- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
pockhome #49951 üzenetére
Lehet vele már zenét hallgatni.
A kényelme nem a legjobb, a mélye is kevésnek bizonyulhat. Bár ezek pont szubjektív dolgok. Milyen hangra vágy egyébként?
A Wild inkább a populáris zenékhez és a basszus rajongóinak való.(#49952) Suseon: Jó választás.
Szerintem nem állja meg a helyét a DT 770 Pro és M változataival szemben, de azok lényegesen drágábbak általában (míg be nem döglött a Bluesound honlapja, addig megint 31000 volt az M) és erősebben színezett a hangjuk.
-
Bodz
nagyúr
válasz
pockhome #49948 üzenetére
Hallgatott zenétől függően inkább a Philips SHP5401.
-
Bodz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49815 üzenetére
Tuti nem tetszene, de azert kivancsi vagyok ra.
-
Bodz
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #49715 üzenetére
Azt még nem nagyon olvastam róla, hogy a kényelem bajnoka lenne.
Amúgy biztosan meg lehet szokni. A mikrofont is szeretnéd használni ugye? Feltétlen kérdezz rá az eladótól, hogy milyen kábel van hozzá! Kábel nélkül kínálja a Beyer eredetileg.
-
Bodz
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #49684 üzenetére
Mikrofonos DT150. Olvasgass róla, remek cucc. Biztosan sokkal jobb a Superluxnál.
-
Bodz
nagyúr
válasz
boogie84 #49662 üzenetére
Igen. De bőven merítettek egyéb márkáktól is: AKG, Audio-Technica, Sony.
(#49661) Dany007: Hátha elviheted 15-ért a 440-t.
Ezt futólag hallottam, kellemes mély túlsúlyos füles.
(#49665) guppy: Én is elgondolkoztam mindkettőn.
B-L-A-C-K: Esetleg Superlux HD662? Van bőven mélye ennek is, viszont a magasak kissé sziszegnek.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
Dany007 #49611 üzenetére
Szeretem a varjakat is, de ez holló akar lenni.
25-be belefér pl. egy Shure SRH440 és hozzá SRH840 párna a kényelemért. Valószínű, hogy ezzel a felállással elégedett lennél.
-
Bodz
nagyúr
válasz
badwater #49598 üzenetére
Azért esik több szó az olcsóbb fülesekről, mert általában azokat keresik az emberek (ez nyilván érthető is valahol). Akad itt szétszórva a fórumozóknál az olcsóbb kategórián kívül is pár fejhallgató.
DBAtti: A nyíregyházi hülye boltban nincs a keresett Sony-ból.
Viszont láttam valami furcsa Maxellt, de nem volt kibontva.
-
Bodz
nagyúr
válasz
flierqqq #49576 üzenetére
Nem tudod, de
a, Véd az eBay/Paypal. Kérhetsz visszatérítést, ha nem tűnik eredetinek. Ha vissza is kell küldeni, akkor sima ajánlottként kb. 4000 forintból megoldható.
b, Csak az angol eBay-en ennyi, magas értékelésű angol eladóktól. Sehol máshol. Ezért hihető a nagykeres sztori. Kínából már elég gyanús lenne.Én is bevállalnám.
-
Bodz
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #49568 üzenetére
Szia!
Javítani biztosan nem fog a hangján.
(#49570) akela91: Az M50 elég vékony hozzá képest. A Sony XB500 már hasonló kaliber.
(#49569) schawo: Rákérdeztem az eladóknál. Állítólag vmi nagyker ment csődbe, ezért tudják olcsón adni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
flierqqq #49560 üzenetére
A Denon sokkal olcsóbb, ha megfelelő helyen veszed. Több mélye van az M50-nél és kényelmesebb is.
-
Bodz
nagyúr
válasz
vzsryl #49291 üzenetére
Nem hallottam még. Mondjuk én utcára biztos nem választanám a hosszú kábele és a kialakítása miatt.
-
Bodz
nagyúr
Valahogy győzd meg az eladót, hogy ide is el akarja küldeni!
Van, aki 40-et vett belőle.
De a többi se kutya... -
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Beyer témához... Olcsóbb kategóriákban is vannak jó füleseik szerintem. A DTX910 nem rossz, DT440 már egyenesen jó, stb. Szóval a következetesség megvan, csak a termékek száma kevés mondjuk a Sennheiserhez képest (ami talán nem is baj).
-
Bodz
nagyúr
válasz
Macisajt3 #49003 üzenetére
Szia!
Beyer T70p.
De inkább mondj egy árat, mert az eddigieknél már csak durvább ajánlatok lesznek. -
Bodz
nagyúr
válasz
anatre1 #48949 üzenetére
Panasonic RP-HTF600 a javaslatom. Egyáltalán nincsenek szúrós magasai, a mély üt rendesen. Kis idő kell neki míg betörik a párna rajta, utána a kényelme is elfogadható. Zártnak írják, de valójában inkább félig nyitott, egy csomó lyuk van rajta.
Milyen hangkártya? -
Bodz
nagyúr
Ne nyugodj bele szerintem. Add el és próbálj ki valami mást! Philips SHP5401, Superlux HD681 pl.
(#48935) kbalazsa: Ezek közül a Beyer a legkényelmesebb. A HD330/HD660 pároshoz erősítő nem árt, a DTX910 is meghálálja, de nem létszükséglet.Könnyen befogadható hangja van, a két Superluxnál a magas problémás lehet.
-
Bodz
nagyúr
SHiZUOKA
Sony MDR-ZX500 7500-ért milyen?
-
Bodz
nagyúr
mcs & DBAtti
Csak felületesen...Sony MDR-ZX300: Bass heavy, mosott, de hordozható és a külseje sem vészes. Utcára oké szerintem.
Pioneer SE-M290: Brummogó, mosott, sok méllyel rendelkező füles. De legalább nagyon kényelmes. Nagyon olcsón filmezni, játszani jó lehet. Nem vált ki belőlem érzelmeket.
Pioneer SE-M390: A kistesó kozmetikázva, több magassal.
Superlux HD681: A visító magasaktól eltekintve továbbra is ajánlott. Már lehet vele zenét hallgatni, ha bejön a V karakter, akkor bátran megvásárolható. Hosszabb távon nyomja a fület. A magasai miatt nem szeretem.
Panasonic RP-DJ300-S: Egy DJ fejhallgató... Jó sok mélye van (nem is rossz amúgy), kényelmetlen is, de a tucctucc jól szól rajta.
Nem életem szerelme.
Takstar HD2000: Ez csak kis szerencsével jön ki 10-ból. Enyhe V, világos, árához képest meglepően részletes, széles tér. Kényelmes is, mert nagyon könnyű és szorítóereje sincs túl sok. Zenére született.
SAL HPH10: Na ezt ne!!! Borzalmas, undorító. Inkább 2-3 gyros tál legyen az árából!
Sennheiser HD201: Nem sok vizet zavar. Kényelmetlen is szerintem.
Koss UR20: Nem rossz éppen, ha kap egy kis EQ segítséget. Az volt az érzésem, hogy hullámos a hangja alapból. Viszonylag kényelmes.
Philips SHP2500: Kényelmesek a párnák, tök jó tv-t nézni.
Philips SHP1900: Szintén tv-t nézni. Se mélye, se magasa, se semmije, de legalább nincs bosszantó hangja.
Most ennyi jutott eszembe. De nézegetek képeket, hátha más is beugrik még.
-
Bodz
nagyúr
Maxell Wild
A Racer változat járt nálam. Ebben biztosan nem mennék emberek közé. Borzalmasan gagyi élőben. Szerintetek szép?
A párna anyaga és kényelme nem rossz elsőre, de nagyon hamar bele lehet izzadni és kényelmetlenné válik. A szigetelés nem rossz. Könnyen hajtható.
Tulajdonképpen egész jól szól az 5-6e forintos árért (többet nem is ér). Komolyabb zenehallgatásra alkalmatlan, de mondjuk utcára, kevés pénzért elfogadható választás. Mélyben tökéletes kiegészítője az aktuális slágereknek... Akár még ajánlott is lehetne, de kb. ugyanennyiért Philips SHP5401 is kapható, ami jobban szól, bár kevésbé populáris a hangja.
Egy kis sztorizás... Először nagyon le akartam húzni, hogy mi ez a vacak, de aztán csak leesett amit amúgy is tudok, hogy ennyiért a pl. a Pioneer, Sennheiser lényegesen szarabb füleseket ad... -
Bodz
nagyúr
válasz
baluka26 #48757 üzenetére
4 féle verzióban beszereztem most. Az egyikben nem torzak csak a magasak.
(#48759) bajnokpityu: Értelek.
Én úgy vagyok vele, hogy némi közép orientáltság nem fog megártani a Beyereknek. A D100 is ilyen, az M-DAC is (bár az kevésbé).
(#48761) Epf: Megtisztelsz, de nincs profi fülem.
Ráadásul Nyíregyházán vagyok. Csak arra gondoltam, hogy egyszer hátha összefutunk valami találkozón, akkor szívesen meghallgatnám. Úgyis az a lényeg, hogy neked így jobban tetszik.
(#48769) mcs: Folyamatban... Még egy kis türelmet kérek!
(#48770) kammerer: Eddie Jordan legalább akkora bohóc, mint PSY. Összeillenek.
-
Bodz
nagyúr
pityu:
T1 szúrós magas, vékony Adele: Felhelyezés függő is a dolog, mivel elég rendesen meg van döntve a driver benne, nem ár pontosan célozni.Egyébként remélem nem az Adele albumok alapján jött ez. Azokon az albumokon valami amúgy sincs rendben a magasakkal. Vagy egy közép orientáltabb, teltebb hangú DAC/erősítő kell elé.
Ezzel nem azt mondom, hogy a Beyer féle magasak nem zavarhatnak valakit.(#48748) Epf: Grat még egyszer, ügyes vagy.
Egyszer szívesen meghallgatnám a moddolt Renkforce-t!
-
Bodz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48737 üzenetére
Mindenki azt hallgatja. Nem is ezzel volt itt a gond.
A Beyeres szórásról valami linknek én is örülnék.
(#48738) baluka26: Most erre mit is mondjak?
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #48736 üzenetére
Én mondtam, hogy jobb a T1 és a T70 sosem éri utol, mindegy mi van előtte, mennyit járatódik.
Erre baluka reagált, stb. Olvasd el!
Igazából nézőpont kérdése, hogy valójában honnan is indult ez az egész.
Persze, nyilván a szubjektív dolgok döntenek. De tök objektíven írtam a véleményem a két fülesről. -
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Jobban végiggondolva... Egy nyers T70 rövid meghallgatása után akarjátok itt nekem bemagyarázni, hogy biztos lehet majd olyan jó, mint a T1... Ne már! Fan üzemmódban vagyok (ilyen se volt még...), innentől vigyázzatok velem!
Ilyen alapon majd a nálam lévő Wild is lesz olyan jó, sőt!! Ha valaki egyszer leírná, hogy jobb, mint a HD650 pl, akkor egyöntetűen lenne hülyének nézve. Pedig csak jobban tetszik neki...
-
Bodz
nagyúr
válasz
baluka26 #48721 üzenetére
Felejtsük el inkább a telefonos hasonlatot, maradjon amit alá írtam. Elfogadható ez válasznak a kérdésedre?
(#48724) bigmasterg: Szintén szelektíven olvasol.
A fényes, fos műanyagról volt szó, ami szintén karcolódik, sőt még az ujjlenyomatot is gyűjti. Gondolom már te is találkoztál vele. Szóval a karcos alu és karcos, fényes műanyag párosból még mindig az előbbi nyer szerintem.
Na de honnan is indultunk el? Hogy a T70 nem fogja utolérni a T1-et soha. Némi netezés után más szerint sem, valószínűleg a Beyer szerint sem, ha az árazást nézzük (ebből mi lesz???). Megkockáztatom, hogy schawo szerint sem, hiába tetszik neki jobban a T70. Ezt a véleményem továbbra is fenntartom. Már csak azért is, mert mindkettőt rengeteg időm volt/van hallgatni (jöhet az emlékezet becsap dolog...).
(#48725) Epf : Ez tök jól néz ki.
Van amúgy belőle gyárilag is nyitott változat a Yoga kínálatában.
-
Bodz
nagyúr
válasz
baluka26 #48715 üzenetére
Egy szálcsiszolt alu telefont miért tartunk jobb minőségűnek, mint egy fos, fényes műanyagot? Remélem érthető, hogy hová szeretnék kilyukadni!
Fejhallgatós szinten beszélgetünk. Egyfajta kiterjedtségre, se nem túl gyors, se nem túl lassú, elég (optimális?) lecsengéssel rendelkezőre próbálok utalni, ami persze megvan a legalsó tartományoktól teljes egészében (mondjuk tételezzük fel, hogy a hallásom rendben van és ezeket hallom is).
Nem, szakszavaim nincsenek erre, annyira nagyon a technikai oldala nem érdekel.
Egyéb kérdés? Van még bőven vérem...
Akkor miért is jobbak a D7000 mélyei a HD650-nél? Jobban tetszik vagy tényleg jobb is?(#48716) ntomka: Hm, az M-DAC se egy vadállat. Remélem azért jók lesznek együtt!
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #48707 üzenetére
Szép párosítás.
(#48709) baluka26: Szét tudom választani az objektív és szubjektív dolgokat. Ok, a tér nem kellett volna. Az valóban teljesen szubjektív.
schawo meg a tér együtt említve is brutális.
Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest