Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz runner 125 #82815 üzenetére

    nem tudom mire kell, meg ha jól emlékszem pontosan ki van találva milyen széria amit kinéztél, de megnézve ezt a cuccot csak az ontopik kedvéért belinkelem az alternatív világegyetemet.

    nem ismerem, nem láttam soha, nem sok köze van persze sok szempontból a suzukihoz, de valamennyire mégis hasonlít (meg ugyanennyire a kraz billencshez is). alapvetően egy ilyen konfig normálisan inkább olyan 2,5+m felé kószál felnivel, ráccsal, automatával, üveggel, sibedával vagy mivel. persze rá kéne nézni mi van a rozsdával. 85-ben még csak a szívó volt, szal a moci az turbósított. úgy saccolnám a szín se gyári, de ez nem tuti.

    kár azokért a nagy gumicsizmákért a kerékíven, de egy szolídabb gumival le lehetne szedni. sajnos az ot rendszám moci meg szín miatt nemigen esélyes, bár ezt ennyi képből nemigen lehet megmondani.

    nem várok semmiféle érvelést, mert ez lassú hangos sokatevő öreg. csupán érdekességképp linkeltem, mert elég akcijós (azt tekintve, hogy mennyi a várható hasznos élettartama és értékállósága). ugye az ehhez eléggé hasonlító ipari verzió most listaáron 21+m (műbőr-vászon-budi ülésekkel stb).

Új hozzászólás Aktív témák