- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hossszú
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #49991 üzenetére
Kicsit viseltes a HD595-öm fülpárnája
nem tudom cserélhető, ha igen hol tudok beszerezni hozzá?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #49876 üzenetére
Nincs közük egymáshoz, illetve az nem lenne közérdekű.
-
TheZukker
tag
válasz
PR0JECTNR56 #49624 üzenetére
Ja. Mondjuk jót még nem olvastam a hangjáról.
-
flierqqq
tag
válasz
PR0JECTNR56 #49457 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Látom tényleg nem nagyon szívleli a Beatseket itt senki..
Múltkor kipróbáltam egyet és szerintem nagyon jól szólt..és az a basszus.
De így már teljesen elment tőle a kedvem.40-45 ezerből zenehallgatásra milyen füles ajánlatok? -
flierqqq
tag
válasz
PR0JECTNR56 #49454 üzenetére
És a sorozatszámot hol tudom le ellenőrízni?
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #48707 üzenetére
Szép párosítás.
(#48709) baluka26: Szét tudom választani az objektív és szubjektív dolgokat. Ok, a tér nem kellett volna. Az valóban teljesen szubjektív.
schawo meg a tér együtt említve is brutális. -
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #48695 üzenetére
Maxell Wildot tesztelek...
Amúgy távol áll tőlem. Max. a klipből Hyuna, ő közel állhatna hozzám...
-
ntomka
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #48446 üzenetére
Na végre! És a megoldás is jó!
-
Dave™
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #48449 üzenetére
Persze, nekem mondjuk ráért, nem én buktam vele évente dollármilliókat
Ha az én cégem lenne, akkor viszont biztosan nem húztam volna eddig.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Hosszú évek óta hamisítják, a füleseiket egészen jó minőségben, nem siették el. Itt a fórumon is hemzsegtek/hemzsegnek a kamu CX-ek meg egyebek, így könnyebb lesz kiszűrni. Kérdés mi tartott ennyi ideig.
-
nagyúr
válasz
Ebből igazából az online azonosítás a lényeg szerintem.
(#48448) Dave™
A videó elkészítése. -
krichd1
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #47927 üzenetére
Fischer FA-003
.
-
TheZukker
tag
válasz
PR0JECTNR56 #47839 üzenetére
Lehet.
-
Audison
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #47832 üzenetére
Egy kis babgulyásnak én is örülnék.
-
krichd1
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #47694 üzenetére
Minőségileg azért nem ártana vmi jobbat alátenni, de erre majd rájön
.
-
krichd1
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #47691 üzenetére
A lejátszót nem ismerem, de a HM5 nagy érzékenysége (105db/mW) miatt szerintem nem lesz probléma a hangerő, ha tud annyit az a lejátszó, mint egy laptop alaplapi. Azért ne várjon fülsüketítő hangerőt.
-
donpe
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #47313 üzenetére
Én is írtam és szintén másnak jegelte.
-
4nick8
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #46834 üzenetére
Nincs rajta sorja. Szerintem az egy pre-production darab lehetett.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #46834 üzenetére
Igazából szarkazmusnak szántam...
szerintem ugyanis minimum nagyon nem szép. Mondja ezt, aki Beyer 231-essel szeli a várost
BTW ki nem állhatom az i-xyz-vel eladott termékeket, és mindent, ami műmájer, dizájnorgia, nagyon nyomulós, nagyon trendi... öreg vagyok én már az ilyesmihez, vagy csak más az ízlésem, de nagyon. -
DBAtti
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #46826 üzenetére
Nem ronda ez, csak nagyon hipster. Majd csak beszólnak a gyártásra a minőségellenőrök, hogy ejnye-bejnye... -
csiribacsi
tag
válasz
PR0JECTNR56 #46470 üzenetére
amugy köszi
-
Audison
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #46448 üzenetére
+1
csiribacsi: Ennyiért inkább nézz egy Shure-t vagy egy Audio-Technica-t!
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #46216 üzenetére
és janeko számára is:
Nem Philips, hanem Pioneer M-290, amit a Retro DJ árkategóriájában szoktam javasolgatni a Retro DJ mellett-helyett. Nekem jobban is tetszik az M-290, mert energikusabb és mégis finomabb hangja van. Azonban, bizonyos emberek számára bizonyos rendszerbe illesztve tompábbnak tűnhet az M-290 mint a Retro DJ.(#46209) Toxic900: Úgy látom, a topiklakók zöme számára az újabb, "8-as végű" Sennheiserek nem nagyon jönnek be, részben a kiterebélyesedett magyarországi árcéduláik miatt. Nekem azonban több is tetszik ezek közül, például a keretedhez képest éppen csak egy picikét magasabb árú HD 518, amelynek szerintem elég szerencsés hangja van, sokkal jobb, mint az "elődjének", a HD 515-nek, amelyet én eléggé rühelltem.
-
BeeNiTTo
tag
válasz
PR0JECTNR56 #46224 üzenetére
kösz
elég kényelmesnek tünik -
BeeNiTTo
tag
válasz
PR0JECTNR56 #46221 üzenetére
max 6-7K
használat inkb filmnézés+játék (de attol még nem kell nagyon gamer cucc ) de azért élvezhető legyen +kényelmes
tescos 900ft -s után biztos jó leszHa van más ajánlatotok akkor jöhet akár olcsobban is mert ez a6- 7k már tényleg nagyon plafon ..
-
crazygamer
tag
válasz
PR0JECTNR56 #45501 üzenetére
Megvettem a Maxell Retro DJ fejest, rendelve 5260 ft volt, 2 nap alatt jött meg a boltba.
Azonnal próba ZTE blade-el, pici elszontyolodás, halk, nem hajtja ki a telefon, de tisztán szépen szól. Otthon ráküldöm PC-re, a rövid zsinor miatt nem ér le a géphez, így Genius fadobozos hangszórópár jackcsatlakozójába. Na itt már akad hangerő, de még itt is simán tudom full hangerővel hallgatni. Szépen szól, nekem bőven megfelel, főleg 5000 ft-ért. De nem hagy nyugodni a hangerő, próba Thomson minihifin, hangerő szuper, sőt ezzel már kicsit túl is lehet hajtani. CD része hifinek halott, így csak a tv és rádió megy, ezeknek a hangja meg kicsit silány, de a füles kihozza belőlük a legjobbat.
Na még egy próba, feleségem mp3 lejátszója Creativ Zen Stone (4 éves), na emberek, ezzel akkorát és úgy szól a füles, hogy LE A KALAPPAL, mindenkinek ajánlom, sose gondoltam , hogy egy fejhallgató lekörözi majd az agybadugós fülhalgatómat, hát a Maxell Retro DJ és Creativ Zen Stone Mp3 megtette.Köszönöm, hogy segítettetek a fórumon a választásban, gyorsan, olcsón, tökéletes ajánlással.
Ui.: Természetesen ezen hozzászólás közben is hallgatom az új szerzeményen a jobbnál jobb zenéket
-
crazygamer
tag
válasz
PR0JECTNR56 #45501 üzenetére
Ez gyors válasz volt és utánaolvasva úgy tűnik, hasznos is. Körülnézek, hogy Szekszárdon kapható-e valahol, mert ha lehet kihagynám a szállítási költséget, de akár még azzal is megéri.
Köszönöm -
ko9
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #43566 üzenetére
Na megrendelve, ez + FB akció, ingyenes szállítással 33USD. Ha meglesz írok valami tapasztalatot róla
Mindenesetre vadászok majd Retro DJ-re is, ha normális áron látok a környéken, akkor beszerzem, és hátha össze tudom hasonlítani. -
törölt tag
válasz
Erre akartam rákérdezni, hogy ezek adaptációk, vagy (anyagban, driverben, bármiben) teljesen azonos átvételek. De akkor Samtya és dudika alapján valahol a kettő között értelmezhető a többségük. Tehát valószínűleg bizonyos mértékű árkülönbség mögött lehetnek műszaki okok is egyik-másik variáció esetében.
-
dudika10
veterán
válasz
Ami nekem szemet szúrt a témával kapcsolatban, hogy eltérő érzékenységeket adnak meg a 'gyártók', és ezen a mW - V átváltás sem segít.
A HM3-ra 95dB/mW (110dB/V) adatot találtam, míg a FA004-re 104 és 105dB-t (/mW vagy /V, nem írták oda, valószínűleg inkább /V akar lenni).
Megnéztem a többi linkeltet is:
-az ACE 98dB (ez meg valószínűleg /mW )
-a Casque hosszabb kábellel rendelkezik, ráadásul valami spirált emleget, de nem beszélem a nyelvet
-az Incipio-n teljesen más a kengyelpárnaEgyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ugyan az a belsejük (főleg az érzékenységadatok különbsége miatt, a többi csak érdekesség).
De ha valaki ad valamelyikből, akkor szívesen szétszedem. RetroDJ-m van, az nem kell.
-
ko9
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #43564 üzenetére
Megtaláltam az emlegetett HSZ-t. Annyi a problémám, hogy nekem pénzem most csak PayPalon van, ráadásul falusi/vidéki vagyok (Békés megye), és kétlem, hogy itt a MM-be lehetne kapni (itt Metallics se volt soha...).
Viszont ha megrendelem egy árgépes helyről 4500-ért, rámegy a 2000HuFos szállítás, akkor ottvagyok a BW-nél, ami ingyen posta... -
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #43561 üzenetére
Jól értem a vigyort, hogy a kettő nem csak ránézésre azonos, hanem belül is, ugye?
Közben látszik, hogy nyilván. -
ko9
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #43561 üzenetére
Vagyis ergo ugyanaz, más név alatt
Már csak rá kéne jönni, hogy a környéken hol kapható...
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #42107 üzenetére
"Örök kárhozattól"
(#42111) Soni84: Ó, van bőven mély a 770 Proban is, de nagyon úgy tűnik, hogy a D1100 lenne neked a biztonságosabb választás. Az a 3 csillag kb. reális az anyag minőségére. A bekarikázott rész azért néha recseg picit. A párnát viszont tanítani lehetne, nagyon puha, nagyon kényelmes, nagyon jó az anyaga is.
-
SOAD19
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #41353 üzenetére
Van az emberekben az újdonság iránti vágy, az ismeretlen kipróbálása. Lehet most leváltja, aztán később, csak visszatér a jelenlegi fejeséhez. Még viszonylag sokáig is elfojtotta magában a vágyat baluka, csak idő kérdése volt.
-
mzso
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #41014 üzenetére
Szerintem a videónál lenne a legokosabb megkérdezni.
(#41019) Bodz
Én ott sem látok most. -
csƵ
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #39736 üzenetére
Egyébiránt a zárt és nyitott fejhallgatók között mi a különbség azon kívül, hogy a zártból nem hallatszik ki a hang?
Valami hátránya van a zártnak a nyitotthoz képest? Esetleg nincs olyan tere?
Nem nagyon vagyok tisztában ezzel. -
Ear001
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #39712 üzenetére
Igen, én is úgy látom, hogy elég ügyes mesteremberek dolgozhattak rajta.
-
JoinR
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #39390 üzenetére
Igen, szerinted a kérdéseket magamtól tettem fel ilyen sorrendben?
A leírások alapján elsőre a Superlux HD-660 tetszett meg, de kíváncsi vagyok mások véleményére, mivel semmi tapasztalatom nincs velük kapcsolatban.
-
chrisnagy13
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #39390 üzenetére
Gondolod csak kimásolta a kérdéseket?
-
szecska24
tag
válasz
PR0JECTNR56 #38958 üzenetére
Módositásra a kérelem benyújtva.
-
bkercso
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #38941 üzenetére
A Groby-ból lehet rendelni. De biztosan Kínából is, és úgy valószínűleg ez is olcsóbb.
-
válasz
PR0JECTNR56 #38938 üzenetére
Én is szoktam ilyet csinálni: ha valamit nem lehet kapni a közértben, elmegyek érte akár a teszkóba is.
-
válasz
PR0JECTNR56 #38934 üzenetére
Ment az Aranyköpésekbe
-
contaxg
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #38934 üzenetére
bocs Dave, de ez rendben volt -
Dave™
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #38929 üzenetére
Az a baj velem, hogy általában nem tudom valamiről, hogy lehetetlen, és meg szoktam csinálni
Múltkor pl. egy kiadatlan albumot küldött el nekem egy előadó, mert megkerestem facebookon, és meg akartam venni tőle direktben, de ez ugye nem volt opció, így ingyen elküldte, Svájcból, tök ismeretlenül
-
Shufny
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #38506 üzenetére
Csak ~16% -kal nehezebb az SRH 940 -nél. Az ár pedig netker8... egyébként $300 az MSRP, de megjelenéskor az első vélemények is negatívak voltak. (nyilván akkor olyanok vették, akik ilyet kerestek, mert az egyértelmű, hogy pl nekem nem kellene semennyiért)
Azóta nem foglalkoztam vele, de ahogy látom más sem a bolygón.
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #38500 üzenetére
Az XB1000 milyen lehet?
-
bigmasterg
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #38185 üzenetére
Én egy valamit hiányolok az AKG-től, egy rendes csúcsmodellt.
Valamit, ami méltó utódja lehetne a K1000nek ,illetve a HD800nak és T1-nek ellenfele.(#38184) ntomka :
A 45 ezres K601hez képest hogy lenne már olcsó ? kb k701 árban van. -
slfln
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #38177 üzenetére
Nem 'találgatni' kell. Tervezni. A normális dolgok így születnek. Mint ez is.
Kik ezek az emberek? (Mármint schawon, Shufnyn, meg rajtam kívül.) A head-fion egy pozitív észrevétel van és számtalan negatív, aminek a fele meg se hallgatta, csak automatikusan utálja az AKG-t, mert mostanában az trendi. A fantasztikus nemzetközi hifiújságok is leszarozták... meeert'... csak -> A HD598 faszerű berakását imponálóbbnak találták a feleségeink ezért annak 5 csillag, ennek meg 2.
Én nem fogok zenéhez fejhallgatót ajánlani. Annyit tudok mondani, hogy kegyetlenül gyors és mindent szépen külön lekottázna neked ebben is.
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #38177 üzenetére
Gradoval egész élvezhető... Van egy furcsa bája.
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #38119 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=lSTubXAcAqU
Ebben is van egy kis mély "próbálkozás" ezzel összevetném a SONY-val
Bocsi a kis OFF-ért!
Üdv. G.
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #38119 üzenetére
Igen erre én is gondoltam. Most tesztelem az álltalad írt zenével a Technics-et (most ez szól:http://www.youtube.com/watch?v=zK1mLIeXwsQ)
Ezekkel tényleg nem szól rosszul, de olyan igazi mélyeket nem tettek sztem ezekbe a zenékbe. De hallgatható, csak kell neki egy kis kakaó
Üdv. G
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #38117 üzenetére
Hát, nem tudom a SONY cuccok milyenek mostanában, de én pont a Sennheiser-t, Denont esetleg AKG-t gondoltam, mivel ezek úgymond "öreg motorosok" ezen a pályán. Egyébként a MAXELL HP-2000-t esetleg ismered? Az milyen szerinted? Érdemes lenne valahogy "megmókolni"?
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #38115 üzenetére
Üdv.!
Akkor amiket kinéztem, azok sem sokkal jobbak???
Ja és a Technics egy kb.45perc után nyomja a fülemet, és nem tudom az nyitott-e de az asszony panaszkodik ha kicsit hangosabban szól, hogy kihallatszódik nagyon a zene. Ezért kéne olyan ami jól szigetelt is. -
Viktojka
tag
válasz
PR0JECTNR56 #38112 üzenetére
Köszi.
Ránézek...
-
boba6
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #38062 üzenetére
még nem, de mindjárt akkor
nem tudom van-e az országban már ilyen vkinek, tegnap lett befejezve:
- fekete Magnum V4 hangszóró
- limba fából készült "tölcsér" (sose tudom minek fordítsam a "cup" szót)
- Sony pánt
- Grado L-cush párna
- selyem bevonatos öreg Western Electric tömör kábel
- Switchcraft 6.3 dugó200 óra járatást javasolnak neki, eddig 20 van benne, a magas még nem 100-as de bíztató
-
ntomka
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #37496 üzenetére
Hol min kin milyen körülmények között?
-
SOAD19
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #37496 üzenetére
Igen, én is kiszúrtam.
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #37421 üzenetére
Igen. Leginkább. XB-700-t is néztem csak méretben nem tudom mekkora lehet ?
-
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #36925 üzenetére
Az már régebbi modell minthogy a köztudatban benne van.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #36685 üzenetére
thx thx
max elmegyek és meghallgatom melyik tetszik jobban
fizik powa
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #36681 üzenetére
galaxy tab 5.0 , + laptop. melyiknek lehet jobb összeszerelési minősége ? és nem nekem hanem a barátnőmnek akarok fülest venni
-
phonefan
tag
válasz
PR0JECTNR56 #36195 üzenetére
Ez nagyon bejövős eddig, ti hogy vagytok vele??
De az ajánlott zx 500 is tetszetős
-
phonefan
tag
válasz
PR0JECTNR56 #36190 üzenetére
és vmi jó kis utcára is felvehető jól kinéző?
Mert a többi, néhány akg-n, és a beatsen kívül eléggé gagyin néz ki.
ne értsd félre, a hangzás a fontos, de... -
szakibá...
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #36102 üzenetére
Én ezt láttam ma egy 190 centis ember fején, leszállva a buszról. De úgy láttam, csak én bámultam meg, feltűnő és hatalmas darab.
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #36131 üzenetére
Tök jól hangzik. Elmegyek valamelyik nap a Mediába, hátha van kitéve.
Meg lejátszókat is meg kéne nyomkodni...
-
Ear001
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #36121 üzenetére
Igen, ésnagyban még szebb a textúrája.
-
slfln
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #35951 üzenetére
Nem tudom, hogy tudod-e, de azt is a Yoga csinálja nekik. Ők CD-880-nak hívják. (Product Line / HEADPHONES / MONITOR HEADPHONES)
Először azt hittem, hogy a BW befűtött az FA-nak, hogy olcsóbban adja ugyanazt a neve alatt. Erre jött a Maxell és megnegyedelte még azt is. LOL.
Sehol semmi info a fejesről, én se tudtam róla. Csak gyanús lett, hogy naaagyon nem úgy szól, mint amire az ára alapján számítottam. Pár perc után már kezdett derengeni, hogy honnan olyan ismerős a külseje...A Yoga amúgy volt kint idén a CES-en! Lehet, hogy hamarosan kilépnek az OEM-kedés árnyékából és a saját nevük alatt is lehet majd kapni a fejeseket. Akkor még olcsóbb lesz minden.
Audison: [link]
fi:zi'k: Jah, sorry akkor. Ez még akkor is pofátlanul olcsó.
-
SOAD19
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #35705 üzenetére
Nem is a kábelével volt gondja ntomka-nak, hanem inkább a házban a vezeték forrasztásával, ha jól rémlik.
A K601-es kábelét, amúgy dicsérik itt a srácok.
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #35697 üzenetére
Amikor volt a genius 5.1-em hajdanán, meg hozzá az x-fi, nem esett le az állam a hallottaktól. Tudtam, hogy szar, pedig soha életemben nem hallottam jó cuccot, sőt élőzenés tapasztalatom sem volt még (legalábbis akusztikus, metál koncerteken pedig ugye a legritkább esetben áll össze a hangzás
).
-
szakibá...
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #35345 üzenetére
Azért jó, ha az eszközök szélesebb frekvenciaátvitellel rendelkeznek, mint az emberi hallás, mert akkor a hallás tartományában valószínúleg jobban teljesítenek. A jó hangnak csak egyik feltétele a kellő frekvenciasáv. A cél a leghűségesebb jelalakátvitel, ettől függ a finom részletek és a térérzet észlelhetősége. Kevésbé közismert, hogy a frekveniamenet mellett nagyon fontos a fáziskarakterisztika, amitől szintén függ a jelalakátvitel. Szűkebb frekvenciaátvitelnél a fázisgörbe rondább (ideális esetben a fázis lineáris). Nagyon leegyszerűsítve: rossz fázisátvitelnél a hang különböző magasságú összetevői időben elcsúsznak egymástól, a négyszögjelből hepehupás valami lesz. Szélesebb frekvenciaátvitelnél a fázisgörbe is valószínűleg lineárisabb a hallás sávjában. Nem feltétlenül, mert ha túl sok trükkel, rezonanciákkal nővelik a sávot, annak ára lehet a rossz fázisátvitel, rosszabbul szólhat a füles, mint a trükkök nélkül. (Bocs, ha túl szakmai voltam, a fázisnál már sokan bedobják a törülközőt.)
-
slfln
senior tag
válasz
Azért, mert az emberek még ennyit sem tudnak és automatikusan azt veszik meg, amelyiken jobbnak tűnő számok vannak.
A legtöbben így vásárolnak.
A gyártók pedig így próbálják meg sugallni, hogy valami jobb és látatlanban/hallatlanban is jobb lesz, mert "többet tud".
Nem rakhatnak rá impulzus válasz ábrát, meg azt, hogy hogyan teljesít négyszögjelekkel, mert senki sem értené.
Bőven elég ennyi, hogy 12Hz-39kHz-ig. Kész, meg van véve, mert ez a szám jobb. -
ntomka
nagyúr
válasz
HD580? Majdnem ugyan az, használtan olcsóbb és nem mintás.
-
baluka26
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #35327 üzenetére
A HD555-nél sokkal jobb a HD540, a HD540-nél nem jobb, csak más a K601, a K601-nél lényegesen jobb a HD600. Csak azért mondom így, mert nálam így váltották egymást. Nagy a különbség. Persze, ez szubjektív.
-
válasz
PR0JECTNR56 #35131 üzenetére
Gondolom dudika pesti, én meg komáromi. Szép is lenne egy kábel cseréért felutaznom. Drágább lenne a hús, mint a füles.
-
Etzel
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #34105 üzenetére
Szia!
Igen láttam azt a listát, azért is próbáltam meg innen tőletek egy kis segítséget kérni, hátha vki tud vmi jó wireless-est ajánlani, hiszen itt a 'legnagyobb' hátrány az alaplapi hangkarin való használat, szóval azt sem szeretném ha egy bitang jó fejhallgatót megveszek de nem tudom kihasználni mert a b*dös életben nem fogok komolyabb hangkártyát beletenni a Pc-be
-
Shufny
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #33631 üzenetére
[link] Head-fi -n is jók voltak róla a vélemények. (ljokerl, rawrster)
-
ntomka
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #33399 üzenetére
Kövezzetek meg: Shure SRH940.
(#33411) contaxg: Egyetértek a Gradokkal kapcsolatban. Én most úgy érzem jól szól a hrt + canamp párossal, de azt is érzem, nem ez a maximum nála. Egy csövesről meghallgatnám, bár nem valószínű, hogy szeretnék magamnak ilyen erősítőt.
-
contaxg
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #33433 üzenetére
Milyen forrásokat használsz??
Na nem a bölcsességedre! Az legyen a Te titkod! -
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #33403 üzenetére
A DT 990 (ha bátor vagy, akkor a Pro is) megérhet egy meghallgatást.
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #33399 üzenetére
Nem létezik ilyen fejhallgató. Kb. a tökéletest írtad le.
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #33390 üzenetére
Kevés a mélye, a fake (furcsa) tér nem nyerő itt sem, meg úgy általában nem elég dögös a hangja hozzá.
De hallgasd meg valahol, lehet neked bejön, ki tudja?
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #33374 üzenetére
Ne sok jóra számíts. Death metal és AD700?
-
Dylan70
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #33371 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik ez a fejes a lila ráccsal! Egyértelmű utalás arra, h a gazdája nem véletlenül viseli!
-
Dave™
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #33367 üzenetére
Arany/pezsgő az az ezüst, nézz másik képet róla
A lila rácsot ki lehet venni és elvetemültek át is festik, de szerintem különleges és szép ez a lila
Az miért érdekes, ha megosztó? Akkor legyen érdekes, ha A) nem érdekel, hogy a tere inkább játékos, mint pontos, B) olyan zenét hallgatsz, amivel ki tud bontakozni.
A lilához: nem tudom, de anno nekem emiatt is akadt meg a szemem rajta. Nem azért mert különösebben szépnek gondoltam volna, csak olyan furcsa volt, hogy lila. A korábbiak sokkal extravagánsabban néztek ki, főleg az ATH-AD9, ezek már elég szolidak
-
baluka26
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #33367 üzenetére
Kizárólag, de biztos van olyan festék, ami befogja
-
Manus01
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #33328 üzenetére
HD662B
AKG K44-nél jobb? Olyanom volt de 5év után meghalt
üdv,
-
Manus01
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #33326 üzenetére
Néztem de nem tetszik a külső
Amiket leírtam az megfelelhet nekem? Esetleg tudsz/tudtok párat ajánlani?
üdv,
-
Acsifun
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #33309 üzenetére
Hát akk ink TD klangfuzzissal.
or?
-
bkercso
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #33192 üzenetére
Úgy tudtam, ott élőzene van.
-
Buster17
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #33145 üzenetére
köszi. ha túl lehet nyúlni a kereten 1 kicsit akkor mit ajánlasz?
(#33142) baluka26
Free Music
(meg gondolom olcsóbb)
-
Buster17
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #33143 üzenetére
Hardcore mint techno/electro
bár manapság post-hardcore-t is meghallgatom...
-
mzso
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #32923 üzenetére
.
-
macera2
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #32630 üzenetére
Hi SHiZUOKA és fi:zi'k!
Az alábbiakról ugyan már érdeklődtem, nem is nagyon akartam erőltetni, de ha már ketten is ilyen gyorsan reagáltatok, akkor gondoltam mégiscsak kérek egy kis infót.
Szóval short form:
Senn HD 590-es fejes / jazz, opera slágerek, Chopin / Sony rádiós erősítő, ASUS Xonar DG.
A fejlesztéshez első lépésként a HD leváltását tervezném. Mit javasolnátok helyette? Vagy célszerű lenne mással kezdeni? -
macera2
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #32605 üzenetére
Módosítva: 2011.06.02.
felírás nagy gondolat volt, ugyanis olvasva azt a bizonyos 1.-t a 2003-asdátum kicsit elbizonytalanított. Jó volna, ha a 20 000Ft. feletti árkategóriára is készülne javaslat. Az eddigi infókért is köszönet. -
Audison
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #32367 üzenetére
Már átbogarásztam..meg sokat olvasgattam itt. Eddig a Superlux HD668B-mellett voksolok. Nagyon jó vélemények vannak róla, de úgy néz ki, hogy sikerül emelnem az összegen.
-
Seep
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #32337 üzenetére
Csinosnak csinos, de a dudorok miatt rettenet kenyelmetlen egy ido utan, legalabbis szamomra.
De csak hogy legyen egy kis on is: Ez a Shure 840, igy 50-60 ora utan kibe..szottul jol szol, es miota betettem ket kis szivacs csikot a fulparna ala hogy beferjen a fulem mar szemuvegben is nagyon kenyelmes.
-
xnace
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #32226 üzenetére
Üzletként gondoltam. Itthon 100(
) körül van boltban. Pontosan tudom, hogy ugyanaz a divatszar, mint a "koponyacukorka", túltengő, kontrollálatlan mélyekkel, ami manapság az amerikai fiatalok körében nagyon divatos.
Akkor nem kell futnom
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest