- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
SOAD19 #49234 üzenetére
A nem találás szót helyettesíteném azzal, hogy nem találkoztam(Ezer boccsánat) !Ami annyit jelent, hogy nem feltétlenül kerestem... Ha időm engedi és olyanom van, benézek ide a topicba, és olvasgatom a hsz-eket, melyik fejesről miket írtok.De amikor benéztem a topicba és olvasgattam a hsz-eket, ez idő alatt soha nem találtam erről a fejesről/márkáról semmiféle info-t, véleményt. Most már tudom miért...
Szerk.: Kösz a linket, megpróbálom lefordítani magyarra... Bár a fordítók is baromi értelmesen tudnak fordítani... És rájuk még azt se lehet mondani, hogy kva álmosak
-
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #48655 üzenetére
Igen, szerelmes dal ráadásul... Magyarázat + meg kell nézni a klip összes változatát. Így lesz teljes a kép Alan[HUN].
-
válasz
SOAD19 #47521 üzenetére
Láttál már vizslát amelyikkel nem foglalkoznak? Hiába van kertben, társsal, simán alszik egész nap. Elviszed az erdőbe vagy csak sétálni, és onnantól nincs megállás, mintha másik kutya lenne.
Fattyu: +1
Nincs kutyám lakásban, de látok gyakran kertben tartott vizslákat, akiket nem túl gyakran sétáltatnak. Hát nem annyira boldogok. Persze ez azért fajta függő is. -
fattyu
veterán
válasz
SOAD19 #47514 üzenetére
a kutya a nap 24 órájából 18-20at alszik ( feltételezve hogy a fentmaradó 4-6 az tényleg az amire szüksége van ez nem túlzás ) ezen idő alatt 1 négyzetméter amin alszik. Az hogy 30 méterrel odébb is le tudjon feküdni az nem indok.
Attól hogy egy kutyának van egy udvara amiben egyedül van és senki nem foglalkozik vele játszik vele nem fog mozogni. hacsak nem számolod annak a frusztrációjában fel s alá rohangálva megacsargott járókelőket.
Az én dögjeim reggel 30-40 perc dél 20 perc, este pedig 2-5 órát vannak lent. MINDEN nyüves nap időjárástól karácsonytól mindentől tökéletesen függetlenül. Ebben az időben kutyaiskola 10-15 ös bandázás amiben a botrányos inaszakadt rohanástól, a rettenet csoportos birkózáson át, ideoda kirándulás, dunában úszás meg még mittomén mi van benne.
Mikor pedig mindettől elpilledve gazdi mellé heveredve durmol az picit több mint egyedül az udvarban
Nincs az az udvarkutya ami ezt megkapja.
ezzel befejeztem az offolást itt. Kutyás topikban örömmel folytatom. -
fattyu
veterán
válasz
SOAD19 #47509 üzenetére
rövid leszek de ez egy sztereotíp marhaság.
Udvarkutya: Ki van baszva az udvarba egyedül, akkor látja gazdit amikor az elmegy reggel meg hazajön este. Kétszer nyolc másodperc kb. ESETLEG hétvégén van vele foglalkozva.
Lakáskutya: Amikor gazdi otthon van része az életének csaldátag nincs egyedül. folyamatosan stimulálva van vagy békében alszik döglik heverészik, napjában 3-5 ször le van víve foglalkozva van vele ( és főleg városban ) SOKKKKAL több kapcsolata van más kutyákkal ( kutyafuttatós falkák ) mint a nyomorult udvari párjának aki sose jut ki onnnan.
Mondom ezt mind úgy hogy laktam kertesben gyerekként ott is volt kutya, ( igaz én onnan is kihordtam meg suli ), és most lakásban van két nagytestű. Össze sem lehet hasonlítani annyival jobb az utóbbi. Az állatnak is, elárulom.
Szerk : Semmi baj azzal hogy valaki nem akar lakásban tartani kutyát: de a nem való oda ha nem próbálta, és tudja miről beszél még szerintemnek is erős...
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #45811 üzenetére
Ööö a T5p szerintem nem hordozható, hiába van ott a p.
Nálam a hordozható fejes ott kezdődik, hogy supra aural és viszonylag kicsi.(#45819) Bodz :
Dadcpor valszeg' nem menne okostelóról, mivel usb-ről szedi a tápot.
Ahogy olvastam leginkább a saját aksis, vagy tápost dac-ok mennek velük (de azok közül sem mind).(#45826) contaxg:
Androidos telók közül a galaxy S III-ról tudok, ami kezelni tudja, tabletek közül több is.
Volt róla szó, hogy jelly bean -el kezelni tudják majd a dac-okat, de nem tudom, hogy ebből lett-e valami.
Az sgs3-al viszont működik a dolog, van róla több írás / topic is. -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #45323 üzenetére
szerk.:
+ (#45325) fi:zi'k
Micsoda logika, briliáns!
Továbbá mutatok egy valós tényeken alapuló spekulációt, melyek alapján nem szeretnék semmilyen következtetést levonni, mivel nem tudnám sem megerősíteni, sem cáfolni, de felettébb gyanúsnak tartom, hogy ez és ez a hirdetés is gyanús körülmények között jegelődött. Valószínűleg a kormány, vagy az ufók keze lehet a dologban. -
Dave™
nagyúr
válasz
SOAD19 #45011 üzenetére
Pedig biztosan nem fogok 50-100 ezreket költeni a 25 ezres HD580 után, az egy picit átrendezte az értékítéletem
A mai kínálat egyszerűen nincs összhangban a korábbiak által kínált értékkel, lásd pl. a HD580-600 kapcsolatát. Mondjuk ez szélsőséges példa, de akkor is, ennyibe került az AD700-am is, amit szintén nagyon szeretek, abszolút megérte az árát, de azért nagyon nem egy szint a kettő. Boldog ember vagyok ezzel a hárommal és kész
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #44435 üzenetére
Az biztos kezd lenni most már, hogy ez valami szériahiba lehet. Lehet a régieknél nem volt, talán változtattak valamit a műanyagon, vagy a csavaron, vagy a pánt feszíti jobban. Nem érdekel. Lényeg, hogy normál használat mellett ez egy évet sem bír ki, egy fél évnél picivel többet. Még ha egy pár ezer Ft-os fejhallgatóról lenne szó, akkor is fel lennék háborodva, ennyiért meg legszívesebben jól behúznék valakinek egyet a szeme alá ott a Beyernél. Arról nem is beszélve, hogy több mint egy hónapig benn tartották a fejhallgatómat a javítás miatt és csak ilyen maszek javításra futotta, hogy beletettek egy hosszabb csavart. Ami megint csak ki tudja, meddig bírja, tehát a most rendben lévőnek tűnő oldal jövője sincs biztosítva. Siralmas. Legszívesebben visszakövetelném a pénzem, és vennék csak azért is valami mást, mert ez tényleg nem szint ennyi pénzért. Se a gyártási minőség, se a szervizelés.
Láttam amazon.com-on ilyen 1 csillagos értékeléseket erre a fejhallgatóra. Valamennyi a szar gyártási minőség miatt húzta így le. Méghogy masszív, meg tank. A Sennheiser hd201-esemmel simán mernék oda-vissza dobálósat játszani, annyira egyben van. Ezt meg a fejemre nem lehet feltenni.
-
dudika10
veterán
válasz
SOAD19 #44354 üzenetére
Ha csak annyi volna a feladatom, hogy jópénzért viselem a kamerák előtt, akkor vállalnám én is. Hallgatni? Azt már nem... de azt senki nem tudja.
Aki ért hozzá az tudja, hogy csak a pénz miatt adják hozzá a nevüket. Aki meg nem ért hozzá, az szeretni fogja, mert "mindenki ilyet használ, akkor ez a jó".
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #44346 üzenetére
Tegnapelőtt összehasonlító "tesztet" végeztem egy-két órán át a Beats Pro (120ezer Ft/340-400 dollár) és a B&W P5 (90ezer Ft/300 dollár) között. A Beats Pro hallgatása persze kínszenvedés volt, 20ezer forintos áron se lenne kedvem azt a hangot hallgatni, sérti a fülemet.
-
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #44217 üzenetére
Gondolom nem meglepő, hogy nekem metállal jobban tetszett a T1.
Sajnos rövid ideig volt nálam a HD800, de kétlem, hogy változott volna véleményem.
Children Of Bodom - Hellhounds On My Trail: T1-el "adjad neki", hangerő fel magasra. 1:57-től őrjöngés... HD800-al pedig "ez mi ez".
Többek között ezek is szóltak:
Bloodlined Calligraphy - Last Goodbye
Nightwish - Wishmaster
Draconian - She Dies
AC/DC - Highway To Hell
Eluveitie - Inis Mona
Blackguard - Firefight
The Agonist - Business Suits and Combat Boots
The Project Hate MCMXCIX - Dominate
És a bónusz... Ez mindenen szarul szól, de marha jó.
Wolfchant - A Pagan StormAbba nem óhajtok belemenni, hogy melyik a jobb fejhallgató. Max annyi, hogy a T1 gyorsabb, azt hiszem ezt objektíven is ki merem jelenteni.
-
contaxg
veterán
válasz
SOAD19 #44206 üzenetére
Micsoda véletlen! A The Gale album harmadik száma ez a felvétel.
Kurt Elling - Come Running To Me
Ez egy öreg és nagyon jó Herbie Hancock dal és Elling mester istenien énekli! Talán jobb is mint az eredeti!! -
dudika10
veterán
válasz
SOAD19 #43945 üzenetére
23:00 után már nincs meleg.
Nem panel, kertes ház, vagy 8 méterre van a szomszéd, és ahogy rávilágítottak arra, nekem a kellemes hangerő valószínűleg nagyon sokaknak halk háttérzaj.(#43946) ntomka: az úgy nem lesz könnyű.
(#43947) guppy:: -30dB-re (minimum) vannak állítva a hangfalak, és így is 40%-on van a Win hangerőszabályzó. Ha lejár a garancia, meg is bütykölöm őket picit, hátha eltűnik a pici alapzajuk.
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #43614 üzenetére
A nagyon rossz felvételeket kegyetlenül bünteti, de univerzálisnak tűnik.
(#43615) krichd1: Csak az M-Stage van most itthon, erről egy leheletnyit sötét. De nem zavaró mértékben.
(#43616) schawo: Tudtommal még nem. Ha elhisszük a grafikont, akkor mély az lesz rendesen, DJ füleshez méltóan.
Egy normál, átlagos magasakkal operáló Superlux nagyot szólhatna a piacon szerintem. -
Dave™
nagyúr
válasz
SOAD19 #43333 üzenetére
Én is láttam már, kb. ugyanezt gondoltam: barbár. Nyilván nem a sajátja, amit meg mond hozzá az azért csak fél igazság. Nyilván nagyon sokat kibírnak azok a magnézium/akármi pántok, de nem kell őket gyűrni ahhoz, hogy jó tartása legyen, nagyon kicsi/keskeny fejjel kell ahhoz rendelkezni, hogy gyári állapotában ne zárjon jól. Szóval nem túl életszerű a dolog, de egy ilyen bemutatóból az jön le a laikusnak, hogy veszel valamit 600 dollárért, és kapásból egy olyan beavatkozásnak kell alávetned, ami maradandó alakváltozást okoz (és még károsítod is vele a fejest, ahogyan mondja). Egyébként pedig a W1000X szorítóereje szerintem pont jól lett eltalálva, nekem a lazább AD900 és a sokkal lazább AD700 is kényelmesek és nem esnek le, de a Grandioso sem szorított, viszont tökéletesen a helyén maradt. Az AD2000-nél nem sikerült jól belőni ezt a dolgot, ha minden igaz, az sokaknak szorítja a fejét, de ha majd egyszer rászánom magam és veszek, akkor úgyis beszámolok róla, hogy így van-e
-
t-bali3
senior tag
válasz
SOAD19 #41967 üzenetére
Én is szemezek egy ideje azzal az AD700-zal, eddig az volt a number one nálam hangzásban (Házimozi kiállításon hallgattam meg), iszonyatosan passzolt a fülemhez, sajnos a jelenlegi HD600-nál is jobban tetszett.
Két gondom van összesen: most nem telik rá + zártat keresek asszony miatt...
A HD600 irtózatosan kihallatszik, gyakorlatilag jelenlegi körülmények között nem segíti elő, hogy más ne hallja ha zenét hallgatok vele este
-
zaiczd
tag
válasz
SOAD19 #41130 üzenetére
ja és 40 körül lenen pénzem érte, ezért gondoltam a beatsre, mert ott körül már mozog, csak vonzó lett hogy találtam 28ért is, csak ugyebár félek, hogy átvágnak, nem tudom miről állapíthatnám meg az eredetiségét, adott egy serialt a gyerek, de persze a hülye még oda is írta hogy ez nem ezé a fülesé..
-
zaiczd
tag
válasz
SOAD19 #41130 üzenetére
elolvastam az első hozzászólást természetesen, csak bevallom nem nézegettem egyesével mindegyikről képet, csak az akg k518 at ismerem, olyanom volt, szerettem is! tudom hogy kényelmetlen lehet, de inkább a supraaural vonzz, bár a circumauralok is k, sőt valszeg kényelmesebbek, csak azok nagyobban is általában, előny számomra hogyha viszonylag kis helyen tudom hordozni a fülest.
sajnos amit linkeltél azt nem jeleníti meg
-
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #40668 üzenetére
Ó, a mostani DT 880-tól is megválok, sőt valószínűleg a DT 990 is búcsúzik. Meg minden, amit itthon találok.
Szerintem jobban. Nyilván ez teljesen egyénfüggő, de én pl. képtelen vagyok rajta metalt hallgatni. Óvatosan azért egy esetleges cserével, néhány dologban jobb a DT 880-nál, de az árát is figyelembe véve nem kell elkapkodni.
Még nem volt. Valószínűbbnek tűnik egy pár emberes, sörözős hallgatózás, mint egy tali. -
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #40659 üzenetére
Kellemes. A mélyek minősége egészen kiváló a DT 880-hoz képest, gyorsabb is. Analitikusabb, részletezőbb, néha talán már túlzottan is. Nagyszerűen lehet vele hangszereket számolni...
Zárt ugye, de egészen szellősen szól ehhez képest.
Mint már a blogomban is említettem a párnát elnézték. Marha jó anyagból van ugyan, kényelmes is, de nem könnyű megfelelő szigetelést elérni. Próbálgattuk itt többen, volt akinek az istennek se akartak a mélyek előbújni... -
Bodz
nagyúr
-
válasz
SOAD19 #39720 üzenetére
Azóta nem csaltam meg mással. Mindössze kipróbáltam egy Slux HD330-at, de esküszöm más nem volt
Azért egy K601-gyel nagyon szívesen összevetném itthoni környezetben :S
Egy párnacserén gondolkodom, most hogy megindult a munkaszezon
Ha hordozható fejes kellene akkor max retro dj-t vennék, többet nem ér nekem az utcai vonal.
-
KungfuHamste
csendes tag
válasz
SOAD19 #37428 üzenetére
Szia!
Most olvastam egy-két tesztet róla, eddig kecsegtető a dolog, bár a külsejével nem vagyok megelégedve, de nem fogok ilyesmin finnyáskodni.
Ami inkább érdekelne, hogy mennyire lehet kényelmes, mert ok, látom elég masszívan van összerakva, ami tökéletes, egy-két nem túl magasról történő esést nem árt ha túlél, azért kíváncsi lennék, hogy hosszú távon viselve, nem diszkomfortos-e a dolog:http://www.cultofmac.com/16747/review-shures-srh440-headphones-sound-like-a-million-bucks-but-only-cost-100/
Köszike a tippet, tudsz esetlég még valami nekem szóba jöhető dolgot?
-
dudika10
veterán
-
Audison
senior tag
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #36742 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy kis fejű embereknek lehet kicsit nagynak hathat majd. Én is meglehetősen töpörödött testalkatú (65kg, 167 cm) vagyok és a fejem is arányos a testemmel.
Nekem kicsit nagy a fejes, még legkisebbre összehúzva is, a pánt nem ér a fejtetőmhöz. Viszont elég jó a szorítóereje a fejesnek és ennek köszönhetően teljesen stabilan vana fejes az ember fején, nincs az, hogy elmozdulna. Csak, kicsit fura így, az az érzése az embernek, hogy mindjárt az arcom elé fordul.
-
ixtom
tag
válasz
SOAD19 #36742 üzenetére
Épp pár órája vettem egyet a győri Saturnban, 5500-ért. Ott szintén ki volt rakva és rövid volt a kábel, de csak sistergés volt a "zene"
. Megvettem, mert direkt ezért mentem.
Nekem kényelmes, alig hallatszik ki valami nagy hangerőn. Majd buszozáskor kiderül mit tud.
Eddig nem tűnik rossznak a laptopról hallgatva, de nincs komolyabb forrásom és tapasztalatom ezért nem ítélkezem (topikolvasó vagyok legalább fél éve, már hallatlanban is van pár drágább kiszemeltem, de hallgatózás nélkül nem vennék ilyesmit. Következő lépés egy DAC+erősítő beszerzése, csak utána jöhet a komolyabb fejes. Addig megteszi ez is.).
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest