- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
szecska24 #48122 üzenetére
Nem haragszom.
Ha nincs leírva, hogy nem igazán jó vétel, akkor abból az lesz, hogy jön a kismókus, és beírja, hogy "mi a véleményetek xy fejhallgatóról? rosszat még nem olvastam róla".
Semmivel nem vagyunk előrébb.(#48112) kammerer: ettől még nem lesz kevésbé túlárazott.
-
-
guppy
őstag
válasz
szecska24 #48104 üzenetére
Sztem annak semmi értelme h valaki vesz egy fejest X ezer forintért, aztán idejön és megkérdezi mi a véleményünk róla (ok h most nem pont ez történt), úgy is csak a pozitív vélemények fogják érdekelni, gondom azt szerette vna hallani h jó áron vette, ami az adott ára mellett jónak is számít, csak épp "sokunk" szerint annyit se ér meg. Persze ha tetszik, használja egészséggel, nem rossz fejes, csak kicsit túlárazott, cserébe nagyon kényelmes, és márkás.
-
Mókus88
csendes tag
válasz
szecska24 #47743 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az ajánlást, átnyálaztam gyorsan, jónak tűnik. Ára is igen kedvező, ha jó a cikk, akkor hangzással nem lesz gond és a kinézete is egyszerűen személyre szabható ami nem hátrány
Tud valaki boltot ajánlani ahol kedvesek és értelmesek az eladók? Az se számít ha valamivel drágább, de jobban érzem magam úgy ha egy olyan helyen veszem meg ahol normálisan szólnak hozzám ha normálisan szólok.
Szerk: Kimaradt hogy Budapest, Csepel, vagy Szigetszentmiklós környékén.
Bocsi a dupla hsz-ért.
-
Mókus88
csendes tag
válasz
szecska24 #47741 üzenetére
Ez már talán kicsit borsos ár lenne. Az igazság az hogy ilyen kategóriájú cuccokhoz nem sok szerencsém volt még, egykét alkalommal kaptam kölcsön ilyen árú termékeket és nagyon meggyőzőek voltak. Ha nem Sennheiser akkor ebben az árban amit írtam mi lehetne megfelelő? Kihagytam hogy a strapabíróság fontos szempont mert ölöm a kábelt, önhibámon kívül, pedig vigyázok rá.
-
krichd1
addikt
válasz
szecska24 #47620 üzenetére
Edition 32ohm:kék
Edition 250ohm:szürke
Pro 250ohm: fekete
Pro verzióból van még 80 és 32 ohm-os verzió, azok is feketék, de kicsit másképp néznek ki. Az utóbbi műbőrpárnás, Limited Edition. Biztos van még pár verzió ezekből.Szerintem nem olyan lineáris az...
-
PR0JECTNR56
addikt
-
törölt tag
válasz
szecska24 #38058 üzenetére
Irigyellek akkor, hogy megtaláltad álmaid fejhallgatóját. Én sajnos nem. Egy 32 ohm-os Beyer DT880-nal vetettem össze. Ami egyértelmű, hogy a Beyernek süllyesztett a közepe. Igazából ez az egyetlen baja. Az AKG K550-nel elsősorban az a problémám, hogy nincs alja. Nincs súlya a zenének, olyan kis monitorosan visítós. Ha rávernek a nagyzenekari dobra, az teljesen komolytalan.
A 880-asnál (vagy egy nagyobbacska hangfalnál) ez egész más. A 880-asnál jobbak a magasak.
Közepekben sem tud annyit, ami számomra elvárható lenne a hangfalam után. Néztem akusztikus gitáron, női énekhangon, igazából nem tapasztaltam többletfelbontást a 880-hoz képest (a hangfalamtól pedig mindkettő elmarad), csak éppen itt nincs elsüllyesztve.
Tehát igazából egyiknek is, másiknak is megvan a maga keresztje, de ha választani kéne, a 880-ast választanám.
Persze mindez a streamaudióban lévő felszereléssel áll, amin engem egyáltalán nem győzött meg, nagyon hiányzik a szimfonikus zenekar súlya.
Megjegyzem, minden más fejhallgatón is egy hangfalhoz képest. -
Dave™
nagyúr
válasz
szecska24 #37813 üzenetére
Nekem régebben nagyon tetszett (képről), aztán láttam élőben, és eléggé kiábrándító volt az anyaghasználat 60-70 ezerért (magnézium AD900, bőr pántos K601, masszív DT880 vannak ilyen áron). A kényelem az oké, abban mindig is jó volt a széria. De hogy ugyanazt a repedős műanyagot használják a pánthoz, az már nem igazán. A hangja meg köszönőviszonyban nincs az árával. Dobd fel vaterára vagy akár itt az apróra, sokan választanak még úgy, hogy "Sennheiser kell".
-
contaxg
veterán
válasz
szecska24 #37800 üzenetére
25?
(#37801) Jimanszky
Vagy egy 840-es fülpárna, vagy küld vissza hiánytalanul az eladónak a fejest, élve az internetes vásárlásnál ismert 8 napon belüli elállási joggal. -
Dave™
nagyúr
válasz
szecska24 #37700 üzenetére
Igazából a legtöbb fejhallgató mellé lehetne csomagolni egy 10-es pakkot
Örülök, hogy sikerült megoldani!
Jimanszky: mi az, hogy mindig? Nem eszi meg, ott marad
Bizonyos idő eltelte után érdemes cserélni, mert összenyomódik, de akár heteket is simán elvan. Lehet helyettesíteni sok mindennel, légy kreatív.
-
törölt tag
válasz
szecska24 #37696 üzenetére
Lehet, hogy segít a párna, viszont a hangja is másabb lesz tőle, erre figyelj
Most, hogy többféle zenét hallgatok róla, azt kell mondjam hangzásképben nagyon brutál.Pl dubstepnél igenis van olyan basszus h ihajj, mindig a stílushoz igazodik!!Élő koncerteket hallgatni vele egy külön élmény
Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest