Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem3sys
tag
válasz
zsolt19900 #87012 üzenetére
A4 ből ennyiért szép 1.9-k vannak amivel nem szenvedés az élet.
-
Nem3sys
tag
válasz
kovacsroli #87008 üzenetére
20ezer a műszaki. De eladásnál nagyon sokat számít mert gyanus mindenkinek, hogy na vajon ezen miért nincs műszaki?
-
Nem3sys
tag
válasz
zsolt19900 #87006 üzenetére
"használható" állapotban... hátul ott virít a blokkoló tuti jó...
-
Nem3sys
tag
válasz
zsolt19900 #86091 üzenetére
Jó kis kocsi.
-
Nem3sys
tag
válasz
sketchifun #85702 üzenetére
Bocsi, de ez a Megy, mint az állat. kicsit vicces egy 1.2-es autóra hallani
-
Nem3sys
tag
Ismerős eladja a passatját. Ha esetleg valakit megmozgat... [link]
-
Nem3sys
tag
válasz
Thunderzolee #85166 üzenetére
ez egy váltózár kulcsa
-
Nem3sys
tag
válasz
szőröscica #84853 üzenetére
Nagy valószínűséggel ragad a geometriád.
-
Nem3sys
tag
válasz
szőröscica #84446 üzenetére
Jó cucc. Leszedtem a szívósort és aztán szedhettem le a hengerfejet is mert a lyukba a kisújjam se fért be...
Korommal se volt teli, á dehogy kb fél kilót kapargattam ki belőle. Összeragadt szart. Pucolás után olyan +50lóerő jött
De nagyon jó dolog az EGR, igen valóban.
Az már mellékes, hogy a mögötted lévő semmit se fog érezni belőle mert csak alapjáraton van nyitva.
-
Nem3sys
tag
válasz
szőröscica #84218 üzenetére
Nem komázta a 17éves motor az 5x akkora turbót mint a gyári 0.9baros nyomás helyett 2barral fújva és a nyélgázas tempót 4800as fordulaton 240-el gyári A5-s lap méretű intercoolerrel.
Ennyi. Vettem egy komplett motort bele 55ért a szart amiben az egyik hajtókarcsapágy megfáradt meg elbontottam és 75be kiárultam. Különbözetből meg lecseréltem a vezérlést.
Saját hülyeségeim miatt fáradt el. De én ütöm vágom. Mindem nap elforog tiltásig, péntek esténként meg ójaj...
Ráadásul az utóbbi időben szinte minden nap 50+ km-t megyek vele.
Ha mutatsz még egy ilyen motort ami ilyen strapabíró, kicsi pénzből is erősíthető, és tartós, nem utolsó sorban fillérekbe kerül hozzá minden akkor megveszem.
De ősszel valószínűleg a híresen szar 2.5 V6 TDI veszi át a helyét egy passat vagy a4ben. -
Nem3sys
tag
válasz
szőröscica #84212 üzenetére
1turbó meg 4db porlasztócsúcs ami 20+4ezer forint volt a fél motor?
Ezeket is azért cseréltem mert kevés volt a 90paci.
Addig meg amíg egy komplett 1.9tdi motort veszek 60ezerért nem fogok aggódni. PD még picit drágább az 150körül van -
-
Nem3sys
tag
válasz
szőröscica #84183 üzenetére
Én pl azért vettem dízelt mert jobban bejön a karakterisztikája.
-
Nem3sys
tag
válasz
szőröscica #83162 üzenetére
Körbe van karcolva. Nyilván nem hirdetheti annyiért mint egy hibátlant.
-
Nem3sys
tag
Mivel gondolom fogalmad sincs se a típusról, se a motorról jobban tetted volna ha csendben maradsz.
Én is ibizát vettem, pontosabban 140.000-ért osztrák papirokkal, betoltam a vas gerebenbe és 2nap múlva rendszám volt rajta (cakkpakk 220ba állt meg a papír). Cseréltem olajat, szűrőket, vezérlést és a futóműben 2 szilentet mert szar volt.
Másik haver 190ért vette külföldi papírral még októberben. Ment vele 27ezret azóta, leginkább országúton, reggeltől estig munkára használja, 4.2-t eszik neki 100-nál. Neki klíma is van benne. Semmi rozsda stb.
Én mióta megvettem csak 8ezer km-t 2hónap alatt és semmi baja nincs
Leginkább pest, reggel este 10-10km, így 5,5-t eszik. Néha becsúszik egy vidék. Vehettem volna benzinest is ami 1,5x ennyit eszik, cserébe menni se megy ás ugyan akkora lutri lehet.
-
Nem3sys
tag
válasz
trassher #79164 üzenetére
110lovasba sincs semmi roller.
Geos a csiga és?
Akkor ragad le, ha nagypapi vezet és 2000nél nem nyomja jobban.
Ha leragad akkor turbót emlékeim szerint 3csavar fogja fel. Leszed, szétszed, kitakarít, visszarak.
2tömegű meg nem igen szarik be. Ha meg igen akkor Audi 80 lendkerék+szerkezet fel és kész.
Sok okos terjeszti a rémhíreket feleslegesen sajnos. A mezei user meg elhiszi -
Nem3sys
tag
válasz
szőröscica #79009 üzenetére
Egyik cimborám gumis.
Tavaly 19"-n volt neki Conti Sportcontact 5.
Idén vett 20"-t és Sunny-t vett rá. Az ág világon semmit se venni észre. Pedig 280ló és elöl kapar.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest