- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Slownz
senior tag
válasz
skodri #45748 üzenetére
Pont olyan árkategóriás fejest szeretnél venni, amihez már illik egy komolyabb DAC + erősítő.
Így az egyik lehetőség, hogy a 100k-s keretedből beszerzed ezeket is, vagy inkább 30k körüli ársávból veszel egy olyan fejest, ami nem annyira "igényes".
szerk: (#45750) Dave™: megelőztél
-
Slownz
senior tag
válasz
bajnokpityu #45664 üzenetére
Meglehetősen jó áron adod, good luck.
-
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
Lehet kapni hozzá rácsot. Viszont csak úgy árulják, hogy a rácshoz tartozó műanyag alkatrészeket is meg kell venned. Pár hónapja kérdeztem az árát, akkor egy olyan horror összeget mondtak rá, hogy bőven-bőven elment tőle a kedvem.
szerk. Amúgy én anno, emiatt nézegettem a rácsot.
-
Slownz
senior tag
Ez komoly?
-
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
válasz
bajnokpityu #43168 üzenetére
Amikor néztem, még nem
Amúgy a kérdésem relatíve független az adott terméktől...
(#43167) ntomka: Sokról nem maradtam le, ezek szerint
#43170) Tomi_Sci: Pillanatig én is agyaltam, hogy nem lenne rossz alkatrésznek... De ha már itt tartunk, jó lenne kifogni pl. egy működőképtelen, vagy törött Studio-t olcsón
-
Slownz
senior tag
Nekem fáj, ahogy a csávó feszegeti a Studio-t.
-
Slownz
senior tag
Ha valakit érdekel.
-
Slownz
senior tag
válasz
bigmasterg #41439 üzenetére
Honnan sikerült lecsapni?
-
Slownz
senior tag
válasz
bigmasterg #41408 üzenetére
megy pü
-
Slownz
senior tag
válasz
bigmasterg #41399 üzenetére
A kép alapján nagyon hasonló (vagy ugyanaz?!) a fülpárnája, mint a Sextettnek.
-
Slownz
senior tag
Végre pörög a topic, ha csak egy flééemlés erejéig is
-
Slownz
senior tag
Ha már konkrét tapasztalat, akkor az egyik ismerősöm körülbelül 1 éve visszavitte a Tisza cipőjét, hogy elszakadt egy helyen. Azt mondták, hogy nem cserélik ki, mert nem rendeltetésszerűen használta stb. Elvitte a fogyasztóvédelemhez, pár hétre rá elkészült a bevizsgálás eredménye és neki lett igaza. Kapta is az új cipőt rögtön.
Mondjuk az a necces, hogy ha jól tudom fizetned kell 8000 Ft-ot (ha jól emlékszem), és csak akkor kapod vissza, ha jogos volt a reklamációd.
-
Slownz
senior tag
Szerintetek, mikor ér többet egy fejes eladás szempontjából? Ha meghagyom eredeti állapotában, vagy elvégzek rajta jó pár közismert mod-ot, a jobb hangminőségért, illetve néhányat a komfortért?
-
Slownz
senior tag
Na végül is, ha kacskaringós úton is, de csak idekerült a gazdihoz a vaterás Sextett.
Eléggé redvás szegényke, viszont érezni a hangján, hogy használva volt legalább. (az előzőmnek kellett adni 100-120 óra burn-in-t hogy életre keljen szegényke) A régebbi Sextettem jobb állapotú volt. Rászorul ez is egy felújításra, azonban most az a terv, hogy a legolcsóbb/DIY megoldásokat preferálom. Van egy csomó ötletem
-
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
Csak érdeklődés szintjén, mennyi lenne az AD700 reális ára? külföld ON
-
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
félre -
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
válasz
bigmasterg #38408 üzenetére
Ha harc, akkor legyen harc
-
Slownz
senior tag
válasz
gyenesmartin #38290 üzenetére
Azt szokták annak emlegetni, igen.
(#38289) Shufny: Igaz, a csapott nem helyénvaló.
-
Slownz
senior tag
válasz
gyenesmartin #38283 üzenetére
-
Slownz
senior tag
Nem tudja valaki, mi ez a 'GR' meg 'WH' az egyes Slux modellek mögött?
-
Slownz
senior tag
Bocsi előre is az OFF-ért, de tudom, hogy sok ilyesmi tapasztalata van az ide rendszeresen posztoló fórumtársaknak, azért is ide írok:
Franciaországba szeretnék postázni egy fejhallgatót. Esetleg tudja valaki, hogy melyik postaküldő szolgálattal lenne a legolcsóbb/legbiztonságosabb?
A Magyar Postánál néztem internetes díjkalkulátort, ott csak a csomag súlyát kérdezték, és 9000HUF jött ki, amit én kicsit sokallok, ez reálisnak számít?
Köszi előre, aki válaszol!
contaxg céges feladással?
-
Slownz
senior tag
válasz
bigmasterg #23428 üzenetére
bajnokpityu : És még sokalltad az én irányáram, amit én mondtam neked ezért
Persze nem rontani akarom a bizniszt, üzletben nincs barátság
-
Slownz
senior tag
válasz
Johnny Cage #23229 üzenetére
Az nem feltétlen ebben jeleskedik
-
Slownz
senior tag
válasz
szakibá... #22036 üzenetére
Ha jól veszem ki a szavaidból hasonló karaktere van, mint a Sextett-nek kiváncsi vagyok mit művelnének egymás mellett.
-
Slownz
senior tag
válasz
baluka26 #20498 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy egyes árkategóriákban lehetne konkrét fejeseket is megemlíteni, szerintem ez sok embernek megkönnyítené a dolgát, aki nem akar belefolyni a témába, vagy legalább kezdő löketnek lenne pár elképzelése, amelyekkel ráadásul nem is lő annyira messze.
-
-
Slownz
senior tag
válasz
Shufny #20358 üzenetére
Én írtam, hogy felvettem a gyártóval a kapcsolatot, de engem is a magyar disztribútorokhoz irányítottak, mondjuk engem egy kecskemétihez, és amikor megrendeltem a cuccokat kecskemétről, rá 2 órával kaptam egy mailt, hogy: JAA van ám egy budapesti bolt is (amit az imént linkeltetek).
-
Slownz
senior tag
válasz
fi:zi'k #20249 üzenetére
Hivatalos musiland forgalmazó ebayen:
Shipping by registered air mail to worldwide with tracking number for mail tracking
Delivery times about 7 - 14 working days
Shipping invoice will be declared with low value and mark as 'gift',
France, Italy...etc. customers please be patient, item maybe require over 20 business days to reach you due to lengthy customs clearance.
Zero forgalmazó:
Item Declare:
Your item will mark as Gift or Sample and a low's value.
We are NOT responsible for any import tax, customs fees or customs delay.
Buyer cannot request to cancel the auction or request for refund under this situation. Please check with your local tax authorities BEFORE bidding.Itt így van, bár E-boltoknál nyilván máshogy van, nem szándékoztam beleokoskodni
Amúgy én is gondolkodtam, hogy rendeljek-e hozzá feliratot, értelemszerűen csak studio-s volt, és még így is sokkal dizájnosabb, mint nélküle. Lehet idővel lekopik
-
Slownz
senior tag
válasz
fi:zi'k #20247 üzenetére
Amúgy én is meglepődtem, de sok gyártó ebay oldalán konkrétan le van írva, hogy "low value package"-ként, illetve giftként küldik a csomagjaikat. Ilyen pl. a musilandnál, vagy a ZeroDac-nál. Bár utána az is nyomatékosan le van írva, hogy semmilyen felelősséget nem vállalnak az esetleges adók/vámok miatt.
(#20245) schawo: Ty
-
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
válasz
Kriccs #20237 üzenetére
Használtan tudsz venni ilyen ársávban Senn HD555-öt, a kettő közül nem eldöntött, hogy melyik a jobb. Továbbá ugyancsak használtan K240 Sextettet, de ha nem akarsz belemászni a témába, ugyancsak nem ajánlom neked. Legutóbb meg például Grado SR60 volt 16K-ért ugyancsak használtan.
Újonnan nem nagyon kapsz nála jobbat, de ajánlom a fejhallgató találkozót mielőtt döntenél, mert itt nagyban az egyéni vélemény a döntőszerk1. esetleg még ez közel 2x annyiért
-
Slownz
senior tag
válasz
bigmasterg #20234 üzenetére
Megmondom őszintén én sokkal drágábbra számítottam, pláne nézve a Sennheiser alkatrészeket. Azért így sem volt "olcsó", mondjuk ez relatív
Olcsóbban jöttem ki így is, mindennel együtt, mint egy gyári K240 Studio.
Ez egy moon modolt Zero, ez sokkal jobb, mint a beépített erősítője, sokan a hangját a csöves hangzáshoz hasonlítják, de azért a Bravo így is jobban tetszett, nekem a Sextett analitikusságához nagyon kell a Bravo hangzásvilága a "katarzishoz"
Amúgy összevetettem egy p87-el is, is ott viszont jobbnak éreztem a moon modos beépítettet.
Az alkatrészek beszerzése meg megér egy külön imát. Leveleztem vagy 2 hétig az AKG-vel mire a 85. helyen, ahova irányítottak végre sikerült találni egy normális boltot, aki szállítana is nekem. Végül egy kis kecskeméti boltba iránítottak, és úgy 1,5 hónap volt mire meghozták az alkatrészeket rendelés után
guppy: Nekem kifejezetten jobban tetszik ez, mint a régi lyukacsos, bár ízlések és pofonok
Kábelezésben annyi csalás volt, hogy fapacitól rendeltem a kábelt, meg a csatlakozót, és akkor ha már ott volt ingyen rá is varázsolta a fejesre, így ezzel nem kellett szarakodnom. Bár hozzáteszem, hogy így is 2x sikerült elpattintani a belső kábelt, így azt már forrasztgathattam meg magam -
Slownz
senior tag
válasz
DEJVID #19985 üzenetére
Velúr párnával vigyázz, mert hedfájon azt olvastam, hogy eléggé befolyásolja a hangját, és inkább negatív irányba. Bár hozzáteszem én nem hallottam még úgy. A napokban fog megérkezni a gyári K240 bőr párnám, én azt ajánlanám, illetve ezt a modot. Az utóbbit többen is ajánlják előszeretettel.
-
Slownz
senior tag
válasz
Blackhole13 #19962 üzenetére
ez igaz
Nekem örök emlék marad, amikor avxen felrakta valaki a K240 Monitorját 20K-ért, ha jól emlékszem le is vitte 18k-ra akkora volt az "érdeklődés". Erre jött egy pali és benyögte, hogy vinné 25-ért
-
Slownz
senior tag
válasz
dudika10 #19858 üzenetére
Ezt most nem értem mire írod?
Én nem a 242HD-t támadtam/védtem, elhiszem, hogy annál jobb. Inkább erre reagáltam:
'Mondjuk, hogy a 668B inkabb a 30-40e-s kategoriaban versenyez, es ott teljes joggal. Az a gond veletek, hogy nagyon markaorientaltak vagytok, pedig a neves gyartok is a profitra mennek, es Kinaban gyartatnak ugyanugy..."
-
Slownz
senior tag
válasz
truefx #19855 üzenetére
Hát nemtudom...
Én speciel heteken keresztül tesztelgettem egy Slux 668B-t, és egy K-240 Sextettet, és annak ellenére, hogy végül a sextett mellett döntöttem, egyáltalán nem volt egyértelmű a döntés. Számos pro/kontra szólt mindegyik mellett, eleve szerintem nem is annyira hasonló hangzásvilág, a Sextett inkább "öregurasabb" temperamentumú, míg a Supy kevésbé analitikus, illetve szerintem kicsit talán jobban is szerethető. A Superlux mélyeit én nagyon-nagyon szerettem, "cserébe" viszont el kellett viselni, a már olykor elviselhetetlenül sok magasát, ellenben a Sexivel aminek megfelelő erősítés hiányában eléggé szegényes a mély tartománya, viszont neki nagyon komoly tere van, középtartományáról nem is beszélve. A Sextett úgy általában használtan olyan 15k körül mozog, mondjuk nyilván használt és ki kell fogni a megkímélt darabokat, de árban nagyjából ugyanott vannak.
Kicsit ez a Superlux story is túl van misztifikálva, hogy így-úgy nincs ellenfele 20-30 ezres kategóriában. Ez szerintem ugyanúgy általánosítás. Inkább én úgy fogalmaznék, hogy vannak olyan 20-30 ezres fülesek, amiket egyértelműen megver, ugyanakkor lehet találni ebben az árkategórián belül olyanokat, amik mások/jobbak. Ez így nyilván kevésbé hangzik jól, illetve marketing szempontból is előnytelen, de ez az igazság nagyjából
-
Slownz
senior tag
válasz
p_adam #19609 üzenetére
(#19608) baluka26; (#19609) p_adam: Köszi! Maradok a +3% mellett (~1000HUF), és akkor nincs izgulás, hogy lutri-e. Mellesleg nekem az nem tetszik, hogy a csávó kérte, hogy giftként küldjem, holott neki ebből semmi "haszna" nincs, hiszen ő semmiképp sem fizetne érte díjat.
-
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
Head-fi-n használt cuccok vásárlása mennyire biztonságos, amennyiben az eladónak ez lenne az első biznisze? Itt is működik úgyanúgy az előreutalás, vagy mi a legmegbízhatóbb megoldás?
Köszi és bocs az OFF ért
-
Slownz
senior tag
válasz
salytmasztor #19398 üzenetére
ez szerintem is totál nonszensz
Próbaképp én is kipróbáltam, ez valami borzalom
Amúgy nem is tudom, hogy ez mennyire tesz jót a fejesnek.
-
Slownz
senior tag
válasz
Stefanie #19267 üzenetére
Szia, ebben az árkategóriában ottvannak a Superluxok, hangminőségben meg leszel vele elégedve maximálisan, kényelem szempontjából lehet hozzá venni AKG velúr párnát, úgyis a fülessel együtt 15k. Esetleg használtan egy Senn HD-555, ezek itt a legkedveltebbek.
ui. Esetleg avx-en grado SR60 16k-ért
-
Slownz
senior tag
Sziasztok!
Kábel cseréhez kéne pár tanács:
Adott egy Akg K240 Sextett, ennek ugyebár nem cserélhető a kábele, szóval mindenképpen forrasztani kell majd stb. Utánaolvasgatás után arra jutottam, hogy túlzott minőségjavulást nem várhatok, inkább csak placebo hatás figyelhető meg. A csere oka, inkább az, hogy a jelenlegi 3m-es kábelt szeretném 1,5-re cserélni, továbbá az egyik szerelgetés során sikerült belevágni egy picit a kábelbe
Baja nem lett végülis, de félek, hogy előbb utóbb felmondja a szolgálatot, továbbá nem is túl esztétikus.
Viszont fogalmam sincs mi számít jó kábelnek a piacon, jó nekem sima nyers kábel + csatlakozó megoldás is, illetve kész kábel is (első esetben majd valaki ismerőssel megcsináltatom). Elsősorban olyat szeretnék, ami strapabíró, hozza a gyári minőségét és évekig hű társam lesz a továbbiakban.
Valami márka javaslat, esetleg egy konkrét kábel?
Köszi -
Slownz
senior tag
válasz
Cathfaern #18898 üzenetére
Sajnos csak házi megoldással, hedfájon találsz jópár ötletet. Én személy szerint a DM-be vásároltam egy vékony-rövid hajgumit, azzal oldottam meg, még finomítani kell rajta egy kicsit, de máshol is azt olvastam, hogy nincs nagy különbség e között és az eredeti között (ha ügyes vagy konkrétan semmi
)
riam: ebből
Ha megnézed csak az EP-nek van ilyen rácsa, egyedül az MP-LP-t nehéz megkülönböztetni egymástól, mert azokat szét kell szedni ahhoz.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest