- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49831 üzenetére
Ez attól függ ki mennyit hajlandó áldozni arra, amit el szeretne érni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49827 üzenetére
Megint ott tartunk, hogy miért jó az a fejhallgató, amihez atomtengeralattjáró kell, hogy szóljon valahogy.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49806 üzenetére
Érdekes, hogy van aki szerint meg tök gyors.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #49409 üzenetére
Ízlés kérdése is. Rockra sem tudnám sosem ajánlani a B2-t, ellenben a Shure-okat bármelyiket.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #49403 üzenetére
Nem éppen kezdő iem-eseknek való füles.
Kérdés miért jó az az IEM, aminél lutrizni kell, hogy jó legyen a hangja, továbbá félni minden percben, hogy mikor törik/szakad meg a kábele?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #49398 üzenetére
Technikailag. Személy szerint nem tetszett a hangja. Továbbá ha a hangot nem nézzük, akkor sem vennék B2-t.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #48969 üzenetére
Őszintén szólva a HF2 óta én is így vagyok a HD800-zal.
Csak hever a dobozában, csendben. Néha felteszem, hogy azért mégis, de legutóbb igazán filmet élveztem rajta nézni. Azt nagyon, fergetegesen dinamikus, így abszolút alkalmas rá. De zenét hallgatva visszahúz a szívem a HF2-höz, pedig borzasztó kényelmetlen a seni mellett.
Szóval néha én is eltöprengek rajta, hogy hagyjam-e ott porosodni a HD800-at, vagy inkább boldogítson mást. Fene tudja...
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #48967 üzenetére
Akkor most visszasírod a HD800-at?
Milyen háttér?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #48838 üzenetére
Mindenképp az. Egy AKG-hez csak egy AKG fog a legjobban hasonlítani (vagy a HD800 a K701-hez
), de azok alapján amiket írnak a 840-ről, az még messzebb áll tőlük, főleg a K601-től.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #48821 üzenetére
HD800
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #48774 üzenetére
Abba a fogad beletört volna, ha megpróbáltad volna deformálni.
Mondom, az prímán volt elkészítve. Abban egyetértek, hogy az E5x széria nagyon jól sikerült volt.
Értem.
(#48775) bajnokpityu: Abszolút. Azért is írtam, hogy a beyer enyhén V a HD800-hoz képest, amihez a magasok emeltsége is hozzátartozik. A HD800 meg összességében a K701-hez áll közelebb, attól a magasaiban tér el jelentősen. A K701 meleg, lágyan kerekített felül, a HD800 inkább nyersebb, szárazabb, de legalább nincs csúcsosan megemelve, mint a beyer.
De hozzáteszem rögtön, a beyer is nagyon tetszik nekem, de inkább a seni-t preferálom szubjektíven.
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #48727 üzenetére
Nekem volt egy E50-em, edzett acél hátlap érdesített felülettel. Azt a minőséget azóta sem láttam. Nem horpadt, nem karcolódott. Jó a fém bárhol, ismétlem, bárhol, csak tudni kell használni.
(#48771) baluka26: Dehogynem. Pont annyira szívlelem, mint akit példának hoztál fel mellette.
Hogy a vitához szóljak: a T1 jobb, mint a T70, nagyon hasonlít a HD800-ra, attól inkább enyhén V karakter. Én szerettem azt is, de sokkal kevesebb műfajt tudna megenni mint a seni. Bodz meg fan, szereti a beyerét, és ez így is van rendjén.
Balu: amúgy meg arra gondoltam, hogy a tökéletes nem szokás eladni. -
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
dudika10 #48454 üzenetére
Tehát szerinted ha [ nem akarok mást zavarni | magányos zenehallgatásra vágyok | csak úgy poénból akarom a fejemen tartani | ha az éppen a kedvem ], akkor az a célszerű, hogy építsek egy ilyet? Te sem gondoltad komolyan...
Egyébként nekem van otthon hangfalas rendszerem, szerintem elmegy kategóriában szól is, tehát ugyanúgy tudom rajta élvezni a zenéimet, de sokszor akkor is a fejest választom. Ez miért van? Senki nem kényszerít rá (tehát nincs más a házban).
-
ntomka
nagyúr
válasz
DonThomasino #48445 üzenetére
Szerintem igen, de ahogy nézem a sima earbud szivacsokra is ráírták, hogy 50mm, tehát jól meg kell nézni.
Vagy szokás szerint a képeket kavarják.
-
ntomka
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #48446 üzenetére
Na végre! És a megoldás is jó!
-
ntomka
nagyúr
válasz
DonThomasino #48442 üzenetére
Elég jól nyúlnak. Nekem is volt hasonló kialakítású fejesem az ősidőkben, médiában vettem rá szivacsot egy ezresért asszem, amiben volt 3 pár is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
DonThomasino #48440 üzenetére
Valszeg 5cm-es (így képről és típus hiányában nem derül ki) átlag szivacs megteszi. [link]. Vagy bemész bármelyik hülye-, fukar-, vagy hasonló boltba és leemelsz a polcról egy csomagot.
Szerk: ezekket az ebay-eseket meg kell jól nézni, mert ahogy nézem elég nagy kavar van náluk a méretekben.
(#48439) dudika10: Én sosem fogom elvitatni a sima hangfalazás előnyeit, de a hátrányait sem. Nekem a fejhallgató azért nagyobb élmény, mert privát és kizárom vele a külvilágot. Ezt a hangfalnál csak úgy lehet megtenni, ha másokat is zavarsz vele.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #48404 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48397 üzenetére
Azt hogy nem vagyunk egyformák.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #48389 üzenetére
A dinamikusok között elég jó esélyekkel pályázik rá pedig. Tyll is emlegette a best szót, ahogy a headroom is így reklámozza. Valszeg ők így is értik, csak épp az kevésbé járatosakat megvezeti.
-
ntomka
nagyúr
válasz
piRate_nEx #48155 üzenetére
Attól lesz a legjobb hangja is valóban.
-
ntomka
nagyúr
Tyll megmérte a beyer custom-ot, bár írja, hogy nem tudja eldönteni hányadán áll vele. Lehet nem is ír cikket róla.
-
ntomka
nagyúr
válasz
szakibá... #48060 üzenetére
Nagyon sokáig az AKG-val tolta, nem is értem mi ez a AT most. De legalább nem rossz darab.
Amúgy nagyon régóta követem.
-
ntomka
nagyúr
Dave, ezt szeretni fogod, bár lehet nem a zene miatt.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
#56474624 #47808 üzenetére
Szakibának van egy, szerintem értekezz vele egy taliról.
-
ntomka
nagyúr
Baromi jó a Grado. Ma sokkal lineárisabbnak hallottam, biztos más a hangulatom.
A véleményem ettől függetlenül tartom. Gyorsabb, mint az A900, nem is kevéssel, emiatt talán képlékenyebb a mélye. Pl. az új Green Day album nagyon középről szól, míg egy Dream Theater kicsit mély, elnyúlt. Elektronikussal meg nagyon "természetes" hatást kelt (ha használhatom ezt a szót rá).
-
-
ntomka
nagyúr
Örö é bódottá. Pedig korábban sok ilyen fejest utasítottam el. Ez egy kigyúrt A900, ahhoz képest gyorsabb (mondjuk nem nehéz), szóval patent, pont ezt kerestem. Sok, előretolt arcbamászós közép, széfűtött, lágy mély-közép, a magasak szolidan vissza vannak fogva, egyáltalán nem üvöltős tipikus Grado. Közvetlen, rockra termett ahogy a többi, csak épp mindent alulról közelít meg szemben sr225i-vel.
A HD 800-i magasságokat nem éri el természetesen, de árban sem annyiba kerül, főleg új korában. DE a HD 800 nem ilyen zúzós.
(#47434) guppy: Nem vagyok benne biztos, hogy leesne. Az karcol fent mint a fene. Ebben ahhoz képest semmi magas, de még a HD 800-hoz képest is.
Anyagra: nagyon jó. De lehetne jobb is. A szokásos forgómechanikája van és a használattól ez bizony már meg van lazulva és könnyen csúszkál. A kábele ugyanaz, mint a többinek, nagy, vastag és nehéz. Viszont a pánt borítása valódi bőr, amit a szaga is elárul. Olyan, mint egy jófajta szíj. Tetszik. Nagyobb az sr225i-nél sokkal,simán körülöleli a fülem, de azon fekszik fel egyébként. A párnája hasonló kialakítású, ami így azt eredményezi, hogy nem a fülkagylóm vágja és nyomja, hanem az szépen belesimul. Gradohoz képest nagyon kényelmes.
Bodznak külön: Nem fogod szeretni. Nem magas orientált, ez már tuti.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
Itt a Grado. Ne kérdezzétek milyen, munkahelyen vagyok.
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #47289 üzenetére
Úgy hogy ma már próbálták kézbesíteni, de senki nem volt itthon. Felhívtam őket és azt mondták, hogy nem veheti át más, csak meghatalmazással (gondolom ez a hivatalos rögzített hívás esetén), így átkértem a munkahelyemre. Amúgy holnap itt lenne, így több mint valószínű, hogy egy nappal később lesz, mert át kell vinniük a debreceni depóból a nyíregyibe. Van csavar, de a lényeg, hogy ma már itt volt, csak én nem.
Egyébként DHL expresszről van szó. Jakarta keddi feladás, ma már kézbesítik. Ez az előnye. Hátránya a garantált vámkezelés.
-
ntomka
nagyúr
Legkésőbb szerdán kapom meg a Gradot.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47236 üzenetére
Az a baj, hogy a Sennheiser párnák nem 5k-ba kerülnek.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
Ma a Marshallt hoztam magammal. Nagyon nem szigetel szegény a DT 1350-hez képest.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #46916 üzenetére
Akinek még nem világos: katt a képre.
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest