- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
pockhome
senior tag
-
DBAtti
aktív tag
Már eléggé régi az ügy, fekete pontot bevésettem neki.
A ZX600-hoz még annyit, hogy aztán nem is tudnék mit csinálni a 231-el... alighanem örökre megmarad. Eladni már csak 5-6k-ért lehet talán ebben az állapotban, vagy még annyiért sem, akkor meg inkább valamelyik családtagomra testálom inkább, hacsak nem leszek nagyon megszorulva.Továbbra is csinálom az ingyen marketinget, vegyétek meg, mert jónak kell lennie!
Nagyon sokan mondják hogy jó, és ugyanaz a membrán van benne, ami a V55-ben, amire magam is azt mondom, hogy jó, jobb a DT235-nél, jobb a K518-nál, K420-nál, K430-nál, Senn 229-nél, PX100-nál, SRH240-nél, és még nagyon sok mindennél. A végén még tényleg megveszem karácsonyra XD -
DBAtti
aktív tag
A betétre gondolok. Belül a szivacs is! Nem tudom papíros-e, "ajándék volt"... csak gondolom hogy nem. Garival tök jó, anélkül lehet inkább kifizetnék 4k-t, meg igazság szerint nagyon mozgatja a fantáziám, de jelenleg nem dobálóznék 10k-val.
Egy rossz állapotú számítógépházban meg még mindig fekszik 13, ami jó ha lesz 5k mire eladom. Életem első nagy átb#szása volt itt PH!-n. Persze hogy mi nagy az relatív, csak eszembe jutott a pénzdobálásról -
bajnokpityu
félisten
Szerintem nem fog tetszeni,ha a t1 tetszik. Fogadni mernék, hogy ugyanazon a láncon nem szólhat mindkettő jól. T1et le kell szedálni magasa miatt, míg a hd650et fel kell pörgetni, hogy kiadja, ami benne rejtőzik.
Valamint a közepeket a T1 felfele szinezi, a 650meg lefele.(utóbbi 3x olyan mértékben)
-
Dany007
veterán
Köszönöm!
Hogy hogy a Superluxhoz erősítő kell és a többihez nem? : o Ezt miből lehet tudni?
Amúgy nekem is a JVC jött be a legjobban. Egy angol tesztet olvastam róla, ott azt írják, hogy igen jó a mély benne és hogy ár / érték arányban kategóriájában az egyik legjobb.Ja és szerinted ez mekkora előrelépés lenne a bemutatott jelenlegi fejesemhez képest?
Tudom nehéz megítélni, de csak kb? : )
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
Dany007
veterán
Igen, épp rajta vagyok egy ilyen ügyön. : ) Kaptam rá egy jó ajánlatot de még agyalok...
Néztem ezt a JVC-t. Ez ugyan az 16-ért, mint ez 27-ért? : oMég egy bónusz kérdés... Lehet ezeket a kábeleket hosszabbítani gond nélkül? Mondjuk jack hosszabbítóval plusz maximum 1-2 métert?
-
Dany007
veterán
Most néztem csak, hogy használtat linkeltél. Ez még eszembe se jutott, de jó ötlet!
Viszont használtan nekem kicsit sok érte. Persze, éppenhogy használt csak... De posta ktg. stb már majdnem ugyanott vagyok.Viszont ha lenne valakinek A én kritériumaimnak megfelelő használtan olyan max 15k-ig - ha már használt - akkor azon szívesen elgondolkoznék.
Most előkapartam egy jó régi gagyi fejhallgatómat. Még valami kemény 6k-ért vettem 5-6 éve. És meglepően gyenge.
A Sony Xperia P-hez kapott fülest próbáltam manapság, utána ez a fejhallgató harmatgyenge... =/
Pedig emlékszem 5-6 éve még odavoltam érte... Persze hangereje van, meg magas / közép még elmegy. De a mély olyan... nem az igazi na. Üt üt üt meg minden, de nem dübörög. Mintha nem lenne elég mély a mély. Passz. Ettől mondjuk többet nem is szabad várni, csak én többre emlékeztem. -
B-L-A-C-K
titán
Sose veszek új elektronikai cuccokat, mivel pl egy 15-20 ezrest használtan 10 ért megvehetek...
De ha ilyen téren ez hülye felfogás világosíts fel...
Nyitott vagy zárt? A magas kiemelés mennyire zavar?
Nyitott, és zárt hogy néz ki?, Magas kiemelés az mi? Bocs de tényleg nem értek hozzá...
-
jzola
tag
"igen kevés fejhallgató tud/akar produkálni (szerencsére)."
Én mintha néha fordítottam látnám ezt pár embernél, mármint a legtöbb fejes reviewban a mélyt szidják, nem is értem milyen mélyre vágynak... Egyszer jó lenne tudni mi a tuti mély amit egyik fejes se tud.. Nem is létezik valszeg. vagy igen ?Minek fejesbe túlzott mély, ha bekapcsolom Hifit hangfallal és megkapom?
-
vzsryl
nagyúr
Nem rossz.
Az AKG K512MKII-ről nincs semmi infód? Külsőre jól néz ki, és tudomásom szerint egész jól adja a mély hangot, továbbá az alap verzió állítólag nagyon kényelmes is.
Azért szemezek ezzel, mert pick-pack pontra is tudnám rendelni, ami nagyon jól jönne, mert van egy a munkahelyemtől 100m-re, és olcsóbb is, mint házhoz szállítással. Továbbá 2év garanciával tudnám megvásárolni.
Egyébként az alap verziót itt ph-n is dicsérték páran. -
törölt tag
Közismert az anekdota: Sztálin elvtárs egyszer lement a Moszfilm-be, találkozni az alkotókkal. Többek között megkérdezte, hogy hány film készül ott évente. Kábé ötven. És abból hány jó? Kábé 8-10. Na de elvtársak, mire ez a pazarlás, miért nem csak a jó filmeket készítik el?
A Beyer körülbelül azt csinálja, hogy "csak a jó filmeket készíti el". És ez szerintem biztos, hogy nem baj. -
r3dsnake
nagyúr
Köszi, ez pozitív. Esetleg 1-2 típust, ha tudnátok ajánlani, örülnék neki. : )
Kritériumok: 10k alatt, szóljon jól, fontos a sok mély, de ne legyen túlzásban. Zeneileg sokféle lenne vele hallgatva, leginkább: electro house, drum and bass, dubstep, valamint metál mindenféle vállfaja. A külsőség is számít valamennyire, nem baj ha nem egyszínű fekete. Ha esetleg beugrik valakinek egy fejes, ezek alapján (vagy csak egy része alapján), megköszönném a típusát : )
Az eszköz (szinte) minden esetben iPhone lenne, jórészt mp3, de valamennyi lossless is.
Köszi a segítséget!
-
fero02
nagyúr
Szia!
Ha tudja azt a hangerőt produkálni, amit szeretnék, akkor csak arról menne. A kártyát mennyire ismered amúgy? Azt tudod, hogy van a fejhallgató kimenetnek állítási lehetősége?
Ha nem, akkor kénytelen lennék erősítőről használni.Az áron nem gondolkoztam még. Szeretem a jó ár/érték arányú cuccokat, de a minőség (és a hosszútávú használat) jegyében áldozok is, ha kell. Egyelőre jó lenne azt tudni, hogy amúgy a minőséginek nevezhetó füleseket mennyiért mérik.
-
rígel
őstag
Semmi különös, csak túl nagy elvárásokkal voltam. Ezért csalódtam. Tudom ez az én hibám. Végül is ennyi pénzért nem rossz, de nem is olyan jó szerintem mint ahogy többen írták. Ahogy egyre többet hallgatom, a pár éves 2500 Ft-os (akkori áron) philips hp200-am egyre kevésbé tűnik gyengébbnek nála. A 10 ezres pio se-m390 (tudom nem egy kategória) meg köröket ver rá. Főleg a magas hangoknál. Ebből gondoltam hogy akkor a kistestvére sem sokkal rosszabb.
A kettő között vacilláltam, egyiket sem tudtam meghallgatni, de a MAW-ot úgy dícsérték, hogy azt vettem.
Elhittem, hogy a 10 000 Ft alatti kategóriában nincs ellenfele. Na de csodák nincsenek.... Ha a kis pio sem jobb, akkor végül is korrekt az áráért. -
mcs
veterán
Pont a számomra is legröhejesebb kinézetűt tesztelted. Az alap fekete szín okés, de azok a párnák a pepita mintázattal uhh, nem éppen az én világom.
Jó tudni, hogy nem csak én ítélem jobbnak a hasonló árú Pioneer és Sennheiser cuccoknál. Gondolom a Philips SHP5401nek lágyabb a hangképe, ezért az alkalmasabb komolyabb zenére. -
törölt tag
-
bajnokpityu
félisten
De bizony kompresszalas ezerrel, de nem torz. Bar ma akarmit le lehet tolteni. Meg barbert is szedtem le tulvezerelve. Adele meg surubben elofordulo. De nem kene rossznak lennie a magasanak.
Lehet szarul vettem fel de igazgattam is. Nekem mindket beyerrel magasabb tonusban enekelt.
En nem akarok rossz tonusu dacot erositot. Csak h jo legyen a fules. Nyilvan mindben van hiba de azert probalom minimalizalni. Essence tuningot is felig visszacsinaltam, mert elszurta a tonust. Ad900al nem tunt fel, csak utana.
-
Epf
tag
Mikor megvettem még tetszett. Elkezdett zavarni, hogy valószínűleg a zártsága miatt olyan mintha valami nyomná a fejemet. (Nem tudom jobban kifejezni.)
Közben elkezdtem az erősítőt módosítgatni, de rájöttem hogy az teljesen jól szól. Kaptam kölcsön egy régi AKG K-240 Monitor (600 OHM-os) fejhallgatót, amiben szépek voltak a magasak.
Na ekkor szedtem szét a Renkforce -ot, hátha lehet benne valamit hangolni.
Onnan már adta magát a dolog, a ház kialakításán lehetett látni hogy több irányú felhasználásra készült.
Ha nincs zárva a ház a membrán könnyebben mozdul+ nincsenek visszaverődések.
Az üvegfátyolt azért kapta, hogy valamennyire fékezze a membránt nagy kitéréseknél (mély hangoknál), mivel nem ismerem a driver saját csillapítását. -
bajnokpityu
félisten
Nezd, tetszik ennyi. Nekem utolso fulesek egyike,amit megvennek, neked meg a hd... en csak elmondtam benyonasaimat. Engem irrital muhangja, ennyi. Te meg hianyolnad amit megszoktal. Mindenki hallgassa, amit szeret..
Egyebkent azt mondjak akg mellett a beyernek is jo nagy szorasa van hangilag. Akg melyben szor, ez meg font. Siman lehet,h tied normalisabb.
Big: en mondtam h kevesse zavart a t70 mint a t1. Feltetelezve milyen lesz bejarva. De egy kicsit leragott..
-
bigmasterg
addikt
Én sem T1-et, sem T70et nem hallottam még.
úgyhogy én bármit elhiszekDe ki mondta, hogy jobb a T70? Bár volt korábban valami hasonló.
Olyan amúgy nem lehet, hogy objektíven jobb, de szubjektíven nem? Hogy valakinek nagyon nem jön be az objektíven jobb fejes karakterében valami, azonban egy olcsóbb fejest sokkal élvezhetőbbnek tart ?
Gondolom már megint terelek és teljesen másra válaszolok mint az eredeti téma._
bajnokpityu : Ez másodpercre egyszerre ment.
Hallgass már meg valahol, valamikor egy rendes Stax-ot is. SR007 / SR009-et.
Kíváncsi lennék, hogy mit szólnál hozzájuk.
Meg arra is, hogy én mit szólnék hozzá. -
Bodz
nagyúr
Jobban végiggondolva... Egy nyers T70 rövid meghallgatása után akarjátok itt nekem bemagyarázni, hogy biztos lehet majd olyan jó, mint a T1... Ne már! Fan üzemmódban vagyok (ilyen se volt még...), innentől vigyázzatok velem!
Ilyen alapon majd a nálam lévő Wild is lesz olyan jó, sőt!! Ha valaki egyszer leírná, hogy jobb, mint a HD650 pl, akkor egyöntetűen lenne hülyének nézve. Pedig csak jobban tetszik neki...
-
bigmasterg
addikt
Most alu telefonom van és már kevésbé nyújt minőségi érzést, mint egy műanyag.
leejtéskor az alu horpad, ütődik, ha festett, akkor kophat és erősebb hardver mellett jobban is melegszik.
(Pl. fekete iphone5-ről iskopiklekarcolódik a festék és könnyen is karcolódik)Szóval elsőre szép, de kevésbé használható.
Fejesnél is megeshet, hogy elsőre ,vagy összehasonlító teszten jobb, de hosszútávon kevésbé használható, fárasztóbb.
-
bajnokpityu
félisten
nézd,ez olyan,hogy teknikailag lehet valami akármilyen jó,ha b*ssza a fülemet,akkor nem akarom hallgatni. ribbon van minden lenti dobozomban,szóval elhiheted nem a magasok az ellenségeim.
ilyen lenne szerintem normális kiszolgálással az AT900 is. aztán lehet csökkenteni a felbontást, csövekkeldacporttalcanamppal,és nagy nehezen elérni,h ne legyen idegesitő,de közben fel lehet szállni olyan vonatra is,ami minden jobb forrást meghálál, és egyre csak libabőrösebb lesz,mert valóságosabb és zeneibb. ez döntés kérdés.
eddigi tapasztalatom szerint nem jó homokba dugni fejet, és leszedálni egy láncot, ki kell cserélni a hibát okozó elemet. különben világ végéig csak kütyüzik,csereberél az ember.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest