- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
t-bali3 #42073 üzenetére
A900 meg AD900 teljesen más, nem tudom elírás-e. A shown az AD900 borzasztó volt arról, amit odakészítettek neki, tehát ha arról hallottad, nem csoda, hogy nem tetszett. Egyébként klasszisokkal jobb. Az AD700-hoz hasonló fejhallgató szerintem nincs, kivéve egyet, de az is csak kicsit: az AD900 részben hasonlít rá, de pont azokat a "hibákat" javítja ki benne, amitől olyan egyedi hangja van, tehát az is más. Ilyen szellős hangzást zártban nem fogsz kapni sehogy, tehát vagy megoldod, hogy nyitott szóljon, vagy más karaktert kell keresned.
ntomka: hát oké. Két fejes érdekel aktívan, az AD2000, meg a W5000, utóbbitól kicsit félek, mert állítólag nagyon válogatós. Viszont ezeket nem veszem meg a W1000X mellé, tehát nem kizárt, hogy le lesz cserélve. Meglátjuk.
-
Dave™
nagyúr
-
Shufny
őstag
válasz
t-bali3 #19108 üzenetére
Az a magas bárkinek sok lehet.
Emiatt nem jelenthető ki egyértelműen, hogy mindenki HD668B -t vegyen. Pedig köröket ver a HD 448 -ra. Amit a 448 tud, azt a DT235 is. Csak jobban, és olcsóbban. Azonban probléma vele a kinézet, és a kényelem. Egyébként sokan hallgatnak ilyen V karakterrel zenét, tehát a "basszusimádók" elég nagy részének nem lesz vele problémája. Viszont bassheadeknek rengeteg jobb választás van mindhárom említett típusnál.
-
Shufny
őstag
válasz
t-bali3 #19106 üzenetére
Hát akkor talán ez, de akkora a különbség, hogy még így is furcsállom. A 668B jóval érzéketlenebb (halkabb) és nagyon ki van emelve a magasa. Szóval ha ahhoz volt igazítva a hangerő, akkor úgy lehet effektíve kevesebb mélye. Egyébként ez tényleg egy problémás dolog, hogy amikor ennyire eltérnek karakterben, akkor hogyan hasonlítod össze.
-
Dave™
nagyúr
válasz
t-bali3 #18791 üzenetére
Az AD nagyon hangos kifelé, ha ez zavar másokat, akkor nem jó választás. Másik szobában azért már nem hallani, csak ha veled egy légtérben vannak. Az A700-ról nem vagyok meggyőződve, hogy best buy lenne, a zártak teljesen más világ. Az AD700 egy kivételesen jó ár/érték arányú fejhallgató, viszont ezt a zárt AT-kra nem érdemes ráhúzni, könnyen csalódás érhet. Nyitottban egyszerűbb jobb hangot elérni, és olcsóbb is szokott lenni "ugyanaz" a szint. Volt a médiában AD700 kirakva?
schawo: nem haragszom, tudom nem bántásból kérded
Részemről csak a 668B-vel, de sokáig nem kellett A/B-zni, mert elég egyértelmű volt a helyzet. Konkurenciában van ugye a HD555 (558), azt már nem tegnap hallottam, de emlékezetből nagyon messze van tőle, és utánaolvasva is ez köszön vissza. Az AKG-nak ezen az áron nincs is nyitott fülese, a K242 a 668B miatt alapból kiesik, a Beyereket passzolom. Ha tudsz jobbat 100 dollárért, ne tartsd magadban, oszd meg mindenkivel
-
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest