- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
SRS Sandbox-hoz mit szóltok PC-n?Külön zenére és filmekhez
-
törölt tag
Bocsánat a vulgáris szóért, de nekem kibaszottul kényelmetlen a Shure 440es
Már fáj a fejem, annyira nyomja felül az a szar pánt, meg recseg-ropog.Leszarom, hogy jó a hangja, de iszonyú kényelmetlen(papírzsepivel kitömve is)
-
-
törölt tag
Ultrasone Reference CD
Ezt ismeritek?Ilyen referencia CD-k érdekelnének -
törölt tag
válasz
szecska24 #37696 üzenetére
Lehet, hogy segít a párna, viszont a hangja is másabb lesz tőle, erre figyelj
Most, hogy többféle zenét hallgatok róla, azt kell mondjam hangzásképben nagyon brutál.Pl dubstepnél igenis van olyan basszus h ihajj, mindig a stílushoz igazodik!!Élő koncerteket hallgatni vele egy külön élmény
-
törölt tag
Kedd óta tulajdonosa vagyok egy Shure SRH 440-nek, így hát írnék róla:
Kicsit kétkedve fogadtam az első hangokat: talán picit többet vártam tőle, de most pár nap után már egész meggyőző a hangja!!Eleinte kb 5 perc után megfájdult a fejem, valószínű a nagyon érces magasak miatt.Első benyomásom filmeknél az volt, hogy szerintem jobban szólt mint zenéhez
.Nagyon szép tiszta az egész füles, érezni a különbséget, ha visszaveszem a Beyer DT235öt.Még annyi, hogy a középtartományban szerintem iszonyatosan jó ez a fejes, beszédhangoknál ez tökéletesen érezhető!Mélyben senki ne várja, hogy leszakítsa a fejét, nagyon jól pozícionál, a mélyeken lehet hallani, hogy eszméletlen pontos, a zenei albumok hibáit is kiszúrhatják a hozzáértők, valamint nem olyan tompa buffogást hallunk, mint a DT235 esetén, ott jóval maszatosabb szerintem a mély, ezt egy profinak mondható fülesnél meg kell szokni.Hangerővel semmi gond, még tv-n nézve sem kell 50ig (mint pl DT235-nél) feltekerni, bőven jó a max 20.
Kényelem: na itt van egy kis gondom, ugyanis eddig nekem a DT235 kényelmesebb, mint ez(igaz az se mondható egy komfortos darabnak). Tudom ez fura, de lehet, hogy idővel változni fog (valószínűleg mert kicsi a fejem, nagyobb fejűeknek biztos kényelmesebb).Úgy próbálom kompenzálni, hogy a felső pántot előrébb tolom a fejemen, mert a fülem belső részét nyomja szerintem a hangszórós rész
Ez egy picit zavar.Összességében, mint laikus, szerintem ez egy nagyon jó fejes, gyönyörűen tiszta, a 3 tartomány nagyon rendben van!!20-40 óráig érdemes bejáratni, sokat változik tényleg a hangja.Szóval ha elsőre nem tetszik a hangja, ez változni fog!!
Köszönöm schawo-nak a bővebb felvilágosítást, nélküle nem jöhetett volna létre ez a villámteszt
-
törölt tag
Holnap érkezik a Shure 440es kicsike
Köszi mindenkinek, aki segített a választásban
-
törölt tag
válasz
szakibá... #37287 üzenetére
A 440es Shure nagyon vonz
-
törölt tag
válasz
Johnny Cage #37262 üzenetére
Szerinted megoldás lehet a problémámra panelben?
-
törölt tag
Sziasztok megint
Lecserélném a Beyer DT235ösömet, ha megéri.A problémám az lenne, hogy olyan fülest keresek, ami teljesen kizárja előlem a külső zajokat(fenti szomszédok ellen kellene, panelban, nem részletezem)
Létezik ilyen olcsón?Amúgy nagyon szeretem a Beyeremet, de ha van rá lehetőség jó lenne egy zárt fejesGuruk
-
törölt tag
Végre megjött a DT235!!!!
Első benyomásom az volt, hogy ejj de érdekes hangja van..aztán meghallgattam pár számot és mondom jéé ebben megvan mind a 3 tartomány
Basszus nagyon jó, maga az összhatás kiváló!!!Némely dubstep számban az effekt a Sennheiser CX300-nál majdnem megsüketített, teljesen megvan DT-nél a hangszerek mélysége, megfelelő hangossága.Nagyon tetszik, hogy egyik tartomány se nyomja el a másikat.Ez egy igazi minőségi termék!!!Még régi áron megkaptam 8325Ft-ért.Új ára: 9270Ft
Kényelmességével azért akadnak gondok így elsőre, de a hangminőség nyugodtan mondhatom, hogy kárpótol.Sansa Clip+-szal használom, és úgy tűnik a Rock hangzás neki a megfelelő, de majd tesztelgetem Normál-on is
Köszi Mindenkinek, aki ezt a fejest ajánlotta, még így hallatlanul is megvettem és azt gondolom jó vétel volt, 10k alatt biztosan -
törölt tag
válasz
Deadzone41 #29518 üzenetére
Van nekem pár DTS CD-m.Rendes stúdiólemez DTS 5.1be keverbe.Léteznek upmixek is, de közel nem szólnak olyan szépen.Én imádom őket
-
törölt tag
válasz
szakibá... #29448 üzenetére
1 éve voltam hallásvizsgálaton, a bal fülem még épphogy jó(vagy már nem)
-
törölt tag
16kHz-et már nem hallom
Nekem műtötték is a bal fülemet(sokszor volt felszúrva, gyakorlatilag már nem volt dobhártyám), elég rosszul hallok rá sajna.Jó lesz ha végre meghozzák a DT235öt
-
törölt tag
Látom már nem én vagyok az első számú közellenség
Max a 2.
Megrendeltem a Beyer DT235-öt, csütörtökre legkésőbb itt lesz
-
törölt tag
Akkor a Superlux meg DT235 maradt.Sajna Shure 440-re nem szeretnék költeni, pedig akár egy profira is futná, csak hát kell a lé.Egyelőre marad a DT235.Superluxot hol lehetne meghallgatni?
Schawo: esetleg DT235öd is van?
-
törölt tag
Erre valaki valami ajánlást?Köszi a heverom nevében is
Egy Senn HD 202 milyen egy Beyer DT235höz képest?
-
törölt tag
Voltam ma MM-ben...Az hagyján, hogy nem minden fejest lehet kipróbálni, na de legalább ami kint van, azt azért illene..Valamelyiknek pl be volt kötözve a vége, nem akartam kitépni(lehet azt kellett volna
)Kérdeztem az eladót, hogy az összeset ki lehet próbálni?Válasz: nem.Majdnem mondtam, hogy akkor mi fasznak vannak kirakva..Sikerült meghallgatnom egy Sennheiser HD 202-est.Nem volt rossz, a basszusa oké volt, de valahogy a magasak nem az igaziak.Sajnos DT235 nem volt kint, csak dobozban.De az ára se semmi, 13ezer
Volt még DT440, de azt se tudtam kipróbálni -
törölt tag
Örülök, hogy itt vagySchawo.Küldtem egy PÜ-t még kora délután
-
törölt tag
Haveromnak kéne max 25k-ig egy stúdiófejes, gitárrögzítéshez és számíráshoz.Ezt nézte ki:[link]Ez szerintetek elég lenne neki?+rock/ dallamosabb metal zenékhez
-
törölt tag
Schawo:PÜ
-
törölt tag
Lehet nevetni, egy ilyet fogok venni átmenetileg
[link]Inkább tv nézéshez -
törölt tag
Schawo:Küldtem PÜ-t
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #28633 üzenetére
Próbáltál már Shure 240est?Látom az aláírásodban, hogy 440est már igen
Ha igen, akkor milyen ahhoz képest?
-
törölt tag
Olvasgattam a hsz-eket és rájöttem, hogy nekem egy fület körbevevő típus való.Valamint legyen tere az zenének, imádom a térhangzást, na de túlzásba se akarom vinni
Ez alapján a Beyer DT235 kiesik.Talán egy Superluxot kéne kipróbálnom valahol.Ötletek?
-
törölt tag
contaxg kolléga ezt a 2-t ajánlotta, és lehet elég lenne egy DT235ös is.Valahol van egy iAudio U3as mp4 lejátszóm, szerintem ahhoz elég penge lenne
-
törölt tag
Félve kérdezem, hogy a Beyerdynamic DT235ről van e valakinek véleménye
-
törölt tag
Ok, srácok, semmi gond.Biztos én is hibás vagyok
-
törölt tag
válasz
dudika10 #28557 üzenetére
És mi alapján válnak agresszívvá???Bocsánat h nem költök 100ezreket normális hangfalra, audiophile dolgokra.Esetemben a vájtfülűség azt jelenti, hogy kihallom a zenéből a gitárt és vissza tudom játszani a hangszeren.(Tudom ez igazából az abszolút hallás, de elég jó a fülem az ilyesmikhez és most nem csak minőségről beszélek)
Dehogyis nem pénz kérdése egy jobb hangrendszer kiépítése.Nem hiába van prémium kategória.
Jó, akkor nem vagyok vájtfülű.Egy normális fejesre lenne szükségem 25ezerig, esetleg 30, rockzenéhez főképp, meg néha a tv-hez esténként. -
törölt tag
-
törölt tag
Superlux HD 681...vélemény?
-
törölt tag
Változott a terv..olyan nagyon max 30ig keresnék nagyon jónak mondható fejest, főleg gitárzenére.(Inkább 25ig, de 30 az nagyon max)
Erről vélemény?AKG K142 HD -
törölt tag
Csá mindenki!
Keresnék 10ezerig vmi jó minőságű zárt fejhallgatót.Főleg filmnézéshez és zenéhez(főleg gitárzene, rock, metál nagyrészt).Mit ajánlanátok?
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest