- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
krichd1 #49909 üzenetére
Hát, nekem nagyon tetszik, shure 440-em van mellette (de mennie kell), de most ha felteszem, akkor az tompának tűnik, pedig előtte nem éreztem annak. Mélyei is jobbak az M-80-nak, jobban ütnek, de nem érzem, h túl sok lenne, szerintem csak minőségben jobbak. Metált hallgatok főleg, imádom a női énekeseket, és szerintem nagyon jól szólnak rajta. De nem tudom jól leírni, mert nem értek annyira hozzá, inkább csak élvezem.
Igazából azért ezt vettem, mert olvasgattam, és ljoker és Tyll is jónak írta le, kb a Beyer DT1350, és a Seni HD25 1-II-höz hasonlították. Szigetelésben kicsit elmarad tőlük azt mondták, de annyira nem zavar, simán hordom utcán, buszon, már egész jól ki tudom szűrni a tömegközlekedés zaját, és csak a zenére koncentrálni.
Ja és amazonos akcióban sikerült hozzájutni, angliából, 45000 huf-ért, amiben a szállítás, vám, áfa benne van. Nem akartam ennyit költeni, de annyira tetszik külsőre, hogy inkább beáldoztam az e-reader vásárlást, és megvettem ezt.
Elég masszív darab, elsőre elég nehéz is, ahhoz képest, h milyen kicsi, és a shure 440 egy nyikorgó műanyagkupac mellette. De ez kétszer annyiba került, szóval tudom, hogy nem egy kategória. A tok is klafa, amit hozzá adtak. Nekem ennyiért jó vétel volt, egy darabig nem is veszek új fejhallgatót. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
krichd1 #49906 üzenetére
Ebben igazad van. De a Retro DJ nekem pl az első fél órában még nagyon kényelmes volt, csak 2 óra után kezdett el nyomni, de akkor már annyira, hogy nem bírtam elviselni. 2 órát meg csak nem próbálhatja az ember. Egyébként a másik érdekes dolog, hogy vettem egy V-Moda Crossfade M-80-at, ez supra, kisebb mint a Maxell, és kicsit sem lóg le a fülemről, míg a Retro csak félig volt rajta, félig körülötte, mégis sokkal tovább bírom hordani. 2 óra után kicsit nyom az M-80, de nem vészes, megigazítom a szemüvegem, és már mehet újabb 2 óra akár. Szemüveg nélkül meg egyáltalán nem kényelmetlen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #49906 üzenetére
A Retro DJ-nek nem tudom mekkora a párnán belüli átmérője, de a Wildba max. egy újszülött kisbaba fülecskéje fér bele, az is necces (2,5-3cm talán...). A szorítóereje és a párnában található hideghab keménysége együttesen elég komoly fájdalmakat tud okozni nem is túl hosszú idő után. Ezen úgy enyhítettem, hogy széttágítottam, így a szorítóerő már optimális, de a párna attól még kemény maradt, tehát nincs megoldás. Gondolom az egyértelmű, hogy új párnát én biztos nem veszek egy 6k-s fülesre. Drágább lenne a leves, mint a hús.
A kényelem szubjektív, de a Wild el nem tudom képzelni, hogy valakinek akár fél óránál tovább is teljesen kényelmes maradjon, órákról már ne is beszéljünk. Én nagyon szeretem a Wild hangját, élvezem a zenéim minden egyes másodpercét vele, de a kényelmetlenséget akkor is ki kell emelnem.A Retro DJ tudomásom szerint kisebb szorítóerővel rendelkezik, tehát valamilyen szinten kényelmesebb kell legyen, de a párna akkor is kérdéses marad.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #49897 üzenetére
A két Maxell nem öleli körbe a fület, hanem rajta ülnek, és a Wild saját tapasztalatból kifejezetten kényelmetlen, és fél óra használat után fájdalmat okoz, 2 óra után már elviselhetetlen, és le kell venni legalább 10-15percre.
(#49898) yxcv: A dobozában van hozzá hosszabbító is, sőt még 3,5-->6,3-as fordító is.
-
yxcv
tag
válasz
krichd1 #49897 üzenetére
Köszi!
Jól láttam, hogy ezeknek (Maxell) a vezetéke 1,2-1,3 m hosszú csak? Lemértem, és ez nem éppen a legkényelmesebb hossz a földön levő gépházból a széken ülve. Vagy ennyiért ne is várjak hosszabb vezetéket?Update: találtam 2 m-es hosszabbító kábelt. Ez amúgy ront bármit a minőségen? Mármint hogy még ez is "be van kötve" a gép és a fejhallgató közé?
-
kuka91
csendes tag
válasz
krichd1 #49882 üzenetére
Őőő hááát igazából így elsőre fogalmam sincs. De mindenesetre keresgéltem, és a "hang-, videó- és játékvezérlő" címszó alatt (ahol elvileg ezt meg lehet találni) ez a két cucc jelenik meg idt high definition audio codec és Intel(R) Megjelenítő - Hang szóval... nem tom mi ez de ez van
-
Toncos
tag
válasz
krichd1 #49875 üzenetére
Na, szépen vagyunk, azt hittem, nincs infó a HD330-ról, erre fel itt a fi:zi'k-féle teszt, amit többször is átolvastam a közelmúltban, de erről a típusról elfelejtkeztem. A fórumban meg '330' kifejezéssel kerestem, mert biztos voltam abban, hogy a motor szavak közepén is keres. Hát nem
Köszi a felvilágosítást!
Így azt hiszem, az lesz a megfejtés, hogy megrendelem a HD330-at, és ha nem tetszik a hangja, vagy a cuccaim nem tudják meghajtani, akkor visszaküldöm, és lesz helyette egy AKG K512MKII.
-
Toncos
tag
válasz
krichd1 #49873 üzenetére
Köszönöm neked és kammerernek is!
Az első hozzászólásban a DT235 és a K518 is supraként szerepel, ezek alapján a K512-t is annak gondoltam, meg képen viszonylag kicsinek tűnik mindkettő kosara. Tudom, ez csalóka, de találtam egy helyet, ahol holnap talán meg tudom nézni a Beyert, akkor kiderül, hogy hogy passzol. Őszintén szólva a kíváncsiság valamiért még mindig a Slux 330-as felé húz, de még alszom rá egyet. Ha meg nem az lesz, akkor le kell mondanom a rendelést a Muzikernél, ami nem tudom, mennyire nyűgös, mert végül is le tudják szállítani, csak sokára, ráadásul az ingyenes szállítás miatt rendeltem mást is.
-
Toncos
tag
válasz
krichd1 #49866 üzenetére
Nem hangsúlyoztam ki, de mivel csak beltérben használnám (mobilnak van in ear), circumauralt kerestem, így kiesett a DT235 - AKG 512 páros, de megfordult a fejemben. A topicból az jött le nekem, hogy hiába V-karakter, meg bántóak a magasai egyesek számára, alapvetően 10k körül a 668-as az egyetlen ajánlható könnyen hajtható, nem bass head fejhallgató. A 330-ast a hajthatóság miatt elvetettem, pedig az úgy sejtem, hogy a 660-ashoz nagyon hasonló, ami pedig kiegyensúlyozottabb, mint a 668, és kevesebb benne a "Superlux-magas".
Mit tartotok a 330-as hibájának? Kevésbé kiegyensúlyozott, mint a DT235?(#49865) kammerer Örülök, hogy örömet okoztam!
-
Suseon
csendes tag
válasz
krichd1 #49744 üzenetére
Mikor megnéztem képen a Beyer 770est, rögtön az jutott eszembe h hú de komoly. Nagyon szép. Igazi fejes. Csak félelmetesen nagynak tűnik egy képen a csaj fején. És nekem eddig ropi fejeseim voltak. És lehet nagy váltás lenne. Szóval legszívesebben kipróbálnám először vlhol de nem találok neten ilyen boltot. Az AKGből pedig találtam egyet... bár ott sincs minden. De igazából most zűrzavarban vagyok h mit is akarok mer kaptam jópár ötletet mit is vehetnék és... evvégett le kéne tisztáznom magamnak milyet is akarok. Mer pl ebbe a Beyerbe nem szokás kimenni utcára
De amúgy abszolút a TOP3ba van amik közül legfőképp gondolkodom.
-
Dany007
veterán
válasz
krichd1 #49613 üzenetére
Köszönöm!
Az SRH440-es komolynak tűnik, de az a Lindy mégdurvábbnak! És még "olcsó" is ahhoz képest. Nem értek hozzá, így csak ránézésre tudom mondani.
"Az általad tapasztalt alapzaj a vezeték nélküliek betegsége"
Na, erre nem is gondoltam! Máris okosabb lettem!
Így lehet, hogy a vez. nélkülit eleve kizárom.
A hangkártyám az sima integrált. Realtek. Tudja az alap DTS-t meg a Surroundot de aztán semmi extra. Annyi, hogy van digit kimenet is, nem csak sima jack.
Akkor lehet ehhez nem is lenne érdemes komolyabb cuccot venni? Lehet, hogy a hangkártya miatt nem lenne érdemi különbség egy 10-15k-s fejhallgató és egy 20-25k-s között? Mert mondjuk erre megint csak nem gondoltam :S -
Kaneven
tag
válasz
krichd1 #49610 üzenetére
Szóval,
- Otthon szeretném használni.
- legfőképpen zenehallgatásra, filmnézésre,de játékra is jó legyen (CS:S, DCUO)
-Maximum 10 ezer forintot szánnék rá
-vezetékes
- circumaural, ha ez kényelmesebb
- zárt
- most egy creative fatality gaming headsetem van ami már kezdi beadni a kulcsot. Hangzásban ehhez képest jobbat szeretnék.
- mikrofon nem fontos, de az se baj ha van, de lehevető legyen
- 3,5 jackes legyen
- laptopon keresztül használnám. Toshiba C660
- Magyar webshopból rendelnémNincs kinézett fejhallgató, teljesen tanácstalan vagyok a témában .
-
badwater
csendes tag
válasz
krichd1 #49533 üzenetére
Tökéletesen igazad van abban, amit írtál.
Egy régi Pioneer A405 erősítőn át hallgatnám (de van egy Presenter-em is), csak popzenét.
Régen volt egy HD430-om, nagyon szerettem a nyílt hangzását. Most van egy HD595-öm, valami borzalom a hangja, mintha 3 függöny mögül szólna. Színtelen, semmi dinamika, se teteje, se alja.
Hallgattam nemrég Beyerdynamic 770, 880, 990-et. A 770 tetszett legjobban.
Érdekes kérdés a zárt vagy nyitott füles. Sok helyen olvastam, hogy zárt is szólhat olyan jól, mint egy nyitott. -
Mr.Face
csendes tag
-
adammkaa
senior tag
-
adammkaa
senior tag
válasz
krichd1 #49352 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést.
Contaxg miért? Azért esetleg mert írtam hogy szeretem a mélyet? Nagyon ritkán hallgatok már techno, hip-hop számokat, arra majd veszek valami mást. De mostanában jazz, klasszikus, hasonló műfajú zenéket hallgatok már.. oda tökély lesz úgy gondolom. Nem véletlenül vettem meg 40K-ért sen a Vsonic GR07 et, igényeltem már a balancedet, a nagy teret, széles színpadot. El is fogom adni, rájöttem itthonra inkább egy fejhallgató kell nem iem. Már nyomta a fülem, kényelmetlen volt minden.. Munkába járáshoz meg lesz valami egyszerűbb. Nem mindegy hogy itthon hallgatom a zenét éjjel nappal, melózni meg 40percet (oda vissza), felesleges hogy maradjon rájöttem.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #49329 üzenetére
Másképp csinálom. Egy régebbi gépházra raktam rá, ami szélesebb a fejemnél. Most is épp rajta van órák óta, és semmit nem ér. Itt komoly problémát okoz az is, hogy valami kegyetlen rossz a varrása a műbőrnek, ráadásul alatta egy igen kemény hideghab réteg van. Anno pl. a Philips SHP-8000-es memóriahabos fülpárnái miatt elképesztően kényelmes volt.
Egyébként az SHP-8000-esnél is gyengébb lehet vajon a mélye az AKG K512-nek vagy azonos kategóriájú Sennheisereknek? Mert még az a szint is elmegy. Nem egy Wild, de legalább szép tisztán szól a mélye, ha már annyira nem is erőteljes és dinamikus.
-
adammkaa
senior tag
válasz
krichd1 #49329 üzenetére
Istenem de szép ez is, egyébként K701 Q701, és K702 nél is ugyan azokat az adatokat látom, 62 ohms impedance, frequency range: 10Hz-39.8kHz, 200mW maximum input. Utánanéztem hogy a Q701 híres többszörös grammy díjas szerzőhöz vezethető vissza, K702 születésnapi kiadás, de a hangjuk ugyan az, csak a kinézet más?
-
HThomas
őstag
válasz
krichd1 #49213 üzenetére
Hú hát nem is tudom mi legyen.
Első lehetőség: veszek egy Lindy-t
Második lehetőség: veszek egy M50-et
Harmadik lehetőség: hagyom az egészet a búsba, veszek 10k alatt egy Superluxot, és ha majd fizetésemelést kapok akkor veszek egy M50-et ÉS egy Lindy-t, aztán majd a jobbat megtartom, a másikat meg odaadom barátnőmnek a Superlux helyett -
DBAtti
aktív tag
válasz
krichd1 #49242 üzenetére
Még én sem szakértettem meg őket, de azt hiszem volt már róla szó korábban. A nagyobb impedanciás modelleknek erősebb a csillapítása -> hamarabb lecsengő tranziensek -> gyorsabb, pontosabb kellene legyen.
Hogy ez mennyire érzékelhető, arról talán contaxg tudna nyilatkozni (?).Kerestem kicsit, és (#21709) contaxg hozzászólásában olvasható egy teszter összefoglalója az eltérő impedanciájú Beyer 880-akról, gondolom megállja a helyét a 770 vonalon is.
-
-
Audison
senior tag
válasz
krichd1 #49213 üzenetére
Ebbe egy kicsit beleduma.
Véleményem szerint nagyon érzékeny, hogy mi van előtte. A Yaqin-nal nekem több a közepe mint az SRH440-nek. Ezen magam is meglepődöm, a mélyei visszább húzódtak, egyáltalán nincs már túlsúlyban. Mindemellett levegős lett az egész.
Még annyit, hogy a pl. Presenterrel tényleg durr bele bumm, klausztrofóbia és sötétség, erre igazak az állítások.
-
Macisajt3
tag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #49015 üzenetére
A 8000-es nagyon kényelmes, több óra elteltével is. Ha jól emlékszem, akkor memória habos a párnája (a párna valószínűleg jobban emlékszik, mint én
). A kábele biztosan csomózódásmentes, de szerintem ez igaz lehet a 6000-esre is. Hangban fogalmam sincs mi a különbség, de a 8000-es szépen szól.
-
Findzs
addikt
válasz
krichd1 #48811 üzenetére
mostanában egy párszor már ajánlottad a k512 mkII -őt meg itt is írod, hogy azt használtad játékra (az előző változatát) korábban meg nem igazán voltál róla jó véleménnyel:
[link]
"Nekem volt K512-m, a kényelmével nem volt gondom, a hangjával annál inkább. Igaz kicsit izzasztó volt, de a hangja miatt nem volt ahhoz túl sokáig a fejemen, hogy ez zavarjon."
kicsit összezavarodtam, akkor szerinted jó vagy nem?
más:
ha már k512
valaki nem tudná összehasonlítani egy pio m390 -el ? vagy aki már hallotta mindkettőt írhatna valamit -
donpe
aktív tag
válasz
krichd1 #48581 üzenetére
Ezt vártam.
Szóval te mint nagy FA fan, mit mondasz a fent említett fejesekhez képest? (Sajna nem igazán vagyok otthon zárt vonalon, csak nyitott fejeseim vannak (leszámítva a 440-es Shure-t)... Lehet, hogy pont ezért lenne felüdülés egy másik zárt?Vagy éppen csalódás?
)
-
HThomas
őstag
válasz
krichd1 #48556 üzenetére
Te jó ég, hogy lesz a 236 dollárból 100K HUF? Azt hiszem ez az A900 kicsit túlárazott itthon.
Használtat egyébként nem szívesen veszek, nem szeretem, macera, rizikó... esetleg akkor, ha meghallgatnám valahol és annyira bejönne, hogy "márpedig nekem ilyen kell" de új nem férne a keretbe.
-
Dave™
nagyúr
válasz
krichd1 #48526 üzenetére
Egyszer már tényleg meg kellene hallgatnom, el nem tudom képzelni milyen lehet egy klausztrofóbiás AT
stormy8906: szerintem itt a legtöbben egyiket sem, mert ez nem a játékra való headsetek fóruma, hanem a rendes sztereó fejhallgatóké, zenére. Ha zenét szeretnél hallgatni vele egyiket se vedd meg, inkább olvasd el az első hozzászólást, ha meg játékra kell, akkor vagy másik topik, vagy amelyik kényelmesebb/jobban tetszik.
-
HThomas
őstag
válasz
krichd1 #48522 üzenetére
Egyre határozatlanabb vagyok
Akartam otthonra is egy zárt fejest, HD555 mellé/helyett... először gondoltam legyen egy olcsóbb Superlux, de aztán ahogy egyre többet olvasgattam megtetszett az M50. Az M50-től meg talán pont a Te hsz-eidet is olvasva eljutottam a Fischer-ig. A Lindy változat árban is barátságos, viszont nem tudom melyik jönne jobban be. -
cskamacska
addikt
válasz
krichd1 #48390 üzenetére
Tényleg ott van a gamer rész, hát ez még pár éve nem volt ott.
Természetesen nem tetted rosszul, sőt én is megköszönöm a jóember nevében.fi:zi'k: Mint említettem nincs ott sem igazán tapasztalat, ha valaki "gémerfülest" kér, de nem sokpontegyet, az automatikusan Superlux HMD-660E-re kap ajánlást.
-
cskamacska
addikt
válasz
krichd1 #48353 üzenetére
Én ezzel az átirányítósdival nem értek egyet, az 5.1-es fülesek topikja ne szóljon már a sztereó fülesek ajánlgatásáról, már csak azért sem, mert egyes topik lakókat igen is zavar, másrészt kompetencia sincs ott sztereó füles ajánlásához.(térhangzást biztosítóhoz sem mindig, de az legyen az ottaniak gondja
) Azért milyen már, hogy átirányítod, majd oda jársz tanácsot adni.
De az még a jobbik eset, mert legtöbbször nem is kapnak.
-
rígel
őstag
válasz
krichd1 #48344 üzenetére
Ennyi pénzért nem is várok jót, de még ebben az árkategóriában is rossz?
Van a kollégámnak egy pio se- m390-e, na az nekem már a "túl jó" kategória . Ennyit nem szánok rá, de ha valami hasonlót vagy picit gyengébbet (a hp 200 és a se-m390 köztit) tudnátok ajánlani olcsóbban, az jó lenne.DBAtti:
Köszi, zártat szeretnék, de azért ez jól hangzik. Egyébként 4000-ért lenne sennheiser hd201, de ha 1-2 ezerrel többért a botfülemnek is érezhetően jobbat lehet kapni, akkor inkább azt választanám. -
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #48265 üzenetére
Nincs időm próbálgatni, sőt átvenni se a csomagot. A munkahelyemhez közel viszont van egy pick-pack pont, ahol át tudom venni ebédszünetben. Vidéki vagyok egyébként.
Szóval csak mások tapasztalatából tudok kiindulni.
Egyébként bevállalnám még az SHP-8000-et is, nem csak a 6000-est, de olyan webshopokban kapható, ahol 0-1 év garanciát adnak rá. A 0-s szerintem elírás, de jót röhögtem rajta. -
vzsryl
nagyúr
válasz
krichd1 #48263 üzenetére
Igazság szerint az SHP-2700-as érhető el az általam ismert, és megbízhatónak tartott webshopokban, ahol még van lehetőségem pick-pack igénybevételére is. Ennél már csak olcsóbb SHP-k vannak. A leírása alapján a 2700-as, sőt még a mindössze 3-4k-s SHP-2500 is nagyon jónak tűnik. Van valami tapasztalatod velük?
-
Audison
senior tag
válasz
krichd1 #48193 üzenetére
(#48193) krichd1 : Néha nekem is sötét, de sokszor a hanganyag minősége miatt, nem minden zenekar jut el profi stúdiókba profi producerrel. Szóval ugyan azon műfajon belül vannak eltérések bőven, ettől függetlenül igen, kicsit sötét, de ez a középmélye miatt lehet, az kicsit sokra sikeredett. Szerintem. Viszont dögösebb zenék meg nagyon jól szólnak vele, oda úgy érzem, hogy kell az a kevés sötétség, hogy az összkép teljes legyen. Fene se tudja, tényleg műfajfüggő nagyon.
Viszont egy SRH840-re nagyon kíváncsi vagyok már, a 440 után úgy érzem, hogy az lesz az én fejhallgatóm, de ez egyelőre még csak halhatlanba.. -
havri1
félisten
válasz
krichd1 #48174 üzenetére
Én sem ajánlottam a vezeték nélkülit, egyszer egy sonyt hallgattam (olcsó kategória igaz), de akkora alapzaja volt..hogy felejtős. Gondoltam, hogy drágább kategóriában már jobbak. Csak a neje azt szeretne. (Kellene erre is meg arra is egy ajánlat, majd eldönti ő mit vesz)
Az erősítő egy Denon, de sajnos pontos típust nem tudok, sem egyéb jellemzőket, de a márkákat elnézve, nem tescós cuccokSajnos nem tudom.. Csak erre használná, szgéphez nem lesz csatlakoztatva.
Vezetékesből miket ajánlatál(tok)?
Hogy zárt vagy nyitott, rátok bíznám. Minőség fele menjen a dolog inkább!havri
-
törölt tag
válasz
krichd1 #48090 üzenetére
"Hardverileg" se mondanám, hogy a HD555 szinte ugyanaz, mint a HD558, a hangjuk között pedig felettébb jelentős különbség van (jellegben mindenképp, talán minőségben is) - szerintem egyébként az 558 javára. (Egyébként általában elég nagy különség van az 5-ös és a 8-as sorozat párjainak a hangzásjellege között.) Az persze valóban nem mindegy, hogy HD555-öt sokkal előnyösebb áron meg lehet kapni.
Ezt nem neked mondom, hanem általában, a 8-as sorozat "védelmében":
Sokan panaszkodnak a Sennheiser cégre, hogy például a HD558-as miért sokkal drágább, mint az "ugyanolyan szintű" HD555. Érdemes tudni, hogy a két típus "gyári" ára ugyanannyi, tehát a Sennheiser ugyanannyiért árulja őket, csak a magyarországi forgalmazás/forgalmazó árpolitikája változott meg, azaz már nem nagyon árulnak egyes Sennheisereket olyan meghökkentően előnyös árfolyamon, mint régebben. Most a HD555 is kb annyiba kerülne, mint most a HD558. -
germanh
senior tag
válasz
krichd1 #48090 üzenetére
Itt post-okat olvasgatva nem olvastam róla rossz véleményt igazán, inkább csak jobbakat, másfél hete ki is tudtam próbálni, pár másikkal együtt, ez meggyőzött, most meg árát látva nem haboztam, belefért, úgy gondolom és remélem kiszolgál jó pár évig és akkor már megérte.
A bejáratás hogy megy amúgy?
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest