Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dyrtyho #42863 üzenetére
(#42864) BBéci számára is: A Marshall fejhallgatóknak a néven kívül (és a terméken rajta lévő Jim Marshall aláíráson kívül) semmi köze a jól ismert Marshall céghez. A Marshall fejhallgatókat a svéd Zound cég tervezi-fejleszti-gyártja. A Zound jelenlegi, háromlépcsős termékkínálatának a Coloud család képezi az alsó kategóriáját, a középső az Urbanears család, és a Marshall család a "felsőkategóriás". Tehát a Marshall Headphones az egy svéd cucc.
Akkor itt érdemes megjegyezni, hogy kb. egy évvel ezelőtt (a Marshallok megjelenési ideje tájékán) ebben a topikban néhányan rácsodálkoztak, hogy az Urbanears és a Marshall fejhallgatók formai kialakítása nagyon hasonló, és (nem tudván, hogy ugyanazon gyártó két külön termékcsaládjáról van szó) gyanították, hogy ezek "suttyomban" azonos fejhallgatók, és netán a driverük, beltartalmuk is ugyanaz a komoly árkülönbség ellenére. Nem így van. -
BBéci
legenda
válasz
Dyrtyho #42863 üzenetére
Még nem találkoztam Marshall fejhallgatóval, de a koncertek hangosításának nem sok köze van az igazán tiszta, neutrális, részletező hanghoz, amit egy jó fülestől elvárunk. Ugyanez vonatkozik - szerintem - a DJ fejesekre.
A Marshall egy kifejezetten koncerthangosításra specializálódott cég. -
Mustármag
őstag
válasz
Dyrtyho #41675 üzenetére
Nekem személy szerint semmi. Igazából csak meglepődtem (és egyben örültem), hogy végre nem egy Beats füles köszön vissza egy zenével kapcsolatos youtube videóban!
(#41677)Hallottam a kisebb fajta supraaural Beats-et(solo-azt hiszem), az igaz hogy jól zár, de olyan mértékben volt mély kiemelése hogy az teljes mértékben ráült minden másra.Hans Zimmertől hallgattam Angels & Demons-film 1-2 zenéjét, és nem volt az igazi. Mint amikor kis keresztmetszetű kábelt használ az ember egy hangfalhoz, és amikor megjön a mély, elhalkul minden más, kb ilyen érzésem volt míg hallgattam.
-
ntomka
nagyúr
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Dyrtyho #41024 üzenetére
Nem tudom szóba jöhet-e nyitott/ fél nyitott kialakítás, de ilyen a Philips SHP5401, ami kategóriájában nagyon jó, bár sajnos túl is mutat az általad linkeltek árán. Nem tudjuk még mennyit szánnál rá, hol használnád?
(gondolom zárt, minél olcsóbb és kényelmesebb, és utcán, de csak feltételezem)Az általad linkelt darabok nem igazán nyerők, de ha nem szeretnél többet áldozni rá, azt is értem.
Itt viszont nem nagyon van különbség/ nem fogja tudni a topiklakó közösség, melyiket a sok közül.Szerk:
Shufny-nak igaza van, a RetroDJ pofásabb utcára, jobban megállja a helyét hordozhatóként, és hangban is jobb a Philipseknél nagy valószínűséggel. Ha ezek közül választanál, akkor a Retro DJ. -
Deadzone41
őstag
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest