- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nem3sys #84510 üzenetére
Nem olvastad el a linket látom.
egt-n belülről hozod nem kell, ha kívülröl akkor kell. Tehát neki és nekem is igazam volt.
mod:
nope00: Nincs határ ellenőrzés, nincs kitől kérj igazolást. De hátha egy MO-ról történ check in-t elfogad a némat yad..
Jó azért konstruktív is tudok lenni: [link]
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Nem3sys #83423 üzenetére
igen (a korrekcios sav vegeig)
ezert van lambda szonda benne gyarilag meg kopogas szenzor isde nopara, mert mukodik a dolog
szoval az elso kb 15loerot azt kb 100Ft-bol lehet beletunnerolniehhez kepest a 3000Ft-s tomites egy lehuzas
vagy ha parazol megveszed bele a PGT injektorjait 6-7k-ert, az UnoTie-ket meg eladod
a kulonbozet +100Ft volt a tuning araes akkor az nem fogy el fent sem
1.0-1.1bar-g lehet felmenni amugy mert felette mar a turbo lesz a gyenge lancszem
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Nem3sys #82973 üzenetére
És a motorcsere? Vagy az olajjal azt is ledobjuk?
Troll mode on.
-
Dany007
veterán
válasz
Nem3sys #82854 üzenetére
És tényleg... most megnéztem a katalógusban.
Csak 12,3 alatt van százon! Viszont van 230Nm gyárilag... V.színű akkor azt éreztem.
És akkor ezért tűnt lomhábbnak, mint Munezé.@MunezXBK:
Akkor okés ha te mondod. : ) De akkor is kíváncsi vagyok az új felnikre! Az eddigi se volt rossz.
-
-
mycso
veterán
válasz
Nem3sys #79102 üzenetére
Ha egy szezonra vette, akkor OK (én ezt mondom a többiekkel ellentétben) - viszont akkor már nem is biztos, hogy megéri.
Szárazon, új korukban jók, nedvesen már nem az igazi, de vállalható.
Viszont sokkal hamarabb megöregszik, megkeményedik, mint pl.: a conti, annyira, hogy nem lesz ideje elkopni.
1, szárazon határeset lesz
2, vizes úton meg olyan, mintha jégpáncéllal borított úton vezetne (nem vicc)Pár éve amikor az alut vettem, fortuna nevű gumi volt rajta, bőven jó állapotban, fel is raktam, egy szezont használtam is, nem volt baj. (sőt meglepően jó volt, a sok negatív "szakína" hozzáállástól függetlenül)
Következő szezon, ismét visszaraktam, minta bőven volt, már erősen repedezett, jött az említett jégkorcsolya effekt, így csere gyorsan.
Tavaly már a végét járta a conti premiumcantact2 gumim, de esőben, szárazon, bárhol fogott szépen.Hát ebből vond le a konzekvenciát, hogy érdemes-nem érdemes, stb .....
-
válasz
Nem3sys #79102 üzenetére
Van ilyen gummedli h Sunny? ?Y
(#79101) Laraxior: azért a feltötött motornál a nagyköbös alul sokkal nyomatékosabb. Az alfámmal sokan nem tudtak volna versenyezni lámpától lámpáig. Egyszer egy rendőr ismerősöm ki akarta próbálni , mondom ok, de te vezetsz. Átült, Szegeden a körúton kicsivel éjfél után megkínálta, és mire 4.be váltott már 150 felett mentünk. Még szerencse h BM igazolványa volt mert lett is bütyköstaxi követőnk azonnal
-
Kornel
veterán
válasz
Nem3sys #79102 üzenetére
akinek nincs pénze gumira, az vegyen suzukit.
ld. én.(#79103) [rvilike] : egyetértünk
más: fél év távlatában venni akarok a suzuki mellé (esetleg helyett) valami traktort.
common railt nem merek, főleg, hogy nem itthon kellene szervizelni
tdi, tddi, ki mit gondol?
amiben gondolkozok: mondeo tddi, toledo 2 tdi. -
-
-
tomiii.
aktív tag
-
DroneZ^
őstag
válasz
Nem3sys #77886 üzenetére
Igen, fiatal vagyok. De nem ostoba. Az autót az utolsó forintig a saját megdolgozott pénzemből venném mielőtt ezzel próbálkoznál. Köszönöm a "szakmai" segítséged! Csak sajnos nem tudom értékelni a humoroddal együtt. Nem a villogás az elsődleges szempont, hanem egy megbízható autó amit majd nem akarok eladni fél év múlva. Említettem azt is, hogy miért nem választanám a 7est, egyéb kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest