- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #49715 üzenetére
Azt még nem nagyon olvastam róla, hogy a kényelem bajnoka lenne.
Amúgy biztosan meg lehet szokni. A mikrofont is szeretnéd használni ugye? Feltétlen kérdezz rá az eladótól, hogy milyen kábel van hozzá! Kábel nélkül kínálja a Beyer eredetileg.
-
Bodz
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #49684 üzenetére
Mikrofonos DT150. Olvasgass róla, remek cucc. Biztosan sokkal jobb a Superluxnál.
-
törölt tag
válasz
jaffa 2843 #41754 üzenetére
Tudom, de egyiket se tudtam megvenni, mert nem volt. Amit ajánlottak az meg végképp nem. Ezért gondoltam, hogy inkább én sorolok fel párat amit meg tudok venni, hogy abból melyik ami jó.
Megvettem a Sennheiser HD428-at. Jó vételnek tűnt 10k-ért használtan, olyan állapotban mintha most lett volna a dobozból újonnan kicsomagolva.
Az igenhosszú 3m vékony zsinór után a kicsit erősebb is lehetne műanyag szerkezettel találkozva megálltam pihenni, mert ezt még tuningolnom kell párszor az biztos. A kényelemre nincs panasz a fülem pont beleillik, nem szorít, csak sajnos lötyög. Kicsit bólintok már előre is zuhan. Legalább a jack átalakító amit kaptam hozzá az tökéletes, nem az a bedugom kétszer és kitágult.
A hangja meglepett, mert jobbra számítottam. Nem vagyok audiofil szakértő, alapvetően rendbe van. De mély hangja alig van és az egész zene mintha valami fátyolból szólna, ködös.Nagyon rossz meghallgatás nélkül venni fejhallgatót ez tény, én itt sajnos be is buktam vele. Majd megszokom idővel a hangját...
-
Zyelor
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #42368 üzenetére
Köszi!
Egy jackhosszabbítós dolog nagyon sokat rontana rajta? -
szakibá...
senior tag
válasz
jaffa 2843 #41771 üzenetére
Többnyire Beyer DT100, de van ott AKG és egyebek is.
-
montyx
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #41754 üzenetére
Új gyerek vagyok ebben a témában, mert sosem volt eddig elsődleges fontosságú beszerezni egy fejhallgatót, de most eljött az ideje.
Az első hozzászólást elolvastam, de maradt egy kérdésem. A zárt, félig zárt, és nyitott circum fejhallgató közül melyik való nekem, ha nem akarom, hogy teljesen bepálljon a fülem, és jól is szóljon, de ami a legfontosabb, hogy az asszon tudjon mellettem aludni, akkor is, ha kicsit hangosabban hallgatom?
A fülem nagyon érzékeny, agybadugósból is már 9 db-ot vettem, mire megtaláltam azt, amitől nem fájdult meg a fülem. Ezek mellett érdekes a zenei ízlésem, de a drót előtt úgy is gagyi felszerelés van egyelőre, most tervezem egy erősítő+quad rendszer kiépítését, de ez még 1-2 év távlata. A zenei stílusok, amiket rendszeresen (tényleg!) hallgatok:
Drum and Bass + dubstep
Beebop + egyéb jazz
Gregorián
Egyéb klasszikusokA túl nagy magas-kiemelést nem bírom elviselni.
Ezek alapján mit ajánlanátok nekem nagyon max. 20k HUF áron?
Ha megveszem az erősítőt, akkor csere lesz fejhallgatóban is, ezért nem tervezek többet adni érte. Használt fejesek mik vannak ilyesmi áron, amit érdemes megnéznem?Előre is köszönöm, a kérdés idiótasága miatt!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
jaffa 2843 #41188 üzenetére
Most feleslegesen elolvastam az első hsz-t.
-
Bodz
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #41090 üzenetére
Biztosan engedne, nem próbáltam. A Beyer DT 990 Proval már megedződtem (ami mellett azért nem tűnik annyira masszívnak a Slux).
-
Bodz
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #41087 üzenetére
Persze, változik. Sokat dob a komforton. Benne lesz a füled a párnában, nem pedig benne-rajta, mint a gyárival.
A fekete (amivel a képen is van) egyébként nem túl vastag, a szürke pufibb (majd a szorítóerőtől kilapul...). -
Cucuska2
addikt
válasz
jaffa 2843 #41030 üzenetére
Ha megmutatod hogy magyarhonba' hol lehet ilyet venni, akkor tetszik az ötlet.
-
Angelo69
senior tag
válasz
jaffa 2843 #40444 üzenetére
Sajna az nem tetszik...
Milyen negatívumot tudsz róla pontosan? -
porpi007
tag
válasz
jaffa 2843 #40442 üzenetére
Köszi a válaszokat! Akkor nem is gondolkodok tovább!
-
porpi007
tag
válasz
jaffa 2843 #40437 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek
Barátnőm feje is 41 cm
. Akkor nekünk is jó lesz a füles.
Amúgy meg vagytok vele elégedve?
-
guppy
őstag
válasz
jaffa 2843 #39885 üzenetére
Honnan érdemes mosr a retro DJ-t venni, ahol olcsó és még raktáron is van ?
-
SOAD19
addikt
válasz
jaffa 2843 #39717 üzenetére
Na, kellene egy hordozható fejes a 600-as mellé?!
Hogy vagytok a ex fejesemmel?
-
válasz
jaffa 2843 #37885 üzenetére
Erre valaki tud okosat mondani?
-
boogie84
veterán
válasz
jaffa 2843 #37589 üzenetére
Annyi érdekesség van a HMD660-al kapcsolatban hogy nem az én hangszínem jön át a többieknek TS-en. Többieknek ezzel kapcsolatban valami tapasztalat?
+ most be kellett állítanom a TS-ben a háttérben a zajszűrést, mert valami sistergő hang volt mikor beszéltem.
Na msot nézem h azt sem kell bekapcsolni, nem tudom mitől volt. Bízom benne hogy nem a mikrofon forrasztott dugójától... ill abban a földeléstől, mert egyedül itthon szét nem szedem.(most látom h addict lettem, mennyit fosom a szót
)
-
Deadzone41
őstag
válasz
az már igényli az erősített forrást
-
Ironing
tag
válasz
Van egy Audigy SE kártyám, már ha az segít
De köszi a tippet, utána olvasok
-
Bodz
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #37563 üzenetére
Ez pl. egy masszív, jó minőségű átalakító.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #37568 üzenetére
A mindenkori posta díjszabásnak megfelelően. Fejből nem tudom, a posta oldala meg most nem üzemel.
Basszus, azt hittem neked írta.
-
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #37565 üzenetére
Elpostázzam neked?
Te mit szeretnél 6E-ért? -
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #37563 üzenetére
Pl Kácsa, de biztos van tőle jobb is. Kérdés árban mennyit szánsz rá.
-
guppy
őstag
válasz
jaffa 2843 #36125 üzenetére
Nagyából így
(tudom h már volt a videó linkelve)
-
ntomka
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #35698 üzenetére
Sokban.
(#35699) baluka26: Pedig jobb, de ahogy mondtad: szubjektív!
De ugyebár az sem minden mit hallgatsz rajtuk.
+ kérdések még: mivel hajtaná őket, milyen célra, milyen zenéhez?
-
baluka26
veterán
válasz
jaffa 2843 #35698 üzenetére
Én nem értem, ntomka-t, hogy hogyan tarthatja jobbnak a K601-et, mint a HD600-at, ő ugyanígy érezhet velem kapcsolatban, mert én jobbnak tartom a HD600-at a K601-gyel szemben.
Ezek már a szubjektív liga játékosai.Miről váltanál?
-
HollyBoni
veterán
válasz
jaffa 2843 #34773 üzenetére
Még nem próbáltam olyan fejeseket,csak ezt a kettőt amit említettem. Ha játszok,akkor is meg szokott fájdulni sajnos.
Most már elmegyek valami orvoshoz,mert ez szörnyű!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
jaffa 2843 #26949 üzenetére
A nagyon rossz minőségű potméter miatt általában ront a hangon. Szerintem kerüld az olyanokat, amiken van.
-
GribMate
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #26929 üzenetére
No problem, akkor redukáljuk a kérdésemet erre:
Ezek közül melyik a legjobban ajánlott fejes kb. 4000-igEz pl. milyen? Úgy látom szépen körülöleli a fület, de a műszaki paramétereihez és így az ár/érték arányához ennél többet nem értek.
(#26931) Bodz: Az a laikus szememmel is supraauralosnak tűnik, és jelenleg egy kb. hasonló Geniusom van most és 1 óra tán eléggé nyomja a fülemet (a csere másik nyomór érve, hogy kb. használhatatlanná "érintkezési-hibásosodott" a csatlakozója
)
(A topikot kicsit böngészgetve látom, hogy ez igencsak az alsókategória, de most ennyire van keret
)
-
DEJVID
őstag
válasz
jaffa 2843 #26691 üzenetére
Ennyire basshead lennék? Normális zenéhez a sextett jön be, dubstephez keveslem, oda kell nekem az xb500.
-
DEJVID
őstag
válasz
jaffa 2843 #26679 üzenetére
pc350 sok basszussal?
Szerintem az nagyon karcsú.
-
baluka26
veterán
válasz
jaffa 2843 #26684 üzenetére
Magyarország fejhallgatós fővárosa Debrecen és környéke
-
KMT
addikt
válasz
Azért előtte hallgasd meg, lehetőleg más, hasonló kategóriájú fejesekkel is!
-
baluka26
veterán
válasz
jaffa 2843 #26681 üzenetére
Ebay, headfi. Én csak ezeket ismerem sajna.
Max vársz, hogy legyen egy headfin, vagy feladsz egy hirdetést, hogy K601-et keresel.
-
baluka26
veterán
válasz
Elég okos vagy, jó döntés
-
baluka26
veterán
válasz
jaffa 2843 #20321 üzenetére
PuMba az ekú májsztró, keresd őt
-
baluka26
veterán
válasz
jaffa 2843 #20230 üzenetére
Mindegyik új 5ös Seninél előjön.
-
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #20230 üzenetére
Nem véletlenül annyi.
-
bigmasterg
addikt
válasz
jaffa 2843 #19777 üzenetére
Alkatrész árlista 4170
-
baluka26
veterán
válasz
jaffa 2843 #17247 üzenetére
Én anno CoD: UO BAS-t játszottam komolyabban, alaplapi hangkártya+ Logitech Precision Gaming headsettel, és nem származott belőle hátrányom
Asbee30-35ezer körül fejes? Audio Technica ATHAD700
piqla: Szerintem AudioPartnernél meg lehet fülelni őket -
Shufny
őstag
válasz
jaffa 2843 #17247 üzenetére
Úgy értem, hogy értelmes füles, de Xonar nélkül. A stereo+lekeverés meg a lehető legrosszabb, szóval nem csodálom. Nem beszélve arról, ha tényleg sokat késik a DH. Mondjuk alapból nem tudom, hogy tud ilyet leírni, hogy 1 mp. Nem hogy játszani, de még filmet nézni se nagyon lehetne úgy.
-
Shufny
őstag
válasz
jaffa 2843 #17245 üzenetére
És játszottál kompetitív a Xonar nélkül is? Mert, ha én már nem is vagyok jó példa, de ismerek párat aki egész sikeresen teszi mai napig nélküle. (az sem elhanyagolható, hogy általában a compo-gépekben sincsen, tehát nem jó hozzászokni.)
Szóval én is erről beszéltem, amikor azt írtam, hogy "nem volt probléma".
-
Shufny
őstag
válasz
jaffa 2843 #17243 üzenetére
Azért elolvashattad volna azt a részt is, ahol nagyon megoszlanak a vélemények a CMSS 3D -ről leírtakról. Mondjuk több játéknak jobban megéri a saját fejhallgató keverését használni mindkettőnél. Nem mondom, hogy vegyetek most X-Fi -t, mert ma már semmi értelme, de én azért nem fogom kidobni a kukába. Sokak szerint meg a DH a sokkal gázabb. (Az is lehet, hogy a játékban is fejhallgatóra állította. Nem fejtette ki, hogy hogyan próbálta) Mellesleg mindkettő nélkül jól elvoltam. Az UR20 óta nem jelentett problémát hallani, hogy hol vannak.
-
Nertpaelg
tag
válasz
jaffa 2843 #17239 üzenetére
Hmm, akkor nem szóltam. Európai képviseletüknél (még) persze teljes ár van.
-
Ati3120
tag
válasz
jaffa 2843 #17192 üzenetére
Ad700-hoz jó választás lehet egy bravo v2 ?
-
iwtss
tag
válasz
jaffa 2843 #17115 üzenetére
Nem valtam meg tole az egyik oldal meghalt :S legalabb is azt hiszem most pl szol tegnap nem
-
chros
őstag
válasz
jaffa 2843 #16789 üzenetére
Az egyik adok-veszek oldalon hirdetnek Pioneer HDJ-1000 -et 10.000-ert ...
(Azt persze nem tudom, hogy Ti mit gondoltok a fulesrol minosegileg...) -
bigmasterg
addikt
válasz
jaffa 2843 #16789 üzenetére
Lehet, viszonylag ritka, régi darabokat. (pl. Baluka talált Senn. HD540-et 5ezerért, vagy Schawo 15 körül vette az AKG K500-asát...)
Viszont ezekhez szerencse és/vagy türelem kell. (szerk.: plusz ezek a régebbi darabok eléggé erősítés igényesek.)Viszonylag sűrűn felbukkanó, nem túl régi fejhallgatókból nem tudok sok jobbról. Persze használtan beeshet az árkategóriába egy-két jó darab.
-
Dave™
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #16642 üzenetére
Az 555 melegebb hangú, a 668B analitikusabb. Kényelemben egyértelműen sokkal jobb a Sennheiser (szerintem), a hang nem ennyire egyértelmű kérdés, valóban ízlésfüggő. Szerintem is biztosabb tipp az 555 15-ért, még ha nekem is jobbnak tűnik a 668B hangja (viszont csak futólag hallgattam 555-öt, nem huzamosabb ideig, 668B-m meg van).
Shufny: lehet, de nem szokott ekkora eltérés lenni számozásban, lásd 681/662, 668/669. Persze Superluxnál bármi megtörténhet
Jól láttam képen, hogy a 330 teljesen nyitott? Az azért érdekes lenne...
Superlux.com, HD330: "Audiophile Headphones"
Nem, azt írják félig nyitott. Ennyire bonyolult nyitottat csinálni, vagy mi a szösz?
-
010203
tag
válasz
jaffa 2843 #14510 üzenetére
Ilyenem van.
Ebbe nem látok Dolby Headphone-t. Gondolkoztam azon is, hogy egy HD sorozatút veszek, de letettem róla, mert nem találtam rendes csíptetős mikit, így szerintem marad ez. Ha szorítani fogja a fejemet én is hasonló megoldást fogok csinálni
Egyébként boltin kívül vállal a Sennheiser plusz garanciát a termékeire? Vagy ilyen szinten ne álmodozzak?#Schawo: Sajnos gettófalvába se pudingpor, se cukor, se tej. Tehénről már hallottak egy páran.
-
válasz
jaffa 2843 #14510 üzenetére
Öcsém a nyitott füleseket szereti játékhoz, azt mondja jobban érzi vele a teret. Én csak teamspeakhez használom, oda meg minden tök mindegy. Szóval van aki a zártat, van aki a nyitottat szereti.
010203 (#14502):
Igazából a puding igazi próbája az lenne, ha te ennéd. Ha nagyon zajos a környezet, akkor mindenképpen jobb a zárt, de a hangerő egy nyitott esetén is elég hatásosan kizárja a külvilágot. Pl egy ember egy méterre beszél, azt nem is hallani. -
010203
tag
válasz
jaffa 2843 #14494 üzenetére
Zárt fejesben gondolkoztam, hogy kizárjam a "kellemetlen" zajokat
Igen az első, de úgy gondolkodok, hogy egy darabig az utolsó is lesz. Darab >= 5 év
Csiptetős mikrofonról még nem hallottam, nagyon tudatlan vagyok, tudom -
010203
tag
válasz
jaffa 2843 #14437 üzenetére
Miért nem ajánlott vétel? Annyira nem jó a hang? Szóval ezek is emulálják az 5.1?-et
Roccat elméletileg valódi 5.1-es mert 5-6 kishangszóró van a fülhallgatón belül. Ezt valahol olvastam. -
010203
tag
válasz
jaffa 2843 #14431 üzenetére
Ezekben gondolkoztam ezek elégítenék ki leginkább az igényeimet. Fülre illeszkedő fejhallgató, viszonylag masszív mikrofon. Nem szeretem ha könnyen hajlik a mikrofon, hamarabb romlik.
Hangkártyám egy alaplapi van: VIA® VT1828S 8-Channel High Definition Audio
és egy külön: Creative Audigy SEEgyébként az is szempont volt nálam, hogy ne átalakítsa a hangot 5.1-re illetve 7.1-re 2.0-ából, hanem valósan legyenek ezek meg. De akkor ezek szerint mivel a G35 és a 333D is ilyen? Miért kell egyébként egy komoly hangkártya a 350-nek?
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
jaffa 2843 #14395 üzenetére
Ha nem elengedhetetlen feltétel,h fejhalgató legyen akkor szerintem inkább a Sennheiser CX300 II-al szemezgess. Ez még jobban kizárja a zajokat mint pl. az 518 (bár már ez is megkozelíti az IEM-ek szintjét) és ha hosszabb ideig akarod használni (1,5-2+ óra)akkor kényelmesebb is lesz.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Érdemes esetleg a Beyerdynamic háza táján is körül nézni.
dudika10: Beruháztál már egy AD300-ra?
-
dudika10
veterán
válasz
Lehet próbálkozni a HD418-al, HD205 pl jól szigetel, de az is supraaural és én nem szerettem a hangját.
Nekem nincs több tippem, most jöjjenek a többiek. -
dudika10
veterán
válasz
jaffa 2843 #14392 üzenetére
Creative aurvana live elég jó, de pont az izoláció a leggyengébb pontja.
AKG K512 esetleg 514, ezeket MM-ben vagy hasonló helyen jó eséllyel meghallgathatod.
Ugyan nem öleli körül a fület, de az AKG K518 szerintem az egyik legjobb választás utcára.
Esetleg Audio Technika M20 vagy M30 és érdemes utánaolvasni a Superluxoknak is. -
Prison85
senior tag
válasz
jaffa 2843 #10866 üzenetére
Szia!
Én is ebben az árkategóriában nézelődtem eleinte. Amelyek nekem tetszettek:
Roccat Kave 5.1-es hangzás, játékra tervezve. Kotinál talán kapsz is piaci ár alatt.Razer Carcharias. Puha, plüss párna (kb, mint az enyémen), ami rendkívül kényelmessé teszi ráadásul nem izzad meg alatta a füled a nyári kánikulában sem
Steelseries Siberia V2: van belőle USB verzió, amihez kapsz egy 5.1-es hangkártyát is
Logi G35 nálam is jelölt volt, de elég sok panaszt olvastam, miszerint a jobb oldali hangszóró több esetben halkabban szól, mint a bal. Ettől függetlenül csábító a tudása és a 3 év garancia
-
baluka26
veterán
válasz
Szerintem vegyél egy sokkal olcsóbb SteelSeries Siberia V2-t, és a többi pénz meg tartsd meg
Fölösleges ennyivel többért venni egy nem sokkal jobb fejhallgatót. -
baluka26
veterán
válasz
Miért kell headset?
Fejhallgató+egy asztali mikrofon nem lenne jó?
Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest