- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Az AKG K512 MKII és a K514 MKII között mik a különbségek hangzásban?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
badwater #49606 üzenetére
Az itteni palettára szerintem nem lehet panasz, a csúcskategóriás fejesektől a totál belépőszintig itt minden megfordul. Az egy dolog, hogy általában a 20-30k-s árkategóriáig bezárólag keresnek az emberek fejhallgatókat, érthető módon a nagy többség igényeit az itt található modellek már kielégítik.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
flierqqq #49455 üzenetére
Ellenőrízni helyett legyen inkább ellenőrizni.
Itt tudod online leellenőrizni a termék eredetiségét.
Egyébként abban a többieknek igazuk van, hogy csak abban az esetben vegyél Beats-et ha meguntad az életed. Továbbá a hamisítvány is közel ugyanolyan pocsék, mind hangminőség mind anyaghasználat terén, mint az eredeti példány.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bigmasterg #49040 üzenetére
Ez érdekes, pedig a moderátori megjegyzés szerint el lett intézve, de valóban ott van még mindig. Ez elég szokatlan, nem tudom mi lehet az oka.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bajnokpityu #49021 üzenetére
-
-
PR0JECTNR56
addikt
Sennheiser-ék frissítik a biztonsági megoldásaikat, ezzel a hamisítványok kiszűrését próbálják elérni:
Konkrét részletek erre. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
deathtania #48327 üzenetére
Vagy a max. árkereteden vagy az igényeken kell változtatni, de alapjába véve a bluetooth-os fejesek nem ajánlottak, mivel egy kalap szamócát sem érnek.
-
PR0JECTNR56
addikt
contaxg, krichd1: Köszönöm a válaszokat, csak normál, szobában ücsörgős hangerőn menne, nem lesz hangosan hajtva, úgyhogy ezek alapján megfelelő lesz a HM5.
-
PR0JECTNR56
addikt
Egy ismerősöm a napokban venne fejhallgatót, amit főleg laptophoz használna. A kinézett darab már meg is van a Brainwavz HM5 személyében, viszont néha használná egy SAMSUNG YP-F1 lejátszóról is. A kérdés az lenne, hogy a 64 ohm nem lesz-e túl nagy falat a lejátszónak?
-
PR0JECTNR56
addikt
Pedig a Shure sem ma kezdte az ipart.
Írd be a topik keresőjébe a nevét és olvasgass. Meggyőző lesz. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
csiribacsi #46469 üzenetére
Ez alapján a Sony XB-500 esélyes lehet, ha sok mélyre tartasz igényt.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
csiribacsi #46446 üzenetére
Az eredeti is nagyon rossz, a hamisítvány szerencsére még ezt is alulmúlja némiképp. A Beats divatcikk, nem fejhallgató, tehát ha zenét szeretnél hallgatni mindenképpen kerüld ezt a márkát.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
janeko #46215 üzenetére
Nem éri meg, jobbak a vezetékes megoldások, azok közül pedig a Maxell Retro DJ ennyiért, meg kammerer fórumtárs tud még egy Philips modellt, ami vállalható ebben az ársávban, csak nem jut eszembe a modell neve.
Szerk.: Talán az SHP5401 az.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
szakibá... #46025 üzenetére
K550?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
crazygamer #45500 üzenetére
A Sennheiser HD202 nem ajánlott darab, viszont neked valószínűleg egy Maxell Retro DJ lenne megfelelő, ami még bele is fér a pénzügyi keretedbe.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
#71562240 #43563 üzenetére
Lejárt a szerk. időm, de még valami. A Brainwavz HM-5 esetében egyébként ugyanez a műsor, eredetileg CD-880 néven jelent meg szintén a Yoga Electronics jóvoltából és ezt is elkezdte a Brainwavz/Fischer Audio és még sokan mások a saját nevük alatt forgalmazni.
(#43565) ko9: Ha 7k körül jönne ki a Maxell, akkor egyértelműen a Brainwavz legyen inkább, ahhoz ha jól láttam még tartalék párnaszett is van.
-
PR0JECTNR56
addikt
Vagy 5-6 verzióban biztosan jelen van a piacon, korábban valaki egy hsz. során össze is gyűjtötte hány gyártó próbálja meg a saját neve alatt egészen izgalmas árkülönbségekkel futtatni.
Árgépen még van 3-4 hely ahonnan be lehet húzni.(#43563) kammerer: Az "eredeti" koncepció talán a Yoga Electronics CD-68-as modellje volt és azt vette át egy csomó cég.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bigmasterg #43246 üzenetére
Nagyon szép kép lett, ebben a sorrendben jöhetnének is.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
ntomka #41796 üzenetére
Egyetértek. SE-215 ugyanez. Gyalogátkelőnél mindig kiveszem a fülest, és séta közben is időnként, mert néha kifejezetten ijesztő, hogy látod a külvilágot folyamatosan mozgásban és a füledben pedig egy metalcore breakdown-nál, mikor egy pillanatra minden hangszer elhallgat, csak a cin leütését hallod és mellette néma csend. A városi zajokból semmi sem jut be. Ez a otthon a szobában nagy fejhallgatóval teljesen szokványos, de a Shure séta közben még mindig meg tud ezzel lepni pedig mindig hallgatom, ha sétálok vagy mennem kell valamerre.
-
PR0JECTNR56
addikt
Kicsit off, de az illetékes topikban nem tudtak segíteni. Tehát a Superlux HD 661 promo videójában kezdődik 1:26-től egy rap szám, de sem az előadót sem a szám címét nem tudtam megszerezni.
Ha valakinek esetleg van ötlete vagy tud segíteni, az ne fogja vissza magát. Jöhet priviben is nem akarom szétszórni a topikot. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Geea250 #40276 üzenetére
Itt nem nagyon foglalkozunk ilyesmivel, viszont ebben a topikban annál inkább.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bigmasterg #40268 üzenetére
-
-
PR0JECTNR56
addikt
Majdnem elfelejtettem, de akkor álljon itt, ha ki szeretnéd próbálni és tudsz rá időt szánni, akkor ezt olvasd el feltétlen.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
chrisnagy13 #39391 üzenetére
Hidd el nem egy ember fordult már meg itt, aki végigment ugyanígy a kérdéseken, de az ajánlott lista felett átsiklott, ezért vagyok ilyen csúnya gyanakvó természet, de valakinek ezt a részt is vinni kell.
(#39392) JoinR: Ahhoz lehet, hogy egy erősítő nem ártana.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
-
PR0JECTNR56
addikt
Természetesen vicc volt, de komolyra fordítva a szót, szerintem jól csinálod. Ha valamire nekem is nagy szükségem van én sem kötök kompromisszumokat. Még az iriver E-300 előtt lett tele a hócipőm a hazai lejátszó kínálattal és rögvest felkerestem inkább egy koreai boltot és tőlük vettem meg (akkor még Európán belül sem nagyon lehetett kapni, csak irreális áron elég gázos helyekről).
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
rastafari93 #38495 üzenetére
Tehát 30000Ft-ról beszélünk? Ha nagyon sok mély kell és szinte csak elektronikusat hallgatsz, akkor a Sony XB-500 jó választás. Ha érzel némi affinitást más zenei irányzatok felé is, akkor a Shure SRH-440-t is érdemes fontolóra venni. Mennyiségre kevesebb basszusal rendelkezik mint a Sony, viszont lényegesen jobb hangzásvilággal bír. Személy szerint én a Shure-t választanám, bár én elég széles zenei skálán mozgok.
Ajánlom figyelmedbe a Hardveraprót is esetleg, időnként elég kedvező ajánlatok tűnnek fel komolyabb fejhallgatókkal kapcsolatban is.És egy megszívlelendő jó tanács a végére. A hozzászólásaid stílusán még csiszolj egy kicsit, mert sokan nehezen viselik. Többek között én is.
Szerk.: Látom már mások is kifogásolták a helyzet stilisztikai mivoltát, ennek fényében csak még jobban tudom javasolni a fentebbi tanácsomat.(#38499) Deadzone41: Teszek egy próbát.
Olyan fej vagy fülhallgató, amely tulajdonosát egy átlagos kiegyensúlyozott hangképű eszközhöz viszonyítva jelentősen kisebb időegység alatt képes a mély rendkívül intenzív használatával a totális halláskárosodásba majd süketségbe taszítani, minden más hangtartomány mellőzésével. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
rastafari93 #38493 üzenetére
Tudnánk. Viszont ha fülhallgatót keresel, akkor fáradj ide.
Ha fejest, akkor mennyi a max. kereted és miről menne? -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bigmasterg #38188 üzenetére
Biztos sokan örülnének egy ilyennek is, mindenképpen hozzájárulna a cég presztízséhez, ha már az úgyis AKG-ről van szó.
Az meg, hogy head-fi-n esetleg kapják a flémet, nem izgat, mivel viszonylag olcsó és ezek szerint elég jó is. Ahogy elnéztem 32Ohm-os lett, így még egy hordozható cuccal is hajtható lenne. Viszont egyszer ha lesz lehetőségem, mindenképpen meghallgatom, kíváncsivá tett. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Shufny #38176 üzenetére
A K3003-ért őszintén szólva egy lyukas garast nem adtam volna (pedig a tesztek alapján elég jó lett végül, csak ugye az ár), de a K-550 megfogott még így hallatlanban is. Hordozható/fülhallgató részt én már rég leírtam az AKG-nál és erre gondoltam "végső megoldásként", amivel sikerülhet kiemelkedőt alkotniuk. Mindenesetre kellemes meglepetés lett. A K3003 kábele viszont nem cserélhető, ha jól láttam, ami viszont finoman szólva is meglepett. Jó persze, aki megveszi az már nem akad fel ilyesmin, de szerintem illet volna cserélhetőre kialakítani.
(#38183) slfln: Az itteni tapasztalatok alapján írtam a "felhajtást" és kedvező fogadtatást, mivel úgy gondolom, hogy az itteni emberek véleményére lehet adni, nem kevés hallgatás áll már mögöttetek. A head.fi most nem érdekelt különösebben.
-
PR0JECTNR56
addikt
Micsoda felhajtás van a K-550 körül, eléggé meglepett, hogy ennyire eltalálta az AKG (persze arra lehetett számítani, hogy nem nyúlnak mellé, de szerintem nem egy embernek felülmúlta előzetes várakozásait).
Csak kíváncsiságból a K-550 + ez a szám milyen párost alkotnának? -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Beri Geri #38118 üzenetére
Az XB-500 jó lett, nem véletlenül említettem meg. Az AKG, Sennheiser, Denon trió ebben az árkategóriában inkább a márkanevet fizetteti meg veled mint a hangminőséget. Tehát azonos áron más gyártótól jobb cuccokat tudsz venni. Maxell fejhallgatókhoz még egyáltalán nem volt szerencsém.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Beri Geri #38116 üzenetére
A listádból a Sennheiser-t és a Denon-t kizárnám, de a többi nem rossz. Persze a legjobb lenne kipróbálnod őket, de mint írtad erre nincs lehetőséged. Mint írtam viszont ha csak elektronikus zenére kell akkor a Sony XB-500 tuti befutó. Érezhetően több mélye van még a Technics-nél is.
A Technics nyitott típusú, kifelé majdnem jobban hallani, mint amikor a fejeden van. Nem csodálom, hogy panaszkodott, közepes hangerőn a szomszéd koli szobában már lehet hallani a hangját.
A Sony egyébként zárt és borzasztó kényelmes (legalábbis nekem bejött). -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Beri Geri #38114 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem kevés a mélye. Évek óta nyüstölök egyet, de mély az van benne. Elektronikus zenéhez is bőven jó, "deadmau5 - sophie needs a ladder" alatt olyan mélyeket produkál EQ nélkül, hogy kiesik a fogtömésed.
De akkor egy Sony XB-500-at ajánlanék kipróbálásra, ha mégis kevés a mély. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Viktojka #38111 üzenetére
Sennheiser párnáért őket érdemes felkeresni. Anyagáról nincs személyes tapasztalatom, de majd a többiek kisegítenek.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nocsak Superlux HD 681 fejes volt az RTL híradóban.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
ExtremeClock #37415 üzenetére
Ha nagyon mélyorientált kell akkor a Sony XB-500 szerintem szóba jöhet. Elektronikus zenéhez lenne egyébként?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Csababá #37049 üzenetére
Ez a darab vélhetőleg sokáig ki fog tartani, ha vigyázol rá, de ha mégis tönkremenne a kábel, vagy kontakt hiba lépne fel, keresd fel őt.
-
PR0JECTNR56
addikt
Sony ZX-300 tetszene?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
phonefan #36802 üzenetére
Ez egy rossz döntés lesz, de mindenkinek szíve joga mit vesz. Mondjuk vehetnél replikát is, az eredetivel szinte megegyezően karakterrel bír.
Egyébként meg. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kmisi99 #36777 üzenetére
Ezt a tesztet olvasd el. Momentán ez a legjobb fejes ennyiért.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Don't Panic #36683 üzenetére
Az összeszerelés talán a Shure-nak egy kicsit jobb (bár valakinél nyekereg itt-ott a műanyag), a Slux-nak meg az anyaghasználata szerényebb. Viszont az egyik zárt a másik félnyitott, ha számít, hogy mennyi zaj jut kintre, akkor inkább a Shure. A laptop mindkettőt meghajtja, a Tab-ról nem tudok nyilatkozni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Don't Panic #36679 üzenetére
Szerintünk mindkettő.
De komolyra fordítva szót azt fontos lenne tudni, hogy hol használnád, miről és mit szeretnél hallani a fejesből (több mély vagy kiegyenlített, nagy vonalakban ilyenek).
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
phonefan #36256 üzenetére
Őt azért gondolom ismered.
Külsőre nem sokban különbözik, de mégis már-már legendás daraboknak tekinthetők a K 240 széria bizonyos modelljei. -
-
PR0JECTNR56
addikt
-
PR0JECTNR56
addikt
Először nem igazán tetszett a hangja. Előtte két nagyobb nyitott fejesem volt és átváltani egy kisebb zártra, mit ne mondjak elég furcsa volt. Egészen más volt vele minden zene és teljesen szokatlan volt az a kisebb térérzet mint mondjuk a nyitott Technics-en.
Talán semlegesnek mondható, nincs semmi mély kiemelés és a többi tartományt sem tolja előre. Nagyon fontos egy igényesebb hordozható forrás használata, rosszabb forrás vagy felvétel esetén kíméletlenül előtárja a hibákat, tehát erre fontos figyelni. Kiszámíthatatlan a hangja, abból a szempontból, hogy egy jól masterelt felvételt előad neked valahogy és az vagy tetszeni fog vagy nem, tehát a hangja elég megosztó lehet. Pop,R'n'B, akusztikus, vagy kevés hangszert megjelenítő klasszikus illetve szolidabb rock számokkal nagyon kellemes meglepetéseket tud okozni, de a keményebb metal műfajok és komplexebb zenék esetén nem mindig remekel.
Bejáratás különösen ajánlott hozzá dobozból kibontva a magasak túl agresszívek és nyersek, a közép hangok szeparációja nem az igazi és a basszusa sem fog lenyűgözni. A bejáratás után nagyon sokat javult a zenei összképe minden tartományban. A magasak kifejezetten jók lesznek, a közép sokkal jobban el fogja különíteni a hangszereket, a mély pedig szolidan, de nem hivalkodóan ott lesz minden zenében.
Tipikusan az a fejes, amit senki se vegyen meg látatlanban, hanem próbálja ki több számmal is, mert vagy tetszeni fog amit hall vagy soha többet sem akar ilyen fejest. Ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne, de az is biztos, hogy ennyiért van olyan fejes, ami szélesebb rétegeknek is tetszene. -
PR0JECTNR56
addikt
Elég szolid, (bár nekem a fehér variáns van, ami már lehet, hogy valakinek hivalkodónak tűnhet), de a hangjáért és a tere miatt hallgatom kint és a fülemet is védi a hideg széltől.
Könnyen szállítható a kis mérete miatt és könnyen is hajtható szinte bármiről. Nem váltja meg a világot, de én kedvelem.
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest