire macera, illetve a kereskedések mennyire lehúzósak?
-
Rent
senior tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Elvileg mind2 jó bele.
Két változat lesz jó Neked a Yuasa-ból.Ha nem számít, hogy kicsit drágább, akkor ezt szerintem: [link] Ez arany színű sarukkal rendelkezik, egy ismerősöm szerint csak azokat a Yuasa-kat gyártják Japánban, amelyek arany színű sarukkal rendelkeznek, ezt megerősíteni nem tudom, ennyire nem értek hozzá. Viszont ennek nagyobb az indító árama, mint a másiknak, ráadásul van hozzá gyári sav is, amelyet a korábbiakban leírtak alapján kell beüzemelni.
Amennyiben számít az árkülönbözet, akkor ezt: [link]
látni is a fotókon, hogy a második az made in usa, míg az elsőnél a leírásban szerepel, hogy japán változat

Viszont a YUASA oldalán azt látom, hogy "TTZ batteries are NOT suitable replacements for Yuasa YTZ batteries." Márpedig az elsőnek linkelt az TTZ, viszont YTZ-vel 38.9-től indulnak az árak: [link]
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Geresics
üzenetére
Persze egyértelmű, nekem külön DAC volt csak a géphez. De ettől mondjuk még az én közel 280k-s fejhallgatós láncom sem tudta visszaadni egy mondjuk LC4 hangját, egyszerűen a fizikai korlátai miatt, és ez független attól, hogy egy minőségi akusztikus FLAC-ot meg a "hátast dobok" kategória volt rajta hallgatni.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy el kell menni találkozókra, és meg kell hallgatni élőben!
Ezzel meg én értek egyet teljesen, pont az eddig elhangzottak miatt. Amíg az ember csak kutatgat addig el lehet lenni jobb minőségű felvételekkel, de utána mindenképp meg kell hallgatni legalább a top5 kiszemeltet élőben is...
-
Geresics
addikt
válasz
imibogyo
üzenetére
Tök igazad van, de azért azt hozzátenném, hogy már PC-kbe lehet kapni értelmes hangkeltőket (pl. X-Fi, vagy Xonar drágább változatai), és jó (akár stúdió) minőségű fejhallgatókat! Ráadásul már nem annyira megfizethetetlen, mint pl. 10 évvel ezelőtt...
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy el kell menni találkozókra, és meg kell hallgatni élőben! A pécsi szezonnyitón minden évben van 600-1000 motor, és bizony nem mindenki ugyan olyan kipufogót használ!

A kedvenceim a Hayabusások, mert ők egymás mellé állnak! Nagyon durva, amikor 25 ugyan olyan motor áll egymás mellett, és ha valaki akarja, bármelyik kipufogó hangját szívesen megmutatják neki!
-
Rent
senior tag
Nem tudom, hogy jutottam el ehhez a videóhoz, de nagyon ott van a szöveg.
A lényeg 1:15-től és a legfontosabb, hogy "ne állítsd le, mert be kell rúgni"
-
Lajkó
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
1000 erdzsó az nem kevés kicsit?
Ez 1500 volt...Jah, és amúgy kék!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
etnies: Köszi szépen!

-
imrufo
tag
Ha már kipufogó a téma. Az én dobjaim (Blueflame) Angliából vannak, és ott nem E betűs hülyeséggel szívóznak, hanem BSAU hülyeséggel.
Na most Angliában road legal lenne a kipufogóm, mert benne van a BSAU, de mi lehet a helyzet mondjuk itthon? A rendőröknek ezt is el kéne fogadni, vagy le se szarnák, mer csak az E betű a király?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)