- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #48256 üzenetére
Amin én hallottam, azon nem volt karcos a magas. Persze lehet csak edzett a fülem a 770-esnek köszönhetően. A 770-eshez képest szinte felüdülés ezen a téren.
De az AR-eimhez képest sem érződik karcosnak, pedig a régi AR-ekről sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy karcos a magasuk. Inkább a másik irányból szokták kritizálni. Tehát ahhoz képest illett volna feltűnnie a dolognak, ha valóban ez lenne a helyzet. -
törölt tag
válasz
vzsryl #48251 üzenetére
Van. Beyer 235 a szokásos válasz. Mert az tényleg szépen szól.
más: azért elképesztő ez, mennyit számít a beyer 770-esemnél, hogy a fülem a kagylón belül hol helyezkedik el. Érdemes kísérletezgetni vele, mert a cinek sziszegését alaposan lehet ezzel csökkenteni, sokkal természetesebbé tehető a hangzás, a közép jobban érvényesül, jóval közelebb kerülünk a valós mély-közép-magas arányokhoz.
-
törölt tag
(Tudom, hogy 3 hónapos hozzászólásra reagálok.
)
Tehát a DT292 = Beyer 250 + mikrofon? Azért fura, mert nagy térről írsz, én viszont a beyer 250-ről külföldi fórumokon az ellenkezőjét olvastam a térről. Semlegesnek semleges ott is (a 770-nél, DT150-nél neutrálisabb), csak a tere szűkös állítólag pl. a DT150-hez viszonyítva, még inkább a DT770(pro)-hoz mérve.
-
törölt tag
Extreme Audio nevezetű üzletben (soproni utca 22, 11. ker) lehet hallgatózni, tudja valaki?
-
törölt tag
Ez a Beyer T50P mai napig birizgálja a fantáziám. Megérné-e lecserélni rá a 770-emet? Végülis hordozható fejhallgató a cél elsődlegesen nálam, és az némileg kompaktabb. Másrészt hangminőségben hogy viszonyul? Mennyire érzékeny?
Meg kéne hallgatni. -
törölt tag
válasz
contaxg #47627 üzenetére
A 23. számban van, nem tudom belinkelni sajnos (bár régebben fenn volt neten az egész).
Lefüleltük!
Sztárfotónkon a Jecklin Float elektrosztatikus fejhallgató
*
Hát igen, kutyából nem lesz szalonna, fejhallgatóból nem árad
igazi zene - habár mi is más húrokat pengetnénk, ha mondjuk 2x3
méteres szobában laknánk, vagy pedig már egy fél éve zenehallgatás
nélkül tengenénk. A fejhallgató afféle szükséges rossz: inkább
információt nyújt, semmint élményt - de a nívós fejhallgató azért
mégiscsak több élményt nyújt, mint a gyatrább típusok. Mindent
egybevetve, nem lehetünk meg fejhallgató nélkül.
Ugyanezt mondják egyébként a hangmesterek is: "lehet, hogy a
fejhallgatóval nem jó zenét hallgatni, viszont nagyszerűen lehet
dolgozni vele." Ezt úgy kell érteni, hogy gyakran a fejhallgatóból
hallható sztereofónia alapján kreálják meg a nekünk szánt
sztereofóniát.
Biztató.Sólymos Antal
-
törölt tag
válasz
krichd1 #47622 üzenetére
Nem mintha azt mondta volna, hogy lineáris.
Egyébként az ún. lineáris fejhallgatóknak sincs több közük a valósághoz (ami pedig az, ahogy élőben halljuk/érzékeljük a zenét). Hangfalból indokolt, hogy minél semlegesebb legyen, fejhallgatóból véleményem szerint nem teljes mértékben.
Hifi Magazinban volt egy jó mondat fejhallgatókról: csak információt nyújtanak, élményt nem. Picit eltúlzott, de sok igazságot takar.
-
törölt tag
Beyer 131-ről valaki valamit? 235-höz hogy viszonyul?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
freelanced #45946 üzenetére
De még ha legalább jól nézne ki a szörnyű hang mellé. Ehelyett inkább játékfejhallgató kinézet, amivel valamire való ízlésű ember le nem égetné magát.
-
törölt tag
Ezek a kérdések kegyetlenek:
[link]A csúcskérdés az elemes kérdés, miközben 1,13 méteres kábele van, mint az a leírásban szerepel.
-
törölt tag
Na tessék, ennyit a fejhallgatózásról, szétpattant a fejemen az a vacak rögzítő. Nem bírta az a műanyag ezt a feszítést. Pedig nem széles a fejem.
A csavar kijött, rajta a műanyag forgáccsal. Komolyan mintha egy olcsó 1-2 ezer Ft-os fejhallgatóról beszélnék. -
törölt tag
válasz
dudika10 #44455 üzenetére
Amelyik oldalt javították, az jó (egyelőre), most a másik oldalnál jött elő ugyanaz a hiba.
Egyébként mit érek el vele, ha cserélik, ha esetleg ugyanilyen szar most már az összes? Nem bízom én már ezekben. Ha találok ilyen rögzítőt fémben, megcsinálom magam inkább tartósra. Úgysem tudják bizonyítani, hogy cseréltem, ha visszateszem a régit.(#44456) contaxg:
Ami talán mondhat valamit, az a sorszám: 0011C09185
-
törölt tag
válasz
dudika10 #44450 üzenetére
Hidd el, hogy ehhez képest összességében teljesen masszív a hd201. Két éve megvan lassan, ide-odadobálom szinte (a 770-emhez képest), és semmi gondom nincs vele. Csak annyi, hogy szarul szól.
A forgalmazó törökbálinton van. Mit tudnak csinálni? Kicserélik a csavart (mert ugye joguk van így megcsinálni, nem kötelesek cserélni; utóbbi nem is biztos, hogy jobb lenne)? Mennyibe kerül két csavar, talán 20 Ft megvan? És spórolok egy hónapot. Persze igazából az egészet kéne fémre cserélni, ha találnék ilyen alkatrészt, meg is tenném. Aztán ha egyéb garanciális probléma adódna, akkor visszacserélném a régit a látszat miatt.(#44452) contaxg:
a pecséten ez áll:
Basys Kft.
Szervíz
2045 Törökbálint, Tó park u. 9a bejelentett hiba: jobb pánt rögz.
az elhárított hiba leírása: pánt rögz. csereNa utóbbiban kételkedem, hacsak nem a csavart nevezik pánt rögzítőnek. Ott dudorodik ki a másik oldalon a csavar miatt. Jó, hogy nem fúrták át.
-
törölt tag
válasz
contaxg #44446 üzenetére
Mondom, hogy szériahibás lehet. Ilyen nincs, hogy mindkét oldalon véletlen meglazul.
Egyébként eleve egyes beyer 880-akon én már külső formára is más rögzítőt látok. De még ha formára ugyanaz is, az anyag lehet más. Vagy csak a csavar lett rövidebb picivel. Bármi. De hogy ez gyárilag szarul lett megalkotva, az fix. Eleve fel nem fogom miért műanyag itt. Ha az a rész, ami bemegy a pántba, lehetett fém, ez miért nem? -
törölt tag
válasz
SOAD19 #44435 üzenetére
Az biztos kezd lenni most már, hogy ez valami szériahiba lehet. Lehet a régieknél nem volt, talán változtattak valamit a műanyagon, vagy a csavaron, vagy a pánt feszíti jobban. Nem érdekel. Lényeg, hogy normál használat mellett ez egy évet sem bír ki, egy fél évnél picivel többet. Még ha egy pár ezer Ft-os fejhallgatóról lenne szó, akkor is fel lennék háborodva, ennyiért meg legszívesebben jól behúznék valakinek egyet a szeme alá ott a Beyernél. Arról nem is beszélve, hogy több mint egy hónapig benn tartották a fejhallgatómat a javítás miatt és csak ilyen maszek javításra futotta, hogy beletettek egy hosszabb csavart. Ami megint csak ki tudja, meddig bírja, tehát a most rendben lévőnek tűnő oldal jövője sincs biztosítva. Siralmas. Legszívesebben visszakövetelném a pénzem, és vennék csak azért is valami mást, mert ez tényleg nem szint ennyi pénzért. Se a gyártási minőség, se a szervizelés.
Láttam amazon.com-on ilyen 1 csillagos értékeléseket erre a fejhallgatóra. Valamennyi a szar gyártási minőség miatt húzta így le. Méghogy masszív, meg tank. A Sennheiser hd201-esemmel simán mernék oda-vissza dobálósat játszani, annyira egyben van. Ezt meg a fejemre nem lehet feltenni.
-
törölt tag
Bármily hihetetlen, most hogy megcsinálták (maszek módon) pár hete a Beyer 770-emen a jobb oldali pántrögzítőt, a bal kezdi megadni magát, már lazul ki, a csavar csak forog benne. Pedig istenbizony, azon kívül, hogy a fejemen van, és párszor méretre igazítottam óvatosan, nem csináltam vele semmit.
Elképesztő, hogy egy 50 000 Ft feletti fejhallgatónál ilyen bakit csináljanak ezzel a szar vacak műanyaggal! Az 5000 Ft-os fejhallgatóm tartósabb, sokkal! Ha fémből csinálták volan ezt a részt, az már nem fért volna bele ENNYIÉRT, nem! -
törölt tag
válasz
szakibá... #43913 üzenetére
Persze, nekem is eszembe jutott, de hogyha az elkövetkezendő szűk másfél évben valami komolyabb baja adódna, talán meg sem csinálnák, mert ezzel már akkor módosítottam volna a fejhallgatón.
-
törölt tag
Végre itthon van a fejhallgatóm a szervizből. Igazából teljesen mindegy lett volna, hogy személyesen viszem-e el a basyshez törökbálintra, ugyanis ez mint kiderült, + 2 x 2, azaz 4 napot jelentett, miközben több mint egy hónapig volt távol a fejhallgatóm. A másik érdekes dolog, hogy állítólag cserélték a jobb pánt rögzítőt, viszont fura módon én azt látom, hogy a másik oldalt kissé kidudorodott, azaz lehetséges, hogy egyszerűen beletettek egy hosszabb csavart, ami mélyebben vágott magának egy új menetet. (Szétszedni nem merem, örülök, hogy egyben van.) Szerintem igazából ezt is tették. Ezt hívják a basyséknél szakszerviznek. Ezért kellett 1 hónapig ott tartani a fejhallgatómat. Ahelyett hogy lementem volna a csavarboltba, és pár perc alatt megoldom magam.
-
törölt tag
Még egyszer tuti nem intézem úgy a garanciális ügyemet, hogy visszaviszem oda, ahonnan vettem. Hétfőn lesz 4 hete, hogy leadtam ott a fejhallgatót, azóta telefonáltam a második, illetve a mostani harmadik héten, még mindig semmi hír. Szerintem míg a szervizbe ér, az egy hét, aztán míg vissza, az is egy, tehát plusz két hét.
-
törölt tag
Tegnap néztem, a Columbo Gyilkosság hangjegyekkel című epizódjában a stúdióban valami Beyer DT100-ra hajazó (a mikrofonos verziója lehet) darabokat használnak.
-
törölt tag
No 2-3 hétig most dt770-től mentes vagyok, leadtam szervizelésre ott ahol vettem. A különböző maszek módszerek azért nem jók, mert nem akarom esetlegesen elcseszni a garit, amiből még van majdnem másfél év.
(#42543) krichd1:
Edition-öknek is sok a magasa, de a mélye jóval kevesebb, feszesebb (jobb). Bár kinek mi a sok magas, végülis annyira nem sok az.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #42476 üzenetére
Ez nyilván valami vicc akart lenni arra a felvetésemre, hogy fejhallgatónál elég nyilvánvaló fizikai okokból nem fogod a testeddel felvenni a basszust.
Teljesen mindegy, mit és miről hallgatsz, ezt nem tudod megoldani, csak egy nyüves hangfallal. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #42467 üzenetére
Felőlem lehet 200 méter is, ha közben egy Dies Irae-ból cincogás lesz. Mert az a valóság, vagy egy komolyabb hangfal után, teljesen komolytalan. Nem érzed a testedben a basszust, és ezt nem lehet pótolni semmivel. Annak olyan pszichoakusztikai hatása van, ami pótolhatatlan. Ez a zene része, keményen hozzátartozik a zenei harmóniához. Na ez az, ami fejhallgatónál teljesen hiányzik, és emiatt eleve nem lehet harmonikus a megszólalása.
Olyan, mintha a valóságban kivennénk a bőgőket a szimfonikus zenekarból. Nem lehet.
És mielőtt felhozná valaki, hogy a hangfalnál micsoda "felbontásveszteség" van, annak csak annyit mondanék, hogy arra sokkalta kevésbé érzékeny az ember (pl. öregebb leszel, ugyanúgy tudod élvezni a zenét, mint fiatalon, holott 15 000 Hz felett már teljesen süket vagy teszem azt), mint a harmonikus megszólalás hiányára. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #42465 üzenetére
A tücsökzenekar megnevezés nyilván a méretekre vonatkozott.
-
törölt tag
válasz
szilu7 #42456 üzenetére
Nem fejhallgatós élményt meg hangfalas élményt kell adni, hanem minél valóságosabbat.
Fejhallgatónál nyilván el kell fogadni, hogy tücsökzenekar játszik a bécsi filharmonikusok helyett, de azért ezt a békát nem olyan egyszerű lenyelni, többek között nekem sem igazán megy.
-
törölt tag
válasz
contaxg #42418 üzenetére
A garjegy szerint szerviz csak törökbálinton működik, ami többi fel van sorolva, az átvevőhely, vagyis onnan is oda viszik. Azóta már péntek késő du. válaszoltak az emailemre, de lekoptatott a nő azzal, hogy pro termékkel nem foglalkoznak, pedig csak a képen volt az. Majd holnap talán ír valamit vissza - mondjuk a kérdésemre tudott volna válaszolni (hisz csak az alkatrészre kérdeztem rá, ami az edition-ön is ugyanaz), dehát a női agy kombinál.
-
törölt tag
Basysnél se email-re nem válaszolnak, se telefont nem vesznek fel. Komolyan oda kell menni személyesen az isten háta mögé, hogy foglalkozzanak veled?
-
törölt tag
Elképesztő, hogy az a kis mütyür, amit a fejhallgatómon cserélni kéne, mennyibe kerül.
Ennyiből ugye már komplett fejhallgatót is lehet venni. Persze nyilván nem 770-et, de ehhez mérten elképesztő lehúzás ez. Még ha valami extra tartós cuccról lenne szó, nem egy ócska műanyagról, de így ez a vicc kategória.Egyébként még nem hívtam fel "beyeréket", teljesen kiment a fejemből a vizsgák közepette. De kíváncsi leszek, hogy fognak-e majd kötekedni...
-
törölt tag
válasz
Deadzone41 #42304 üzenetére
1.5-2 méterről hallgatom, a szoba pedig nem egy akusztikai csoda.
-
törölt tag
válasz
Deadzone41 #42301 üzenetére
a fejhallgatók legtöbbször tényleg irreálisan sok részletet közvetítenek
Ezt mindig mondják, de még nem igazán tapasztaltam egy fejhallgatóval sem. Ugyanazt a részletességet a hangfalamból is simán hallani. Sőt pár napja néztem azt a Diana Krall felvételt, aminél az AR-eimnél feltűnő volt, hogy az éneket több részletben vették fel, fejhallgatónál még úgy sem vettem észre a "váltásokat", hogy tudtam erről. Nekem sokkal feltáróbb az AR-em hangja, aminek a részletességére nem lehet panasz, de azt hiszem, van ennél részletezőbb hangfal is.
-
törölt tag
válasz
DBAtti #42194 üzenetére
Annyi jó van ebben a fejhallgatóban, hogy minden egyes darabja cserélhető. De egyébként nem vagyok elájulva az anyagminőségtől, összeszereléstől. Pár hónapja már írtam, hogy jobb oldalt az állítható fejpántot mikor visszadugom, kis híján átszúrja valami fémdarab a bőrt. A másik oldalon semmi ilyen gond nem volt, meg akárhol máshol kipróbáltam 880-at, 990-et, szintén nem kellett ügyelnem az állítgatásnál. Ha már úgy is bent tartják, ezt is megemlítem. Csak nem szeretem az ilyen nagy szerelőüzemeket, mert általában nem túl alaposak. Azt azért tudják hirdetni, hogy x év garancia.
De nem csak az ilyen nagy szerelőüzemekben nem bízom, a biciklimen is azért csinálok szinte majdnem mindent magam (csak racsnival, középcsapággyal nem foglalkozom, a ellenben a kerekeimet is magam fűzöm), mert volt úgy, hogy szerelőnél volt, majd pár km-t követően kilazult a hajtókar, ami egy komoly balesetbe is kerülhetett volna.
Vagy hogy hajtóműcserét követően nem állította jól át az első váltót, és ledobta a láncot... -
törölt tag
Valszeg alapból szar volt az a menet, ugyanis először arra figyeltem csak föl pár napja, hogy jobb oldalt ez a rész laza. Hát meghúztam a csavart. Azaz húztam volna, de már akkor volt valami a menettel, így csak forgott benne. Utána később szétszedtem, hátha valami félrecsúszott, összeszereltem, de csak rosszabb lett, még jobban meglazult. Ez kb olyan vacak, hogy egyszer még vadiújan meghúzzák, aztán utána hozzá ne nyúlj. Igazából le kéne cserélni azt a kis alkatrészt valami értelmesebb darabra. Persze kizárólag olyanra, amin ott virít a Beyerdynamic felirat meg hogy MADE IN GERMANY!
-
törölt tag
Akadt egy kis problémám a dt770-nel, konkrétan:
(ugyanez, csak az edition verzión)
Hiába szedem szét, csavarozom össze, szétjön, elnyalódhatott a vacak műanyag menet. Ennyit a beyer agyondicsért anyagminőségéről. Úgy néz ki, mint egy tank, de szigorúan csak úgy néz ki/tűnik.
Megcsinálják ezt gariba? Ha odamegyek törökbálintra, azonnal kicserélik, vagy ott is napokat várni kell? Csak mert ennyi erővel visszaviszem az üzletbe, aztán onnét viszik el. -
törölt tag
válasz
Deadzone41 #42173 üzenetére
Ki beszél itt szélessávúról? Hangcuccról beszéltél, amibe elég sok minden tartozik, többek között a háromutas hangfalak is.
-
törölt tag
válasz
Deadzone41 #42170 üzenetére
hangcuccokban általában a mély mennyisége fordítottan arányos a minőséggel
Na ne, ilyeneket ne süssünk el, még valaki azt hiszi majd, az a high-end, ami cincog.
-
törölt tag
Őszintén szólva nem annyira izgat ez a tér dolog, fejhallgatónál meg pláne nem. Tényleg, leszarom. El lehet vele szórakozni, hogy felrajzolom magamnak a komplett zenekart, de én inkább simán csak élvezni akarom a zenét. Ahhoz meg nem feltétlen kell, hogy elhiggyem, ott vagyok. Simán csak a zene, a hangok szépsége varázsoljon el. Nem várok el többet tényleg.
-
törölt tag
válasz
Deadzone41 #42091 üzenetére
Nyilván többhöz vagyok szokva. De ha csak hangversenyeken hallanék zenét, szerintem akkor is többhöz lennék szokva.
-
törölt tag
válasz
contaxg #42086 üzenetére
Ha nincs, komolyzenén én legalább annyira hiányolom a mélyeket, mint metálban. A mély szerintem a legalapabb dolgok egyike. Az elvakult audiofilek persze képesek feláldozni térbuzulásért cserébe (mert ugye kisdobozok jobbak e tekintetben).
Nem nagyon értem én ezt a szigetelés dolgot, hisz ha össze van fogva a hajam (így hallgattam, szinte mindig így hordom), nem látom, mi a különbség az itteni jóemberhez képest.
-
-
törölt tag
válasz
contaxg #41990 üzenetére
Valójában fogalmam sincs, mire gondolsz, mit értesz átlagos zenebarát alatt.
Én tuti a 880-at vinném.
Amúgy feltettem most kicsit másképp a 770-et (eddig előrébb volt), valamelyest több lett a közép. Egész kiegyenlített a hangja, mélytöbbletre én nem tudnék panaszkodni.
-
törölt tag
válasz
contaxg #41813 üzenetére
Ő 600 ohm-osról beszélt, feltételeztem, használtan nézte itt aprók között ki magának.
(#41816) contaxg:
Gondolom, ideiglenesen, mert hamar rá fog jönni, hogy.
A Xonar DG a 32 ohm-os fejhallgatómhoz kevés (nem csak hangerőben), már egy ideje a dynaco erősítőt beiktattam közéjük. -
törölt tag
válasz
contaxg #41707 üzenetére
Az az igazság, ez is majdhogynem egy szintet képvisel a dugófordítgatással, cd filcezéssel, cd lefagyasztással, meg társaival.
Megjegyzem, a bese-féle cd-leszorító hatása tényleg érzékelhető volt: a gyenge lézerű cd-lejátszó egyértelműen jobban boldogult a lemezek olvasásával. Hangban viszont már nem igen volt különbség, ha egyszer olvasta a lemezt a lejátszó.(#41726) sipi83:
A lényeg, hogy neki megfeleljen.Igen, a hit legalább annyit számít, mint a hangfal milyensége.
-
-
törölt tag
Mp3-aknál is inkább a fejhallgató a szűk keresztmetszet. Legalábbis én ha megnézem a beyer 770-emen a flac-ot, majd mp3-at (192 kbps vagy afeletti), elsőre nem igazán tennék különbséget, de lehet még másodjára sem... Ha fejhallgatót cserélek, az azonnal hallható teljesen egyértelműen.
-
törölt tag
válasz
#90933760 #41603 üzenetére
Rosszul, konkrétan nincs mély, nincs magas, nincs közép. Ilyen létezik?
Na jó, közepe az van neki!De pocsék kisrádiós az egész. A Beyer 235 egy teljesen más kategória néhány lepedővel drágábban. De biztos vagyok benne, hogy hasonló áron a maxell retro dj is lényegesen jobb. Igazából majdhogynem szinte bármi jobb nála, tényleg a legalja.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41504 üzenetére
Van egy Beyer 770-em, és azt szoktam itt bemószerolni. Vagy dicsérni.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41495 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ilyen szomszédbarát vagy.
-
törölt tag
válasz
szakibá... #41103 üzenetére
Elég csak összevetni azt, amit az ember tapasztal "simán"/zene nélkül az úton biciklisek illetve autósok (motorosok) részéről. Én is sokat biciklizem, de amit a biciklisek csinálnak, az nem szint egyszerűen. Autósok között is van persze hülye, de %-os arányban magasan a biciklis a leghülyébb (pl. minden második-harmadik gond nélkül hajt át a piroson a nagykörúton, tapasztalom). Ha erre még rájön, hogy felteszi a zenét, ez csak hatványozódik.
A biciklisnek nagyon fontos a megfelelő hallás, mivel az autósok folyamatosan előzik (előznék). Autósok ezzel szemben általában libasorban haladnak. Másrészt egy autó eleve feltűnőbb mindig az úton, a biciklist könnyebben tévesztik szem elől, és bizony gyakran neked kell odafigyelned jobban. Nem egy balesetet úsztam már meg azért, mert odafigyeltem a fülemmel. Pontosan tudom bringásként, mekkora érvágás, ha nem hallod tökéletesen a kintről érkező zajokat. -
törölt tag
válasz
freelanced #41100 üzenetére
Szarrá büntetném, aki biciklizés közben fej-/fülhallgatózik.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #40577 üzenetére
Érdekes, mert én a saját hangfalaimnál is (az AR-eknél) mindig pont ezt érzem.
-
törölt tag
válasz
Deadzone41 #40327 üzenetére
A Beyer 235-nek bántóak a magasai?
Nekem inkább lekerekítettnek tűnik. -
törölt tag
válasz
GabN73 #40307 üzenetére
Kösz. Bár igazat megvallva nem véletlen vagyok műveletlen ezen a téren, nem bírom a rap-et.
Szó mi szó, erősen valószínűsítem, hogy ennek a pacáknak a zenéje is lényegesen jobban szól mondjuk egy beyer 990-en.
Nem bírom az ilyen hozzáállást. Ha pl. fogkrémet reklámozna, vagy sampont, az még rendben is lenne, de amikor egy magát igényesnek tartó zenész valami túlárazott, ótvarul szóló vacakhoz adja a nevét, az teljesen komolytalan. Ezzel csak magát járatja le.(#40308) Shufny:
Ja hogy tulajdonos. Akkor még inkább gáz.
-
törölt tag
válasz
GabN73 #40305 üzenetére
Lehet meglepő, de én ezzel komolyan egyáltalán nem vagyok tisztában. Ki a franc az a Dre? Én a fejhallgató márka után hallottam róla. Nem fordítva.
Egyébként biztos komoly hányadot kap minden egyes nevével fémjelzett eladott fejhallgató után, ez mi, ha nem reklámra való költés? -
törölt tag
válasz
GabN73 #40303 üzenetére
Mindegy, én tűzbe tenném a kezem, hogy hamisítvány a kép!
Egyébként mennyit költenek ezek reklámra? Amellett hogy divat, még akár szólhatna is valahogy. Oké, hogy ez a "divatos hangzás", míg a kiegyenlített kevésbé, de "fun fejhallgatót" is lehet ügyesebben csinálni éppenséggel, van rá példa.
-
törölt tag
Azért ez a Proton - Dynaco - Beyerdynamic felállás eléggé szereti egymást.
Azt mondják, a Beyerek szeretik a csöves erősítőket. Nos ez az én erősítőm bár csövesnek nem csöves, de sokszor olvastam, hallottam róla olyat, hogy úgy szól, mint egy csöves. Tényleg van némi melegség a hangjában, a középtartomány valami fenséges, pont ilyen kell a Beyer elé. -
törölt tag
válasz
schawo #40205 üzenetére
Én is ezen gondolkodom, hogy mennyire személyre szabott ez, nálam például a nagy hajam miatt (amit általában összefogva hordok) nekem gyakorlatilag bármelyik fejhallgató kényelmes lehet. (Persze ez hátrány is, mint kiderült a k550-nél) Egyedül azt érzem, hogy a fül körül milyen érzés, azaz hogy szűkös-e, vagy beizzad-e, elkezd-e viszketni stb. Hú ez most lehet félreérthető így, de nem tudom másképp megfogalmazni.
-
törölt tag
válasz
#56474624 #40199 üzenetére
Hopp, most utánanéztem hifi topicban való kereséssel: SHP-1900-am volt mégiscsak.
És annak volt basszusa. A HD201-nek hozzá képest semmi. Én nem éreztem előrelépésnek.
A hallgathatóság egy nagyon fontos kritérium, mondhatni az az alap. Minden másról ezután lehet beszélni. -
törölt tag
válasz
DBAtti #40195 üzenetére
Akkor az nem ugyanaz a philips mégsem, mint amik nekem voltak, mert abban határozottan volt mély. Utána a HD201 feltűnően mélyhiányos volt (meg egyébként is az). Ráadásul még fárasztó is volt hallgatni már 10 perc után is a hd201-et. Míg a philips több óra után sem.
Csak úgy került ide, hogy nekem ilyen olcsó philipseim voltak, majd hajlandó voltam kétszer annyit kiadni a hd201-re. Nem érte meg. Bár az újabb philipsben is lehet csalódtam volna. -
törölt tag
válasz
DBAtti #40118 üzenetére
Nekem is volt SHP1900-am
, ahhoz képest bármelyik új dimenzióba emeli a zenehallgatást.
Volt nekem is ilyen olcsó philipsem, kettő is (elég hasonlóan szóltak, szólnak ezek). Azért egyáltalán nem olyan vészes a helyzet, hogy bármi jobb legyen nála. A Sennheiser HD201 például határozottan rosszabb (a philipsnek van basszusa, és hosszan hallgatható rajta zene), miközben legalább kétszer annyi.
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest