- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
válasz
Coccolino_O #189410 üzenetére
én is azt gondolom, hogy normál használatban egy 1,2es fiesta nem ehet sokat ha nem tolod ki a szemét de akkor minden sokat eszik. Főleg egy 1,8T.
Vegyél egy ibiza 1,9 TDi-t az valószínűleg jó lesz neked. Erős, megbízható és keveset eszik.
-
mokus1
addikt
válasz
Stylewars_kp #189204 üzenetére
Na de miért? Ez érdekelne.
-
mokus1
addikt
válasz
parandroid #189199 üzenetére
En tudom hogy baromi szerethető csak félek az 1.6 turbótol ez felvolt újítva 30kvsl ezelőtt. Na még agyalok kicsit.
Az iPhone csatlakozó hogy működik benne ki lehet cserélni auxra?
-
mokus1
addikt
válasz
parandroid #189192 üzenetére
En nem tudom ironizalsze vagy sem és hogy beleugorjake.
-
mokus1
addikt
válasz
parandroid #189190 üzenetére
Nem győztél meg, igazából alfáim is voltak azt is szidta mindenki de azzal nem ültem fel a szoporollerre...
Éppeszű ember kihagyja ugye? -
mokus1
addikt
Győzzetek meg. Megnéztem ma egy Mini Cooper S-t a híres prince motorral ami 30ezer kilométerrel ezelőtt átesett a nagy motorfelújításon. Maga az autó tetszik, baromi jó feelingje van az egésznek, de nem tudom merjem-e megvenni. Nagyon szar az a motor? Kb 2 évre szoktam autót venni. A másik, mennyire eladható egy ilyen?
-
mokus1
addikt
[moderálva]
Szakmai topikban tilos hirdetni!
[ Módosította: Qru ]
-
mokus1
addikt
válasz
szentkuti11 #91438 üzenetére
1,2T 86le, nem egy sok barral dolgozó cuccról van szó de annyira nem ismerem ezt a motor.
-
mokus1
addikt
válasz
szentkuti11 #91434 üzenetére
Ez jó is lehet meg nem is. Te ismered a barátod.
Ha haladósan megy a pályán akkor nem venném meg a kis ccm miatt viszont ha nincs szarrá hajtva akkor jó lehet. -
mokus1
addikt
válasz
tucsok. #91400 üzenetére
Amekkora autóra szükséged van ha elég a Golf Plus akkor azt vegyél ha kell a Zafira akkor zafirát.
Az 1,9 CDTI is jó motor és a 1,9 PD TDI is jó motor. Ha egy jól karbantartott autóról van szó akkor bármelyiket nyugodt szívvel lehet vállalni. Az 1,7-est kevésnek érezném ekkora bódéban.Ha jól tudom hdman-nek van ilyen motorral szerelt verdája mármint 1,9cdti azt hiszem ő költ is rá de majd leírja a tapasztalatait.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #90065 üzenetére
Ugy nez ki rendbe jott. Ma lebontották a muszerfalat mögé neztem igazgattam a kábeleket es most fasza😊 legalabb megneztem mi van a műszerfal mogott
-
mokus1
addikt
válasz
tboy93 #90059 üzenetére
Nem szokás nem 5-tel osztható bírságot kiszabni azért furcsálltam. Persze lehet de egyéb okokból nem szoktak adni.
Alfámmal úgy néz ki történt egy kis anomália. ICS leszívta az akksit mivel nem kapcsol ki. Jövőhéten derül ki mi is a problémája
Addig minuszos saru levételével orvosoltam,
-
mokus1
addikt
válasz
fenergie84 #88891 üzenetére
Fényezőn kivül nincs túl sok lehetőség sajnos. Nekem most csinálták a motorháztetőt. Nagyon szép lett és elég jó áron lett megcsinálva.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #88800 üzenetére
Mi van vele?
nekem most mar kezd ossze állni az alfa ugyhogy lassan kep is lesz róla 😊 -
mokus1
addikt
válasz
LógaGéza #88587 üzenetére
Ha találsz egy karbantartott 1,4 Tdi-t én azt venném. 4-5 éve napi rendszerességgel használtam és jó kis motor nak tartom. 75 le 200nm? Viszonylag nagy turbólyuk 2000től viszont rendesen húzott de rövidek voltak az áttételek. 5 liter felett nem nagyon kajált városban és sok baja nem volt. Szóval városban nagyon jól élhető, és pályán se akadály.
1,4 benzin azt hiszem vwbe szintén 75 le, barátomnak volt Seat Arosaba(lupo) de nagyon panaszkodott rá, leginkább arra hogy nagyon kultúrálatlan és sokat zabált város 8-9 liter pedig kis motor,kis kasztnival.Ha találnál egy jól karbantartott 1,4 tdi-t én biztos azt választanám.
kornelka: F astraval azt mondom 5 liter kizárt. Édesapám felesége azzal jár nap mint nap és 6,5 a minimum de akkor tojás héjakkal közlekedik és nagyon rendben van a motor. Az se sok nem azt mondom de 5 liter az kizárt.
-
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #87462 üzenetére
Köszi, nézegettem egyébként de egy oldalt azt láttam hogy nem támogatja az alfa integrated control system-ét de itt látok olyat ami jó hozzá, utána olvasok
-
mokus1
addikt
Valaki tud esetleg olyan helyet ahol CD-tár emulátort jó áron tud? Alfa 166-ba érdekelne ahogy néztem loudlink kell bele de én 29000-ért találok amit azért sokalok.
-
mokus1
addikt
Nem találok egyszerűen távirányító házat. Viszont a csomagtartó gombja kiesett.
Van valaki aki foglalkozik olyannal hogy csinál bele egy egyszerű gumigombot? -
mokus1
addikt
Alfába 90ah-s akksi van de szerelő megjegyezte hogy ebbe 100as való. Kézikönyv szerint valóban. Cseréljem vagy nem lesz ebből probléma?
-
mokus1
addikt
válasz
Melack #86206 üzenetére
Kiiktatni szokták
a hiteles témához: azt mondod van 500 ezred felveszem 1,8--2 milliót es 2,5m korul van a Passat. Honnan lesz pénz az atiras(100k) es első szervizee ami szintén legalabb szaz de inkabb tobb? Én most amit vettem kocsit mar 300kt ra locsoltam persze igy is számoltam. De az autó viszi a penzt.
osszekevertelek -
mokus1
addikt
Jó központi zárost tudtok ajánlani?
-
mokus1
addikt
Van egy kis problémám, Központi zár rakoncatlánkodik.
Nyomom a gombot az indexek villanak de egyik zár se nyit. Biztosíték vagy mi mehetett ki? -
mokus1
addikt
válasz
Kickass #85411 üzenetére
Köszönöm! Mindenkinek nagyon bejön a színe, aki látja
Igen, állt zuglóban egy 159-es TI. Gyönyörű volt de hát az egy másik árkategória.Dany: Igen, ez 2 generációval későbbi orr. Egyébként kivitelezés szempontjából szépen rárakta igen más ,kérdés hogy nem illik oda illetve tele gányolta.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #85403 üzenetére
Nagyon tetszik. Sajnos még nem volt időm vele foglalkozni, egyszer lemosattam nagy nyomásúval, de sok volt a meló és egyéb is közbe jött sajnos amit intézni kellett.
Ma sikerült elvinni szervizbe, a héten meglesz. Aztán belülről elkezdem kicicomázni, autókozmetika, meg apró dolgokat pl az anyó ülés állítógombja beesik.
Egyébként nagyon kényelmes, nagy hajó érzése van az embernek. Az is nagyon bejön hogy a műszerfal ilyen körülölelő érzést nyújt.
Motorja az bivaly, gyönyörű hangja van ha megnyomod neki és akkor nyom is az ülésbe. Fogyasztása kb 7-8 liter körül alakul városban ami egészen baráti egy ekkora motortól.
A színe egyébként Nero Volcano, ez egy fekete szín ami napfényben barnásan csillog, nekem nagyon bejön. Még mindig nincsenek képeim de ha kész a szerviz és a kozmetika akkor most már ígérem meglesz
Sikerült egy jó autót vennem úgy érzem. -
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
Tudtok valami olyasmi megoldásról hogy a CD-tár csatlakozóira épülő USB-s zenét dugjak? Remélem érthető az elgondolás.
Ugye a 166-osba kazetta van, illetve a csomagtartóban a CD-tár, viszont jó lenne valami ilyesmi. -
mokus1
addikt
[link]Ilyen ocsmányságot se látni mindennap. Sajnos az elejét már nem tudtam lefotózni. A linken nagyítható
-
mokus1
addikt
válasz
joshua7 #84766 üzenetére
Vegul nem bőr lett. Nem talaltam belole szépet. Egyébként fekete a kárpit az ülés. Szürke. Valószínűleg. Marad nagyon tetszenek. A hímzett ülések. Aztán ki tudja lehet hogy majd beleugrik megiscsak egy fekete bőr. De most nyáron nem is sajnalom mert. Nem huthetoek.
a színe azautonak meg ilyen barnás fekete nagyon jol mutat. -
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #84756 üzenetére
Köszönöm mindenkinek,
Jövőhéten a szervizben kiderül de most egy nagyobb számlával kalkulálok utána meg bízom benne hogy jó lesz -
mokus1
addikt
Na vettem egy 166os alfát. 2.4 jtd. Alom ez a motor.
intezodnek a papírok, jövőhéten megy szervizbe,első futóművet at nezik ill olaj,szurok, vezérlés.illetve par apróság. Ha kesz lesznek kepek. -
mokus1
addikt
Aldit Csepeli út 64-68ra írja és nincs ott semmi csak kamion szerviz, meg eredetvizsga? bár leeht hogy az az csak akkor még nem épült oda az aldi. nem vagyok jártas arra felé. Jó helyen keresgélek?
Aszem megvan minden
-
mokus1
addikt
Szigetszentmiklóson hol van a Kpm vizsgaközpont?
-
mokus1
addikt
válasz
trassher #84554 üzenetére
Igen, de ez alfa. Félnek tőle nézz utána ki ajánl alfát itt a fórumban. Pedig a 2,4 jtd egy kifejezetten megbízható jó motor.
Joamilestoné: Nem azt mondom hogy nem szép csak látszik rajta hogy nem 124eKm-es. itt egy 200-es.[link] és ebbe se biztos a futott km és ebben aztán tényleg nagyon csecse.
-
mokus1
addikt
válasz
trassher #84549 üzenetére
12 éves autó. Persze hogy ennyi az ára.
joamilestoné: Arra utaltam hogyha körülnézel látod hogy a 2-400000-et futott autókban különben néz ki a bőr. Ebbe meg 124000-et hazudnak. Nem a kor számít. Vagy nem volt ápolva egyáltalán vagy borzasztó sok km-ert futott. A szélein nagyon látszik hogy használva volt rendesen.
-
mokus1
addikt
Alfa
Az alfákba alig kopik a bőr még 300.000 km-nél is nagyon szép tud lenni de ennél 124.000 km-nél így néz ki.
Biztos valós a km. -
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
Valaki akinek nagyon jó füle van, meghallgatna nekem egy 2,4 jtd-t. elküldném mailbe a videót.
-
mokus1
addikt
Elkelt a járgányom.
Nagyon rossz vélekedéssel vagytok a 2,4-es 166os alfákról? -
mokus1
addikt
válasz
!Overdose! #83841 üzenetére
Csak kb 10l városba.
Én egy kisautónál nem tudnék megbarátkozni ekkora fogyival. -
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #83817 üzenetére
Gratulálok, honnan sikerült végül ?
-
mokus1
addikt
[link] Nem az ő napja
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #83439 üzenetére
Ha lehet választani én egy Brera-ra tenném a voksom
-
mokus1
addikt
válasz
Buster17 #83298 üzenetére
Ha ennyi pénzért veszel, akkor olyat válassz ami Neked tetszik. Gondolom hosszú távra tervezel vele.
Persze valóban a Jazz egy ésszerű döntés ennyi pénzért, de a kérdés Neked tetszik-e megtudsz-e vele barátkozni vagy vágyni fogsz egy nagyobb, szebb, igényesebb autó után és lecseréled rövid időn belül.
Ezt Neked kell eldöntened. -
mokus1
addikt
Peugeot 406 2,2 HDi milyen motor? Nem olvastam róla rosszat de tájékozódom.
Illetve még mindig a 166-os alfa futóművére vagyok kiváncsi hogy olyasmi mint a 156-é vagy ez strapabíróbb-e? -
mokus1
addikt
válasz
MunezXBK #82850 üzenetére
Nem egészen
Februárban volt a baleset, mivel ott hagytak ezért feljelentést tettem rendszám alapján meg is lett. Viszont mikor beidézték 2 hónappal később már úgy gondolta hogy én vagyok a hibás. Eredetileg leakartam fényeztetni az elemeket de így eladás előtt mégsem költenék már annyit az autóra. Műszakilag tettem rendbe csak közben már nem lett szükség kombi autóra
-
mokus1
addikt
válasz
szőröscica #82848 üzenetére
Most fogom eladni és szeretném ha szép lenne
-
mokus1
addikt
Karceltávolítók érnek valamit?
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #82815 üzenetére
Sajnálom hogy nem jött össze pedig képekről tényleg gyönyörűnek tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest