Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Ha már Kakucs szóba jött, a Safety kiírta a Kakucsos tréninget. 45 ezer fél napra, saját motorral, azt hiszem, erre nem fogok jelentkezni.
-
-
Biqci
aktív tag
válasz
Sys85
üzenetére
Miért rendelsz ilyen sz.rokat Kínából. Mert olcsó? Nem hiszem, hogy minden héten szükség van egy újra. Megveszel egy drágább, de E jeles normális kart, simán beszereled és örülsz. Nincs rá szükség egyhamar újra. Itt nálunk nemhogy ott marad a motor, ha van egy rendőrségi ellenőrzés, hanem meg is kínálnak egy 50-100€ csekkel. Nem éri meg...
-
-
duni84
aktív tag
válasz
Sys85
üzenetére
a gyári karban van belül egy persely. azt kiveszed és átrakod ebbe, utána nem lötyög, hanem pontosan passzolni fog. persze ezt csak ránézésre mondom így 2 sötét fotó alapján (már ha egyáltalán ez a gond)
színeset amúgy én sem rendelnék, mert egy kilóméterről látszik, hogy E jelet sose látott
a fekete/ezüst egy színű karokra még rá lehet mondani, hogy "ezen a típuson mind ilyen, a gyárban ezt rakják rá, egyiken sincs semmi) -
-
Pfiucska
aktív tag
Nem voltam még kakucson (meg más pályán sem), mi a tapasztalat, vasarnap delelott vagy delutan vannak tobben? Egesz napra fixen nem megyek, szerintem szellemileg ez is sok lesz
-
A Zéé
addikt
válasz
norbeerto
üzenetére
Hát ha kimondottan a D8 meg a Velebit érdekel, akkor sztem Gospic-ig simán mehettek autópályán trélerrel. Vagy tényleg le a partig, és onnan kalandozni. Az út maga nem rossz előtte sem, mondjuk Slunj-ig szinte végig település van (meg nyáron nagy forgalom). De ha belsőbb a hegyvidék is érdekel, akkor Slunj, vagy a Plitvicei tavaktól lehet indulni szerintem.
-
Sziasztok,
Tegnap elkészült a Hornetre az újrabőrözött, zselés ülés. Először nem akartam a gyáritól eltérőt, de végül találtam egy nagyon pofás designt és az én szememnek úgy tűnik jó döntés volt - nagyon megdobja a motor kinézetét. Sajnos az eddig rossz idő miatt nem tudtam próbálni, ma lesz a próbakör. Az eddigi tapasztalat, hogy 300km alatt már rendesen elülöm magam, ettől remélem némi változást.
Közbe a kocsimra is készül a vonóhorog, hogy el tudjam magamman vinni a nyaralásokra a motorom, szóval nagy az öröm
(Biztos van akinek ez elképzelhetetlen, de ez van, nem vagyunk egyformák.) -
bacus
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
"A Cardo kaputelefonok új generációja automatikus LIVE BLUETOOTH kapcsolattal és JBL HD hangzással! Motorkerékpáros kaputelefon hívások fogadására,"
-
Fura egett gumiszag jon a motor elejen egy par napja, de sehol se talalok semmit, ami a leomlohoz hozzaerne, vagy hogy honnan jonne konkretan a szag. Altalaban hideginditas utan erezheto kicsit, megallaskor utana mar nem annyira.
Leomlore tapadt gumidarab/darabok lehet a forrasa?
-
Tid valaki utolagosan beepitheto KM ora +fogyasztasmero modult?
-
pepucs
tag
Cardo webshopban 25% kedvezmény van minden Cardo termékre, magyarországra ingyen szállítással
. ( SPRING25 vagy néhány motors influenszer kódjával)
Cardo Freecom 4x 79k -ra jön ki ami a magyar akcióknál is minimum 15k-val olcsóbb.
LINK - Kicsit túlterhelt szegény oldal órák óta.(Nyílván itthoni boltokban az akciós is drágább... remélem jófogás is tele lesz velük
.) -
-
norbert1998
nagyúr
válasz
gonger
üzenetére
Nem, úgy értettem, hogy Senj-Zadar, de a még jobb az a Rijeka Zadar lenne.
Senj-Zadar szerpnetint megjártam arra eléggé alkalmas autóval, de újak voltak a fékek és féltettem őket

Mikor motorral mentünk, akkor végig esett az eső, szóval az erkélyről néztük a ciharos tengert és ittuk a Karlovacko-t
Idén júliusban is mentünk volna, csakhogy felbomlik a csapat, így a második járműnek is muszáj autónak lennie.
-
JoinR
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Amúgy nem szidja, hanem ez a CX500 "neve", a Güllepumpe. Bocs, ha Captain Obvious voltam.
-
gonger
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Senjtől északra csak gyerekkoromban voltam egyszer talán. Senj magasságában és tőle délre sokat. De ezek búvár célú utak voltak, motorral még sosem voltam. Valahogy jó lenne már lejutni egy hosszú hétvégére. Akkor Te azt javasolnád, hogy Senj-től felfelé induljon a motorozás Rijeka felé?
Van esetleg ajánlott útvonalad még azon a részen? -
Micsurin
nagyúr
Kevés annyi idegörlő van mint mocis cuccal adok veszekelni

“Arra nem lesz jó” “Az nem is arra való” “Mihez kell neked?” “Más nem így hírdeti”

-
pepucs
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
E65?
-
Micsurin
nagyúr
Shox ha nincs készleten az adott Givi konzol milyen hamar szerzik be állt van tapasztalata valakinek?
-
pepucs
tag
válasz
gonger
üzenetére
Köszi, jegyzeteltem az utat
Május 26-29re van fejben a terv de nagyon filózok mert félóra autópályától már agyrákom lesz olyan unalmas... kopik... kényelmetlen.. csak pörög a km számláló a semmivel... Lehet hogy utánfutót kéne inkább bérelni odáig Az is lehet, hogy elindulok és majd útközben nézem a szállásokat. -
A Zéé
addikt
válasz
gonger
üzenetére
Nekem a pünkösdi hétvégére volt tervben, de sajnos külső okok miatt bukott. Most azt nem tudom, hogy még Június első felében próbáljam beerőltetni, vagy várjak szeptember közepéig.
De igen, Karlovacig pálya, utána meg a móka. Én mondjuk Slunj-Karlobag-Senj kört terveztem. -
gonger
senior tag
válasz
pepucs
üzenetére
Egy horvát 8-as megtekintésre nekem is fáj a fogam, sajnos idén nem valószínű, hogy összejön. De szervezett túrákat is úgy viszik oda, hogy Karlovacnál lemennnek a pályáról és onnan szerpentineken mennek le Senj-ig, ha jó infókat kaptam. Tudom! Addig is el kell jutni, de utána jön az élvezetes rész :-)
-
Somatom
veterán
Megjött a Drivex értékelésem. Ugorhatom a közteseket, mehetek intenzívre.

-
bacus
őstag
Igen, ezért is gondolkozom rajta 2 éve
.Az a másik fele, hogy egyébként nagyon ritkán kell egy általános utánfutó, ha kell, azt egyszerübb bérelni, pl praktikernek is van saját bérelhető futója, ha ott vásárolnál. Én legutóbb 3 klima szállításához kértem el, ha adott időn belül visszaviszed, díjmentes.
A motor szállítása nem ilyen, az nekem néha olyan véletlenszerű, ennek pont az lenne az előnye, hogy elmegyek vhova a családdal, én külön motorral, de hazafele mondjuk szakadó eső, csomagtartóból előveszem a futót, motort fel és én is beülök a kocsiba hazafele. Az ára sosem térül meg, ez ilyen.
-
bacus
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Nem olyan vészes, a futó nincs 100 kg, a rajta lévő motor még 250, akkor 300 kg egy mai 1,5 tonnás autó nem tologat. A 80-as korlátozás tényleg gond, de csak autópályán, autóúton. Azért 100-al vontattam még a védás rendszer előtt, sosem volt gond. A lakókocsin pl biztonsági vonófej van, (ez ami ráfog, tilos zsírozni), ezt a németeknél hivatalosan is 100 km/h-ra lehet vizsgáztatni, persze máshol ezt leszarják, de annyit mindenképpen jelent számomra, hogy akkor tuti addig biztonságos.
A kis utánfutómmal 4 bicajjal a tetején, a 160 már nem volt annyira biztonságos
, bár szerintem ott is 350 kg körül volt a súly, de a 2T omegának meg se kottyant. A kép 2004-es. -
bacus
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
"Egy másik álma a Route 66-on egy tetemesebb szakaszt."
Ez nagy csalódás lenne, ezt biztosan mondhatom. Kmenyus barátom (fent van a youtube-on) volt ott, nézd meg az aktuális részt, gyakorlatilag rettenetes, rossz minőségű az út, nem használják már, mert olcsóbb volt mellé építeni új utakat. 100 km-t mentek rajta, de már alig várta, hogy ott hagyják. 40 km egyenes kanyar nélkül
.. Az egész amerikai túrája nem vonzott, akkor már inkább az indiai szívás a Himaláján társasággal, de az meg a terepezés miatt nem, illetve az ott bérelhető motorok sem vonzanak. Bár 90% egyesben, 8% kettesben
, tötymörgésre mindegy. Volt amikor örültek napi 30 km haladásnak. -
bacus
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Nagyon sokat vontattam. Ahogy meglett a jogsim már kértem kölcsön utánfutót (imádtunk kempingezni, de nem nomád módon).
Aztán kb 10 évig volt is utánfutóm, csináltattam rá egy zárható tetőt, motor trélert is béreltem már, sőt vontattam is 1 illetve két motorral is a hátán. A két motoros szállításnál beszart a kuplung az autón, 100 km -re, a Bach csomópontnál (is) meg kellett állni, az kalandos volt, két motorral, felfele az enyhe emelkedőn elindulni...
Van lakókocsim (igaz az ráfutófékes), amit szintén vontattam (de már 10 éve nem, télire is a kempingben van) -
F1DO
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Haver volt a 66-os úton, szervezett Harley Davidson motoroztatós keretek között, hazajött, beszámolt róla, hát nem estünk hanyatt tőle. Talán mondani se kell inkább hasonlított egy 'shopping tour'-ra, úton útfélen ahol megálltak a helyiek a túristákból élnek...
Persze élménynek nem kis élmény, csak az ár/érték tényező kérdéses volt (vagy 6 éve)
-
F1DO
senior tag
válasz
bacus
üzenetére
Összecsukható utánfutó?
Láttam már pár verziót, de ilyet még nem, egy linket, képet tudnál róla mutatni?
Amúgy ez bizony nagy dilemma, nem vagy egyedül ezzel. Ha gyakran kellene szállítani biztos hogy vennék egy akkora járműt amibe a motor is befér és legalább a család is bőven elvan a nagyobb pakolóhellyel. Ugyanakkor egy ilyen nagyobb autó meg Budapesten (de igazából akármerre a forgalomban) nem előny, sajnos a valamit valamiért szabály működik...
-
norbert1998
nagyúr
-
Pocee
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Eszedbe se jusson egyik se,bakker,ennyire hülyék vagytok?
1,kockás lesz a gumi ennyi idő alatt
2, csomó üzemanyag
3,amortizáció
4,komfort nincs.
Mondom: béreltek nagy quadszállító trelert,hat motort fel tudtok tenni,kilenc személyes busszal kihúzzátok gibraltárig a motorok is látták gibraltárt,Ti is,üzemanyagot összedobjátok a kocsiba,motorban nem fogy,gumi nem lesz kockás,komfort parádé.
-
bacus
őstag
válasz
Geresics
üzenetére
Ha nem fizetnek, minek reklámozod?

Na jó, szerintem lassan félre tehetnéd ezt a durcizást, kanadai youtuberekkel nem tudom hogy állsz, de Mackó felé elfogult vagy, ez tény. Nem baj, te a jó oldalát látod benne, én meg a - bár tapasztaltam sok jót is - de sokszor a pénzéhes oldalt. Egy hülye beszólás miatt - nem én voltam! - jól feladtad a topikgazda szerepet is. Sose haragudj meg annyira, hogy magadat rúgd seggbe.
Utánfutó: én 4 éve hezitálok, hogy vegyek e utánfutót (tehát nem GS függő
), egyszerűen azért, mert zalabúbánaton van a fél család, karácsony kivételével, mindig remek motoros időben megyünk feléjük (de 4-en), szóval sokszor a motor otthon marad, én meg eszem a kefét lent, hogy miért nem motorral mentem, külön.
Találtam is több féle összecsukható trélert, hiszen budapesti panelpatkány lévén az utánfutó tárolás nagyon problémás, tudom, mert volt pár évig, évente párszor megbirságoltak (pedig akkor még ingyenes volt a parkolás), hogy az utcán tárolom és nincs autóra akasztva..
1500 EUR-tól indul egy ilyen futó ára, viszont a csomagtartóba simán betehető összecsukva, talán a két kerék foglal a legnagyobb helyet.
Ha már megvettem volna, sokszor feltenném a futóra és vinném a motorom, mert a legrosszabb ami történhet, hogy nem veszem le a trélerről.., talán kicsit az autó fogyasztása is megnőne, de nem dupla benzin. Viszont pl esőben indulunk lehet hazafele motorozhatok, vagy fordítva, a kis családomnak meg nem kell végig vontatni az üresen pattogó futót 270 km-en.
GS: sajnos eszi a gumit, legalábbis a DL650-hez viszonyítva mindenképp, most 13500 km után került le a pirelli scorpions trail II, de az első már kopásjelzőn volt, a hátsó meg kezdett zavaróan kockásodni. -
válasz
norbert1998
üzenetére
Az egy 6500-8000km, 14-20 nap alatt teljesíthető, kérdés mennyíre akarja az ember nyomni neki. 5 év múlva esedékes egy DélKeleti kör nálam is, ha valaki épp szeretne egy nagyobbat kerülni
Még ha csak egy darabig is... -
norbert1998
nagyúr
Egy haver mondta, hogy ő a néhány év múlva esedékes 40-edikre el akar motorozni gibraltárig meg vissza. Na az szép kör lesz. Szerintem kb hatan lennénk, plusz utasok, ha ők vállalják, vagy kísérnek autóval a lányok

Egy másik álma a Route 66-on egy tetemesebb szakaszt. Az viszont azért 6 főnek jó eséllyel közel egy családi ház ára, nyilván bérelt motorokkal. Azt hiszem, az nem fog megvalósulni sosem.
Nekem tetszik mindkét ötlet.Nekem volt vágyam egy keleti nagy túra, még a háború előtt. Chernobyl, Moszkva, etc érintése, majd délen vissza, ahol biztonságos. Ez se fog megvalósulni. Legalábbis szerintem ~10 éves belül biztos nem.
Viszont gibraltaron akkor már a minimum, hogy át kéne kompozni, esetleg megnézni Dakar várost ☠️
-
-
-
Geresics
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Nyíregyháza-Sopron 450km. Oda-vissza az már 900. Ha ezt megteszed autópályán 10x, akkor van egy kockagumid. Soha nem azzal van gond, hogy 1x ki kell bírni!

(#141628) yodamastah és (#141630) fattyu
Hogy hülyén néz ki, az nem vitás, csupán próbáltam felhívni a figyelmet, hogy ami felületesen nézve puhapöcsnek néz ki, az valójában nem is olyan nagy baromságnak!De mindjárt meg leszek köpködve, hogy Mackón és a kanadai youtubereken kívül még az utánfutógyártók is fizetnek nekem, hogy védjem őket itt!

-
-
yodamastah
őstag
-
Geresics
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Mondani könnyen mondja az oktató. De amikor egy 20km-es programért kockásra koptatod a gumid az autópályán, és legalább még unalmas is, akkor ezt tulajdonosként más végiggondolni, mint külső szemlélőként nem törődni a részletekkel...
-
-
Somatom
veterán
válasz
Geresics
üzenetére
Lehet úgy menni, hogy vonzó legyen. Én eddig kétszer voltam motorral, plusz néhányszor olasz haveroknál. Amiket sztem kár kihagyni Spanyolország felé:
Minimundus
Jesolo, vizividámpark (Spacemaker)
Maranello, Ferrari múzeum
Monaco, Oceanográfiai múzeum és a hercegi autómúzeum
Pont du Gard
Nizza
Carcassone, a világ legnagyobb lovagvára
Barcelona, Gaudik
Pamplona, bikafuttatás
Bilbao, Guggenheim múzeum
Ezek nekem mind nagy élmény volt. Keress rájuk Gugli képeken! -
-
Geresics
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
Nem keverem, csak furán fogalmaztam (mert 4 telefonhívásom volt, míg ennyit megírtam). Szóval míg korábban csak egy Spanyol távra tudtam elképzelni a kényelmi megoldást, addig most már simán igazat adok annak, aki nem akar egy nap 500km-t autópályázni motoron azért, hogy elmenjen egy tréningre!
Értsd, nekem Pécs-Kakucs normál esetben: M60-M6-M0-M5 ami 252km, majd ugyan ez visszafelé. Ha célirányosan megy az ember, akkor nem fér bele bóklászás (időben oda kell érni, és időben haza kell érni).
Volt, hogy visszafelé nem siettünk, és elmentünk az Alföldön gurulni egyet hazafelé, de jó sz@r ötlet volt. Addigra már fáradtak voltunk, az utak szarok voltak és egyenesek. Sohatöbbé...
Ha ugyan ezt utánfutóval csináltuk volna, akkor az kényelmes, klimatizált pihenés lett volna anélkül, hogy szétüljük a seggünk......azt hiszem kezdem megint túlragozni...
-
válasz
Geresics
üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal
KLX el utazni nem élvezet oké Spanyolba kitolni se Indiába kirepülni majd bérelni egy motort, úgy túrázni is oké, de 1-200km-re GS-t utaztatni, majd tolni egy díjnyertes insta fotót és vissza utaztatni, az q gáz.ÉS ebből nagyon sok van felénk is, megvette, hogy lássák van és itt ennyivel be is fejeződött.
-
pepucs
tag
válasz
Geresics
üzenetére
Fura, de ha belegondolsz... Kényelmesen le/fel zötyögsz kocsival a hegyre vagy az aljába. Ott kirámolod a motort és kipihenten mehetsz motorozni. Most ugyan ez 6-8 óra autópályázás utáni nap már nem olyan poén. Szeretnék a nyáron eljutni egy horvátországi körre, de valljuk be 6 óra autópályán egy nakeden nem poén sehogy se.
Én is lestem amikor kakucson az utánfutóról szedték le a foteleket.
-
Geresics
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Bár sokan fikázzák az ilyet, de nekem semmi kifogásom ez ellen, sőt, minél messzebb szeretnék motorozni, annál inkább vonz a dolog!
Pl. akarunk menni Spanyolba pár éven belül, és bizony az odamotorozás nem igazán vonzó dolog, és az autópályán elkoptatott gumi árán lehet inkább bérelni utánfutót - vagy még inkább motort, mert akkor az autópályán sem kell 90-el zötyögni a vontatás miatt!De a KLX-ekkel mikor voltunk Jeli Attila tréningjén, akkor is betettük a motorokat a Transporterbe, mert eszünk ágában nincs 200 km-t zötyögni azokkal a rettenetekkel!

Ha lenne vonóhorgom és utánfutóm, akkor biztos, hogy én is inkább vinném a pályán így, mint lábon!

Szerk.:
ugye az a nem mindegy egy túránál, hogy mit akarsz? Odamotorozni, meg vissza, vagy ott akarsz jót motorozni? Mi eddig mindig az előbbit csináltuk, de bizony a legtöbb irányba már az odaút nem olyan izgi... -
norbeerto
csendes tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Operett kalandorok. De az ilyen vesz először GSA-t
-
csongi
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Én Mitas E-08 gumit tettem fel. Majd kiderül milyen.
Terep nálam max a földes út, vagy erdészeti út. Sárba meg nem megyek.
-
Geresics
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Én egy zsákfaluban (Pécs) élek életvitelszerűen. Pontosan tudom milyen távol lenni mindentől. Drivex, Jeli, Honda, Hungaroring stb. tréningekre minden alkalommal +2-3 óra odaút, visszaút volt nekünk is!

-
A kerdes onnan futott be, hogy ha lampanal eloregurulok, kettesben 2000 koruli fordulaton araszolok vagy csusztatom a kuplungot, az egyesbe visszavaltast erosnek erzem.
A valto terhelesen emiatt gondolkodtam:
A hetvegen volt egy velencei tavas tesztkorom a teleszkop szerviz utan, a szemerkelo esoben az orszaguton egy emelkedon gyorsitottam, de a kulso sav annyira hepehupas volt, hogy egy hirtelen bukkano megrantotta a kormanyt, akkor valtottam volna epp fel, de a rantas miatt a kuplungot megint meghuztam es 8-9000-ig felugrott a fordulat, ott pedig kvazi radobtam a kuplungot, ahogy megfogtam a hatso kereket, ami megcsuszott oldalra.Vegul nem lett belole baj, csak utana furanak ereztem a motort, mintha megtorpanna vagy mashogy gyorsulna.
Erdemes valamit atnezni, olajcsere esetleg, hatha odacsaptam valamit? A korabban meghuzott, bejelzett csavarok nem mozdultak el, serulest atnezes kozben nem talaltam sehol.
Szivotorkok kissé repedezettek, azt tervezem cserelni, mert neha az alapjarat szivato mellett felszalad es ott marad magasabban. Az alapjarat nem az irt 1500 korul van, hanem alacsonyabban egyebkent, de nem allitottam a karbin semmit még, az előző tulajnál rá szeretnék kérdezni, mit tud erről. -
-
-
Ti kovetitek az "egyesben csak elindulunk, ha nem allo helyben vagy, akkor kettes ala nem valtunk motorfekezni/lassan gurulni" mondast? Autoknal mar megszoktam, motornal kicsit gondolkodos még.
-
Geresics
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
"Első sorban országút lesz így is, abból is inkább a gumik középső része kopna, de néha azért betévednék az erdőbe, ahol akar sár is lesz biztosan, lássátok az előző heti képemet. Nem tervezem azt, hogy hosszú élettartamú legyen, de azért ne az első szezon utá menjen a levesbe. Idénre várhatóan 8 ezer km körül leszek."
- ezért írtam amit írtam.Az első sorban országút nálam egyértelművé tette a középen egybefüggő futófelületet.
Az meg, hogy nem eléggé offroados, azt akkor mondd, ha próbáltad!
Sok múlik a gumin, de sokkal több a motoroson! Anno a Touratech Travel Eventen a haladóban csak nekem nem volt bütykös gumim. Erre a videóban a dramaturgia kedvéért még rá is játszottam (pl. a 2017 délelőtt 11. perc), de a délután már nem fárasztottam magam ilyenekkel, csak simán elmentem ott, ahol a bütykös gumisok elestek...
A lendület és az egyenletes gázkezelés jobb barát ilyen motorokkal, mint a gumi!Menj el tereptréningekre, ott talnuld meg az alapokat, és utána irány gyakorolni - de lehetőleg ne egyedül!
-
Geresics
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
A TKC 70 az Continental, és nem Pirelli

Ha sokat mész közúton, és csak hobbi szerűen földesúton, akkor a Conti TKC70 nekem nagyon bejött! A Rocks-ot még nem próbáltam, de tuti áldozni kell a közúti komfotr oltárán!
A 790R-en most K60 van, és bizony közúton érződik is, hogy nincs rajta középen egybefüggő felület, mint a Scout-on!Heidenau K60:

Heidenau K60 Scout:
Continental TKC70:
Continental TKC70 Rocks:
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Néztem, de nem tetszettek a vélemények.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Pirelli rally str-t nezted?
-
JoinR
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
TKC 70 első. Ilyen volt a 390 Adventure-ön. Szárazon elmegy, sárban felejtős, mint ahogy a többi is. Szerintem a Mitas az ára miatt.
Közben látom, hogy a TKC 70 Rocks az kicsit más minta..kellett, mint egy falat kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

”