Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zaiczd
tag
akg k518 dj-t hol lehet a legolcsóbban beszerezni ? fontos lenne köszi
-
zaiczd
tag
valaki ismer olyan fülest, hogy AKAI ase-22, kb 40 éves fejhallgató, nagypapám katonatiszt volt, és tőle származik
-
zaiczd
tag
válasz
SOAD19 #41130 üzenetére
ja és 40 körül lenen pénzem érte, ezért gondoltam a beatsre, mert ott körül már mozog, csak vonzó lett hogy találtam 28ért is, csak ugyebár félek, hogy átvágnak, nem tudom miről állapíthatnám meg az eredetiségét, adott egy serialt a gyerek, de persze a hülye még oda is írta hogy ez nem ezé a fülesé..
-
zaiczd
tag
válasz
SOAD19 #41130 üzenetére
elolvastam az első hozzászólást természetesen, csak bevallom nem nézegettem egyesével mindegyikről képet, csak az akg k518 at ismerem, olyanom volt, szerettem is! tudom hogy kényelmetlen lehet, de inkább a supraaural vonzz, bár a circumauralok is k, sőt valszeg kényelmesebbek, csak azok nagyobban is általában, előny számomra hogyha viszonylag kis helyen tudom hordozni a fülest.
sajnos amit linkeltél azt nem jeleníti meg
-
zaiczd
tag
értem köszönöm a választ, de akkor milyen komoly hangzású, de mégis viszonylag kicsi fejhallgatót tudnátok ajánlani, mindennapi használatra kéne az utcától, az iskolán át a buszozásig.. gondoltam egy ilyen azért komolyan szólhat, eddig volt egy akg-m, de szegény meghalt..
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest