Hirdetés
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
-
szakibá...
senior tag
válasz
super!!! #43549 üzenetére
Nekem van egy 271-es típusa ennek a sorozatnak. Van benne egy pici papír membrános hangszóró, a beszéd tartományát még épphogy átviszi. A mikrofonját még ki sem próbáltam. Nyelvi laborokban használták régen. Hogyan szól? A beszéd érthető rajta, kommunikációra találták ki, másra alkalmatlan. De kellett nekem, mert olyan jól néz ki.
Ebay-en 130 dodóért van fönt egy! -
Dave™
nagyúr
válasz
super!!! #42606 üzenetére
Fogalmam sincs, ahogyan neked sem, sok mindent ki lehet és célszerű is próbálni. A porta pro-nál jobbat találni jóval olcsóbban is lehet, egyáltalán nem biztos, hogy ekkorát kellene ugranod, több okból is. A fejhallgatóerősítő sokféle lehet, ez így önmagában még nem sok információ. Mindenképpen zártat nézz szerintem, azokban hangsúlyosabb a mély rendszerint. A nagy AKG-k között nincs komolyabb mélykiemeléses fejes, Sennheiserből a HD650-nek van egy elég testes alja, de az nyitott, más a nyitott mély meg a zárt mély, hallgasd meg előtte melyik tetszik neked. Shure és AT tippem volt, én ezen a vonalon indulnék el, mert ezeket könnyű meghajtani.
BBéci: ezt fejtsd ki a Sennheiser, Ultrasone, Denon stb. rajongótábornak is
Nem véletlen olyan sikeresek, masszív igény van rájuk. A lineárisak a leginkább valósághűek, de azt hogy mi a valóban jó, nem lehet univerzálisan eldönteni. Nem is kell, így legalább mindenki tud miből választani.
-
Dave™
nagyúr
válasz
super!!! #42590 üzenetére
Miért pont Q701? Ahhoz megfelelő DAC és erősítés is kelleni fog. Mellesleg a porta pro mélykiemelését sem fogod viszontlátni benne. A nagy fejhallgatókhoz általában korrekt DAC/erősítő is kell, ezek hiányában ne is gondolkozz AKG/Sennheiser vonalon. Érzékeny fejhallgató, elsősorban zárt kivitelben, erőteljesebb mély emeléssel - látatlanban ez fog tetszeni. Pl. Shure SRH-440 olcsóbban, ATH-M50 drágábban stb.
-
dudika10
veterán
válasz
super!!! #41546 üzenetére
Rendben, csak a Stax vs Portapro és ez az AKG...
Mellé a stílus... ráadásul a feltűnés ideje egybe esik egy másik tag eltűnésének idejével...
Szóval gyanús picit.(#41549) baluka26: én a lányos fejhallgatósra gondoltam. Kb 3 nap a diferencia az utolsó feltűnése és super!!! kolléga regisztrációja között.
Ákos felvállalja a nickjét. Nem zavartatja magát.De lehet csak én lettem paranoiás az elmúlt hetekben.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Overwatch 2
- Metal topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest