- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
Deadzone41 #49999 üzenetére
Érdemes lett volna elvinni, ég és föld a kettő.
-
baluka26
veterán
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy az ilyeneket mi motiválja.
Head-fin az utóbbi másfél évben kb. nem lehetett látni SA5000-et, erre most van három is fent
-
baluka26
veterán
A HD650 meg majdnem a csúcson.
Mégis, aki a HD650-et jobbnak mondja D7000-nél, annak rohadtul botfüle van.Az érdekesség nekem az "improved D7000" Fostex TH900 volt, aminek a fluxussűrűsége nagyobb a Beyer Tesláknák. Azt hittem Beyer-ék egyedülállóak ebben a tekintetben, ha már be is brandelték, tévedtem.
Pedig alapjában véve tükrözi az én véleményemet, amit a D7000-ről ír. Bár lehet, hogy régi revíziót hallott, mert az utolsó D7000-ek elvileg egészen másképp szólnak (amilyen az enyém is), mint a régiek Tyll alapján.
-
baluka26
veterán
Ez azért nem szarral gurigázó teszt
-
baluka26
veterán
Amúgy ma volt annyi időm, hogy beugorjak a Mammut II-es Media Markt-ba.
Borzasztó, ahogy az új Denon fejesek össze vannak rakva, meg ahogy a D7100 kinéz... Főleg a D7000 után, óriási csalódás. -
baluka26
veterán
Szegény HD650 mindig bántva van.
donpe: Csöves cuccokat hallgatsz, most akkor hogy jön ide a valóság és társai? (főleg, ha az a csöves az uzsidoboz).
Felbontása is van, különösebben nem is lassú (nyilván nem Tesla-gyors).Nem kell hozzá olyan atomtengeralattjáró, mint ahogy itt le van írva, nálam egy belépő szintű rendszer volt, minden elem kifejezetten semleges hanggal, és teljesen jól szólt.
Meg lehet kérdezni bigmasterg-et is.
Aztán lehet az én ex-HD650-em olyan, mint cartman K340-e, és az űrből dobták le -
baluka26
veterán
válasz
schawo #49590 üzenetére
Valamikor már tényleg viszem a D7000-et, csak mostanában iszonyat sűrű a suli, nem tudok idő szakítani
Haveromnak kölcsönadtam HD25-öt, és azt mondtam nem sokkal jobb, mint a filléres agybadugós fülese. Ajánlottam neki, hogy talán ne gagyi mp3-at hallgasson, mert a forrása (i4) annyira nem borzasztó azért
-
baluka26
veterán
válasz
szakibá... #49546 üzenetére
Vonósokon pedig rengeteg fejhallgató kipukkan.
-
baluka26
veterán
Mély teszthez új ajánlott számot találtam Lil Wayne Lollipopja után, Kendrick Lamar - m.A.A.d City. Nem csípem a reppet, de rengeteg sok nagyon mély van benne, teszthez ideális
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #49147 üzenetére
Tépőzár.
-
baluka26
veterán
válasz
contaxg #49141 üzenetére
Szerintem meg nem csinálja jól a Beyer, mert csak egy szegletre koncentrál, a Sennheiser például sokkal többrétű megoldást kínál, sajnos drágán, de a Shure is, és azok még árban zsírkirályok.
Amúgy tényleg nem rossz alapjában véve ez a hierarchikus sorrend, de legalább most a "teszlásítással" felzárkóznak árban Sennheiser mellé
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #49139 üzenetére
Ez a Béci féle kábel?
Nem olcsó. -
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #49077 üzenetére
Ami emeli kicsit a magast az mind álrészletes. Pl. DT880 vagy SRH940, amennyit hallottam belőle. Van egy tonna részlet benne, de a magasemelése rárak még egy pár lapáttal.
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #48985 üzenetére
Jaja, amikor HD650-en beleharaptunk a furulyába, meg lehet érezni a fát...jahogy ez fuvola
Hangszínben nagyon nem hű, viszont élvezetes.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48969 üzenetére
HD650 for president
Amúgy hangfalasból csak tudni kell, hogy mit kell venni, és akkor olcsón lehet jót
Néha beszélgess Pityuval, neki mindig akadnak tippjei
DAC utáni részt 40k-ból abszolút szerethetőre meg lehet csinálniA K1000-et meg cseréld el velem Denon-ra. A Denon azt tudja, mint a 650, csak sokkal jobban és exkluzívabban
-
baluka26
veterán
válasz
szakibá... #48903 üzenetére
Hát nem tudom, a T1 is teljesen gagyi élőben.
-
baluka26
veterán
válasz
contaxg #48896 üzenetére
Hát, ha tudtam volna rá szerválni JMoney fülpárnát, akkor ott lenne, mint LCD3.
Viszont LCD3 matt, ami szerintem elegánsabb, mint a zongoralakk.Mondjuk az brutál, hogy a Denon logó nem nyomtatva van, hanem nikkelből van, és a zongorolakk alá került. Ez mondjuk bitang exkluzív.
Viszont kár, hogy nincs már J$ párna. Ha van használtan, kb 10 perc alatt elmegy.
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #48892 üzenetére
Én úgy vagyok ezekkel a csúcs fejhallgatókkal, hogy legyen már megjelenésre és kidolgozásra is exkluzív.
Lásd LCD3, attól a fától, a báránybőr párnától koppant az áll. Percekig csak fogtam és néztem.
Ahhoz képest még a D7000 is gagyi, pedig azért ez se kutyuli. -
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #48864 üzenetére
Semmi az ég világon. Enyém olyan volt, mint a HD600-ad, ha belenézel
-
baluka26
veterán
válasz
Deadzone41 #48808 üzenetére
840-re én is gondoltam
-
baluka26
veterán
válasz
Armando_19 #48806 üzenetére
Ha el tudod mondani, pontosan milyen hangzásra vágsz, többet tudunk segíteni.
-
baluka26
veterán
válasz
Armando_19 #48803 üzenetére
Irtam választ. Egy belépőszintű DAC+erősítő kombó és egy közepes fejes.
Ha megfelel használt, akkor HD600, HD650 is beleférhet, vagy AKG K701, nagy Beyer, újonnan csak az AKG K550 (ami amúgy szintén állat)
-
baluka26
veterán
válasz
ntomka #48773 üzenetére
Cserébe az edzett acél általában rideg, könnyen deformálódik, a tapintása kellemetlen (főleg hidegben), mondjuk a megmunkálása egy ilyen darabnak nem vészes, de az előállítási költsége is nagyobb, mint egy jó műanyagnak.
Nekem E51 volt, most anyunál teljesíti a szolgálatot. Jó kis szériák voltak a kis 50-es E-k.Csak mélyben (és kényelemben) tökéletes nekem
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48750 üzenetére
Objektív jóságába hogy számítana már bele?
A kényelem egy teljesen szubjektív dolog. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48746 üzenetére
Az árat ki kell zárni, és nyilván olyan körülményeket kell teremteni, hogy az adott eszköz legyen a szűk keresztmetszet.
Ezek csak célok, ami felé szerintem a lehető legközelebb kell kerülni.
Az objektív jósághoz semmi köze a pénznek szerintem.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48741 üzenetére
Hogyne lenne.
500 ft füles - Beyer T1. Mindenkinek jobb lesz a T1. Nyilván kisarkítva. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48724 üzenetére
Úgy cakumpakk a fémeknek csak olyan tulajdonsága van szerintem, ami alkalmatlanná teszik telefon hátlapjának.
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #48690 üzenetére
Nálam iaz eleje stimmel, bár a K1000 egyértelmes erősítővel (ahol van mély, mondjuk hta+champ mágikusan összekeverve
) felmosná a padlót D7k-val (szvsz), a T1 nekem jobb volt, mint T70, de lehet járatva jobb az, mostanában jobban szeretem amúgy is a zártakat, LCD3 is zártabb hangú.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48684 üzenetére
Értsd: nagy hibája nincsen. Hibája mindennek van
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #48675 üzenetére
Ha adod hozzá a Rubi-kat is
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #48631 üzenetére
Nem az volt, hogy most már be volt járatva az LCD3?
-
baluka26
veterán
Szóval:
Beyerdynamic T1: Ez egy klassz fejhallgató, dinamikus, hibája nincsen, árát éri szerintem. Egy eléggé hallgatható-szerethető Beyer.
Audez'e LCD3: Sírni támadt volna kedvem örömömben, ahogy felraktam a fejemre. Eszméletlen jó, brutál mélyre megy, dinamikus. Csodálatos. Mondjuk 700 Mátyásért...
Beyerdynamic T70: Ez nagyon kevés órás volt, ezért brutál karcos és nyers volt nekem.
AKG K340: Teljesen rendben volt, egyáltalán nem volt rossz, de a többi mellett azért hiányzott a részlet rendesen belőle.
Shure SRH840: Legendary performance., csak nem kell bemutatnom...Human Audio DAC: T1-et hallgattuk közvetlenül rákötve, nagyon jó volt, egyik esetben sem volt ő a szűk keresztmetszet
Laconic Lunch Box: "Hogyan csináljunk hi-endből mid-fit", lehet, hogy egy DT880-hoz jó, de aki T1-hez vesz ilyet, azt büntetném. Maximum annak éri meg az árát, aki tényleg akarja a csöves hangot, mert egy ss-sel szemben borzalmas.Más volt még, amit kihagytam?
Az USB kábelekről inkább itt nem beszélnék, de az is tanulságos volt
-
baluka26
veterán
Délután jövök részletesebb véleménnyel a Pityu által leirtakrol. Elöljáróban az LCD3 bitang, de Pityu hifije rommá veri, kb ugyanannyiert.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #48400 üzenetére
A K1000 az egyetlen fejes, ami nekem annyira kényelmetlen, hogy vallathatnának vele. Pedig tényleg tud valamit
-
baluka26
veterán
válasz
szakibá... #48310 üzenetére
"Titanium/silver finish" - ez így szokott HD650-nél lenni.
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest