- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg #49963 üzenetére
Vársz még egy kis időt, és megveheted 100eFt alatt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #49409 üzenetére
Ízlés kérdése is. Rockra sem tudnám sosem ajánlani a B2-t, ellenben a Shure-okat bármelyiket.
-
adammkaa
senior tag
válasz
bigmasterg #49409 üzenetére
Az lehet, de ennek valójában egyenes hangja van, ahogy a grafikon mutatja, slfn írt is egy csodálatos tesztet róla, ő is megerősítette ha esetleg nem láttad volna akkor link
"Ha a füles frekvenciamenetét kellene ábrázolni (durva közelítéssel), szinte vonalzóval húzhatunk 20Hz-20kHz-ig egy egyenes vonalat…"
A hangja meg.. Előbb hallgattam egy gitárral kezdődő számot, és olyan szinpadi megjelenítése volt hogy a bal oldal szólt csak (később rá jöttem ott van a gitáros), aztán gyorsan oda is nyúltam a jobb fülemhez mert azt hittem kilazult egy kicsit a hallójáratból, ez a kemény
off vége.
-
adammkaa
senior tag
válasz
bigmasterg #49403 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #49403 üzenetére
Nem éppen kezdő iem-eseknek való füles.
Kérdés miért jó az az IEM, aminél lutrizni kell, hogy jó legyen a hangja, továbbá félni minden percben, hogy mikor törik/szakad meg a kábele?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #49398 üzenetére
Technikailag. Személy szerint nem tetszett a hangja. Továbbá ha a hangot nem nézzük, akkor sem vennék B2-t.
-
Bdanyy
addikt
válasz
bigmasterg #49047 üzenetére
Azt csak azért írtam, hogy hátha volt valakinek
Köszi szépen, remélem hamarosan meg tudom hallgatni valahol.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #49147 üzenetére
Tépőzár.
-
PuMbA
titán
válasz
Azt én szeretem, valamilyen zenébe betehetnék akkor
Csinálnék egy számot, elterjedne és lemásolnák sokan és egyből véged lenne, szóval add ide a K1000-ret és én használom az integrált Realtek-emről (that escalated quickly)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
En is. Epitomernokkent kifogtam. Hugom meg orvoskent fem csuszastol maszik falra.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bigmasterg #49040 üzenetére
Ez érdekes, pedig a moderátori megjegyzés szerint el lett intézve, de valóban ott van még mindig. Ez elég szokatlan, nem tudom mi lehet az oka.
-
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg #49047 üzenetére
SRH440-et meg én nem hallottam
. Itt gabross kollégának van SRH440-e SRH840 párnákkal, és Brainwavz HM5-e, ő tud nyilatkozni a különbségekről, amit már röviden meg is tett.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #48969 üzenetére
Őszintén szólva a HF2 óta én is így vagyok a HD800-zal.
Csak hever a dobozában, csendben. Néha felteszem, hogy azért mégis, de legutóbb igazán filmet élveztem rajta nézni. Azt nagyon, fergetegesen dinamikus, így abszolút alkalmas rá. De zenét hallgatva visszahúz a szívem a HF2-höz, pedig borzasztó kényelmetlen a seni mellett.
Szóval néha én is eltöprengek rajta, hogy hagyjam-e ott porosodni a HD800-at, vagy inkább boldogítson mást. Fene tudja...
-
fattyu
veterán
válasz
iszonaytosan egyet értek
HD650 megfelelő soron akkora élmény.
El is adtam a k701et... csak lógott az állványon. Hd 650 nekem az én rendszeremben az én zenéimre. Köszönöm tökéletes. -
baluka26
veterán
válasz
HD650 for president
Amúgy hangfalasból csak tudni kell, hogy mit kell venni, és akkor olcsón lehet jót
Néha beszélgess Pityuval, neki mindig akadnak tippjei
DAC utáni részt 40k-ból abszolút szerethetőre meg lehet csinálniA K1000-et meg cseréld el velem Denon-ra. A Denon azt tudja, mint a 650, csak sokkal jobban és exkluzívabban
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #48967 üzenetére
Akkor most visszasírod a HD800-at?
Milyen háttér?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48750 üzenetére
Objektív jóságába hogy számítana már bele?
A kényelem egy teljesen szubjektív dolog. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48746 üzenetére
Az árat ki kell zárni, és nyilván olyan körülményeket kell teremteni, hogy az adott eszköz legyen a szűk keresztmetszet.
Ezek csak célok, ami felé szerintem a lehető legközelebb kell kerülni.
Az objektív jósághoz semmi köze a pénznek szerintem.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48741 üzenetére
Hogyne lenne.
500 ft füles - Beyer T1. Mindenkinek jobb lesz a T1. Nyilván kisarkítva. -
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #48736 üzenetére
Én mondtam, hogy jobb a T1 és a T70 sosem éri utol, mindegy mi van előtte, mennyit járatódik.
Erre baluka reagált, stb. Olvasd el!
Igazából nézőpont kérdése, hogy valójában honnan is indult ez az egész.
Persze, nyilván a szubjektív dolgok döntenek. De tök objektíven írtam a véleményem a két fülesről. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48724 üzenetére
Úgy cakumpakk a fémeknek csak olyan tulajdonsága van szerintem, ami alkalmatlanná teszik telefon hátlapjának.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #48684 üzenetére
ezt akartam mondani. partnernél rettenetesen rossz erősítővel,forrással hallottam,de úgy tünt van benne potenciál. ezért hiányzik a listámról.
nekem az eddig hallott fülesekben a sorrend: megelőlegezett bejáratott lcd3, denon 7000=k1000,hd580,hd600, megelőlegezett bejáratott Schawofüles, és csak utána jön a T1. csak mert nem vok sznob,és a sorrend hamarabb megvolt,minthogy tudom az árakat. és ugyan a felbontás fontos, hogy a hosszú hallgatózás közben ne aludjak el, de inkább kisebb felbontás,mint fémesség. t1 hangszine pl szintén nem stimmelt, magasabb hangon énekelt a csajszi,mint kéne.
Számomra úgy tűnik,h a beyert csővel kell szinezni,hogy hallgatható legyen. Ahhoz, amit a lemezre felvettek, soha nem lesz köze. és itt egyúttal számomra meg is bukik,mint zeneiség.
denon sem hibátlan, sajnos, de egész valósak a hangszinei,
és abszolút nem zavar,hogy a beyer hivők ezért megköveznek. más a hibák súlyozása nálam
és természetesen nem csak a hangszineket nézem, mert ahhoz hozzászokik ember. hangok aránya, hangszerek valóságérzete viszont következik nekem ebből.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48684 üzenetére
Értsd: nagy hibája nincsen. Hibája mindennek van
-
jzola
tag
válasz
bigmasterg #48389 üzenetére
Továbbá mindig az eszközök ára jön elő.
Az élményt elég nehéz kifejezni pénzben(bankkártya reklám)..Egyik ismerősöm 50es arc vett egy közel 1 milkás hangcuccot szobába hogy kb. csak Santana-t hallgasson, ez ha olyannak mondom aki nem egy nagy zene hallgató igencsak néz hogy mi van. santanan kívül tényleg nem nagyon hallgat mást.. Csákó azt mondta neki megért annyit hogy ha leül kedvencét meghallgatni akkor az fasza legyen.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #48404 üzenetére
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48400 üzenetére
A K1000 az egyetlen fejes, ami nekem annyira kényelmetlen, hogy vallathatnának vele. Pedig tényleg tud valamit
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #48389 üzenetére
A dinamikusok között elég jó esélyekkel pályázik rá pedig. Tyll is emlegette a best szót, ahogy a headroom is így reklámozza. Valszeg ők így is értik, csak épp az kevésbé járatosakat megvezeti.
-
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg #47931 üzenetére
Erre a hármasra kíváncsi vagyok, egyiket se hallottam még.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #47931 üzenetére
Megyek!!!
(#47933) bkercso
Gondolom használtat keres. -
nagyúr
válasz
bigmasterg #47835 üzenetére
Rendben.
De ezért is emeltem ki, hogy amit hosszan is viseltem. -
törölt tag
válasz
bigmasterg #47697 üzenetére
Naaa!!!! Kikkkkkérem magamnak!!!
Egyébként a svéd Zound terméke a Marshall, és valóban OEM gyártatják (persze nem a Marshallal
).
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #47697 üzenetére
-
Bazs-
tag
válasz
bigmasterg #47219 üzenetére
bigmasterg és oliverkiss32 köszönöm a válaszokat.
Be kell szereznem egy ilyen fülest -
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg #47176 üzenetére
Ügyesebben kerestél
. Tényleg jó árakon vannak most.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #46916 üzenetére
Akinek még nem világos: katt a képre.
-
AMDFan
addikt
válasz
bigmasterg #46716 üzenetére
Hát a DT1350 pl. mélyorientáltabb mint a HD650. Egy HD650 mélyével ellennék még, annál több nem nagyon kéne. Brainwavz-ot hol lehet beszerezni/hallgatni itthon? Meghallgatás nélkül nem szeretnék semmit venni.
Esetleg Shure SE315 ??
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #46639 üzenetére
Bicskanyitogató.
-
nagyúr
válasz
Na, ez durva.
Mondjuk az értékeléseinél is lehet látni, hogy gyakorlatilag összevásárolta magának a pozitív értékeléseket nevetséges árú vásárlásokkal.Mivel szinte minden meg van róla, így remélhetőleg elkapják a rohadékot és ha csak később is, de viszont látod a pénzed.
-
válasz
bigmasterg #46652 üzenetére
Ő az anyuka? Van kitől tanulni
A pénz az valószínűleg úszott. "Elköltöttem." "Nincs meg." "Nem tudom már visszaadni"
-
válasz
bigmasterg #46643 üzenetére
Utaltál neki? Akkor megvan a neve, számlaszáma, a bank meg simán kiadja a csóka személyi adatait a rendőrségnek. Sima ügy. Az más kérdés, hogy a pénzed látod-e viszont.
-
szakibá...
senior tag
válasz
Nem teljesen reménytelen, két éve én is belefutottam egy internetes csalóba, aki Karácsony előtt kamu weblapot hozott létre műszaki cikkeket kínálva a bolti árak 60-70%-áért és a vaterán keresztül "értékesített". Rendeltem én is egy fényképezőgépet, de szerencsére nem utaltam pénzt, a vatera is küldött figyelmeztető levelet, hogy legyek óvatos. Mások viszont beugrottak, a negatívokból ítélve 1,5 - 2 millát gyűjtött be. Nem hittem, hogy megtalálják, de a rendőrségnek van erre egy csoportja, és sikerült nekik.
-
baluka26
veterán
válasz
Facebook? Akármi?
Hova való az illető?
-
baluka26
veterán
válasz
Ú, bazdmeg, azt a kurva. Micsoda szarházi nyomorult...
Vaterán azért valamennyire biztosított az utalás, nem? -
contaxg
veterán
válasz
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #46606 üzenetére
Asztali erositvel vagyok most nagy bajban. Egyszeruen unom. Nem szeretem a csoves hangot, oszt hirtelen vagyok ra. Meg hasonlok.
Baluka: Elmentetek denonnal, kaiserrel, nagyon jo fulesek, de ahelyett, h vennek en is egy hasonlot, csak erosodott bennem, h a nagy lancba szant erositoket fejezzem be, legyen tobb jo, es nagyon kulonbozo erositom.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #46606 üzenetére
Ugye milyem szerethető a HD650?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #46144 üzenetére
Hát akkor a 210 tényleg nem vészesen sok.
Aztán árat lehet később mérsékelni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #46144 üzenetére
Az az igazság mielőtt átvettem a tiéd, én is rendesen körbenéztem, itthon és head-fi-n is. Ezt figyelembe véve jó áron adtad nekem. (Hint a többieknek: nem 180 volt.)
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #46086 üzenetére
Nem is a hasonlóságra írtam.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #46017 üzenetére
Flag-ship beats-re hajazó külsővel.
-
cintula187
addikt
válasz
bigmasterg #45989 üzenetére
Jogos, akkor a belsőbe kéne. Ha leszeded állítólag vissza lehet még ragasztani
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #45834 üzenetére
A transformeremen ott a JB tegnap óta. A dokkoló sima USB csatiján nem megy a DAC-om, az OTG kábelhez meg nincs átalakítóm (még).
A T5p gondolom olyan értelemben hordozható, hogy kicsivel kisebb(nek tűnik), mint a nagytesója (T1), valamint alacsony impedanciás. Tehát táskába bevágva bárhol elő tudod venni gyengébb rendszerekről.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #45834 üzenetére
Egyetértek, hordozhatónak én is a kis méretű fejeseket tudom elképzelni, pl. egy DT1350-est még magamnak is el tudnám képzelni.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45805 üzenetére
Valami hasonlót tervezek én is Apple alapokon építkezve.
Jó kis téglák lesznek ezek!Jó lenne egy Androidos verziót is összerakni, de abból még nem tudom melyiket érdemes beszerezni. Bár személy szerint nem rajongok különösebben ezért a platformért.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #45809 üzenetére
Egy T5p, azért...
Persze, gondolom Te a megfizethető, 100k alatti hordózható fejesekre gondoltál.
-
Deadzone41
őstag
válasz
bigmasterg #45795 üzenetére
nagy zsebed lehet
-
gordonfreemN
addikt
válasz
A miniHdmi-n keresztul?
-
contaxg
veterán
válasz
Jól hangzik!
Képes beszámoltót a Facebookra (is) várjuk!!
Az új android gondolom bejátszik, de az erősítő+DAC kérdésben kiváncsi leszek mi lesz a döntésed.(#45797) gordonfreemN
Szerintem USB-és lesz... -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45767 üzenetére
visszafogott magasak
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #45749 üzenetére
És még Denon is. Amúgy nekem is ez ugrott be.
-
akela91
addikt
válasz
bigmasterg #45401 üzenetére
A laptop jackem egy vicc. De az asztalié korrekt.
Ha tehetném kipróbálnék valamilyen erősítőt, de nem tudom hol. Pestre ezért nem fogok felutazni. Hi-fi erősítővel persze próbáltam, de gondolom ez nem arra van kitalálva.
-
jzola
tag
válasz
bigmasterg #45322 üzenetére
inkább valami ilyesmire gondolok:
[link] -
Dave™
nagyúr
válasz
Abszolút szuper ár, még head-fi viszonylatban is. Itthon meg egyenesen esélytelen lenne úgy általában, ez egy forgó darab ugye. Az a baj, hogy kevesen hallották ezt teljes valójában zenélni, nem forogna ennyire. Schawo talán tudja miről beszélek
-
nagyúr
válasz
Szerintem nagyon korrekt ár az AD900-ért itthon.
650? -
SOAD19
addikt
válasz
baluka és az "új" fejesed között van valami fajta kapcsolat?!
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #45303 üzenetére
Agyrákot kapott, igaz contaxg? -
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #45271 üzenetére
sztem több, mint jo ajánlat. Nagyon szeretem a 701et, de valahogy kicsit többet van fejemen a 600. Ami meg szépen járódik, és keveset hazudik.
-
Bodz
nagyúr
válasz
A műszaki szintet én sem értem. Szerintem bemutató darab volt.
-
baluka26
veterán
válasz
Főleg a műszaki szint. Értelmezhetetlen...
Nem hinném, hogy egy kereskedő egy új, bontott cuccot így árulna. Meg annak nem 90% az állapota.
Sokkal érdemesebb egy használtat venni. Azért a HD600 már az a szint, amire vigyáznak a tulajdonosok..
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #45243 üzenetére
Szintén
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45212 üzenetére
Igen de csak akkor szoktak hívni aktívnak egy hangdobozt, ha az saját, belső erősítéssel rendelkezik. De például a hangváltó a legtöbbször passzív, de létezik aktív hangváltás is. A hangszóróvezetékek között is van olyan amire azt mondják, hogy aktív kábel.... ezért is jobb tisztázni, hogy ki mit ért éppen aktívon avagy éppen passzívon.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #45209 üzenetére
Ott elvileg megegyezik a kimenő teljesítmény a bemenővel(ha hőfejlődés stb is hozzávesszük)
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45200 üzenetére
OK! Én a kábeleknél leragadtam (belezoomoltam a témába), de már átkapcsoltam nagylátószögre.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #45203 üzenetére
NAja, de akkor fesz nélkül meg nincs áram, v mi a szösz.
Kissé eltértünk a kiindulástól. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #45200 üzenetére
szted mi megy a hangfalkábelben? ha nem áram,akkor?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #45165 üzenetére
Partnerék szerint csöves. El is kezdte keresni a csövet.
Ők ajánlják az 598at, ha nincs lé 650/800-ra. Hogy majdnem úgy szól.Ezek után jóhogy kíváncsi lettem a juniorra.
Nyitott vagyok Zoli dolgaira, egy ideig szerettem őket.
Az elemek arányában egyetértek. Asztali is így működik. De hifisben már nem akarok vitázni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #45160 üzenetére
Juniorról a boltban ki tudom majd próbálni. Eladó szerint csöves.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #45130 üzenetére
Nem!
bigmasterg: De!
kammerer: Nem!
bigmasterg: De!
kammerer: Nem!
...
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #45114 üzenetére
Igen, mindkettő észrevétel és persze fattyu kolléga észrevétele is teljesen jogos, ezért is hangsúlyoztam az én sajátos igényeim mellett azt is, hogy csak mobilkészülékről tudtam "tesztelgetni" (nem véletlen az idézőjel az eredeti hozzászólásomban sem), tehát az adott körülmények közel sem voltak korrektek. De korábban, más helyzetben, a fejhallgatók többségét hallgattam már fejhallgatóerősítőkről is (a P5-öt például Bubóról), és amit az élményeim különbözőségéről mondtam a P5 versus többi fejhallgató viszonylatában, azok korábban is hasonlóak voltak, - persze itt az jegyzendő meg, hogy ez esetekben az összehasonlítás csak emléképeken alapulhatna, ami megintcsak közel sem lenne korrekt.
Vagyis fontos, hogy a megfelelő forráskritikával kezelendő. amit írtam, de megírtam, mert közérdeklődésre számot tarthat. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #45073 üzenetére
Jó,de én csak viccnek irtam, Ő meg nem hiszem
Tudom, de már nemigen hallgatok róla zenét, ellenben akadozik,mert elfogy a ram. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #45068 üzenetére
Rendi vagy,nagyon
Egyébként 50ért én is átvenném az SGS2t, ha már a segítség. Esetleg 1:1ben csere nexus Sre?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #45064 üzenetére
Ha a büdzséd legszélére esel, akkor sajnos nincs esélyed tovább variálni. Ha adsz kölcsön szeptemberig, akkor úgy kérem
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #45061 üzenetére
Ez lesz az.
Persze, a luxusdoboz nem jön vele, az még 40 dollárral több lett volna, mert rohadt nagy.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #44989 üzenetére
Azért egy DT 1350 is befigyel.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
bigmasterg #44979 üzenetére
Elhiszem, hogy voodooval jobb lesz, csak azt nem, hogy az M4 meg fog felelni úgy (azért mindenképpen kipróbálom). De a Shure fejes, ill füles alapból is nagyon tetszett. Ha még jobbá tudom tenni, akkor jól járok. Próbáltam Clip+-al a 440-est és nem éreztem nagyon különbséget a nexushoz képest. Még van hova fejlődnöm. De pl az LG Optimus 7-em érezhetően rosszabbul szól a 440-el, mint a nexus s voodoo nélkül.
Amúgy azért akartam hordozható fejhallgatót, mert nagyon utálom, hogy utcán állandóan mindenki megáll előttem, és elkezd beszélni hozzám, pedig be van dugva a fülem. Egyszerűen vagy nem látják, vagy nem érdekli őket, talán ha fejhallgató lenne rajtam, akkor ez a probléma elkerülne. És bíztam benne, hogy egy 15-25 ezer körüli hordozható fejes érhet annyit mint egy ebbe az árkategóriába tartozó IEM.
-
Deadzone41
őstag
válasz
bigmasterg #44979 üzenetére
utcára szerinem is az IEM a nyerő, főleg amiatt, hogy megfizethető és hallgatható utcai fejesből elég kicsi a választék.
a vodoo app-ot csak olyan kernelen tudod használni, ami fel van készítve erre, innentől kezdve mind1, hogy te szeded le hozzá az appot, vagy a kernel tartalmazza azt is. a root-olás is gyakorlatilag egy kernel csere ha jól tudom.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #44947 üzenetére
Simacsiga
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #44881 üzenetére
Van szerintem kellő szorítóereje, csak a pánttal kell játszani. Ami viszont probléma, hogy a megfelelő erőhöz felülről elég nagy nyomás párosul, szóval számomra nem kényelmes.
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #44829 üzenetére
Annak örülök, hogy ő is nagyon olcsón vette, így tényleg mindenki jól járt
De egy ilyet letenni a kuka mellé... barbárság. Tényleg mindenki jól járt
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #44829 üzenetére
A lényeg, hogy mindenki jól járt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #44810 üzenetére
A K1000 nem fejhallgató, legalábbis nem hagyományos értelemben
Tehát nem fair az összehasonlítás a circumaural fejhallgatókkal.
fattyu: a whitefül nekem is a halálom, annál lejjebb nincs a témában
mzso: az eq eredetileg pont a kiegyenlítésre szolgálna. Amit viszont a különböző szoftverek művelnek pc-s fronton eq meg DSP néven, a legtöbb borzalom. Leginkább csak rontanak a helyzeten, persze ha az a cél, hogy jobban dübörögjön, akkor azt megteszik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
az lett volna az igazi tuti, ha a középső csóka nem az érmet mutatja a foton, hanem egy fülest
-
SOAD19
addikt
válasz
Hát igen, az úszók bevonulásánál mindig reménykedek, hogy, ha már fejesben jön be, az ne Beats legyen. De, eddig kizárólag, csak ezt láttam. Pedig még szurkolnék is annak, aki más márkát propagálna, de ez még várat magára.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Az az igazság, hogy ez a fajta marketing a többiek számára sem tiltott...
-
válasz
bigmasterg #44788 üzenetére
Ááá
, nem D5000, hanem W5000
Köszi
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #44788 üzenetére
Ez jó kérdés, én a Denonra válaszoltam.
-
adodaniel
őstag
válasz
bigmasterg #44784 üzenetére
Minden tetszik, csak kérdeztem.
-
mzso
veterán
válasz
bigmasterg #44708 üzenetére
Megnyugtató tudni, hogy fiatal Taiwani(gyak. kínai) nők forrasztották és csomagolták a fejhallgatómat.
-
nagyúr
válasz
Nem pont hogy hangfalazásra jó?
(igen, tudatlan vagyok)
-
ntomka
nagyúr
válasz
De nem is egy áron megy a sima és az i verzió, szóval nem feltétlenül jó az összehasonlítás.
Új 225i-vel szerintem 60 alatt nem állnál meg itthon mai árfolyamon, és még lehet keveset is mondtam. Ezt meg nézd meg mennyi, aztán a fejpántot és a kábelét. Emlékezz rá milyen a gyári.
Jó vétel ez nagyon.Különbség elméletileg van, gyakorlatilag nemtom, mert nem hallottam még a régit.
Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest