- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
JohannZimu #49791 üzenetére
Pont a HD650 alá nagyon rossz választás lenne a DM+. Egy AKG még úgy-ahogy elvan vele, de a 650 alá hatalmas vétek. Sem karakterben, sem felbontásban ne hozza a szintet. Egyszerűen a DAC-ot fogod hallgatni a füles helyett.
-
-
válasz
-=Lord Tom=- #49573 üzenetére
Tanulság, hogy nem voltál elég bátor az ollóval
-
válasz
-=Lord Tom=- #49568 üzenetére
A fejhallgató árának töredékéért lehet ollót kapni. Csak ne felejsd el gyakran cserélni a kötést, mert összevérezed a párnát.
(#49571) Bodz
Ez jó hír. Na nem az, hogy csődbe ment, hanem hogy tényleg jó eséllyel eredeti. -
válasz
akela91 #49567 üzenetére
Nem tudom, hogy hallgattad-e már az 1100-t, de ha nem akkor nem vagyok biztos benne, hogy el tudod képzelni a mélytúlsúly azon szintjét, amit a D1100 képvisel.
Az emlékeket egymás mellé rakva talán még a Beats Studiót is jelentősen túlszárnyalja mély mennyiségben.
Nem a kedvét szegem, hanem figyelmeztetem
Inkább vegyen egy Beats Studiót, kerüljön az bármennyibe is, mint egy hamis D1100-t. Persze ha valaki meg tudja erősíteni, hogy eredeti és jó a termék akkor, mindenképpen azt a D1100-t vegye, de nekem gyanúsan olcsó, még a többi ebayes D1100-hoz árhoz viszonyítva is. (Hozzáteszem, utoljára egy éve nézegettem a Denon árát, azóta lehet, hogy ez lett a normáli árszint.)
-
-
válasz
abcukistván #47546 üzenetére
Így.
-
válasz
oliverkiss32 #47360 üzenetére
Miről használod?
-
válasz
oliverkiss32 #47300 üzenetére
Nem 840-es párna van rajta?
-
válasz
oliverkiss32 #47295 üzenetére
Igen. Forgasd vissza.
-
válasz
bajnokpityu #47231 üzenetére
"féláron"
-
válasz
Blackhole13 #47179 üzenetére
Szabványos minijack, de van rajta egy plusz bajonett, hogy fixen rögzítse a helyén. Ha mezei dugót dugsz bele, akkor könnyebben kicsúszik.
Ha a csavart kábel zavar, akkor lehet kapni hozzá egyenes kábelt is.
-
válasz
oliverkiss32 #47050 üzenetére
Én a 840-t simán hordom utcán, pedig jóval nagyobb, mint a 440
175, viszont 95kg
-
válasz
bajnokpityu #47011 üzenetére
Holnap
-
Az új összeállításom, apogee -> (valami drága ic kölcsönben) -> champ -> t70 teljesen lemossa az hifi láncomat. Egyszerűen szörnyű azt hallgatni a füles után. Transzparenciában, dinamikában, sávszéleken egy másik világ. Pont akkora különbség, olyan érzés, mint egy 20k alatti fos asztali zajkeltőt hallgatni a hifim után.
Valószínűleg a hifi erősítőmön megy el a hangminőségem...
-
válasz
oliverkiss32 #46942 üzenetére
Nagyon forró nyári napokon huzamosabb használat mellett izzadhat benne a füled. Most hogy vége a nyárnak, ezzel 9 hónapig nem lesz gondod.
-
válasz
oliverkiss32 #46896 üzenetére
Néhány perces. Nem voltam tőle elájulva, de mivel még élek, ezért nem is halálos meghallgatni. Szóval kategóriájában megfelelő.
-
válasz
zsolesz010 #46888 üzenetére
Szegény öreg negyvennégynél csak jobb létezik ebben a kategóriában.
Miről hallgatod? Ha van alatta valamilyen erősítés, akkor szintén muzikerből a Superlux HD660 lenne (messze) a legjobb. Ha nem, akkor Maxell Retro DJ vagy Philips SHP6000.
-
válasz
bigmasterg #46652 üzenetére
Ő az anyuka? Van kitől tanulni
A pénz az valószínűleg úszott. "Elköltöttem." "Nincs meg." "Nem tudom már visszaadni"
-
válasz
bigmasterg #46643 üzenetére
Utaltál neki? Akkor megvan a neve, számlaszáma, a bank meg simán kiadja a csóka személyi adatait a rendőrségnek. Sima ügy. Az más kérdés, hogy a pénzed látod-e viszont.
-
A Stadler vonat tényleg nagyon csendes, azon zenét hallgatni öröm. A legjobb szórakozás, hogy hallgatja az ember a zenét, és hozzá egy extra vizuális élmény, ahogy bámul ki az ablakon a mozgó tájra. Már csak ezért is szeretek vonatozni, jobb rajta zenét hallgatni, mint bárhol máshol.
-
válasz
ntomka #46599 üzenetére
Valóban, egy zárt fülest nagyon nehéz jól felrakni, ráadásul minél nagyobb a kagyló átmérője annál nehezebb ezt megtenni. Nekem szerencsére oldalról lapos a fejem, úgyhogy minden zárt fülest nagyon jól fel tudok rakni, még egy 240-es Shure-t is.
Szóval ennek valójában nagyon komoly, ütős mélyei vannak. Gyors, jól rétegződik és van belőle bőven.
-
T70
Erre bizony rossz címkét ragasztottak a gyárban. Valaki összecserélte a Beyerdynamic logót a Shure logóval. Nagyon szépen illik az SRH240, SRH840, T70 sorba (a 440-t most nem véletlenül hagytam ki). Alapvetően hasonlóan szól, mint a 840, és ha Shure logó volna rajta, akkor azt mondanám, hogy javították a mélyeket még merevebb házzal (ami egyébként valóban még merevebb), így megszűnt a búgás, a közepét tovább tisztították, és a magashiányt korrigálták. De ugyanolyan maradt a hangzás jellege: gömbölyű maradt a teteje, testes és gyors maradt az alja, nagyon nagy a dinamika, és a közepe van előtérben. Egy apró hibája, hogy egy picit sok lett a legteteje, de nem zavaró, mert szép gömbölyű és csilingelő, nem karcos és agresszív. -
válasz
matyi012345 #46594 üzenetére
16ért van használt 440? Egy percig se gondolkozz. Úgy elviszik, hogy mire észbekapsz már kétszer cserélt gazdát.
-
válasz
csiribacsi #46579 üzenetére
25 körül
-
válasz
matyi012345 #46573 üzenetére
A 240 kicsit mélyhiányos, a gyengébb anyagminőség miatt sok rezonanciafrekvencián búg, keményebb és kisebb a párnája, emiatt sokszor nem jön össze a zárás, ami miatt sokaknak még kevesebb mélyet mutat, mint amennyi valójában van benne, és a tere is kisebb. (A fentiek a 440-hez hasonlítva) Egyébként ugyanaz a membrán van a a 240-ben, 440-ben és a 840-ben is.
-
válasz
Deadzone41 #46511 üzenetére
Ha még nem, majd fog, amikor nem bírja meghallgatni vele a kedvenc számait
-
válasz
fi:zi'k #46509 üzenetére
Öcsém állandóan lenyúlja... Mostanában az idő felét sem tölti nálam.
Nem szívesen válok meg tőle, imádom, de az új Pityu-féle erősítővel nem szól elég jól a 840, nem szeretik annyira egymást. Persze az Apogeeval továbbra is hallgathatnám, de az új erősítővel meg marha jól fog szólni a 440, szóval nem lesz rossz a csere.
-
válasz
bajnokpityu #46506 üzenetére
Sajnálhatsz
, mert az volt ma a tervem, hogy a 840-est elajándékozom öcsémnek. Valószínűleg így is teszek, de akkor kell vennem egy 440-est, hogy legyen egy olyan fülesem, ami kiválthatja a T70-t, ha épp valami szart hallgatok...
Most a 840-nel hallgatom a Muse-t és ez kiváló hozzá. A Shure-ok toleranciafaktora fantasztikus.
(#46507) adammkaa
Ez egy jóval olcsóbb füles, mint a 800-as. Ennek megfelelően még toleránsabb, azzal még több gond lehet nem megfelelő zene esetén. -
Jönnek a problémák a T70-nel. Nem tudok egy Muse-t meghallgatni vele
(#46503) bbbbeat
Hát az az Alesis borzalmas lesz a K701-hez. Fiio E10 sokkal jobb lenne.(#46504) adammkaa
Most tetszik, aztán majd nem fog. Ilyen játék ez. Most kapok épp idegbajt egy Beyerdynamic T70-től, ami eddig egész nap tetszett, most viszont jönnek a gondok. És én már tudom, hogy milyen gondok jöhetnek. Neked ez majd két hét múlva fog feltűnni. -
válasz
adammkaa #46499 üzenetére
Nem csoda hogy kiröhögött, hogy a 800-ast próbálod Clipről
Sok köszönet nem volna benne. Ha van rá keret, és tényleg ilyen szintről szeretnéd elkezdeni a fejhallgatózást (felülről közelítesz), akkor egy jobb erősítő és DAC kellene hozzá. Viszont figyelmeztetlek, hogy sok köszönet nem szokott abban lenni, ha az ember ennyire a közepébe vág bele egy ilyen hobbinak. Itt a fórumon is pár példa mutatja ezt az igazságot. Van olyan, aki már 13 évesen belecsömörlött, mert túl sok olyan eszközt vett nagyon drágán (sok-sok százezerért), amit mégsem szeretett, és előbb feladta, mint hogy rájött volna, hogy értékelje azt, ami van
-
válasz
adammkaa #46495 üzenetére
200k az normál ár egy használt 800-asért. Nem fergeteges, csak úgy általában jó. Ha alkudsz még egy húszast belőle, akkor baráti lesz
Viszont elég fura párosítás azzal az erősítővel.
A D1100 nem egy kategória a HD800-zal, még csak nem is szeretne egy kategória lenni. Természetesen számottevően gyengébb.
-
válasz
csiribacsi #46478 üzenetére
Dehogy, nem torzít olyan mértékben, hogy azt észrevehetnéd. Nem ez a baj, hanem hogy túl sok van belőle, és elnyomja a közép (pl. ének) és magas (pl cinek) tartományt.
-
válasz
csiribacsi #46472 üzenetére
Akkor nem biztos, hogy az XB500 tetszene a legjobban.
Nagyon sok mélyet szeretnél, vagy inkább valamivel kiegyenlítettebb hangzást? -
válasz
csiribacsi #46469 üzenetére
Bocs, számomra nem annyira ismert a Club zene. Ez pontosabban milyet takar? Tudsz linkelni egy youtube-ot?
-
válasz
csiribacsi #46465 üzenetére
Milyen zenéhez?
-
válasz
csiribacsi #46459 üzenetére
Az első hozzászólásban van egy kérdéssor, azt jó lenne, ha megválaszolnád, és akkor jobban tudnánk segíteni.
-
Ez a T70 érdekes nagyon. A magasak mennyisége nem kevés ugyan, de nem színezi azt, és nem karcolva adja, így engem nem zavar. Pont abban a tartományban van a magas kiemelése, ahol az én fülem nem olyan érzékeny. Szóval ez a T70 engem lepett meg a legjobban. Számítottam valamire, és teljesen nem azt kaptam. Olvasom, hogy azt írják ról, hogy kevés a mélye, de a 840-nél éppen csak egy hangyaf..znyival kevesebb, cserébe viszont éppúgy lentről építkezik. Két másodperc után már mondtam, hogy nekem EZ kell, pedig DT1350-t mentem hallgatni. Egyelőre csak tesztelni van nálam, de szerintem nem lesz kérdés.
Az 1350 se rossz, de az nem az én stílusom. Olyan kigyúrt HD25. Nem csak kinézet alapján, hanem hang alapján is az jutott róla eszembe. Pici mély többlettel, enyhén fedett magasakkal. De technikailag jobb és sokkal kényelmesebb, mint a HD25.
-
válasz
bajnokpityu #46431 üzenetére
Kevesebb a mély, mint az erősen színezős Apogee erősítőjénél.
De a sávszél gond teljesen megoldódott, a hiba az Apogee vonali kimenetének jumperelésével volt, nem a Champpal.
-
válasz
matyi012345 #46419 üzenetére
Mennyit költenél rá? Melyik AKG-ról van szó?
-
Apogee + Champ + T70 + schawo = boldogság
T70: Nagyon érdekes füles. Van benne magas, nem hiányzik belőle kicsit sem, de nincs Beyeres színezett magas karaktere. A Champ és az Apogee lágyságával együttnagyon kellemes, annak ellenére, hogy én ki nem állhatom a DT880 magasba törő hangját.
A 840-nél transzparensebb valamivel, több a magasa, ennek ellenére nem kevésbé lágy, mint a 840. A mély tartományban azért jobb, mert nincs benne a 840 egyik olyan hibája, hogy egy nagyon szűk tartományt erősen megemel, viszont annyiban gyengébb, hogy mély sávszélen kicsi gondja akad a 60 Hz alatt. Megszólal, de közel sem olyan definiáltan, mint a 840.
Összességében jobb füles, mint a 840.
-
válasz
adammkaa #46394 üzenetére
A D1100 és a Studio közötti hangminőség különbséget nem a mély mennyisége okozza, a Denonban kicsit talán több is van. Ettől függetlenül a Studiot nem hallottam olyan rossznak, mint ahogy sokszor jellemzik. A hangja nem ér 120 ezer forintot, felét se, negyedét talán. Nem olyan tragédia, mint a Solo, ami viszont teljesen értéktelen.
-
válasz
bajnokpityu #46364 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy ez baj, hanem azt, hogy ez a neve
Lehet úgy is dinamikus valami, hogy nem kemény és vica versa.
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest