- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Audison
senior tag
válasz
krichd1 #49213 üzenetére
Ebbe egy kicsit beleduma.
Véleményem szerint nagyon érzékeny, hogy mi van előtte. A Yaqin-nal nekem több a közepe mint az SRH440-nek. Ezen magam is meglepődöm, a mélyei visszább húzódtak, egyáltalán nincs már túlsúlyban. Mindemellett levegős lett az egész.
Még annyit, hogy a pl. Presenterrel tényleg durr bele bumm, klausztrofóbia és sötétség, erre igazak az állítások.
-
Audison
senior tag
válasz
qwertqwert2 #49073 üzenetére
Mind a két fejes könnyen hajtható, tehát a Sansával fogod tudni használni. Én az M50et minden műfajjal szeretem, bár klasszikust nem sűrűn hallgatok, de szerintem vállalható az is. A Shure közép orientált, míg az M50 kissé mély túlsúlyos.
Visszaolvasva látom, hogy a cserélhető kábel és a jó szigetelés előnyt jelenthet, ebben az esetben az srh440 lehet a jobb választás srh840 párnával.
-
Audison
senior tag
Ebben aztán van hangszer. Tetszik.
-
Audison
senior tag
válasz
bajnokpityu #48602 üzenetére
Miben volt másabb a champ és miben az uzsidoboz?
-
Audison
senior tag
Bocs, az Offért.
Nem bírok magammal, így muszáj megosztanom veletek a ma esti programomat. Lenyűgöző ez a koncertfelvétel, másrészt szerintem nagyon jó hangulatú. A jobb csatornán hatalmas akkusztikai pengetések vannak, libabőrös vagyok. Aki szereti a Scorpions-t, annak ajánlom!
Ide feldobtam: Live
-
Audison
senior tag
"Nem annyira jó a kemény műfajokhoz, mint pl. hip-hop és heavy metal, bár elég gyors, de "túl szépen" szól, nem tud keményen odacsapni ha kell."
Pedig nekem oda kell hogy csapjon egy ilyen műfajnál..kérdés, hogy kinek mit jelent az az "odacsapás". A 440 oda tudott csapni, és már azon vettem észre magam, hogy head
bang. Persze ez nem azt jelenti, hogy az M50-el nem, mert egy metalhoz nagyon dögös tud lenni, csak amit megszoktam a shure-től (főleg a közepét) azt most hiányolom kicsit.
-
Audison
senior tag
válasz
krichd1 #48193 üzenetére
(#48193) krichd1 : Néha nekem is sötét, de sokszor a hanganyag minősége miatt, nem minden zenekar jut el profi stúdiókba profi producerrel. Szóval ugyan azon műfajon belül vannak eltérések bőven, ettől függetlenül igen, kicsit sötét, de ez a középmélye miatt lehet, az kicsit sokra sikeredett. Szerintem. Viszont dögösebb zenék meg nagyon jól szólnak vele, oda úgy érzem, hogy kell az a kevés sötétség, hogy az összkép teljes legyen. Fene se tudja, tényleg műfajfüggő nagyon.
Viszont egy SRH840-re nagyon kíváncsi vagyok már, a 440 után úgy érzem, hogy az lesz az én fejhallgatóm, de ez egyelőre még csak halhatlanba.. -
-
Audison
senior tag
válasz
matyi012345 #48051 üzenetére
Az általad felsoroltak nem rosszak, de én szétnéznék a Sony háza táján is, persze szigorúan csak a régi darabok között. (Az újak már nem azt a minőséget képviselik, mint a régebbi darabok.) Pontosabban a régebbi NW sorozat között, használtan vannak elég jó áron én tegnap vettem egyet pótba, hogy legyen ha netalán elromlana a régi (most 6 éves)
Szóval ezt a sorozatot ajánlom!
-
Audison
senior tag
Pedig mi jó az'
-
Audison
senior tag
Egy Debreceni taliban én is benne lennék...
-
Audison
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #47832 üzenetére
Egy kis babgulyásnak én is örülnék.
-
Audison
senior tag
K701 35ezerért?
-
Audison
senior tag
Debrecen közelében van valakinek SRH840?
(#47432) ntomka: írsz róla pár sort?
-
Audison
senior tag
válasz
oliverkiss32 #47358 üzenetére
(#47358) oliverkiss32: Érdekes nekem sosem esett le a fejemről...
-
Audison
senior tag
válasz
oliverkiss32 #47303 üzenetére
Igen.
-
-
Audison
senior tag
válasz
krichd1 #47272 üzenetére
Szerintem nem, de majd elhozom az övét egy tesztre!
Valószínű ez annak tudható be, hogy az övé is túl friss volt ahhoz, hogy valami pozitívat mondhassak róla. Nagyon nem tetszett, ugyanígy tolakodó mély, semmi közép. Úgy látszik az m50-nek nagy szüksége van a járatásra. A közép előrébb jött a mély pedig hátrébb tolódott, ez így most tetszik, de ez még mindig nem az amit hallani szeretnék.
Még annyit, hogy érdekes módon "Adele - Live at the Royal Albert Hall" albuma sokkal jobban tetszik az m50el, mint a 440-el a vokál sokkal tisztább, érthetőbb.
-
Audison
senior tag
válasz
krichd1 #47267 üzenetére
Minél többet megy, annál jobban. Már a mélyek sem tolakodnak. A vokál érezhetően jobb. Kb. 30 óra után teljesen más hangot kaptam, ez már barátnőmnek is tetszik.
Viszont amikor hallgatta, nem zárt annyira jól mint a 440. Álltam mellette és hallgattam, igaz jobban feltekerte a hangerőt.
A shure-t néha napján jól esett volna hangosan hallgatni, de nagyobb hangerőn a magasak már bántóak voltak. Szó mi szó a shuret éreztem gyengébbnek, neki kellett mennie, pedig egy állati jó fejes.
-
Audison
senior tag
Ide is bedobom, hátha aktuális valakinek. Bocs az offért.
-
Audison
senior tag
válasz
akela91 #47116 üzenetére
A metál zenét szeretem.
Nekem nem tűnik egy szép hangú fejesnek, nekem túl extrém lenne zenehallgatáshoz. Aki nem tud vigyázni egy fejhallgatóra az ne vegyen. Semmi szükség földhözvágni egy fejhallgatót, ilyet csak az tesz, aki elmeháborodott.
Egy dolgot értékelek, a kábel minőségét, a többi marhaság teljesen felesleges rajta. Egy Swat-oson egyébként el tudom képzelni,magamon nem állnám. No' de kinek a pap, kinek a paplan..
(#47124) szakibá: Igen, batman-en is el tudnám képzelni...
-
Audison
senior tag
Ekkora egy ökörséget. Biztos elmeháborodottaknak készült.
-
Audison
senior tag
válasz
ezsi17 #47103 üzenetére
(#47103) ezsi17: Itt is keresgélhetsz, elég jó áron vannak
(#47108) \\ZerG//: A képek alapján eredetinek tűnik, viszont eléggé leharcolt állapotban van. Mennyiért adja?
-
Audison
senior tag
Ezzel az m50-el "Adele - Live at The Royal Albert Hall" albuma eszméletlen a hideg futkos a hátamon. Gyönyörű az énekhang.
-
Audison
senior tag
válasz
Czimby #47082 üzenetére
Vezeték nélküli fejhallgatónál nincs jó vétel. Hangminőségre nagyon gyengék, az általad megadott árkategóriában viszont vannak jó vezetékes fejesek. Ha a kábel hossza miatt akarsz vezeték nélkülit, akkor könnyen beszerezhetsz egy hosszabbítót és le van tudva ja és jobban is jársz.
-
-
Audison
senior tag
Megjött a limitált kiadású m50.
A feketéhez képest, sokkal igényesebb kinézetre. Szép.
Még erősen járatós, remélem még kicsit csiszolódik, nem mintha nem tetszene amit produkál. Első hallásra kicsit tolakodóak a mélyek az SRH440 után, de már kezdem megszokni. Egyedül a közepe nem tetszik, a shure után nagyon szokatlan, mert abban nagyon imádtam. Kényelemre az m50 a nyerő, a párnák nagyon kényelmesek illetve a fejpánt sem nyom a shure-val ellentétben. Az anyaghasználat szintén jobb, nincsenek recsegő-ropogó alkatrészek, szemüvegben is sokkal kényelmesebb a viselet. A magas hangok tisztábbak, nagyobb hangerőn nem cseng, nem visít. Persze azt sem felejtem el, hogy teljesen más árkategóriájú a két fejes. Véleményem szerint a shure jobban zár, pedig az m50 jobban illeszkedik a fülemre, fene se érti. Eddig úgy vagyok a dologgal, hogy a 2 fejesből számomra egy tökéleteset össze lehetne hozni, de valószínű, hogy az srh440-nek kell mennie. -
Audison
senior tag
-
Audison
senior tag
válasz
katras #46565 üzenetére
Vagy használtan SRH440.
Ha olcsóbban, és ha a hangminőség nem szempont, akkor ez jó lehet.
-
Audison
senior tag
válasz
csiribacsi #46480 üzenetére
Maxell retro DJ
-
Audison
senior tag
válasz
csiribacsi #46465 üzenetére
Talán az Audio-technica SJ11. Bár nem tudom ez milyen lehet.
-
Audison
senior tag
válasz
csiribacsi #46459 üzenetére
Shure srh440
Audio-Technica ATH m30/ m40fs/ m50Nekem Shure van, illetve járt már nálam m50 is. Ezek biztosan köröket vernek a Beats-re!
-
Audison
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #46448 üzenetére
+1
csiribacsi: Ennyiért inkább nézz egy Shure-t vagy egy Audio-Technica-t!
-
Audison
senior tag
Fejhallgatók tömkelege
-
Audison
senior tag
válasz
akela91 #43375 üzenetére
Én mielőtt vettem a láncomat, -lehet durván hangzik- semmit nem próbáltam ki. Nem azért mert nem akartam, hanem azért, mert semmi lehetőségem nem volt a kipróbálásra. Pár hónapig olvastam a fórumot, tapasztalatokat, teszteket -ezúton is köszönöm nektek- és sikerült kialakítani azt a láncot, amivel teljesen elégedett vagyok.
A 440-ről csak annyit, hogy szerintem teljesen fejforma függő a dolog. Nekem kis fejem van és baromi kényelmes órákon át.
Amúgy én is metal/rock zenét hallgatok a mélyek nagyon tetszenek és szerintem pont elég! nekem
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest