- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
freaghill #177372 üzenetére
Egy haveromnak van egy 2008as 118d 1-es. Pont egy budapesti látogatásnál szívatta meg, egy szenzor elszállt, azt mondta, hogy nincs benne hűtőközeg. Négy napos kiruccból kettőt szervizekben töltött
Ezen kívül nem tudok komolyabb hibáról vele, ő szereti. Ennek ellenére, ahogy hallottam, nem a megbízhatóság csúcsa (ahogy a legtöbb koros BMW).
-
8th
addikt
válasz
freaghill #151725 üzenetére
Egy chiptuningtól még nem fog elcsúszni a gyári kuplung feltéve ha azt érted meghúzatás alatt. Úgy kell megíratni a programot, hogy 2500rpm alatt ne nyúljanak bele így nem akkora probléma ha a fater alacsony fordulaton terheli a motort. Audi A4 B5 nem rossz autó de a legfiatalabb dízel is már 17éves belőlük ami nem kevés. Az első generációs Skoda Octaviába még a gyártás legvégén (2010/03) is szerelték az adagolós motorokat vagyis ha a fater lemond a prémium életérzésről akkor akár tíz évvel fiatalabb autót is vehetne ugyanazzal a motorral. Klíma + ülésfűtés kombó rengeteg Octaviában benne van. Ha ragaszkodtok az adagolós technikához sajnos nem sok választástok marad. Esetleg Golf 4, Bora, Leon vagy Toledo ugyanezekkel a motorokkal. BMW-t passzolom nem ismerem őket annyira, hogy véleményt mondjak róluk.
mod: ha nem ragaszkodik a fiatalabb autókhoz vetess vele egy A6 C4 2.5 TDI-t. Az nem rohad még ma sem olcsón fenntartható jól fogyaszt nagy masszív kényelmes. Imádni fogja. Az öthengeres dízel ráadásul egészen jól szól.
-
Declare
őstag
válasz
freaghill #91331 üzenetére
Szerinted mennyire lehet high-quality egy Tescoban forgalmazott, 90+Ah akku 19 ezerert?
Mondjuk attol függ mire kell...ha jatszani otthonra vagy nem tudom, akkor miert ne
de, hogy kocsiba vagy fontosabb helyre en sem tennem az 100%
Banner, Exide, Bosch, Varta, meg van talan meg par nev, aminek van hangzasa....en csak ezekböl valogatnek.
-
válasz
freaghill #86137 üzenetére
persze, hogy nem. de ha van egy millióm, vagy kettő, vagy tíz, akkor miért ne vehetnék ennyiért autót új jogsival? csak mert itt minden ilyen hsz-re ez a reakció. ha friss jogsis vagy, ülj bele valami szarba és kész
pedig a kérdés sosem erre irányul.
a hsz-re amúgy: ha 500 k-ja van valakinek, ne akarjon 2 M+-ért autót.
-
runner 125
nagyúr
válasz
freaghill #86113 üzenetére
Volvo forumban a gumis srác engem lebeszélt az ECO gumikról. Lehet h ezzel érhető el a legkisebb fogyasztás, viszont úgy érik el az ECO jelzőt, h egy részből keményebb a keverék, más részből iszonyú vékony a gumi oldalfala, ez által sokkal sérülékenyebb.
Nézd meg a Vredestein Sportrac 5 véleményeket is, a Honda-ra én most olyat vettem, jövő héten felkerül rá.
-
-
8th
addikt
válasz
freaghill #83880 üzenetére
Jó ideje a "Winklertől" én alapból rosszul vagyok. Mai napig nem értem hogyan de legfőképp miért lett ő autós újságíró. Autókhoz gyakorlatilag teljesen fogalmatlan. Egy egoista önimádó firkász nulla önkritikával. Csak szerepelni szerepelni szerepelni mindegy mivel lényeg, hogy ő legyen a középpontban. Mint egy rossz primadonna
. Legutóbb is azzal a "golf 2 kabrió" idiótaságával. Többen kijavították, hogy olyan nincs soha nem is volt de csak mondta tovább a hülyeségét. Aztán mikor ráeszmélt önnön tudatlanságára elkendőzte ezzel: a kettes kabrió ami tulajdonképpen az egyesnek tekinthető. Ülj le b+ egyes. És ő díszléctrolloz meg baromarcúz le másokat. Vicces fiú.
Papp & Csikós páros néhány adással ezelőtt valóságos felüdülés volt a futószalagon érkező üres cougar szopás/sörfőzés/útibeszámoló adások után.
-
runner 125
nagyúr
válasz
freaghill #83858 üzenetére
Köszi.
Nem írtak róla semmi szöveget, és fotók sem voltak feltöltve a hirdetésbe (ez általában erősen kétesélyes, vagy nagyon szar, vagy nagyon jó), csak az évjárat, futott km, vez. szervizkönyv, 2. tulaj és az autó paraméterei szerepeltek. Már már meseszerű volt, hiszen pont ilyet kerestem vagy 3-4 hónapja, 4 országban (erősebbik 1.6 VTEC 125le motor, 5 ajtó, ezüst szín, 4WD hajtás, kézi váltó, megkímélt terep és rozsdamentes gyári állapot, utolsó évjárat), az meg csak hab volt a tortán, h 35km-re hirdették tőlünk. Leírás alapján minden stimmelt, s mivel már 2-ről lecsúsztam korábban úgy, h nem tudtam 1-2 napon belül elmenni, így muszáj volt azonnal cselekedni.
DeFranco
Köszi.
Úgy tűnik igen. 6 megnézett SUV előzte meg (ebből 3-at mokus csekkolt Pesten).Qru
Neked is köszi.
-
TaaT
nagyúr
válasz
freaghill #83719 üzenetére
Haver most vett 100ah-s aksit az 1.6 GTD kettesébe, há mondom neki nem vagy noormális
Dany007: "Az a bizonyos szervizkönyv amit annyira hirdetnek egyetlen egy darab bejegyzést tartalmaz 15k km-nél."
Wow, enyémben van vagy 4 bejegyzés, utolsó valami negyvenakárhányezer kilométernél 2006-ban.
-
Dany007
veterán
válasz
freaghill #83716 üzenetére
Tessék: [link]
Isten ments, hogy üzletet rontsak, de nekem anno megnézték ezt az autót. Hozzáértő.
4 új gumi alap. Az a bizonyos szervizkönyv amit annyira hirdetnek egyetlen egy darab bejegyzést tartalmaz 15k km-nél. Jobb oldala törött, újrafényezve, de a festékvastagság-mérő alapján nem lehetett nagy törés. Szélvédő kőfelverődéses, kis javításra szorul. A leírtakkal ellentétben nincs CD-s rádió és nincs elöl-hátul elektromos ablak, csak elöl.
Ettől függetlenül egy jó autó lehet. Csak szerintem - és az ismerős szerint se - nem ér ennyit, amennyiből a végén kihozható.Plusz, mikor én néztem még 2014 05. hóig volt rajta műszaki. Tehát még műszakija se nagyon volt. Ahogy most látom már megvan az újabb 2 év műszaki rajta.
Szerk.: Ja és minimum(!) fél éve árulják már, de lehet több is... gondolom okkal nem vette még meg senki sem.
@MunezXBK:
Parasztság ez nagyon! Remélem nálam nem lesz ilyen.
Most van átvizsgáláson a Mondeo. Izgulok kicsit mit találnak... Akksiból én egy kicsit nagyobbat vetettem apámmal a múltkor (sok éve) hogy kicsit túlméretezve legyen, de még ne annyira, hogy ne tudja feltölteni a generátor. Meg is lett az eredménye... A legnagyobb fagyban is pöccre indult az autó... miközben az én Omegámnak meg kellett 2-3 indítás is a mínusz 25 fokban...
@kornelka:
Igen igen! Ezért is volt jelölt. De mivel elég messze volt hozzánk Eger és plusz műszaki is kellett volna még anno, meg ugye a 4 gumi... így már 800k lett volna a vége szerviz nélkül...
Erre most kb pont ennyiért szereztük meg a 2003 07. havi Mondeo-t tényleg végig(!) vezetett szervizkönyvvel... Azt a plusz 200k-t meg simán megérte szerintem. Azért mégis újabb típus, bő 3 évvel fiatalabb és 2 csillaggal jobb törésteszten. -
-
tomiii.
aktív tag
válasz
freaghill #78088 üzenetére
ez népbetegség lehet az autós szakmáknál
a lakatos, aki nekem javította egyszer a kasztnimat egy komoly törés után, bár tökéletes munkát végzett, mindenki meg van elégedve vele, de mégis egy szétrohadt ganaj golf2 vel jár
A driftgarage műhely szaladgálós autóit is ismerem, viszonylag komoly versenyautókat építenek(jó, a hangyásszal nem bírtak) de az utcai autóik.. fáradt olajtól kezdve mindent öntenek beléjük, ütött kopott mind -
Qru
MODERÁTOR
válasz
freaghill #77986 üzenetére
Igen van vagyonszerzési illeték is. Mi még megúsztuk akik múlt évben vettünk kintről verdát.
To all:
Félek a dízeltől - hatásvadász cím de van benne pár hasznos infó az adagolókról.
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
freaghill #49960 üzenetére
Hát ha végig a belsőben voltál elhiszem, a szélsőben meg kb senkit nem zavart
A hétvégén is megyek át Gyulára (110-es megengedett) erre a román utánfutóval a belső sávban 80-al tötyög, refizek... nem történik semmi... jobbról kellett megelőznöm
MunezXBK: majd bepótolom
Ezt pl ma találtam. Érdekes
-
VR6-Fan
veterán
válasz
freaghill #35740 üzenetére
neked vannak kérdéseid nem nekem.
de akkor én is.
kiknél voltam?
kiket ajánlok?
ültem már egy pár air-es gépbe 1-2 vezettem is.HLS-ről kaptál egy linket, amugy asszem "mezei" V3 maga a gólyaláb, csak tudod emelni, ergo pont annyira felel meg hétköznapokra mint egy V3-as gewinde.
de hét köznapi kocsikázásra audi allroad kell és nem air ride, esetleg Niva :-)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
freaghill #35706 üzenetére
[link] igen én is a HLS-re gondoltam, , 1-1,5 misi közt adogatják asszem.
ennek van értelme, ha autózni is szeretnél komolyabban.. amugy a kerekenkénti szelepes használható, a szelep nélküli/tengelyenkénti szelepes billeg mint a szar
legalább is ahányba eddig ültem az a billeget és belibegett kanyarba, és nem kellett még sportosan se menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest