Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Tamás9x #141621 üzenetére
Nem keverem, csak furán fogalmaztam (mert 4 telefonhívásom volt, míg ennyit megírtam). Szóval míg korábban csak egy Spanyol távra tudtam elképzelni a kényelmi megoldást, addig most már simán igazat adok annak, aki nem akar egy nap 500km-t autópályázni motoron azért, hogy elmenjen egy tréningre!
Értsd, nekem Pécs-Kakucs normál esetben: M60-M6-M0-M5 ami 252km, majd ugyan ez visszafelé. Ha célirányosan megy az ember, akkor nem fér bele bóklászás (időben oda kell érni, és időben haza kell érni).
Volt, hogy visszafelé nem siettünk, és elmentünk az Alföldön gurulni egyet hazafelé, de jó sz@r ötlet volt. Addigra már fáradtak voltunk, az utak szarok voltak és egyenesek. Sohatöbbé...
Ha ugyan ezt utánfutóval csináltuk volna, akkor az kényelmes, klimatizált pihenés lett volna anélkül, hogy szétüljük a seggünk......azt hiszem kezdem megint túlragozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest