Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ősztől már vizsgát kell tenniük Mexikóvárosban az autóvezetőknek
Eddig automatikusan kaptak jogosítványt Mexikóváros polgárai, mostantól vizsgázniuk is kell majd elméleti és gyakorlati tudásból és lesz szemvizsgálat is.
Ez valami vicc???

-
Calogero
addikt
KRESZ változás, de csak bicikliseknek: [link]
-
-
Sotho
őstag
Veszek mostmár egy bringát...
-
-
-
biga
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Én biza úgy értelmeztem, amit írtál. Pont azért, mert nekem a te általad felvázolt élethelyzet elég szélsőségesnek tűnik. Nem lehet, hogy épp te látod túl pesszimistán a helyzetet egy kirívó példa alapján?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Közel 4 éve nem élek Mo.-on, ez nem tudom sok vagy kevés, de már rég nem mondták - pláne otthonról - rám, hogy jó lenne, ha nem lennék ennyire magyar,

-
Azt írtam hogy örüljön hogy ennyivel megúszta, mert kifoghatott volna egy még hülyébbet is aki nem csak megpróbálja, hanem meg is öli. Meg azt hogy ezért nem kezdünk kiszállni és pampogni.
Jó lenne a nem lennél ennyire magyar hogy csak a rosszat feltételezed az írásomat olvasva
-
biga
őstag
-
Pedig de. A kocsiból ki nem szállunk, pláne nem pampogni csak akkor ha a kocsi megállt vagy összetört annyira h közlekedés képtelen. És amondó vagyok hogy örüljön az öreg h ennyivel megúszta, mert kiszállhatott volna egy szamuráj karddal is és simán ketté vághatta volna.
Megint ott vagyunk csak a végén, hogy a vezetés veszélyes üzem! Nem tudhatjuk mikor milyen idegállapotú a másik, uh kussolunk és húzzuk a belünket, vagy ha már emberkedni akarunk legyünk annyira kemények hogy a következmények is lepattannak rólunk ( a golyókkal együtt
) -
talpas
aktív tag
Délelőtt 08 óra, párhuzamos út, beállok belsőbe. Csak ketten a táliással, aki előttem, lába között a vonallal 5-700m-er hosszan halad, majd kihúzódik jobbra, jelez és lekanyarodik. A tükörbe ez idő alatt balra1xsem nézett, direkte azt stiröltem, még nejem is megjegyezte, övé a két sáv. Nem adtam semmi jelét, nem toltam és nem nyomtam dudut, hogy nem otthon vagy ember. Innen kívánok én is szép napot Te Idióta, másokra, és magadra is veszélyes közlekedő. 16-án "kispóló", belső sáv, balra jelez, mindenki a balra lehajtó miatt menekül a jobb oldali sávba csak ne kelljen miatta beragadni. 2km-ig riogatott a nyitott szájú a 30 fokos melegben, sokszögsapkás idős, szemüveges emberke. Neki nem üzenek semmit, úgy szomorú az egész ahogy van.
-
biga
őstag
Biztos az áldozat sem szent, de én személy szerint nem tudok elképzelni olyan mondatot, amiért valakinek ez jár. Emberi lény nem reagál(hatna) így semmilyen beszólásra. A BMW volánja mögött ülő gerinctelen, egysejtű létforma remélhetőleg a sitten találkozik a hozzá hasonlókkal....
-
mephi666
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
ja, mondjuk itthon a hivatalok sebességéből kiindulva érthető... barátnőm 3éve csinálta a jogsit, akkor még volt rutinvizsga, de nekem 1évvel később már nem

hogy ne csak off legyek: én mostanában a gyalogosok/biciklisek miatt vagyok ki... múlt héten is jöttem be a városba és kb 2km-es szakaszon 4 szabálytalan bringással találkoztam... legjobb volt, amikor a papa úgy biciklizett átt keresztbe az úttesten, hogy 3-4 záróvonalat kellett átlépnie ...zebra persze kb 100 méterre és onnan kezdve minden zebrán bemutatták mások, hogy kell szabálytalanul átkelni... ja meg a legjobb, amikor a szemközti sávban cammogott a sor és 2 kocsi közül kiugrott a gyalogos és átfutott előttem (mindezt kb annyi idő alatt, míg a fékre tettem a lábam, de lenyomni már nem volt lehetőségem ...zebra itt sem volt közelben) ...az ilyen inkább venne egy forgótáras pisztolyt és játszana orosz rulettet... tipikusan az az eset, hogy ha közelebb járnék, elcsapnám és beleállnék a fékbe, a mögöttem érkező valószínűleg tolna még egyet rajtunk, mert ugyanúgy nem számít az én fékezésemre, mint én arra, hogy majd egy gyalogos csak úgy kiugrik a holttérből
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
én is remélem, hogy elkaszálják rendesen

oldalt dobta fel ezt a cikket ...újra kötelező lett a rutinvizsga? 2éve csináltam a jogsit és akkor nem volt, hanem a forgalmiba voltak beleépítve a rutinfeladatok
-
biga
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Sima emberölési kisérlet, de a legenyhébb minimum is a súlyos közúti veszélyeztetés+cserbenhagyás. Van ott jópár tanú (bár a 9y%-ára is rávernék egy kis cserbenhagyást) na meg a kamera, remélhetőleg aznap este már tágították is a BMW-s gyermek hátsó bejáratát a rács mögött.
A motoros volt az egyetlen emberi lény a videon, pedig nem ő volt, aki először látta a sztorit. A többi jelenlévő valami más állatfajta.... -
Möhe
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Lábánál fogva rákötni a vonóhorogra,és úgy randalírozni egy kört a városban.
A többi ott várakozónak is marhára sietős volt a segítségnyújtás.
BMW,Audi,Merci-s videókkal tele van a net ilyen és ehhez hasonló videóval. Opel,Skoda,Renault és a többi "kommersz" márkás sofőrről is van ilyen elvakult ítélet? Vagy csak ezen márkák tulajairól ahol az idex,tükör,józan ész nem szériatartozék,csak a vastag fux,100körüli IQ,és a kopasz fej?
-
AMD Power
titán
-
mezis
félisten
Városban 2 x 2 sávos főút, zebra, lámpás kereszteződés, de a lámpák sötétek, még a sárga sem villog. Mindkét oldalt a járdán egy-egy gyalogos biciklivel. Nem egyértelmű, hogy tekerve szeretnének átmenni a zebrán vagy szabályosan, tolva. Jó messziről lassítok, akár el is indulhatnának mert bőven van helyem megállni. Nem indulnak, mert jobbról mellettem egy jókora kamiont nem érdeklik az ilyen apróságok. Erre én is inkább belehúztam, félve attól, hogy ha megállok, becsalogatom a gyalogosokat a következő autó alá.
Az előtte, utána lévő, egészen közeli lámpák rendben működtek (zöldhullámos a vezérlésük). Valami olyasmi ugrott be nekem, hogy a gyalogosok bizonyára megvárják a többi lámpa pirosát. Én legalábbis így tennék.
Lehet, hogy ez egy kicsit túl bonyolult, pláne egy "nagyon gyalogosnak", de az "úttesten való átgyaloglás közelben lévő zebra" esetéhez hasonlóan talán ilyen esetre is alkalmazni lehetne (kellene ?), mert egy zöldhullámos, többsávos úton csak úgy két közeli lámpa között a harmadiknál egy intenzívebb lassításnak több koccanás lehet az eredménye.
-
-v-
addikt
lassitok menjen
Nem ezt kell
Már kilométerekről villogni akárkinek, akit el/ki akarsz engedni, akkor jó eséllyel lassítanod se kell szinte (meg a mögötted jövőnek se), ill. neki is egyértelmű ... ha meg nem látja, meg nem veszi észre amíg odaérek, akkor rohadjon is meg, satuféket azért nem fogok nyomni meg 0-ra megállni, mert az aztán tök balesetveszélyes, meg meg is akasztja a forgalmat. -
qdak
addikt
multkor otthonrol akarok kitolni, no bringaval, szembehidnal, lassitok menjen, semmi, jon 1 auto, mondom utanna majdcsak megy, semmi, mozdulok, bemozdul, megalok, autok, elmennek, kijebgurulok, felpattan a bicora. komolyan legszivesebben rahajtottam volna a szarjat.
amugy ilyen nem figyelos, zebras helyzetnel ra szoktam poccenteni a dudara, nem hianyzik, h kijojjon, mikor nem is nez engem.
-
biga
őstag
Gondolom a japánoknak még nem jutott eszébe az sms írás hatékony hóeltakarítás helyett...

-
Beri
addikt
Nem is olyan rég történt velem olyan, hogy megy át a buflák gyalogos előttem a zebrán (fiatal faszi, semmilyen látható mozgásszervi problémája nem volt) és megáll a négysávoson a zebra közepén és néz. Látta, hogy lassítok, aztán azt is látta, ahogy megállok, de csak áll. Na, ekkor gyanítom, le tudta olvasni a számról, ahogy azon merengek, az anyja mért nem vágta a falhoz, amikor még nem fájt volna senkinek és megáll az autóm ELŐTT magyarázni, hogy ő azért nem megy, mert nem hiszi el, hogy megállnak neki. Tehát én kapjam be, mert ő nem bízik senkiben (mondom még egyszer, előttem állt a délutáni csúcsban, mögöttem négymilliárd autó és álljon mindenki, mert neki ő megmagyarázza, mért punci). Természetesen én voltam a bunkó is, aki ekkor kikerülte padlóval és otthagyta a fehér füstben.
Lauda
Az szabálytalan, ha csapdát állítanak a leendő bűnözőnek (a faszi csak azért slattyogott át a zebrán tizenhétezerszer aznap egymás után mocskosul idegesítően, hogy hátha valaki megunja és kikerüli, vagy nem várja meg, amíg eléér) és várják a halat. Legalábbis a magyar rendőrség szerint. -
biga
őstag
Nem-nem, valóban ő látja jól (legalább is miután végiggondoltam nekem is ez a logikus). Ha 2 teljesen egyforma autóteljesen azonos sebességgel ütközik egy elméleti tökéletes frontális ütközéssel, akkor a 2 jármű lényegében az érintkezési pontjukon kezd el gyűrődni, méghozzá - mivel egyforma autót feltételezünk - egyformán. És bár az erő összeadódna, de a gyűrődés is kettőződik, tehát a kettő kb kioltja egymást. Tehát elvben kb megegyezik azzal, mintha az egyik stabil falnak megy.
Persze a valóságban ilyen nincs, mert pl a Fiat 500 és a Kamaz találkozásánál (ami mondjuk 100-al megy mert erős lejtő és hátszél van, na meg ez egy mesebeli Kamaz
), akkor a kis 500-asra kb olyan erő hat, mintha vagy 180-al falnak menne, a kamazra meg vagy 20-al. -
-
-v-
addikt
Mar megint fizika alapok???
Amik úgy tűnik kolléga neked se mennek

2db kozel azonos tomegu test egymassal szembe 100-100kmh sebesseg eseten, mivel a nullapontjuk kozepen lesz, pont annyi, mintha mindegyik kulon kulon 100-al falnak menne
Ha 100-100 -al megy a két autó, az olyan mintha 200-zal mennél a falnak

-
biga
őstag
Ez majdnem olyan, mint 2 100 körül haladó autó frontális ütközése (valójában kicsit durvább, hisz itt egy stabil falnak megy, de a végeredmény szempontjából a különbség minimális). Ajánlom különösen azoknak, akik szerint a gyorshajtás nem is olyan nagyon veszélyes....
-
Möhe
addikt
Persze hogy nekik szabad. Te,én ,meg a többi átlagpógár csak kussoljon és fizessen,bégetünk vazze.
Engem az dühít fel,hogy látom hogy ott a gyalogos a tőlem kb 100m-re lévő zebránál és toporog. Bőven át tud menni,mire odaérek,de csak les bambán (kor,szín,vallási hovatartozás stb mindegy) én megállok,és intenem kell neki hogy mehet. Ekkor megy fel a pumpa,és már rutinból nem engedem át az ilyen mamlaszt. Akin látom hogy át akar kelni,mert tekeri a fejét és a padka szélén áll,annak jelzek villantással ,hogy lassítok,mehet át.
Amúgy jó lenne ha a zebra a járdára is fel lenne festve kb 1 méteres részen,mert a nyuggerek szeretnek ott beszélgetni oldalra fordulva,vagy méterekre a padkától csak lesik a feléjük haladó kocsikat,aztán hogy átakar menni vagy nem azt szerintem ők sem tudják.
A kedvencem meg a terminátorok akiknek derogál körbenézni,csak mennek előre.
Ez szintén kétoldalú dolog, amíg balf@sz a gyalogos, miért csak az autós legyen figyelmes?
Gyalog vagyok tudom hogy ha határozott vagyok,figyelem a kocsikat,simán megállnak és átengednek,vagy átmegyek ha olyan a távolság.
Igen is a gyalogosnak is kell kresz ismeret amit már az oviban lehetne oktatni,legalább hogy körülnézzen a járdán,ha már a szülő ezt nem teszi meg.
Mindenki az utakon közlekedik,de a gyalogos/biciklis szintén kerülhet olyan helyzetbe ahol ha van minimális kresz ismerete elkerülhet balesetet.De kizárólag az autósnak kell mindenre figyelni/vannak elővéve (rendben van hogy ő közlekedik tonnás fémdobozban),de nem csak ő van az utakon, keresztezve gyalogátkelőket/bicikliutakat ,hanem sok résztvevős "játék".
szvsz
magánvéleményt hallottak/olvastak -
Beri
addikt
Rendőrségi csaligyalogos
Ez nem szabálytalan? Úgy értem, amikor tomcat-ék elkezdtek csalibringákat kirakni és megfigyelni, azt nyilatkozá vala a yard, hogy ők ezt nem tehetik meg. Akkor csak a szokásos kamut nyomták le a torkunkon fakabáték, vagy usankában ez is másképp van?A ferraris témához meg csak annyit, hogy azt kéne büntetni, aki nem így vezet

Igenis tudja meg a jónép, milyen érzés az, amikor lepadlóznak az ember mellett egy ilyet. Ha meg a random embernek nem áll fel a tarkóján a szőr (vagy nem porcosodik a gyík, ki-ki válasszon kedve szerint) egy ilyentől, akkor ne kaphasson jogosítványt. Igen, álomvilágban élek, tudom. -
Dany007
veterán
Persze, én nem azt mondom, hogy nincs ilyen kereszteződés. Sőt, magam is ismerek és félek egy ilyet. Ott én is mindig elsőbbséget adok.
Csak arra próbálok rámutatni, hogyha mindenhol mindenki így járna el, összeomlana a közlekedés.
Gondolj csak bele mi lenne ha minden lámpás kereszteződésen úgy kéne átmenned a zöldön, hogy lelassítasz 20-30-ra, hogy megbizonyosodj arról megadják neked az elsőbbséget. A kereszteződések áteresztőképessége a töredékére esne vissza és a jelenlegi legnagyobb pesti dugók csak nevetséges bolhapiszkok lennének ahhoz képest.
Tehát az okés, hogy vannak ilyen kereszteződések amit az ember már ismer. De nem lehet mindenhez így hozzáállni.@Balika911:
"De a gyorsulása is nagyobb"
Igen, ezért is írtam, hogy "azonos sebesség mellett" egy Ferrari a komolyabb fékrendszernek köszönhetően rövidebb idő alatt megáll, mint egy random másik hétköznapi autó.
-
törölt tag
válasz
Dany007
üzenetére
"Max annyi, hogy egy ilyen Ferrarinak tizedakkora táv is elég az előzésre és tizedakkora úton meg is tud állni ha kell."
De a gyorsulása is nagyobb, az ember reakcióideje viszont ugyanakkora marad, ahogy írtad is. Megkockáztatom, hogy a tulajok nagy része se magát, se a kocsit nem ismeri elég jól. Ezzel nem lenne gond. Gond akkor van, amikor az illető nincs vele tisztában, és még hülye is mellé.

A vége nemcsak sportkocsikra/azok vezetőire áll.
Itt Pesten régebbi BMW-ket látok néha raszkalizni, erról is ugyanaz a véleményem, mint amit a ferraris videó alatt leírtam.
-
Bati0501
őstag
válasz
Dany007
üzenetére
De kereszteződések között akkora különbségek lehetnek,h nocsak,nem lehet mindegyikre ráhúzni,h bízni kell,mert van olyan,ahol egyértelműen látod,h mi a helyzet és a többségnél sajna nem,már csak akkor,amikor...
Möhe: Mégis megállás nélkül csattant nekem amikor már elkezdtem a kanyarodást ,pont a holtteremben volt és már csak azt éreztem hogy odébbtaszít valami.
Láttam hogy tempósan jön,de bíztam benne hogy megáll,hát nem.

-
Möhe
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Ez így van, de azért nekem is volt olyan balesetem hogy főútról kanyarodtam le balra kanyarodósávból, és nekem jobbról ahol 3 helyen is figyelmezettnek (STOP) a táblák, 1 a normál helyen egy a kereszteződés felett egy pedig az útra is felfestett STOP. Mégis megállás nélkül csattant nekem amikor már elkezdtem a kanyarodást ,pont a holtteremben volt és már csak azt éreztem hogy odébbtaszít valami.
Láttam hogy tempósan jön,de bíztam benne hogy megáll,hát nem. Pedig ő nem egyenesen akart áthaladni a főúton,hanem pont arra akart menni ahonnan én jöttem,és neki nem volt egyértelmű hogy meg kell álnia. Nem vette észre a táblákat ,pedig mutattam is neki hogy 3 helyen ki vannak téve a STOP táblák/feliratok az úton.Azóta ez körforgalom lett a sok baleset miatt,ami érthetetlen,pedig egyértelmű mint az 1x1.De a vizsgatanárom is azt mondta,hogy csak akkor van elsőbbséged ha az neked meg is adják,máskülönben bakhatod.
-
Dany007
veterán
Hát erről is vitázhatnák egy sort.
Persze, biztos nem ment lassan. De 100-zal se az biztos. Néztem az ütközés után kb 3 autónyit csúszott úgy, hogy előtte nem fékezett csak miután az ütközés után újra földet ért.Az odafigyelhetne dolog megérne egy külön cikket is. Igen, figyelhetne, no de képzeld csak el Pest forgalmát mi lenne ha mindenki úgy közelítené meg az utcákat ahol neki van elsőbbsége, hogy figyel hátha valaki nem adja meg az elsőbbséget. Totális káoszba fulladna az egész közlekedés.
Kivitelezhetetlen. Azért vannak a szabályok, meg a kresz hogy bízzunk benne, anélkül nem lehetne normálisan közlekedni...
Semmi értelme az egész felsőbbrendű / alsóbbrendű úthálózatnak meg a tábláknak ha ezek ellenére is úgy közelíti meg az ember a kereszteződést, hogy húh most biztos valaki belémjön mert nem adja meg az elsőbbséget... szimplán összeomlana a közlekedés. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dany007
veterán
Kedvet kaptam az ilyen videókhoz.
Néztem egy összeállítást. Na sok idiótán kívül is volt egy, amelyik szűk utcában, kétoldalt autók... valami szürke Lamboval száguldozott, majd a végén telibekapott egy oszlopot.Na az már tényleg veszélyeztetés! Az már tényleg durva volt, mert nem 50-60-nal száguldott végig a kis utcában.
De ez, hogy farol egyet, majd megelőzi az előtte levőt kb 60-nal, mert többel nem nagyon előzhetett... Az nulla.
Egyébként, ahogy mondod is, veszélyeztetés, nincs sok köze ahhoz, hogy épp milyen autóval teszi.Max annyi, hogy egy ilyen Ferrarinak tizedakkora táv is elég az előzésre és tizedakkora úton meg is tud állni ha kell. Mert ugye nem csak komoly motor van benne, hanem hozzá tartozó igen komoly fékrendszer is.
Tehát ha azt vesszük, ugyanazon sebesség mellett egy Ferrarinak sokkal nagyobb esélye van időben megállni, mint egy random autónak, akár BMW akár Opel akár Ford akármi...De mint mondtam, az emberrel nem tudsz mit csinálni. Ha idióta akkor mindegy mit vezet.
Szerintem egy kicsit ez a video most túl van lihegve, csak mert Ferrari... -
philoxenia
MODERÁTOR
Ezzel a Ferrarival, itt, ez a mutatvány, ezt juttatta eszembe. Nagyjából annyira
alpáriprovinciális szvsz...
-
Dany007
veterán
De ezzel még így ebben a formában nincs semmi gond.
Megelőzött egy autót, ami amúgy lassan ment. És nem arra gondolok, hogy kifejezetten lassan, hanem csak simán lassan.
Én is szoktam ilyet, ha sietek vagy ideges vagyok vagy hasonló. Egy 30-40-nel haladó járműt nem nagy dolog megelőzni a veszély is minimális, jóformán nulla. Főleg, hogy belátható volt az útszakasz, nem kanyar vagy hasonló.Ami meg az utak állapotát illeti, hát ja.
Max tank való ezekre az utakra, normális autó nem. A sajátomat is féltem, nemhogy egy Ferrarit. De nyilván akinek Ferrarira van pénze, az nem úgy kuporgatta össze évtizedek alatt... -
-
Dany007
veterán
válasz
üzenetére
Nemár.
Most mi volt ebben?
Megnéztem a videót... Azt hittem lesz valami poén, ahogy a srác az elején elkezdi... még jó is lehetett volna, de aztán semmi.
Tényleg nem vágom. Most a kanyar után a Ferraris megküdte neki egy kicsit, majd megelőzött egy vélhetően elég lassan haladó autót. Ennyi. Nem történt semmi.Hetente legalább egy ilyenem van nekem is. Csak én nem ekkora lendülettel, mert a Mondi nem farol be így
De amúgy a szituáció ugyanaz.Szerk.:
és nem azt mondom, hogy nincsenek közveszélyes Ferrari sofőrök mert biztos vannak. De konkrétan ezt a műveletet amit a videón látni, napi szinten kb 1000 másik magyar sofőr csinálja mezei autóval.
Egyébként ebben semmi veszélyes nem volt. Ha az illető nem tudná legalább csak egy kicsit vezetni azt az autót, akkor a farolás után ijedtében satufék és megáll vagy épp kipördül... Ehelyett gond nélkül korrigált és folytatta az útját... Tudta ő hogy mit csinál.
Na mindegy, lehet nem helyes és lehet, hogy átlépte a sebességhatárt. De ettől még ez itthon abszolút nem kirívó jelenség. V.színű ha egy mezei BMW-s lett volna akkor fel se kerül a netre, mert kit érdekel kategória.
-
törölt tag
"Egyébként meg 20-al kifordul a sarkon"
Keresztben, majdnem elkaszálva két autót, jóformán letolva az útról az előtte haladót majd - immáron nem 20-szal - végigsöpörve az utcán. Hiába vezet jól az illető (erről egyébként semmit nem tudunk), ez közúton, lakott területen belül meg aztán főleg veszélyes.
Az pedig a leglényegtelenebb dolog az egészben, hogy milyen autóval csinálta. Vagy a KRESZ-ben létezik olyan kitétel, hogy Ferrarival nem kell tekintettel lenni a forgalom többi résztvevőjére?
-
AMD Power
titán
-
-v-
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
vagánykodni pályán, vagy reptéren
De ez nem repülő
Meg nem is pályaautó. Ez pont erre való
Ez egy utcai autó ... de hívd fel a Ferrarit akkor (meg a Porschét meg minden sportkocsigyártót meg a hot hatcheket is stb.) hogy ne gyártsanak már ilyen autót, mert az utcán közlekedni kell, nem vagánykodni ... elég lenne ebbe egy egy egy literes három hengeres motor! -
philoxenia
MODERÁTOR
Nem érted a lényeget, itt közlekedni kell, vagánykodni pályán, vagy reptéren... Esetleg Ferrarival...
-
-v-
addikt
válasz
üzenetére
Félelmetes egyébként, hogy több kommentelő is úgy gondolja, hogy ez teljesen rendben van
Félelmetes, hogy van aki úgy gondolja, hogy nincs

Gondolom azok vezetéstechnikai repertoárjában a kézifékes elindulás a legadvancedebb elem, és életükben nem vezettek stiftnél komolyabb autót. Egyébként meg 20-al kifordul a sarkon ... 20-al bazeg, nem egy giorgi tevzadze videót vagy valami motorral 300-al versenyzek az R8-as audival -t nézünk .... na mindegy. -
törölt tag
Félelmetes egyébként, hogy több kommentelő is úgy gondolja, hogy ez teljesen rendben van, illetve aki szerint az illető egy ön- és közveszélyes barom, az csak magyar szokás szerint irigykedik.
-
Reaper
őstag
Ma olyat láttam, amire eddig nem volt példa számomra. Megyek felfele Budakeszi felé, előttem valami családi egyterű a Kolosy térnél. A lámpa piros, emberünk, lassít, majd lazán átmegy a piroson, és besorol a jobbra kanyarodó sávba, ahol a kiegészítő lámpa szerint neki zöld, viszont ő végigvárta a teljes lámpa váltást.
A bécsi útnál volt a legjobb, két sáv közé beállt a piros lámpánál, majd elkezdett gurulni, és szétnézett, hogy jön-e a villamos, behajtott a kereszteződés közepébe, és ott megállt! Amikor zöld lett a lámpa még mindig ott állt, mi haladtunk volna, ekkor megint dudáltam rá jelzés értékűen, ekkor elindult egyenesen, majd satu fék, és inkább elment balra, kissé visszakanyarodva, mert ekkor már túlhaladt a kereszteződésen! Hát én nagyon meg voltam lepődve, oké, hogy esetleg nincs helyismerete, vagy bizonytalan, be basszus azt a k*rva lámpát azért csak ismerni kéne, meg az alap közlekedési, megfordulási, sávtartási szabályokat. Nem tudom, hogy ivott, vagy szívott-e valamit, vagy csak a meleg ártott meg, de ez komolyan életveszélyesen közlekedett, nem is tudom mit lehet az ilyennel kezdeni. -
mezis
félisten
válasz
Dany007
üzenetére
Olyat még nem láttál, hogy egy autópálya valamennyi sávjában csak állnak az autók ? Mert előttük is állnak, megfordulni meg tényleg tilos !
Van olyan épelméjű, aki úgy gondolja, hogy egy autópályán csak úgy meg lehet (szabad ?) állni ! ?

Ezt még a leálló sávban is tiltja a KRESZ ! Nem véletlenül !
-
qdak
addikt
-
Dany007
veterán
Oké, nem azt mondom, hogy nem történt még ilyen a világon...
De próbálj meg megállni mondjuk az M7-esen a belsőben!
Előbb dudálnak süketülésig és villognak vakulásig, meg mennek beléd négyen telibe, minthogy megtudnál állni nullára... Szvsz életszerűtlen egy autópályán a belső sávban megállni.
Még a leállósávra is azt mondják, hogy 20 perc után már igen nagy a valószínűsége, hogy belédcsattan valaki.Amúgy meglepő, de nekem is eszembe jutott már, hogy műszaki hiba miatt áll meg így az autó. De én is azon vagyok, hogy akkor inkább áttolnám egy másik parkolóba, minthogy így hagyjam.
Meg azért jó nagy mázli kell hozzá, hogy pont egy mozgássérült négyes parkoló kellős közepén, keresztbe rohad le az autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung A17 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viccet félretéve. Soha eszedbe ne jusson szülőfölded határát átlépni visszafelé, mert itt nem csak gyilkos vezetőkkel találkozol, de még gyilkosabb mást vezetőkkel is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

), akkor a kis 500-asra kb olyan erő hat, mintha vagy 180-al falnak menne, a kamazra meg vagy 20-al.