- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Egy újabb Shure 1840-es eladó... [link]
(#49961) fi:zi'k Nekem is beugrott, hogy biztos Ákosé, de a hirdetésben azt írja az eladó, hogy újonnan vette júliusban, én meg hiszek neki, aztán meg ki tudja.
-
SOAD19
addikt
Nagyon off lesz, bocs.
Kíváncsi lennék az itteniek véleményére is: [link]
(#49924) fi:zi'k Mármint nagyon off, vagy nőies?!
Ha, kérhetem inkább oda menjen minden reagálás, ne szemeteljük, ezt a nívós topikot ilyennel, épp elég volt, hogy nekem volt pofám.
-
SOAD19
addikt
Akkor, inkább már egy nyitott fejesre szavazok...[link]
-
SOAD19
addikt
válasz
oliverkiss32 #49849 üzenetére
Fiio lesz az.
Hejj, igazán megtanulhatnék gyors gépírni.
Volt/jelenlegi barátnőmmel neten ismerkedtem meg, és tudod vakon gyors gépírni. Míg én pötyögtem be a válaszom, ő addigra már írt pár mondatot, mindig lemaradtam, nem győztem követni, mindig vissza kellett olvasnom.
Az elején volt érdekes, mikor még nem tudtam eme képességéről. -
SOAD19
addikt
válasz
Szatesz. #49495 üzenetére
Talán egy Fiio E10+Shure 440 is belefér a keretbe. De, ha a közeljövőben úgy gondolod, hogy lesz még további pénz erre a projektre, akkor lehet érdemes lenne használtan nézni egy komolyabb fejest, és idővel beszerezni hozzá forrást. De, hallgasd meg a többiek véleményét is.
Azt, azért írd meg, hogy milyen hangzás áll közel hozzád, kiegyenlített, mélyben erőset...
-
-
SOAD19
addikt
válasz
qwertqwert2 #49086 üzenetére
A 840-es párnával javul a komfortérzet, ha jól tudom, szerintem ez a fő ok, amiért ajánlják. Páran panaszkodtak, hogy a gyári párnával kényelmetlennek érezték.
-
SOAD19
addikt
válasz
szakibá... #48699 üzenetére
Gondolom a 840-es?!
(#48701) baluka26 Nekem valami olyasmi rémlik, hogy nagyon tetszett schawonak a T70-es, aztán mintha megváltozott volna a véleménye róla.
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #48211 üzenetére
"Pl akinek volt HD242-je és vett mellé egy Superlux 668B-t később mind eladta az AKG-t."
Így van, megerősíteném ezt az állítást. Én vagyok az egyik ilyen emberke. Nem éreztem jobbnak az AKG-t, és mondom eladom, és még marad pluszban pénzem is a 668B-m mellett. Igaz, nem sokára el is ment, ez a megmaradt összeg egy még komolyabb fejesre. De, ez nem kell, hogy törvényszerű legyen másnál, bár úgyis az lesz!
-
SOAD19
addikt
válasz
szakibá... #48060 üzenetére
Viszont sokat komolyodott, meg is lepődtem, hogy mi ez az értelmes viselkedés!
[link]
-
SOAD19
addikt
válasz
oliverkiss32 #47905 üzenetére
A haverodat kérd meg ( vagy bárki mást), hogy hallgassa meg a fejesed, azért hogy ő is észleli-e, amit Te. Így legalább kiderülne, hogy Te vagy érzékeny az adott magas tartományra, vagy a fejessel lehet valami.
Amúgy nekem is volt már ilyenem, hogy a sz hangoknál bántotta a fülem, de nem emlékszek, hogy egy adott fejesnél volt, vagy csak adott számoknál. De, lehet az is, hogy egyszer felfigyeltél rá, és azóta is figyelsz rá, és ezért talán kicsit fel is erősíti az agyad a dolgot.
-
SOAD19
addikt
válasz
fattyu #47518 üzenetére
Dicséretre méltó a hozzáállásod, és a kitartásod, hogy minden nap megteszed ezt a kutyád kedvéért.
Így, már más megvilágításba kerül a dolog. De, ha választhatnál, szerintem Te is kertes házban laknál a kutyával, nem?! Meg kertes ház esetén, lehetőség van akár két, vagy több kutya tartására is (ajánlott is), és akkor napközben sem unatkozik a kutya.
De, elfogadom, hogy nem mindenkinek van módja, hogy kertesben lakjon, és mint te is bizonyítod, kellő odaadással, akár lakásban is tartható nagyobb termetű eb.
Az, azért nem túlzás egy kicsit, hogy napi 18-20 órát alszik egy kutya?!On.
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #47510 üzenetére
Ha, valaki nem tudná megfejteni: ** = ~3,14.
De, gonosz vagy, látom a nagyobb testű kutyák tetszenek.De egyetértek, tényleg már-már kimeríti az állatkínzás fogalmát. Bár, ha alapból lakásban nőtt fel a kutya, akkor lehet neki természetes, ez a kis élettér.
Volt barátnőmnek nyula volt lakásban, már az is határeset. Bár a nyúl láthatóan jól érezte magát a lakásban. Meg a méreteihez képest nagyobb a tér is, és ha olyanja jobban levezetheti az energiáját egy kis rohangálással: [link]fattyu Én tartom a véleményem továbbra is. Én nem a gazdákról beszéltem, hanem az élettér nagyságáról, ami egy nagyobb testű kutyánál nem árt, ha nem 40-50 nm. Az más dolog, hogy sokan tartanak állatot, kutyát, akinek nem lenne szabad.
-
-
SOAD19
addikt
A szívbaj jött rám az előbb, ezt a számot hallgatva 2:34-nél . Egyedül vagyok a lakásban, és az adott résznél van egy olyan hang, mintha valami leesett volna vagy hasonló.
-
SOAD19
addikt
válasz
Normi™ #47340 üzenetére
Sokan jönnek ide egy kinézett fejessel, ami kinézetre bejön nekik, vagy a márkájárólhallottak jókat (Sennheiser, AKg, stb.), de nem olvastak utána. A kolléga is, csak felhívta a figyelmedet, hogy az első hsz. elolvasása után már sokkal "okosabb" leszel, és talán találsz az igényednek megfelelőt az ajánlott fejesek közül. Nem volt kioktatás részéről, hidd el.
-
SOAD19
addikt
válasz
bajnokpityu #47168 üzenetére
Ezt, én is megerősítem, csak pislogtam mikor megérkeztek a minta opampjaim pár nap alatt a TI-től.
-
SOAD19
addikt
válasz
ntomka #45837 üzenetére
Igen, egyértelmű, hogy az általad felsoroltak miatt, meg a zártsága, illetve 1,2 m-es kábele miatt kapta meg a "p" végződést. Hosszabb vonatozásoknál, buszos utazásnál tudom elképzelni a használatát.
Vagy, ha olyan emberkének kell, aki sokat tartózkodik külföldön, és ebből kifolyólag könnyen hajtható fejes kell neki, mert egy komolyabb rendszert, kicsit körülményes lenne magával vinnie egy külön bőröndben. -
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #45834 üzenetére
Egyetértek, hordozhatónak én is a kis méretű fejeseket tudom elképzelni, pl. egy DT1350-est még magamnak is el tudnám képzelni.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #45809 üzenetére
Egy T5p, azért...
Persze, gondolom Te a megfizethető, 100k alatti hordózható fejesekre gondoltál.
-
SOAD19
addikt
válasz
baluka26 #45665 üzenetére
Skype-oljunk!
Komolyra fordítva fogadd együttérzésemet. Én se szeretem, ha várni kell a vásárolni kívánt termékre, mert általában több nap, akár több heti utánaolvasás szokta megelőzni a vásárlásaimat, és ilyenkor nehezen viselem, ha azt mondják, hogy 2-3 hét múlva tudják hozni
.
-
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #45322 üzenetére
baluka és az "új" fejesed között van valami fajta kapcsolat?!
-
SOAD19
addikt
válasz
szakibá... #45287 üzenetére
A marketing szöveg nem túl bíztató:
"Mérete ellenére 40mm-es hangszórókkal van ellátva, melyek garantálják az erős, dinamikus mély hangokat."
A közép és magas tartomány meg kit érdekel, nemde bár.
-
SOAD19
addikt
válasz
baluka26 #45017 üzenetére
Igen, mintha az lett volna, elődöntő volt az biztos.
Visszavonul, mármint ami az olimpiákat illeti. Sajna Cseh Lacinak nem nagyon sikerült felülkerekednie rajta, ezért is nincs olimpiai aranya. Phelps visszavonulása után meg meg megkapta Lochte-t, nem szerencsés szegény. Sajna hasonló számokban jó/indul Laci, amiben, ez a két amerikai is. Na, de majd a brazíliai olimpián, hátha felülkerekedik, majd Locte-n.
-
SOAD19
addikt
Rendben, de akkor ezután ne nagyon nézegesd a head-fi-s hirdetéseket, nehogy elcsábítson egy jó ajánlat.
Örülök, hogy révbe értél, jó zenehallgatást kívánok!
Más: Tegnap Cseh Laci eredményhirdetése után - amelyen Phelps is érintett volt - Phelps a kötelező tiszteletkör, pózolás a fotósok előtt sietve távozott, mivel a következő számban is érintett volt. Sikerült elkészülnie (igaz, kapott egy kis időt a szervezőktől), és még arra is volt ereje, hogy a fejesét is felvegye...
Biztos sokat segített, az a pár másodperc zenehallgatás, hogy megnyerje az adott futamot (ha jól rémlik).
Nem nagyon hallottam/olvastam még, erről a fejesről, mit lehet tudni róla? -
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #44810 üzenetére
Hát igen, az úszók bevonulásánál mindig reménykedek, hogy, ha már fejesben jön be, az ne Beats legyen. De, eddig kizárólag, csak ezt láttam. Pedig még szurkolnék is annak, aki más márkát propagálna, de ez még várat magára.
-
SOAD19
addikt
A 880-asomnál is van egy kis mechanikai hiba, de nem vészes. Mikor oldal irányban mozgatom a kagyló részt, a kagylót tartó fém "villaszerűség" néha megakad valamiben, a pánt részben, és egy kattanással ugrik egyet. Na, ezt, így biztos sokan nem értik, de nem tudom jobban leírni. Bodz kollegát, anno kérdeztem ez ügyben, akkor megnyugtatott, hogy nála is volt ilyen, és kis idő után bekopik, és abbamarad. De, azóta is előfordul, ez a kis gebasz.
Na, csináltam róla egy videót, bár élőben nem ennyire durva a hangja. Aúúú, most veszem észre, hogy le is van törve odabent egy kis darab műanyag.
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #44352 üzenetére
Ki gondolta volna, mi?!
Viszont, én a helyükben nem adnám a nevem olyanhoz, ami köztudottan elég csapni való tudású/minőségű az árához képest. Nem hiszem, hogy feltétel nélkül mindent el kellene vállalniuk, de a példa, nem ezt igazolja. Azt se szeretem látni, hogy magyar színészek, sportolók számomra kétes minőségű cuccokhoz adják a nevüket, bár lehet anyagilag szorulnak rá. Tudom, túlságosan erkölcsös vagyok.
-
SOAD19
addikt
válasz
bema695 #44340 üzenetére
A felfogásod teljesen rendben van, viszont a Beats csúnya, és jónak se nagyon nevezhető, ahogy olvasom a többiektől. Nem tudom, hogy lehet alternatíva bárkinek is.
Bár, valamelyik nap néztem a sport híradót, és mutattak amerikai kosarasokat, akik készülnek az olimpiára, és kettőn is, ott virított a Beats. -
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #44200 üzenetére
No, de létezik biopamut is ám, ni:
"A dsajhdsfjdf célkitűzése mindig is a környezetbarát viselkedés volt, ezért létrehoztak egy méginkább felelős, kizárólag újrahasznosított alapanyagból és biopamutból álló G-1000 szövetet, amely az eredeti G-1000 minőségi elvárásait is kielgíti"Igaz, a 100%-os biopamutból készült 2 hónapos pólóm kinyúlt, úgyhogy most levelezek a bolttal, ez ügyben.
Inkább kitöröltem a gyártó cég nevét, nehogy hitelrontásért kapjak a fejemre.
schawo: [link] A válasz a 2. bekezdésben.
-
SOAD19
addikt
Csak akadnak még nemes lelkek.
dudika10 Véletlen nem tényleg, csak háttérzenének kell a zene. Arra, az idilli helyzetre gondoltam ezalatt, hogy pont bütykölöd a fejhallgatókat, és eközben háttérben szól a zene, halkan háttérzeneként. Sokszor én is elég halkan hallgatom a zenét, mikor netezek, és csak háttérzeneként van jelene a zene. Vagy mindig, minden körülmények között (hogy egy nagy hazai sztár szavaival éljek
) halkan hallgatsz zenét?!
ntomka: Költői kérdés volt, sejtem, hogy ez van a dolog mögött, de tényleg, annyira sok a Beyerekben kívülállóként a magas.
-
-
SOAD19
addikt
válasz
dudika10 #43941 üzenetére
Retro Dj-m nekem is van, de ilyen melegben intenzív mozgás közepette való használata nem a legjobb, elég izzasztó tud lenni.
Szerencsés vagy, hogy feltehetően nem panelben laksz, és ebből adódóan a hangfalas zenehallgatásra adottak a körülmények. Gondolkodtam régebben, hogy csak kellene venni egy aktív hangfalpárt, de elvetettem a dolgot, élvezhető hangerőn használva, már lehet nem tolerálnák a szomszédok. Bár, a puding próbája az evés.krichd1 Ennyire hozzászoktam volna a Beyeremhez, én nem érzem azt a hatalmas magas többletet. Bár, a 668B-vel se volt bajom minden számnál a magasaival, de egy-két számnál tényleg sok volt a lábcin/cinek magasai.
A tavalyi fejes talin, csak rövid időre hallgattam bele a DT880-asba, de furcsa módon akkor nekem is túl karcos volt a magas. -
SOAD19
addikt
válasz
szakibá... #43913 üzenetére
"A pálcát tör felette"-re nekem az rémlik, hogy ítélkezik valaki felett, elítéli, de lehet Neked is igazad van. Eltöri a pálcát, így jelezve a delikvensnek, hogy neked kampó, látok benne rációt.
-
SOAD19
addikt
válasz
lanpex #43871 üzenetére
Inkább fáradj át ide!
Vagy vegyél a gamer fejes helyett egy "sima" fejest, ezekkel is lehet játszani ám.
Bodz: Már tettem is rá próbát, hátha.
Mardosott a lelkiismi...
lanpex: Leszavaztunk Bodz-dzal a gamer fejes ötleteted, tessék barátkozni a gondolattal, hogy nem lesz csicsa-micsa gamer túlárazott fejesed. Ne engedd, hogy hülyére vegyenek a marketing dumával!
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #43632 üzenetére
Eszerint, már egyre kevesebbet játszol?!
Amúgy, hogy-hogy nem használod a két komolyabb fejesedet, esetleg a 440-esre kevésbé kell odafigyelni használat közben, kevésbé félted?! De, mintha egyszer, ezt kérdeztem is volna, és aszem, ez volt az oka. Gondolom a Senn-t, meg Akg-t, csak akkor használod/nád, ha van időd, és nyugodtan hallgathatsz zenét.
Biztos velem is ez lenne, hiába van az embernek annyi fejese, egy idő után úgyis, csak egyet fog használni, és akár nem is a legjobb hangminőségűt, hanem vélhetően a lehető legkényelmesebb fejest, aminek azért a hangja is nagyrészt elfogadható, és nem is félti az ember túlságosan. -
SOAD19
addikt
Inkább törlöm, reklámnak minősül, bocs.
-
SOAD19
addikt
Nincs Nektek szívetek?!
Én meg úgy vigyázok a 880-asomra... Mindig szépen visszarakom a kis táskájába, ha nem használom, nehogy a por rászálljon. Ha, véletlen elfelejtem visszatenni, és kicsit később meglátom, akkor zavar, hogy nincs a helyén.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #41961 üzenetére
Majdnem megvettem ezt a AD700-ast kíváncsiságból, de sajna nem jött össze (elektromos borotvába ruháztam be, nagyon reménykedek, hogy megváltás lesz a pengés, nyúzós verzió után. Szégyen, de többe került, annál, mint amennyit a fejes témában egyszerre kiadtam
). Jó áron vesztegeti, valaki vegye meg, nehogy még meggondoljam magam, bár messze van a fizu.
Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest