Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
runner 125 #84701 üzenetére
nem fér be 3 gyerekülés.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #84666 üzenetére
Soha nem folytam bele túlságosan a TC-s dolgokba, messze nem vagyok autoszexuális, sőt, de nekem is egyre inkább az az érzésem, hogy gyakorlatilag lassan egy fizetett hirdetési oldal lesz kibélelve pár vicces cikkel meg egy webshoppal. Az újautótesztek rendben vannak, de minden másban kezdik nagyon elveszteni a hitelüket a szememben.
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #84658 üzenetére
De én pont ezért nem értem, ez nem öngól akkor nekik? Nyilván ha méterenként mérnek a pályán, akkor senki sem lesz olyan hülye, hogy gyorsan menjen, de akkor nem tudnak pénzt szedni. Ez most tiszta ilyen nyugati akciónak tűnik, mintha tényleg a szabályok betartatása vagy a közlekedés biztonságának növelése lenne a cél... de ez tudjuk, hogy nem így van
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
runner 125 #84644 üzenetére
Egyik haveromnál láttam ilyesmit, a rá rakott napszemüvegnek eszében sem volt megmoccanni
Hogy hogyan viselkedik nagyobb dolgokkal, nos passz. Youtube-on esetleg megnéznék ilyesmikről tesztet, de hogy minek nevezik ezt ők, azt hirtelen nem tudom.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #84575 üzenetére
Tévedés! Az azért van ott, hogy gyosulásnál ne csináljon egy hátraszaltót!
-
Tankblock
aktív tag
válasz
runner 125 #84476 üzenetére
pont arra írtam, cégautó. Ha nincs szerencséd akkor kulcsos, gazdája nincs, csak a gázt nyomják, had menjen......
-
!Overdose!
őstag
válasz
runner 125 #84503 üzenetére
Egyébként nem jellemző a váltóhiba a 6gen-nél sem, csak néhányan nem tudják, hogy milyen olaj való a váltóba...
-
hobizoli
nagyúr
válasz
ha béka kuvik, akkor az meg a 6gen volt, ami 95-01 kozotti
-
válasz
Mondjuk váltóprobléma az a swiftnél is van
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #84476 üzenetére
Vagy kitudja mennyit...
Minden esetre kb helyből lehet számolni a kettőstömegű cserével.
-
nesa
veterán
válasz
runner 125 #84386 üzenetére
2010 be enis hasonloan jartam megaltam a pirosnal mar a fekrol is leszaltam mikor eg yfabia belerongyolt a 323 as hatuljaba a 4 savos kereszdezodes kozepeig turt gyak semmi baja nemlett a mazdanak a fabia meg rendessen osszetort.
Na itt van gyurodesi zona, kinai transporter vs original nemet .
-
Typhoon47
senior tag
válasz
De rondán vannak telepítve azok a PDC-k
-
DeFranco
nagyúr
válasz
akartam is kérdezni, hogy milyen tanulságot vonunk le abból, hogy gyűrődik a gyűrődési zóna
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #84315 üzenetére
...jó időben.
esőben, hóban, ha borús az ég, vagy ha fúj a szél, akkor 50.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #84274 üzenetére
szörnyű.
a toledo magnus jól legyalulta a twingot. -
gaborbol
őstag
válasz
runner 125 #84181 üzenetére
Bementem a kereskedesbe, nagyon normalisak voltak, semmi nyomulas vagy eroltetes.
Kihoztak a parkolobol, adtak a kulcsot, aztan mehettem vele amerre latok. Nagyon patika, mintha gyakorlatilag uj lenne, kivul-belul makulatlan, egyszeruen nem volt mibe belekotni,
Minosegi 0 kilometers gumik, friss olajcsere, szurok, szijjak mind lerendezve.
Onnatol kezdve, hogy mikor gyartottak a gyarban, melyik markakereskedo adta el eloszor itt, minden elvegzett szerviz, olajcsere kinyomtatva 7 oldalon keresztul kezbeadva, meg mielott elvittem volna egy korre.Mondom gyonyoru ugy ahogy van, ha nem lenne benne bor ules akkor tokeletes is lenne szamomra, de kilog a MAX keretembol majd 2k-val a $16.991-es arral, tudnanak-e belole engedni.
Viszajott egy $16.791-es arral, meg ilyen olyan koltseg ez-az, muszakival,rendszammal, adoval tokkal-vonoval $18.400.Hat ennyi nincs ra a legjobb esetben sem, hitellel meg nem kell. Majd talan lesz valami mas hasonlo ami 1-2 evvel oregebb.
Akkor marad kicsi a Priusra is 1-2 honapon bellul.
-
szőröscica
addikt
válasz
Európa sóher, inkább megfullad a dízelfüstben.
-
gaborbol
őstag
válasz
A fekete szin fontos feltetel!!!
(Feleseg nem akar mas szint az Outlanderbe,az elozo is azert volt fekete, se az ezust se kek nem tetszik neki)
A kocsi meg helyi Subaru markakepviseletnel van mint beszamitott auto. Itt igy szoktak hirdetni a kocsikat, 24-36 kep es szinte mindenrol.
Ahogy olvasgatom akar meyik SUV tesztet a 3 liter alatti motorokra nem irnak jokat, azt mondjak nem mozgatja megfeleloen a bodet. A 2.4i-re is azt irtak, hogy nagyon sovany normal hasznalatra is es, hogy semennyivel nem eszik kevesebbet mint a V6 3.0L ami 50 loval erossebb.
Ami nekem itt nagyon furcsa volt az az autopalyakon a felhajto sav rovidsege. Talan fele vagy harmad olyan hosszu mint MO-on. Es hiaba van itt 110km/h-s limit, ha egyszeruen nem tudsz annyira felgyrositani, hogy be tudj ugrani a leglassabb savba.
-
gaborbol
őstag
válasz
runner 125 #84162 üzenetére
Ezt ma reggel lattam:
[link]Eredetileg $13K max $15K akartam raszanni, ha lehetne belole legalabb egy ezrest faragni akkor lehet elhozom. V6 3L awd, navin kivul full extra, egy gazdas-meg garos( motor+valto 7ev/160.000 km) 78K, ennel jobb nagyon nem lesz.
Ahogy nezem majd 4 honapja aruljak 19K rol indult valahol szerintem 15K korul lenne a realis ara vagy meg az alatt.
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #84159 üzenetére
Az az.
-
gaborbol
őstag
válasz
runner 125 #84124 üzenetére
Olyan helyen lakom mint az Alfold, nem azert kellett a SUV, mert a hegyre jarunk vele, hanem, mert tagas 5 ember csomagokkal kenyelmesen elfer benne, kinez valahogy es megis autoszeru, tetszik, hogy magas-ralatsz az utra es nem egy kocka doboz meg, ha olyasmi is.
Terepre most se megyunk majd vele annyi, hogy valoszinu eszakabra koltozunk ahol a tel 6 hettel tovabb tart, es nem ennyire sik tehat oda jobb valasztas lenne az AWD nem kene kocsit cserelni par even bellul.
A CR-V kiesett, volt a csaladba, felesegnek nem tetszik:Jo-jo ,de nem tul kenyelmes hosszu uton, tul kocka es mivel o fogja hasznalni napi szinten ezert sokat szamit a velemenye. A Forester szinten nem tetszik neki, mert alacsonyabb es kissebben is tunik, van a csaladba egy latta-probalta, nem az igazi. Hyundai Tucson muterjanak van, CR-V rol valtottak, hogy minek fizessenek annyit a Hondaert, mikor ebbe tobb az extra, es ugyan azt tudja.
Hat a CR-V be csak tankolni kellett, meg olajat cserelni ez meg jon-megy szervizbol-szervizbe, ha nem lenne garos mar felgyujtottak volna. Automata valto, uzemanyag rendszer, egy valag erzekelo, es rendes a szerviz, mert beviszi, hogy a kulcsot nem lehet kihuzni a gyujtaskapcsolobol, es mar mondjak neki, igen tudjak, meg hogy mit cserelnek neki garba meg azonnal, mert valami megint a halalan van(talan pont a fek rendszer gyari visszahivas volt). Lehet, hogy kifogtak egy szart es a tobbi nem ilyen, de most mar visszasirjak a japan minoseget.A Rav4-et nezegetem az talan, bar belul joval fapadosabb az outlanderhez kepest es joval dragabb is, ami meg tetszik neki valami rejtelyes okbol az a Chevy Equinox ebbol talan egy 2-3 ev korulit tudnank is venni.
Barmi mas ertelmes SUV sokkal sokkal dragabb Acura MDX is tetszik, de atlag 3-4 evvel oregebbet tudnank csak venni belole ugyan az az Infinity vagy a Lexus suvokra,Volvo XC-90 Nissan Muranora is igaz.
Megint visszajott a Ford Edge ami meg talan lehetseges, nekem is bejon, egy gond van az Outlanderrel, hogy sokkal kevesebb van belole, mint mas suvokbol az ujabb evjaratokba a V6 ritka mint a feher hollo, csak a 2.4i meg a 2.0i motorral szerelteket latom pedig 750 Km-es korzetben keresek mar autot.
Ennel tobbet meg raszanni nem akarok, mert az S80-nak is mennie kell,14 eves iden 330K van benne es kezd elojonni minden rajta, van meg egy 2003-as civic, meg egy masik oreg szar, azokat is eladom kis penz hozzatesz es lesz belole egy 6-8 ev koruli Toyota Prius.
Akkor a 8-22 oras utakra ott lesz az Outlander a varosba meloba nekem meg a Prius. -
!Overdose!
őstag
válasz
A CR-V ben nem a Honda legintelligensebb összkerékhajtási rendszere (SH-AWD) van. Ez már érdekesebb: [link]
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #84125 üzenetére
Racsingolásban is a legjobb
[link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #84125 üzenetére
Nem meglepő...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Forester hajtása legyalázta a többit.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
runner 125 #83979 üzenetére
Na igen, csak tudnak valamit a gyárban
-
Dany007
veterán
válasz
Köszönöm!
Igen igen, ezt az egyet sajnálom, hogy nem volt hozzá alufelni. Majd gyűjtögetek rá, ez meg jó lesz a télinek.
De egyelőre akarok tartalékolni váratlan eseményekre, úgyhogy ez majd csak később lesz aktuális. De lehet Photoshopban azért kipróbálom hogy állna. -
hdman
őstag
válasz
+1, egy jol megválasztott felni és rá sem lehet ismerni a gépre!
Drakula!
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #83964 üzenetére
"205/60 16"
"205/50 16"Azért nem mindegy.
Négyesgolf, 205/55 16 a téli, 215/40 18 a nyári.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
runner 125 #83964 üzenetére
Én magam eddig úgy logikáztam, hogy nagyobb átmérő esetén ugyanolyan sebességnél kevesebbet kell forognia a motornak, így minimálisan csökkenhet a fogyi - bár az emelés miatt a légellenállás is változik nagyon minimális mértékben, és az aszfalttal érintkező felület is enyhén nőhet talán...
Mindenesetre ilyen kicsi különbség még belefér, nálunk a kocsival kapott nyári szett 195/65R15 helyett 185/60, az másfél centi lefelé a kasztninak - határozottan kényelmetlenebb már, mint a rendes méret. Nálad viszont nagyobb a kerék is, arányaiban is kisebb a változás.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #83958 üzenetére
"Intézem rá a gyári 16-os felniket... 205/50 16-os gumival"
Nem gondoltam volna hogy kisebb a gyári kereke mint az enyémnek.
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #83954 üzenetére
Na, eddig hogy tetszik a HRV? Ide is jöjjenek a tapasztalatok!
-
nope00
tag
válasz
runner 125 #83954 üzenetére
Mire gondolsz olyan rossz állapotú lehet? Mert Németországban lakom jelenleg tehát papíroztatással gond nem lenne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #83851 üzenetére
Gratula, üdv a klubban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
A leírás alapján ez egy nagyon jó vétel volt, gratulálok
Nem semmi utánajárás előzhette meg, mire egy ilyen patent példányt kifogtál.
Sok balesetmentes kilométert.
-
freaghill
őstag
válasz
Gratulálok hozzá!
"kép és gyakorlatilag szöveg nélkül. Korábbi tapasztalatokból azonnal igyekeztem lecsapni,"
Ezt kifejtenéd? -
válasz
Én is hallgatom a Bartókot meg a Kossuthot...akkor most egy vén sz@r vagyok?
Szép, bár a béle kicsit puritán. -
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #83817 üzenetére
Gratulálok, honnan sikerült végül ?
-
freaghill
őstag
válasz
Sikerült találni valakit aki behozza?
-
Kornel
veterán
válasz
most már összeborulhatsz neduddkival
-
freaghill
őstag
válasz
runner 125 #83668 üzenetére
Nem érdemes céget megbízni vele, én itthon 3 nap alatt tudtam megoldani a honosítást, de csak azért mert suli mellett csináltam és egyik nap zárva volt akkor a nav azon osztálya, illetve későn végeztem biztosítónál és addigra bezárt az okmányiroda.
Elküldöm mindjárt neked is, amit korábban Röfikének.
-
Kickass
őstag
válasz
runner 125 #83666 üzenetére
Csakhogy a rendőrség feladata nem csak a traffizás, bármennyire is sikerül ezt már lassan a lakosság fejébe verni. És nem, a rendőrség nem is üzleti vállalkozás.
Ha már vettek többszáz eszközt a minimum hogy ezek képesek legyenek rendszámfelismerésre is és legyen egy + hozadéka, nevezetesen hogy esetleg több lopott autót/rendszámot kiszűrjenek. -
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #83611 üzenetére
Na igen, a TC féle egyenes vonalú egyenletes mozgások Bátonyterenye irányába
lényeges esélye szerintem sem lett volna ebben a szituációban egy X6-osnak sem. max egy navara szerű dögmagas, merev alvázas cuccban lett volna annyi mersz, hogy nem megy be a nyerges alá, de az egyenes vonalú egyenletes mozgások ott is szinte biztosan öltek volna sajnos
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #83439 üzenetére
Ha lehet választani én egy Brera-ra tenném a voksom
-
8th
addikt
válasz
Ööö... én nem fosom le a bokám tőle. Olyan mint ha fognál egy piros színű gyerek fürdető kádat fejre fordítanád és rajzolnál rá lámpákat meg négy kereket. Egy alfához képest pláne, hogy ez egy kupé álmosítóan unalmas egy formaterv. Szerintem.
-
Kornel
veterán
válasz
En is szemezgettem vele, de az esz ervek...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #83328 üzenetére
Nem tudom pontosan mikori évjárat, de igen, nem egy mai darab. De az ülése... Álom.
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #83329 üzenetére
Ez igaz, kb. mint az E46-os 3-masnak, akkora a tengelytávja, de azért ez csalóka ... azokban sose volt nagy hely, építésmód miatt se. 2,715 mm az S60, és pl. a mostani passátnak is csak 2,711 mm ... azért ne mondd, hogy a mostani passát kicsi autó, táncolni lehet benne hátul ... S60 az egy közép kategóriás autó, ott már azért nem kéne gondnak lennie a hátsó helykínálatnak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #83307 üzenetére
A nincs tipus hibával azért óvatosan... haver most locsol 250k-t az ótómatára a tipiushibája miatt. De ezt leszámítva tényleg jó autó. Hátul nincs túl nagy hely de akinek az kell S80-at vegyen. Szte kicsit a csomagtér (400 liter) de ezt csak addig mondta amíg fel nem nyitottam az enyém 5. ajtaját.
Ez egy céges kocsi volt, külföldre ingáztak vele 560k km van benne (hidegen soha nem járt kvázi az állófűtés miatt) de a bele tipp-topp. Ha vissza lenne tekerve 200k-ra azt is elhinnék simán. Reméljük még 100-150-et elgurul...
-
Buster17
addikt
válasz
runner 125 #83307 üzenetére
-
Buster17
addikt
válasz
runner 125 #83285 üzenetére
Holnap válogatok típusokat.
Mutet most cserélte le az audiát citroenra. Citroenhez fele annyiba kerülnek a cuccok, azé ez nem mindegy.
Kis kocsival megelégednék, de azért egy Volvobaban feszíteni sokkal királyabb.
(Természetesen nem ezért vennék ilyet)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #83285 üzenetére
Jó, hogy jössz.
Tegnap próbáltam egy S60-asat. Hát bakker komolyan ha előbb próbálom lehet ilyet veszek. Nagyon meggyőzött ez az 5 hengeres hang, az ereje is rendben volt, a bele is tetszik és iszonyat kényelmes elöl.
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #83106 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
runner 125 #83106 üzenetére
Koleganak is ilyen van vagy volt, vitara 7XL 7 szemelyes.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #83062 üzenetére
azert amennyibe egy G merga kerul, annyiert mar legyen is jo...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #82967 üzenetére
1,5-ös Imprezát felejtsd el. Még a 2 literesbe se véletlenül széria a felező... Amitől már korrektül megy cserébe 14-15 litert bekap.
Arról nem is beszélve, hogy nagyon alacsony a szabad hasmagassága, terepre egyáltalán nem való. -
Richard!
addikt
válasz
runner 125 #82967 üzenetére
Bocs,hogy belevau
Pathfinder?
-
törölt tag
válasz
runner 125 #82931 üzenetére
Freelander? Valamilyen Subaru?
-
lapa
veterán
válasz
runner 125 #82931 üzenetére
persze értem. kapcsolható rwd-k ezek amúgy, az új, műanyag lámpakeretes budi verzió (w463, 1991-) az állandó. nagy törődés amúgy nincs vele, pláne ha sikerül bármi fedett alatt tartani. be is tenne.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #82815 üzenetére
Sajnálom hogy nem jött össze pedig képekről tényleg gyönyörűnek tűnt.
-
lapa
veterán
válasz
nem tudom mire kell, meg ha jól emlékszem pontosan ki van találva milyen széria amit kinéztél, de megnézve ezt a cuccot csak az ontopik kedvéért belinkelem az alternatív világegyetemet.
nem ismerem, nem láttam soha, nem sok köze van persze sok szempontból a suzukihoz, de valamennyire mégis hasonlít (meg ugyanennyire a kraz billencshez is). alapvetően egy ilyen konfig normálisan inkább olyan 2,5+m felé kószál felnivel, ráccsal, automatával, üveggel, sibedával vagy mivel. persze rá kéne nézni mi van a rozsdával. 85-ben még csak a szívó volt, szal a moci az turbósított. úgy saccolnám a szín se gyári, de ez nem tuti.
kár azokért a nagy gumicsizmákért a kerékíven, de egy szolídabb gumival le lehetne szedni. sajnos az ot rendszám moci meg szín miatt nemigen esélyes, bár ezt ennyi képből nemigen lehet megmondani.
nem várok semmiféle érvelést, mert ez lassú hangos sokatevő öreg. csupán érdekességképp linkeltem, mert elég akcijós (azt tekintve, hogy mennyi a várható hasznos élettartama és értékállósága). ugye az ehhez eléggé hasonlító ipari verzió most listaáron 21+m (műbőr-vászon-budi ülésekkel stb).
-
zsambek
aktív tag
válasz
runner 125 #82824 üzenetére
Szia,
Ez milyen vóvó? (194 cm, opel astra h
)
Ui.: mindenbe beferek, max kicsit erzem a tetot. multkor insigniaban ultem hatul, hat nem egy leanyalom az biztos
ha hosszabb lenne a hajam, akkor ut vegere egy jo zselezett serot osszehozott volna nekem
zsambek`
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Konklúzióként viszont levontam, h qrva kényelmes a Volver
Ja csak ne legyel magasabb 175nel hogy beleferj egyaltalan a kocsiba
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #82821 üzenetére
erdekes ez en szinte soha nem nezek senki szemebe, pedig (a vicc kedveert most fogadjuk el) nem szoktam hazudni gyakorlatilag soha. egyszeruen nem esik jol. persze nem is vagyok kereskedo.
-
emvy
félisten
válasz
> Teljes, meghirdetett árat meg nem vagyok hajlandó fizetni egy használtautóért sem.
LOL, tiszta Kozel-Kelet. Ha nem lehet alkudni, akkor mindegy, hogy esetleg tenyleg jo aron van, akkor se erdekel senkit.
En sose engedek a hasznaltcuccok arabol, eleve olyan aron hirdetem, ahol megeri megvenni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
jo sztori. ha eszedbe jut meg par dolog amit ott meglattal-meghallottal-megereztel, ird mar meg jo tapasztalat lenne nekunk is
amugy egyre inkabb azon a velemenyen vagyok hogy az elozo tulajt erdemes megkeresni ha lehet (forgalmiban benne van) nem ez az elso boduletes elszolas amit hallok. rutintalanabbak mint a kereskedo, es sok esetben nem is titkoloznak annyira ha nem ok aruljak. veletlenul kicsuszhat ez-az
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #82382 üzenetére
Nekem a modernebb Subik jobban bejönnek, jót tett nekik, hogy beszállt a Toyota a bizniszbe. Az új sedan Imprezza nekem nagyon bejön. De hát ízlések és pofonok ugye.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #82328 üzenetére
Feketében jöhetne...(vonóhorog nélkül persze!)
-
Dyrtyho
őstag
válasz
runner 125 #82301 üzenetére
A Csonticar tudtommal eléggé lehúzós egy eladó, tőlük se fogok soha autót venni
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #82131 üzenetére
A megléte.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #82080 üzenetére
Pfffff....Miért lenne suli?
-
törölt tag
válasz
runner 125 #82076 üzenetére
Azt tudom,egybe is írtam..Viszont akkor a program csinált biztos valamit.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #81993 üzenetére
Koszi.
Motorra meg valtora voltam kivancsi.
Tudom, hogy keves a cng kut, de 400 km pont eleg igy is, bp-en meg van kut.
Olcsobb mint a dizel. -
!Overdose!
őstag
válasz
runner 125 #81830 üzenetére
Szerintem nincs JHM-es alvázszámú 8gen3/5D. Nagyon irigylem azt, aki meg tud barátkozni a formatervével, mert egy nagyon átgondolt, a mindennapokban jól használható, megbízható autót kap. Én egyelőre nem tudok. Komoly típushibáról nem tudok, de apróbb, akár bosszantó nyűgök lehetnek. Az R18 pedig a teljesítményéhez képest nagyon korrekten fogyaszt. Van saját, magyar fóruma is: [link]
-
Bdanyy
addikt
válasz
runner 125 #81830 üzenetére
Alternatívaként multipla?
-
válasz
runner 125 #81663 üzenetére
Ebben igazad van. Papámé szét lett szedve, lökhárító, műanyag elemek le, azután felület kezelve, újrafújva, tehát annak még 7-10 évet adok.Viszont ne mondj el róla, jó áron vehető, szép állapotúakat is találhatsz, ha alaposan keresel, anyukádnak járkálni pedig szerintem bőven megteszi, ergo "kis terepjárótól" sokkal biztosabban vezethető, szélesebb, és 90km/h fölött sem libeg és nincs óriási szélzaj, bár van mint minden terepjárónál.
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #81695 üzenetére
Én vennék új autót
Ha lenne annyi della bebattyognék egy új sti-ért
-
tomiii.
aktív tag
válasz
runner 125 #81663 üzenetére
haverom kocka vitaráját most kasztnizták 200.000ft magasságában, picivel többért, és kell még egy telifény, bár tény, hogy direkt ilyet vett 700k-ért, hogy majd ő megcsinálgatja, erdészeti autó volt, de műszakilag eddig hibtálan, az elmúlt 3 évben, csak csupa karc kívül belül, és tényleg elég komfortalan, hátul meg a kényelem szót inkább ki se ejtem
-
válasz
runner 125 #81450 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125 #81533 üzenetére
Nem nem kell, Fater akarja most lecserélni a kocsit, és egy ilyenen is gondolkozik. A nagy fenntartási költség mit takar konkrétan (persze a fogyasztáson kívül)? Aksik ebbe meddig bírják?
-
capulet75
addikt
válasz
runner 125 #81513 üzenetére
Legszomjasabb? Outlander 2.0 Turbo?
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #81513 üzenetére
Értem.
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #81501 üzenetére
Grand Vitara? Valamivel 2millió felett egész szépeket kapni.
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #81509 üzenetére
Kb.
Grincs: 900ért? lol
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #81501 üzenetére
90% város, rövid távokon. Napi 20km, 3-4 részletben.
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #81418 üzenetére
bazar.at
gebrauchtwagen.at
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #81457 üzenetére
Mondjuk igen. Akinek van elég gyakorlata benne az biztos megtudja állapítani az állapotból meg a szervizkönyvből, leinformálhatóságból hogy abban valóban annyi van-e.
Ezért is mondtam, biztos megvannak rá a szakmai trükkök mit kell figyelni stb... De amennyi átb...ás storyt olvastam már csak itt a fórumon... hát... -
runner 125
nagyúr
válasz
"HR-V-ből a minap volt fent egy 2006-os benzines, 2,6-ért, tuti 130k km-rel, alvázászm közzétéve, 2 nap alatt elvitték, de azon látszott a törődés és a patika állapot. Nah ilyen kell nekem is."
Akarom mondani CR-V-ből.
mokus1
100k alatt, a kor viszont alapvetően nem érdekel, de újabb 10 évig biztosan meglenne.
Az az S60, ebbe 20-25k menne visszaszámolva az Opel alapján.capulet75
Egy részből Honda, más részből alapvetően emelt, 4x4-es autót keresek kedvező fenntartással.
Nem komoly terepre kell, inkább a havas osztrák emelkedőkre télen és a mindennapokra, ezért elvárás h most csak benzines jöhet szóba. Az 1.6-os VTEC motor 125le-s teljesítménye bőven elegendő, közúton gyakorlatilag egy személyautó fogyasztását produkálja a Haldex rendszernek köszönhetően és nem utolsó sorban tetszik is. Ezeket figyelembe véve nem találtam jobb alternatívát. A CR-V és a Rav4 már csak menekülő modell lenne, - mivel max május végéig kell találnom valamit - hiszen drágábbak, erősebbek és több pénz fenntartani.Typhoon47
Hjah, az S60 is a piaci ársáv tetejéről lett megvásárolva, de talán bizonyítják a korábban linkelt képek is az állapotát. Nah ugyanilyet keresek HR-V-ből.
Olaszoktól én is tartok, de fotók alapján meggyőző - főleg összehasonlítva a többivel, valósnak gondolom a futását. Aki meg 11 év alatt beleteker 30.000km-t, az csak nem egy tipikus olasz csődör.Dany007
Első sorban az állapotnak hiszek. Egy 100k alatti, megkímélt autónak még új illatúnak kell lenni, gyakorlatilag komoly használati nyomok nem mutatkozhatnak. Ha, sok azonos típust megnézel, akár képek alapján is leszűrhető már némi konklúzió. A vezetett szervizkönyv alatt a márkakereskedőknél is leellenőrizhető futást értem, és előnyben részesítem a max. 1-2 tulajt, illetve ahogy írtam, hajlandó vagyok a felső ársávot megfizetni. Illúzióim nincsenek, HR-V-ből nem akarok 1m-ért 70.000km-es autót venni, de 2m-ért már igen.
Ezeknek fényében talán szűkül a tekert órás autóba való nyúlás.Persze, jöhet az elérhetőség, köszi.
-
Dany007
veterán
válasz
És hogyan garantálsz futásteljesítményt?
Mert ahogy itt is volt már rá példa, egy 400k km-es autó is lehet olyan szép állapotban, mint egy valós 100k km-es autó. A km óra meg a szervizkönyv manipulációját meg már ezerszer kibeszéltük...
Ezek után én nem tudom elképzelni hogyan lehet 100%-ig garantált futású autót venni ha nem újonnan veszi az ember... Persze én nem értek hozzá. Biztos vannak kisebb-nagyobb trükkök mit hogyan kell megvizsgálni, figyelni stb...De ha érdekel tudom ajánlani azt a kereskedést és kereskedőt aki nekem ismerősöm és aki nekem keres autót. Na ők direkt ilyenre vannak specializálódva. Egyéni igények alapján 100%-os autókat keresnek, 100%-ig leinformálható futásteljesítménnyel.
Elképesztő a hitvallásuk, a referenciáik meg úgy kompletten minden. Persze úgy, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy amiket az oldalukon írnak az mind igaz. Mert amúgy lehet el se hinném, hogy ilyen is létezik.
Szóval ha van elég időd, ők biztos, hogy találnak neked olyan autót amit szeretnél, akár külföldről is, ha megtudod fizetni.
Ha gondolod adok webcímet meg kontaktot privátban. -
Typhoon47
senior tag
válasz
Én is ugyanígy veszek autót, abszolút megértelek. A linkelt RAV4-ben ha valós a km akkor még meg is érheti, bár én olaszoktól valahogy mindig idegenkedtem autó vásárlás esetén (bár csak 3x voltam náluk), de ilyen alacsony futásnál nem lehet semmilyen probléma.
-
capulet75
addikt
válasz
Miért pont HRV?
-
mokus1
addikt
válasz
Mi számít kis futásnak nálad? Egyébként mintha azt írtad volna nem fog több kerülni 10.000km-nél évente.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #81442 üzenetére
Honda
Egyébként CR-V-ket nem nézel? Ezek is megbízhatóak vagy már régen kizártad őket? -
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #81437 üzenetére
Persze. Kis értékű vagy öreg autóknál netto rábaszás a behozatal.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #81432 üzenetére
Esetleg ez? [link] + gondolom az átírás.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Esetleg próbálkozz a Hondafórum SUV topikjában hátha valaki megválna tőle.
-
Stafni
aktív tag
válasz
Én se találtam semmit, pedig sok márkát nézek, más is panaszkodott a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest