Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Így meg csak simán b...

-
Topiccsendőr
addikt
mert nem vagyok olyan, aki kiszilozza

szelepet is ellenorzok, ha korongozni kell, ki kell vennem a feszitot, ehhez vettem egy tomitest, illetve ahhoz, hogy felso holtpontra allitsd a fotengelyt, le kell szedni a pickup covert. ez ala is vettem, mert a yamaha valami grafitos izet hasznal, amit visszarakni nem nagyon kene. illetve kimertem a pickup szenzort, amihez mar levettem egy parszor, szoval az a tomites kuka eleve. meg leszedem a kuplungdeklit, megnezem mennyire birja a strapat. ennel sem rakom vissza a regit. -
ath
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tomitest miert es hol cserelsz?
-
Khaosz55
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Nekem egy WayteQ X995 van ez droidos és elég gyors. Felraktam rá navit, rendeltem aliról vízálló GPS tokot ami kormányra szerelhető, de tok nélkül is fel lehet rakni, ha saját keretet+ vízálló toknak a kormány bilincs része össze pattintható.
Viszont kell hozzá valami normális töltő mert a 2 Amperos USB töltővel nekem merült, lehet hogy az USB ajzat csak papíron volt 2 Amer valóságban meg sokkal kevesebb.
-
Pocee
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
forintosítsd hagy hüledezzen a kispolgár,mennyibe is kerül ha gyári cucokkal(ahogy illene is) lövi az ember a gépét...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Cöhh, most motorozol, vagy fillérbaszol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak óvatosan a fogyasztással erre felé, és ugye nem tartod számon az átlagot se, mert jujuj mit kapsz érte!!!
Köhöm... fillérb.szó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Szürkébe rakom, mert nem akarok flame war-t indítani, megint.
) -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Jo szarul vezetsz

Olyan szinten jo, hogy 312° a forraspontja, mig egy 700 forintosnak 280° koruli. (Ha eltolja a nedves forraspontot is, az kesz fonyeremeny)
Csak nem ertettem a siras rivast, hogy ilyeneket ontogetsz a jarmuvedbe, de egy ktm meg lezabalja a gatyadat.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Figyu, mire lejöttem pilis izéről a corsával füstöltek a fékek, ki tudja lehet a motor kibírja a jobb olaj miatt.
Tudom felesleges volt többet nem veszek. -
Geresics
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Itt egy mindenre hibátlan Garmin Zümo 550 (nem ismerem, most kerestem rá)! Ennél jobb van, de felesleges szerintem. Nekem ilyen van, csak BT nélkül...
Ha meg nagyon zavar a BT, akkor megveszed ezt, és elcseréled velem a BT nélkülire!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Használt igaz, és?
A motorod talán újan vetted? 
-
vendingo
veterán
válasz
Geresics
üzenetére
Használt nem kell, Bt meg végképp nem. Nekem csak egy szög egyszerű navi kell multimédia és egyéb baromságok nélkül.
V.Stryker: Nálam csak a kormány opció játszik. Régen tanktáskába használtam, abban nagyon tuti volt, de az AT-hez nem lehet kulturált tanktáskát kapni. A telefon gps vevőjét ne hasonlítsuk egy rendes céleszköz vevőjéhez. Na meg akkor használtam utoljára telefont hosszútávon navigálásra, amikor kiírta, hogy túlhevülés elleni védelem miatt a készülék kikapcsol. Fél órát ültem a 40 fokban, mire újból belehetett kapcsolni. Sütötte a nap, tekerte a hardvert a navi, közben meg töltöttem.
Még megálmodom ezt az x ridert, de 40-45k körül frankó garmint kapni, igaz csak tokkal használható, de nekem az nem gond.
-
tboldi
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Azt már a BMW-sekre sem lehet rásózni, mert már van ilyen is.

Egyébként apumnak vettem balck friday alkalmával egy TomTom Start 60-at 50k helyett 30k-ért lifetime frissítésekkel.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Nálam a szintén xRidernek a fényereje még fel sincs véve maxra, kb. 80%-on használom és nincs gond a láthatóságával, nyáron sem. Igaz, hasonlóan van felszerelve, mint Bogyóbánál. Ha a kormányra teszed és felfele néz, alig döntve, úgy mind szar lesz.
Most nem azért, de 35k-nál egyszerűen nem adnék többet semmilyen gps-ért, mert nem ér annyit. Ma, amikor 35-40ezer forintért nem noname , hanem kiváló minőségű telefont kapok, full hd kijelzővel 3gb rammal, stb.... ne akarjanak hardverileg egy harmatgyenge, felbontásilag egy fos, de erős fényerejű navit rámsózni. Sózzák rá az új BMW motortulajokra. Azokra rálehet és azoknak mindegy is.

-
Bogyó bá'
nagyúr
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Az xRidernek harmatos a láthatósága?! Ezt csak Mosquito mondja!

Jól kell elhelyezni, és teljesen OK. Az enyém most éppen ilyen (előzőleg a kormány közepén volt, ott is jól látható, viszont le kellett nézni hozzá) - azóta a konzol le lett festve, a csavarjai is feketére lettek cserélve:
ilyen volt régebben:
-
vendingo
veterán
Valaki említette, hogy valami olcsóbb fajta túrenduro csizmát használ.
Kell vennem egy új surranót, mert az augusztusi baleseteim óta még mindig fáj néha a lábam.
A mostani speed csizmámnak nagyon nincsen tartása, miután rádőlt a motor, meg megcsapott a leszakadt gumi, valami masszívabb dög kellene, amiben még lehet járni.
Az alpinestars toucan-ra kicsit húzom a számat, mert mégis csak ~100k, de tudom, hogy ez fémcsatos, tutin véd, tartós.Sisak téma: Enduros túrasisak is lehet befigyel, scorpion adx-1 a kiszemelt. Esetleg egyéb tipp? 60-80k között. Napszemcsi, pinlock, shield kell. Zaj nem érdekel, füldugózok.
GPS: Ez is megadta magát, már kb: 7 éves, le van zúzva. X rider tetszene, de ahogy olvasom, látom, elég harmatos a láthatósága napfényben. Létezik olyan, ami motoros, nem 300k és jó a fényereje?
Ha más nem, akkor veszek megint autós garmint, engem nem zavar a tok, de legalább látom, és jó a kezelhetősége. -
-Mike-
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
A 300-as kawád van még meg vagy már váltottál?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Dehogynem ugranak. Csak így olyan, mintha nem akarnék flémelni....

-
zgospel
őstag
válasz
etnies
üzenetére
Pont ugyanezt írtam, nem?

Egyébként a pinlock fontos dolgohoz: márakinek. Nekem nincs, és 3 éve jól megvagyok nélküle

Beépített napszemcsi, megint csak attól függ kinek fontos. Nekem pl az
Nagyon szimpi amúgy a megmondóember stílusod: mi neked fontos az fontos, minden más "nettó faszság"

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
[Nagyon OFF:] a Zöldi régi Shubiját én szereztem meg anno Vaterán, 2501 [kettőezer-ötszázegy] forintért, egy használatlan pótplexivel.
Azóta szobadísz, mert ugyan eredetileg L-es, de annyira szét van tiporva, hogy 3 számmal nagyobb mint a fejem, és tiszta rongy a belseje. Amúgy lehet vagy 15 éves, szóval fejre akkor sem raknám.
2500 indulóért hirdette meg, 1 Ft volt a licitlépcső, és rajtam kívül senki nem licitált rá. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
etnies
senior tag
válasz
zgospel
üzenetére
Nyugodtan nyomhat a sisak, a párnák majd felveszik a fejformád. Ha viszont valahol nem a párna nyom, akkor az kicsi. Az a jó méret, ami az elején hörcsögöt csinál a pofikádból és becsatolás nélkül megtudod rázni a fejed, nem mozdul el rajta.
Ha viszont a héj nyom, akkor az kicsi, ha pedig nem szorítja a fejed egy kicsit kényelmetlenül, akkor meg nagy.Nonanem-et meg Lidl sisakot ne vegyél, Caberg, Nolan, HJC, Shark ezekből nyugodtan válogathatsz. Általánosságban igaz, hogy amennyit fizetsz, annyit kapsz. Pinlock nagyon fontos, ahogy a napszemcsi is.
Ami szerintem fontos még, hogy ne gyorszárasat vegyél, hanem dupla D-gyűrűset, az nem tud kicsatolódni véletlenül. Ha nem tudod hogyan kell megkötni, a boltban biztosan megmutatják. Azért is jobb ez utóbbi, mert mindig pontosan betudod állítani a kényelmet (pl ha veszel alá maszkot, vagy lusta voltál borotválkozni, stb) -
Gaboman
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Ez természetes én nem hülyeség.
Alapból a 8-as és körben motorozás nagyon jó, mi is ezt gyakoroltuk, főleg úgy hogy 15-20%-os dőlésszögű partoldalba volt csinálva, így a felfelé menetet és lefelemenetet is tudtad gyakorolni. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
Sajnos egy sisak biztonsága ("törésteszt") köszönő viszonyban sincs az árával. Az 53 ezer forintos Caberg Duke például ötcsillagos, némely Schubert meg csak 3 vagy 4. Viszont a Schubi sokkal kényelmesebb, csendesebb mint a másik... Döntsél helyesen ezek után.

(#94462) geresics: nem akartam parttalan vitát generálni. (Dehonnem!)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
etnies
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
A csoport egy része szerint 100eFt alatt öngyilkos, aki sisakot vesz, én pl. tökre nem értek ezzel egyet!

Én sem, nettó faszság. Versenypályán van értelme, mert ott tisztán fogsz esni, közúton erre semmi esélyed. Elesel, elütnek, átmennek rajtad, leesel egy szakadékba, kettészakít egy fa, akármi. Kiötörölheted az Arai-al, de legalább a koporsóban jól fogsz mutatni.
Ezek a drágakupakhívők egyetlen egy közúti balesetet sem tudnak mutatni, ahol csak azért halt bele valaki, mert Caberg vagy Nolan volt a fején Arai vagy Shoei helyett. Mert annál az ütközésnél, ahol kijöhet a különbség, ott már szakadnak a belső szervek meg a testrészek.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Hogy milyen, amikor csúzik az eleje és a hátulja és próbálod összeszedni a motort.
Direkt állat módjára motorozás van és próbálsz rajtamaradni.Van először indulás fullgáz-kuplung kipattintással, fékezés blokkoló hátsóval, körözés, nyolcas.
Aztán már pálya van, ahol különböző vonalvezetések vannak. Ott vannak kanyarok egymásbafúzve, visszafordító, de kb oldalcsúszva bevett is.
A pálya eleve lejt egy picit és van olyan vonalvezetése, ahol kell egy kis dombra menni, de alapvetően egyenes.Ellenben a tapadás nagyon gyorsan változik és a cél, hogy megtanuld, hogy mit csinálj ha megindul az első vagy hátsó, ne pánikolj.
Nem terepezést tanítanak, hanem a csúszó motort kezelni, de ezt terepen csinálják (érthető okokból)
-
Polemius
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Így nem is csodálom, hogy (épp most olvastam én is) elmarad...
Érdekes, múlt hétvégén Linzben is volt egy rendezvény, ott volt minden, Hondától a Triumphon át a KTM-ig. És fel is lehetett ülni mindenre, nem csak kordon mögül nézegetni. Lehet, hogy itt nem húzzák le a kiállítókat annyira? -
Geresics
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Úgy tudom, fékezés, kanyarodás, körbe-körbe menés, de reméljük most pontosabb választ kapunk!

A domb szerintem tökre nem elhanyagolható, bár a Hungaroringes oktatáson is hiába volt ott, azon elindulni, megfordulni, motort-mozgatni nem tanítottak, csak simán menni rajta fel-le-oldalt...

-
Horvi
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Nem teljesen értem miért lenne az cross oktatás ha lenne benne 1-2 domb meg ilyesmi. Gondolom ha elmegy az ember endurózni akkor ott sem csak sík terepen megy.
No offense csak így elgondolkoztatott a dolog. -
Gaboman
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Valójában akkor ott mit oktatnak, poros, sáros úton indulás, megállás stb....?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
"Amiért van, arra tökéletes."
Mármint hogy lábtörést lehet szerezni? Asszem kihagyom....
-
Geresics
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Jobbulást!
A Honda terepes oktatása még mindig csak sík terepen van? Semmi domb, semmi árok, csak körbe-körbe?
-
CyberPunk666
senior tag
Vettem a motoromnak egy pár power rs abroncsot, valentinnap alkalmából

alig várom a szezont.
mire jön a meleg, a gipsz is lekerül
(rosszul estem egy honda-safety terepmotorozáson) -
-Mike-
addikt
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Ennek örömére azért pl Alpinestarsban lesznek kedvezmények (motostar.hu) meg szerintem majdnem mindegyik üzletben...
- február 19-25 (hétfőtől vasárnapig) 10-18-ig tartunk nyitva!
- Új, 2018-as modellek 10% kedvezménnyel
- 2017-2018-as modellek 15% kedvezménnyel
- 2017-es és korábbi modellek 20-30% kedvezménnyel -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jó semmi, olyan olaj mellett amit újabban használok mind karbantartás olcsó.
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére

Hol veszek én így kabit magamnak?
Pont azért mentem volna ki mert jó akcióik vannak. -
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
-
Lomha 8V
addikt
A budapesti motorkiállítás elmarad.
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Polemius
üzenetére
Euromotor, Motoroázis, Shox nem. Talán Fokt kint lesz. Motor kereskedésekről nem is beszélve,(Bmw,Triumph, Yamaha, Honda, Suzuki, KTM nem lesz) talán valami 3-4 "kisebb" márka lesz kint. Szóval az idei is egy kalap sz.. lesz. Idén talán eljutok a Pozsonyi kiállításra.
-
Polemius
senior tag
válasz
McReay
üzenetére
Cabergeket nézd meg, elég jó ár-érték arányuk van.
Mindenképp próbáld fel a sisakot, és 5-15 percig legalább legyen is rajtad ami nyerőnek tűnik. Sok helyen találsz útmutatót, hogyan válassz sisak méretet, előtte olvasd el őket.
Nemsokára lesz a budapesti motorkiállítás. Ugyan motorok miatt egyre kevésbé érdemes kimenni, de sok bolt kint szokott lenni, és sokféle sisakot fel tudsz próbálni.
Ilyentájt nagyon jó akciókat is ki lehet fogni, bár inkább a határon túl, pl a Louisnál. Bécsbe elég olcsón eljuthatsz vonattal is.
Számíts rá, hogy 2-3 év múlva úgyis veszel másik sisakot, mert addigra rájössz, milyet is szeretnél, meg mi baja van annak amit elsőre vettél.

És mint már írták, Pinlock! Nyáron is jól jön néha.
És hosszabb távra füldugó.
Napszemüveg nekem nem hiányzik, az előző sisakomban volt, de nem voltam kibékülve vele.
A mostani SHOEI-m meg gyakorlatilag fél áron volt, ennyiért napszemüveg nélkül is megérte.
-
zgospel
őstag
válasz
McReay
üzenetére
Látatlanban ne vegyél sisakot! Mindenképp menj el egy boltba és próbáld fel, mert még márkán belül is lehetnek eltérések a különböző típusoknál fejformát illetően. A megadott méret is inkább jelzésértékű.
Akkor jó a méret ha a pofazacskóidat picit nyomja a sisak, de csak annyira hogy beszéd közben még épp nem harapsz rájuk. Homloknál szintén passzentosnak kell lennie, de ne nyomjon. Ha 2-3 perc viselés után kényelmetlenül nyom akkor nem jó. Hátulról ha megtolod a sisakot alulról felfelé, akkor nem szabad hogy elmozduljon.
De egy felkészült eladó ezeket mind elmondja és nem fog olyan sisakot rádsózni ami nem jó rád. Az is lehet hogy egy adott márkából egyáltalán nem lesz olyan ami jó rád.
Egyébként meg az hogy milyet attól függ milyen motorral milyen stílusban fogod nyomni
Meg milyen kényelmi funkciók kellenek. A 40-50 ezres ársávban többnyire ezek a márkák játszanak: Grex, Givi, Kappa, MT, LS2, Caberg, hirtelen ennyi jut eszembe.Kesztyűből meg a helyedben vennék egy valamilyen MugenRace vagy Shox bőrkesztyűt. 10 ezerért csak rövidszárút fogsz kapni, de arra pont jó hogy a jogsiszerzés ideje alatt nagyvonalakban kitapasztald hogy milyen kesztyű kéne neked, és később veszel egy jobbat. Nagy védelemre ezektől a kesztyűktől ne számíts, városi tempónál arra jó hogyha csúszol akkor nem a tenyeredről szedi le a bőrt. Kesztyűt egyébként használtan is nézhetsz, sisaknál rizikósabb a helyzet, abból én nem vennék használtat.
-
V.Stryker
nagyúr
Na, nézegettem, olvasgattam és döntöttem, hogy mi a cél.
Freewind. Több minden volt talonban, de valamiért mindig kizárásra kerültek szerre. A végén kettő maradt és itt is a freewind felé billent a mérleg, de itt engedtem az érzésnek is és a már éreztem előbb is,hogy az kell. Így az lesz.
Ma reggel bejelentettem a feleségemnek.
Annyit mondott, hogy "Nem érdekel. De a bocit nem adhatod el." 
Most indul az anyagi keret összerakása és információgyűjtés évjáratokról, előforduló hibákról, stb.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
McReay
üzenetére
Szemüveges vagy-e? Ha igen, akkor kb. csak a felnyitható állrészű sisakok lesznek praktikusak - bár azok közül meg az olcsóbbak (pl. az általam is használt Caberg Duke) elég zajosak. (kell a füldugó)
- nem csak a beépített napszemüveg a fontos, hanem a bepárásodást megakadályozó pinlock is, pláne ha túrázni fogsz. (Sajnos az olcsóbb sisakokban nincs - a már említett Caberg Duke-ban viszont igen).
-
McReay
aktív tag
válasz
Geresics
üzenetére
Köszönöm a tippet!
Fontos volna amúgy, hogy milyen sisakot szeretnél?
Mindenképpen zárt sisakot szeretnék.Mire használnád?
Túrázás a legfőbb cél.Milyen motoron?
Kezdetben egy Honda CB 125F-fel fogok a jogsi megszerzése után (úgymond) tanulni. Aztán egy Honda CB 600 F a cél.Olvasgattam, a bukósisakos hozzászólásokat csak, amikor valaki megkérdezi ezt mindig jön a harc és elterelődik a téma.
Jó lenne az összefoglalóban egy ajánlás, hogy kezdő, haladó set-nek melyik cipő,csizma, ruha, kabát ,kesztyű és bukó az ajánlott....

Egyébként, ha +10.000-ért sokkal kényelmesebb és halkabb bukót tudok beszerezni, megoldom!
-
Geresics
addikt
válasz
McReay
üzenetére
Szaladj a Lidl-be, ma még kapni felnyithatós sisakot és kesztyűt is!

A kesztyű tényleg jó (de nem nyári!), a sisak jogsi csináláshoz pl. ideális!
Tegnap akartam venni Jet sisakot magamnak, de az M-es kicsi volt, az L-es nagy
Fontos volna amúgy, hogy milyen sisakot szeretnél? Mire használnád? Milyen motoron?
Amúgy visszatérő téma itt a sisak-téma, írd be a keresőbe, hogy "bukósisak", és kb. 170 találatot találsz. A csoport egy része szerint 100eFt alatt öngyilkos, aki sisakot vesz, én pl. tökre nem értek ezzel egyet!

Két sisakomról is készítettem őszinte tesztet, ajánlom figyelmedbe!
a Dual Sport sisakok egyre menőbbek robogósoknál:
- Acerbis Active Graffix őszinte bukósisak teszt
Flip Up sisak pedig örök sláger mindenféle motoron:
- MT FLUX őszinte bukósisak tesztCsináltam még egy meglepetés sisak tesztet is, de azt csak azoknak ajánlom, akik elég kemények (vagy ahogy a videóban fogalmaztam: akik vakon akarnak motorozni!
- figyelem, ezt nem szabad komolyan venni - volt aki annak vette
)Egy extra, ami nélkül szerintem nem szabad sisakot venni: beépített napszemüveg!

Erdős, árnyékos részen, alagútban, stb. tökre nem mindegy, hogy látsz-e nyáron, márpedig a motor nem olyan, mint az autó, hogy bármelyik pillanatban le-fel veszed a szemüveget, és csak behajítod a középkonzol egyik zsebébe...
Ha pedig egy kicsit feljebb tudod emelni a sisak-kereted, akkor 200€-ért a Louis-ban igazán minőségi, halk, kényelmes, stb. sisakokat lehet már kapni időnként akcióba!

-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam visszafelé, de nem igazán találtam érdemleges választ.
Milyen bukósisakot és kesztyűt érdemes venni első motorozási élményeim megszerzéséhez (most kezdtem el a jogsit)?
40-50 ezer forint között szeretnék megállni a bukót illetően (ha ilyen áron lehet venni értelmesnek mondható minőséget), a kesztyűt pedig 10 ezer alatt szeretném megoldani.
Segítségeteket előre is köszönöm!

-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nesze, ez boltbajárós volt, főleg alapjáraton gurultak vele.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Más: szerintetek ezek mit csinálnak?!

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezért kell a sportkipufogó egy sok éves, "sokat látott" motorra, hogy ne halljuk a csörömpölést a blokkból és a hengerfej környékéről...

-
Topiccsendőr
addikt
Hat ezert van az emberek fejeben ez a faszsag.
Nem a szervizelestol fugg. (Persze attol is) hanem hogy mennyire volt nyomva a szeme a motornak. Akarmennyit szervizelhetsz egy motort, ha kiveszel belole 100% ot, az ki fog konyokolni hamar.
Amugy szelephezag allitas... A kegtobb japan sornegy 40 000 nel irja. Szoval szazezerig olyan sokszor elmulasztani papiron nem lehet...Szazezer meg se kottyan... De. Az, hogy nem erzed meg, hogy a 16 szelepbol 15 tomitetlen? Hogy lognak a szelepszarak a szelepvezetoben? Hogy a fotengelycsapagy, hajtorudcsapagy hezag meg van novekedve?
Hogy ha kimered az alkatreszeit a motornak, ami egyebkent megy, es meg vagy elegedve, majd kiderul, hogy ahhoz, hogy visszahozd a manual limitjeit, ra kell koltened a motor arat? Vagy ketszer az arat?
Azt hivjuk ugy, hogy meg se kottyan? -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Minden KTM-nel ilyen kevés? Erre rámegy az ember gatyája.
-
HSM
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
A 2003-asba még egy vékonyabb profilú, kevésbé párnázott ülés került, az azelőttiket nem ismerem.
[link] [link]
Nálam a 2004-től gyártott ülésfajta van, és szeretem. A 2003-asban pár ergonómiai dolog nem sikerült tökéletesre, ez a 2004-es legnagyobb változása, hogy pl. azon véglegesítették a lábtartók helyzetét, és az ülésen is alakítottak.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Képek alapján eléggé egyben van a vas .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A motorod talán újan vetted?