Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Satyricon #49933 üzenetére
Milyen vonat?
Egyébként szerintem a zártak között átlagos vagy kicsit átlag feletti a szigetelése.Ha nem felel meg a hangkarakter, akkor lehet más fejeset kellene nézned. (Ha már SJ55, akkor WS55?
)Egyébként meg persze hogy lehet EQ-val "húzni", nem az fogja a problémát jelenteni, hanem ha túl nagy hangerőn használod.
Az SJ55-höz képest vmivel nehezebben hajtható, mivel az egy deklaráltan hordozható darab. De alapvetően elegendőek a hordozható lejátszók, telefonok a meghajtásához.
-
mzso
veterán
válasz
Satyricon #32922 üzenetére
Nekem nano 4g-n tűrhető hangerőt produkált. Azt meg hagyjuk az ipod hogy szólt a xonar D1 után közvetlenül...
fi:zi'k meg ezeket írta bazárjában:
"A shuffle-ről nem erőltetném.
Hangerő megvan, de a többi nem nagy élvezet.
A Nexus S-ről azonban teljesen vállalható a minősége még az MS2+ és Canamp pároshoz képest is. Hangerő itt is több mint elégséges. Voodoo kernel nem aktív.""A Shuffle, mint forrás,egy borzalom ehhez.
Egyszerűen gyenge. Dinamikátlan, mosott, alul nincs semmi. A fülesemmel sem egy leányálom, de metróra mindegy is.
A Nexus egy megváltás hozzáképest. Csak nem szeretek telefonról zenélni, így is elég rövid az üzemidő.
Az asztali rendszerem újonnan ~200E, szóval a Nexus igen jól teljesít."
Úgyhogy gondolom eszköze válogatja valószínűleg.
-
mzso
veterán
-
dani3l
őstag
válasz
Satyricon #32885 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy bele kellett volna irni ezt is a kommentbe. Tudom, hogy nem egy audiofil cucc, es tudom, hogy sokkal jobbak vannak ennel olcsobban, amik kabelesek, viszont a wireless lenne a lenyeg. Mint irtam, apunak lenne, föleg skypeolasra es hasonlok, lehet neha becsuszik egy-ket zene is, de nem ez a fö szempont. Mondjuk kicsit en is draganak talalom, de nem en veszem, szoval..
Viszont holnap megprobalom kiprobalni, aztan meglatom, kenyelmes-e egyaltalan, mert nekem pl ezek a kialakitasuak mind nyomjak a fülemet es 10 perc utan kenyelmetlenek..
SHiZUOKA: köszi neked is a tippet, azthiszem akkor meg atgondolom, hogy tenyleg jo ötlet-e..
-
ntomka
nagyúr
válasz
Satyricon #32867 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs az SRH240 mélyeivel, de ez mindenki számára elég szubjektív, hogy mit talál soknak vagy kevésnek. Emellett számos tényező szóba jöhet, mint pl. a Shure-oknál fokozottan jelentkező felhelyezés problémája (ha nem jól teszed fel szinte megszűnnek létezni benne a mélyek).
-
contaxg
veterán
válasz
Satyricon #32867 üzenetére
Ma jönnél??? Mikor?
Egy óra múlva kezdődik a Beyerdynamic Prémium értékesítők találkozója, stb. ezt számold bele kérlek (+36 209 241 201) A múlt héten voltak nálam egy HD201-el és nagyjából sejtem mit tud a fejes. Könnyen találunk jobb megoldást.
Ne feledd, meghallgatni a Superluxokat fiziknél!!
-
p_adam
addikt
válasz
Satyricon #32591 üzenetére
Félő hogy valahol bármilyen ilyen moddolás megváltoztatja az egész frekimenetet úgyhogy jobban belegondolva nem hiszek benne. A kábelt cserélni azért kicsit érdekes lenne mert az tényleg nagyon tesco-s de a hangja nem.
Ha ugyanúgy össze tudod rakni akkor aligha jár garanciavesztéssel de ilyennel egyébként se foglalkoznénk mert tönkremenni akkor tud ha te teszed tönkre (leejted, elszakítod a kábelt) és az nem garanciális probléma.Az innerfidelity-n egyébként leírják a hangját de a magasakkal nem értek egyet, szerintem egyáltalán nincs ott kiemelés, inkább erős lefolytás de ettől a túlvezérelt felvételek is jól hallgathatók. De lehet hogy csak amiatt van hogy az én fejemre nehéz jól rátenni.
-
chubii
senior tag
válasz
Satyricon #32096 üzenetére
Hali!
Szerintem az 518 nem rossz fejhallgató mint anyagminőségben,mint hangban ( ebben az árkategóriában). Nekem 2 év alatt nem sikerült kárt tennem benne. Csak a használat apróbb jeleit lehet felfedezni rajta,de semmi több. A kérdésedre válaszolva : ez a 2 felirat található a fejpánt belső felén : "Made in China" és " Designed and engineered in Austria by AKG". -
dudika10
veterán
válasz
Satyricon #32076 üzenetére
Én egy AKG K518-at választanék hordozhatóként.
Több benne a mély mint kéne, így a hétköznapi embereknek tetszik a hangja általában, na meg hordozhatóként annyira nem vészes.(#32080) Tomi_Sci: kinek mi. Múltkor már leírtam a véleményem erről, rövid távon nincs értelme véleményt alkotni a kényelemről, mert sok idő kell, hogy megszokja az ember feje a fejhallgatót (mindegyik máshol nyom és mindegyik marha idegesítő 1-2 óra után, amíg nem szokom meg) na és ki is kell tágulnia...
Persze ez csak az én véleményem. -
guppy
őstag
válasz
Satyricon #32076 üzenetére
Az h a sennheisereket jobb nem is bántani 40000 Ftig, (és h ha fejesből a legjobbat akarnád megvenni az a több milliós kategóriában van, szóval az ilyen kijelentésekkel óvatosan
)
lehet meg kéne hallgatnod ezt az ój olcsó kis beyert amiről contaxg beszélt h jól szól, cserébe ronda. -
dudika10
veterán
válasz
Satyricon #32071 üzenetére
Ha nem nagyon kapsz tanácsot, akkor valószínűleg senki nem tud igazán jó megoldást.
Ha bemegyek az Audi szalonba, hogy adjanak nekem egy fullextrás S6-ot, de csak 1 millám van rá, akkor kizavarnak.
Én tippem egy Shure SRH240, de ahogy egyik sem, ez sem felel meg 100%-ban minden kritériumodnak.
Más: tényleg egy moderátor kell ahhoz, hogy egyesek megértsék, hogy ez nem az a topik amit keresnek?
Nem probléma, csak egy szavatokba kerül és hívok egyet... -
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon #31834 üzenetére
Esetleg még ezekre gondoltam:
Creative HQ-1600
Sennheiser RS 119
Sennheiser HDR 120
Sennheiser HD 203
Sennheiser HD 418
Sennheiser HD 419
Sennheiser HD 205
Sennheiser HD 429
Sennheiser EH 350
Sennheiser HD 65 TVAzt, hogy mit tudnak fogalmam sincs, viszont kinézetre ezek nagyon bejönnek! Szóval a két creative, és ezek közül melyik az, amelyik a number one?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Satyricon #10893 üzenetére
Az Audio Technika M30 ajánlott ilyen kategóriában, studió fejhallgató, vagy Creative Aurvana Live! , de az audio technikával jobban jársz. Ha normálisan akarsz zenét is hallgatni ,akkor az 5.1-es fejhallgatókat felejtsd el, a jobb sztereó fejhallgatóknak elég nagy terük tud lenni.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Satyricon #10893 üzenetére
Én értelek félre, vagy tényleg nem tudsz megszokni egy számodra ismeretlen Sennheiser/AKG német/osztrák márkát, akik évtizedek óta fejhallgatókat csinálnak, és ott vannak az élmezőnyben, helyettük viszont szívesen használnád egy játékos kiegészítőkre specializálódott cég tucattermékét?
Felmerült már itt elég sok márka, de ha alapból elutasítod ezeket, úgy nehéz lesz. Magaddal szúrsz ki.
#10894: csak zártat (tehát a HD485 kiesik, pedig azt mondtam volna). Ha elégedett vagy vele, itt a fórumon kentagon - ha jól emlékszem - elég olcsón javítja ezeknek a kábelezését, pár száz forint talán. Nézz be a fülhallgatós topikba, ott keresd meg. Szerintem mindenképpen javíttasd, ha elégedett voltál eddig.
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest