- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ntomka #49838 üzenetére
de az én véleményem pont annyira nem ér semmit,mint másik ismeretlené.
Egyébként Balu tényleg bemákolt (vagy jóféle csillag alatt született) még egy ilyen furcsa szerzetet a hd650 után. Az a denon még ilyen. Furcsa, de magába szippant. Nagy különbség, hogy a közepek annyira kevéssé szinezettek, mint az LCD3on, vagy a hd600on.fattyú: sztem is inkább legyen valaminek kicsi felbontása, mint ideges impulzusválasza (vagy hogy mondják).
A valóságban az énekhangoknak ive van, csendből jön,csendbe megy. Ami füles ezt nem tudja, régen rossz.donpe:milyen szinű a membrán?
-
fattyu
veterán
válasz
ntomka #49830 üzenetére
azért mert ott viszont olyan élményt ad amit más nem.
Szeretem én is a k550em mert élményt ad bármiről hajtva. De libabőr meg orgazmus az nincs...
olyan ez hogy bármit tankolsz bele megy 150el. de legjobb esetben is max 180al. hd650 meg ha eltalálod mi kell neki akkor 250 az élmény. ha nem akkor meg 70...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ntomka #49830 üzenetére
Azért, mert ami gyenge láncról aránylag jl szól, az sehol nem lesz, amikor az igényes füles megkapja,ami neki jár. Vén hifisekkel is beszélgettem erről, alapvetően egyetértettek abban, hogy nem lehet két lovat ülni. Vagy megbocsájtó vagy pontos lesz valami.
contaxg:
Ne bántsd már szegény hd650et. Én meg a T1et bánthatnám, mert most per pill semmivel nem kivánom jobban,mint egy hd650et. -
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #49404 üzenetére
A melyik percben törik / szakad eléggé erős túlzás.
Igen, elég puha kábele van (kaphatott volna erősebbet), de pont e miatt nem törik meg. Egy merev kábel sokkal könnyebben meg tud törni.
Elsőre gyengusnak tűnik, de nem találni túl sok problémát / panaszt rá. Míg a nagyon masszív shure iem kábeleknél jellemző hiba, hogy idővel túl merevvé válnak és megtörnek.Miért jó az az iem, amivel lutrizni kell? Azért nem jó, mert lutrizni kell vele. De ha megvan a megfelelő illeszkedés, akkor a hangja kárpótol érte. Azért éri meg vele 'lutrizni', mert eléggé olcsónak számít a hangjához képest.
(#49405) adammkaa :
Ilyen marketing görbékre nem szabad támaszkodni.
Sőt úgy általánosságban a mérésekre sem. -
AMDFan
addikt
válasz
ntomka #48832 üzenetére
A logikát sok esetben felülírják a pénzügyi lehetőségek.
Azt nem bánom, hogy egész más stílusú ez a füles mint a K601, nagyon bejön a Shure hangzása, de ettől még nem fogom azt mondani, hogy a K601-nél jobb vagy rosszabb, egyszerűen csak más. Van éppen elég füles ami nem tetszik, ezt a kettőt én ajánlom mindenkinek. Pl. fiziknél meghallgattam a K550-et is, érdekes volt, de számomra nem hozta azt a szintet amit a K601. A kényelme felülmúlhatatlan, de hogy hogyan sikerült szárazabb hangot belevarázsolni mint a K601-be azt nem értem.(#48833) Audison: szívesen.
-
bajnokpityu
félisten
-
baluka26
veterán
válasz
ntomka #48773 üzenetére
Cserébe az edzett acél általában rideg, könnyen deformálódik, a tapintása kellemetlen (főleg hidegben), mondjuk a megmunkálása egy ilyen darabnak nem vészes, de az előállítási költsége is nagyobb, mint egy jó műanyagnak.
Nekem E51 volt, most anyunál teljesíti a szolgálatot. Jó kis szériák voltak a kis 50-es E-k.Csak mélyben (és kényelemben) tökéletes nekem
-
baluka26
veterán
-
-
hm74
aktív tag
válasz
ntomka #48456 üzenetére
Én közel húsz éven át hallgattam hangfalról zenét, a fejhallgatós élményeim csak pár hónaposak. Sose gondoltam, hogy egy fejemre szorított szerkezettel is nagy zenei élményt lehet elérni, pedig DEHOGYNEM.
Sok előnye van a hangfalas hifizéssel szemben:
- nincs lakás probléma (helyigény, akusztika)
- nem zavarok másokat
- mások se zavarnak engem (zárt fejhallgatóra érvényes ez)
- olcsóbb (hasonló szintű zenei élmény töredéke áron)
- könnyen mozgatható az egész lánc -
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #48396 üzenetére
Egy év alatt sem tudtam eldönteni, hogy a hd800, vagy a k1000 a jobb-e.
De végül csak a k1k maradt meg.
Az biztos, hogy az akg különlegesebb, a hd800 meg használhatóbb.Még csak azt sem tudnám megmondani, hogy technikailag melyik jobb.
Talán a hd800nak fejlettebb driverei vannak, sokkal részletesebbek a mélyei, a k1000-nek meg utánozhatatlan tere van és sokkal természetesebb, színezetlenebb(kicsit k500as) a hangja.(#48402) baluka26
és nem is hallottad igazán jó / hozzá passzoló rendszerről. (ill. miről hallottad?)
De kíváncsi lennék én is a hangjára egy még jobb erősítőről.
Csak a CEC-ről feljebb lépni az: $$$ -
szakibá...
senior tag
válasz
ntomka #48058 üzenetére
Nem szenved márkahűségben.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #47661 üzenetére
Te sem az AD2000-et
Ha valamikor járnál Pesten...
bajnokpityu: néha nehéz dekódolni mit szeretnél mondani, tabletről/telefonról írsz? Elhiszem, hogy neked a legjobb, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy mindenkinek a legjobb, ugye. Engem pl. a zártak annyira nem varázsolnak el, mint a nyitottak, hiába nagyon jó az adott fejes. Kapásból hátránnyal indulna nálam.
-
törölt tag
válasz
ntomka #47446 üzenetére
Köszi.
fi:zi'k: Akkor téged is kérdezlek, tudnál válaszolni? (#47310)
(#47445) Ear001: Illetve nyilván a cső és a kimenőtrafó együttes hatásáról van szó, talán közel egyenlő arányban. Dúsabb, tömöttebb, "melegebb" hangzás; szebb hangszerhangok; enyhe de érezhető sávhatároltság; természetesebbnek érezhető, azaz kevésbé "műszaki" hangzás, mint általában a tranzisztorosoké...
-
törölt tag
válasz
ntomka #47293 üzenetére
Látom hirdeted a Majort, ennek alkalmából kérdeznék két dolgot.
- Hasonlítottál-e már össze mikrofonos és mikrofon nélküli változatot belőle? Ha igen, volt-e lényegi különbség?
- Érdeklődtél-e utána, hogy mennyiért lehet/lehetne hozzá szivacsot kapni? Hátha akarnék tartalékot hozzá.
Köszi. -
contaxg
veterán
válasz
ntomka #47245 üzenetére
Azt hiszem, nem kell egy darabig gondolkodnom a DT1350 nyugdíjazásán!
Más:
Hangszer – Hang – Fény – Stúdiótechnikai kiállítás
2012. október 5 - 7. SYMA Sport- és RendezvényközpontA múlt évben is akcióztak rendesen az importőrök, lásd az SRH240 kb 10eFt-ért volt kedvezménnyel. Lehet, hogy most is érdemes lesz várni annak, aki éppen most szeretne fejhallgatót vásárolni.
-
akela91
addikt
válasz
ntomka #47118 üzenetére
Az nekem nem probléma
Nagyon meghallgatnám. Bár van egy olyan sejtésem, hogy nem túl könnyen hajtható.
ntomka: Úgylegyen.
Bár a mostani SRH440 hajthatóságát azért nehezen lehet űberelni. Telefonomhoz épp hogy elég ez is, szóval ha picit is nehezebben hajtható akkor nálam elvérzik.
-
AMDFan
addikt
válasz
ntomka #46737 üzenetére
Egy hülye kérdés tényleg nem kötözöködni akarok, de jól felraktad a füledre a DT1350-et? Csak mert elsőre én úgy raktam fel, hogy még a K601 mélyeit sem érte el
szerk: ja bocs
Hát figy, én meghallgatom még egyszer a DT1350-et, mert elbizonytalanítottál most, de nem éreztem úgy hogy 90-et adnék érte. Lehet, hogy az ára rontotta el a hangját
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest