- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
guppy
őstag
"The majority of the headphones included in this review are flagship models or were considered a flagship model at some point." - tehát nem mind
én még nem nyilatkoznék a cikkről, még olvasgatom a véleményét az általam ismert fejesekről
viszont az h a K1000 csak egy erős közepes osztályzatot kapott kifejezetten sértő
-
guppy
őstag
válasz
JohannZimu #49915 üzenetére
sztem matrix mini-i én használtam őket együtt huzamosabb ideig (mind 2 megvan még), sztem jól passzol a hangjuk de ebben a topikban kéne feltenni a kérdést / folytatni a diskurzust
-
guppy
őstag
válasz
adammkaa #49293 üzenetére
maradj ennél a stílusnál és nyilván sok segítséget fogsz kapni
de h ne csak értelmetlen kotyogás legyen a hszomban sztem sennheiser HD600, én elektronikusokhoz is használom, mivel viszonylag nyugodtabb hangvételűeket hallgatok, de ha te a pörgősebbet szereted akkor nem a legjobb választás.
-
guppy
őstag
válasz
DBAtti #48540 üzenetére
Maxellt sokan hallották a fórumon (köztük én is), ráadásul akkoriban 4000 huf környékén volt kapható, hangjában sincsenek durva hibák, érdemes megnézni a konkurencia, pl: Brainwarz mennyiért adja u azt a fejest, nem véletlenül.
Ha vki fel akarja kutatni a 10k alatti kategória kincseit, senki sem fogja megakadályozni
.
a sör, chipsz meg lányok tényleg jól hangzik
-
guppy
őstag
válasz
szecska24 #48104 üzenetére
Sztem annak semmi értelme h valaki vesz egy fejest X ezer forintért, aztán idejön és megkérdezi mi a véleményünk róla (ok h most nem pont ez történt), úgy is csak a pozitív vélemények fogják érdekelni, gondom azt szerette vna hallani h jó áron vette, ami az adott ára mellett jónak is számít, csak épp "sokunk" szerint annyit se ér meg. Persze ha tetszik, használja egészséggel, nem rossz fejes, csak kicsit túlárazott, cserébe nagyon kényelmes, és márkás.
-
guppy
őstag
válasz
DBAtti #47945 üzenetére
1. sztem meg cirkum, legalább is nekem teljesen belefértek a fülcimpáim
(de elhiszem h nem mindenki van ebben a helyzetben)
a második pontot meg szándékosan hagytam ki, bár igazából semmi értelme addig ajánlgatni amíg nem ismerjük a keretet, szóval fölösleges billentyűzet cséplés az egész -
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #47907 üzenetére
O2 ről meg kell majd egyszer hallgatnod, igaz h kevés hozzá, de a hangszíne, hangok aránya sztem pont megfelelő, magasakból kellene egy leheletnyivel több, de amúgy a hangszíne rendben van. szvsz
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #47236 üzenetére
Asszem 10k volt az új párna, de abban nincs benne azthszem a kengyelpárna.
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #47231 üzenetére
A HD600-nak egy kicsit lapos a párna sztem, a k500 nál meg a gumi mintha ki lenne nyúlva, jó kis fejes, kár h nem jött be a hangja
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #46628 üzenetére
azért még csak meg lehet, mert valami jó kis egybe cuccra szeretném lecserélni a mostanit, egy lavry vagy benchmark szintű cuccra, az meg nem kevés idő mire arra összegyűlik
Jobbulást a derekadnak !
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #46612 üzenetére
Én meg arra jutottam (amit eddig már sejtettem) h a kaiser alá sajnos kevés a rendszerem, másik 2 midfi fejesem alá pedig elég. Viszont ami még érdekesebb mostanában szoktam kevésbé kifinomult zenével (cage the elephant, nirvana) hallgatni, és az is nagyon jól áll neki, gyakorlatilag bármi amit mikrofonnal vettek fel.
BTW nekem januárban lesz egy éves a jelenlegi rendszerem
-
guppy
őstag
válasz
ntomka #46297 üzenetére
Engem a Denon nagyon felkavart, nem tudtam megszokni a hangját, lehet a zártsága miatt, mert nekem nincs zárt fejesem, vagy lehet a sok basszus miatt, ez már a beyerdynamicnál is megzavart egyszer, ami nagyon tetszett az a kidolgozottsága, jól össze volt rakva, és a dubstep nagyon szépen szól rajta (ezért nem meghurcolni
), fejesek közül eddig itt volt a legjobb. - szó mi szó, nekem nem sikerült belőni a hangját, ellenben a HD25 jó kis hordozható fejes, buszra tökéletes, otthon inkább mást hallgatnék azért
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #46294 üzenetére
Jah, elég jók voltak, csak ahhoz kéne egy jobb forrás is, de majd egyszer lehet én is benevezek egy champra, arról tényleg elég jól szólt
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #46289 üzenetére
De, legalább is az eddigi legkomolyabb végfokról (OCM 500) amiről halottam ott is kevesebb volt, kb annyi mint amennyit az O2 kiprésel, csak sokkal szabályozottabb volt, jobb volt a szeparáció, és na persze a magasak is
, de stílusra kb u az.
Azért arról a nagydacról elég szépen szóltak az énekhangok, itthon nem olyan
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #45243 üzenetére
Szintén
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #45209 üzenetére
Ott elvileg megegyezik a kimenő teljesítmény a bemenővel(ha hőfejlődés stb is hozzávesszük)
-
guppy
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #45191 üzenetére
sztem csak megszerelik neked
-
guppy
őstag
válasz
eric.cartman #44270 üzenetére
Erre ott az apró, a szabályzat tiltja az ilyen jellegű hirdetéseket
(de legalább offban volt...)
-
guppy
őstag
válasz
#71562240 #44042 üzenetére
Pontosítom egy kicsit a hozzászólásom, úgy értettem h azzal az árral kell számolni amit neked kell kicsengetni érte, ez valóban nem feltétlen a magyar ár, de külföldről való rendelésnél azért érdemes hozzászámolni azt a fránya áfát is, és a szállítást
Gyanítom h félreértettük egymást, és mint a ketten egy véleményen vagyunk
-
guppy
őstag
Ha laidback akkor sztem sennheiser HD600, bár rockra én nem szeretem annyira (pont a laidbacksége miatt), de lehet h másfajta rockot hallgatunk, és neked be fog jönni, érdemes meghallgatni azért előtte.
Pont ez az a kategória ahol nem könnyű megúszni a hallgatózást, és érdemes erősítőn, jobb forráson is elgondolkodni.
-
guppy
őstag
-
guppy
őstag
válasz
charlie_hu #43739 üzenetére
Vonaton nem járnál jól egy nyitott fejessel sztem
-
guppy
őstag
válasz
charlie_hu #43734 üzenetére
Olvass vissza 3 db hozzászólást.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #43649 üzenetére
Igen, közben megtudtam h téves utakon jártam
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #43639 üzenetére
ha csak annyira kell akkor akár átjöhettél vna kipróbálni
BTW nekem is mindig eszembe jut h el kéne adni mert alig használom, utána felteszem és megint kimegy ez az érzés belőlem
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #43636 üzenetére
AKG ?
-
guppy
őstag
válasz
#40351744 #43602 üzenetére
Pofás darab, bár mint a többi skullcandy ez is túl van árazva, hangját én még nem halottam (skullcandyből én még csak agybadugósat halottam, az agyrém volt..) nem hiszem h a topikban bárki s nyugodt szívvel fogja ajánlani, azért reméljük akad olyan aki már hallotta.
-
guppy
őstag
válasz
vati182 #43180 üzenetére
nemtom mennyire olvastad el az első hozzászólást, ott van egy pár ajánlott fejes a te árkategóriádban, persze ott a méretekről szó nem esik, ajánlom menj el hallgatózni fizikhez, superluxok után.
annak a 182 nek a nickedben remélem köze van az általad preferált stílushoz
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #42599 üzenetére
Én a gradonál emlékszem ilyesmire, h amikor másik fejessel hasonlítottam össze, és visszaraktam a fejemre akkor elmosolyodtam
(persze épp olyan zene szólt ami jól áll neki sztem)
-
guppy
őstag
válasz
dudika10 #42581 üzenetére
Tényleg 6 órát szenvedtél egy kábelcserén
(feltételezem az volt), ráadásul egy beats fejessel, nem irigyellek
@Samtya - ha már annyi pénzt készülsz szánni eme hobbira, akkor lehet érdemes egy erősítőn is elgondolkodnod majd, jobb forráson stb, ne siesd el a dolgokat, az út gyakran érdekesebb mint a cél állomás
-
guppy
őstag
használt sennheiser HD600 ? - ez már az a keret ahol érdemes elgondolkodni egy DAC+AMP kombó beszerzésén is, h jobban meghajtsa a fejest, - sőt, ez az az árkategória ahol nem érdemes úgy dönteni h nem hallgattad meg a fejest, javaslom menj el hallgatózni fizikhez vagy contaxg-hez, ott akad bőven választék.
az h milyen zenét hallgatsz még segíthet az ajánlásban.
ez a 10+ kHz es dolog komoly
krichd1 - kimondható h általában a gyári párnával szólnak a legjobban a fejesek, mivel azzal tervezték őket, továbbá a k550 ahogy olvastam pont fontos a szigetelés, h legyen megfelelő mennyiségű és minőségű mély.
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest