Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
Vótmá? Izgalmak az orosz utakon.
-
Avicularia
veterán
Nem igazán ide tartozik, de nem találtam neki hirtelen jobb topikot.
Prága-Brno rettenet autópályára ajánl elkerülési lehetőséget a sygic gps program a 35. út és D11/E67 részen.
Pályán időben 2 óra, a másik 3.5 óra de kilométerben csak 53 km-el több. Kérdés érdemes arra kerülni vagy inkább szenvedjem magam végig a pályán, amin enyhén szólva pofátlanság hogy a csehek pénzt mernek kérni
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ők lennének ? [link]
-
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Helló mi vecsésen a mcdonald utcájában raktuk le van ott egy hotel és ők foglalkoznak ezzel . Egy hétre hatezer ,de ha +két ezret adsz akkor le is mossák mielőtt elhozod . Nagyon korrektek csomagot ők vették ki már a kocsimbol is és flottul ment minden .Most nem jut eszembe a nevük ,de max este felteszem .
-
amargo
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Gulyás megvolt?
[link]
Szerintem sokat elmond ez a videó. -
IreN!CuS
őstag
Nem a legjobb topik rá de hátha.
Adott a következő : Nyaralás az egész családdal repülővel Ferihegyről , régen bevett szokás volt ,hogy valakit megkérünk vigyen ki jöjjön értünk amit természetesen meg is háláltunk(fizettünk). Na most jött az ötlet,hogy van jó pár cég akik a Ferihegytől nem messze őrzött parkolót biztosítanak egész korrekt áron (8 napra ~7-15k)
A kérdés van-e valakinek ilyennek tapasztalata ? Melyik cég ajánlott , melyik próbálta ?
Ha tudtok rá jobb topikot csak nyugodtan. -
Avicularia
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Sokkal jobban jártak volna a buszban egy frontális ütközéssel

Ez most olyan volt, mikor valaki nem akarja elütni az úton a kutyát-macskát-nyulat-fácánt és helyette inkább felcsavarodik az útszéli fára
-
Calogero
addikt
És még dicsekszik vele... az állatja....
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Áááááácsi! Nem Rezesnét mentegetem! Ha az én kezemben lenne a sorsa, akkor nagyon csúnyán járna...A legfinomabb ötletem h közkézre adnám a Szegedi Csillag börtön lakói között...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bitpork
üzenetére
A bíróság az bíróság, az igazság, meg az igazság, utólag sok minden eldönthető, mikor és mit kellett volna csinálni, de az ott és akkor nem feltétlenül volt lehetséges... Ezért van a KRESZ. Ezért szoktuk azt mondani "Tartsd be a szabályokat!" Ha akkor Rezesova 130-al megy minden másképp van, ha semmilyen tudatmódosítót nem használ, akkor is, a kettő együtt meg....
[link] -
biga
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Az ügy szörnyűsége az, hogy mérhető százaléknyi az esélye annak, hogy ezt a gerinces élőlénynek aligha nevezhető létformát felmentsék. Márpedig ha ez esetleg akár csak matematikai eséllyel megtörténhet, akkor ott valami nagyon el van szúrva. Egy - valójában kicsit utopisztikus (Mo esetében még ennél is több) - ideális jogállamban nem csak az nem fordulhat elő, hogy egy ártatlan embert elítéljenek, de az sem, hogy egy bűnöst formai okokra hivatkozva felmentsenek...
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem, a kezdhettél volnára nincs válaszuk, csak arra hogy mikor kellett volna! A bíróságon meg ez utóbbi dönt.
-
-
qdak
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
Az oke, de h fog a feke, vajon satu fekez e egybol, vagy epp a nap kisuti a szemet ezert nol a reakcio ideje, gumi, stb azert itt lehetnek befolyasolo tenyezok.
Ezzel nem a not akarom vedeni, alkohol meg drog...
Rvili engm pl a korforgalombol kifele luxus indexelni, en meg megalok, holott mehetnek... Tud zavarni
De multkor keresztezobe kiteszi indexet, jo lemegy, indulok ki, erre jon egyenesen tovabb felem, en befekezek, nez, int h menjek....
Mas: multkor: kisteher oda akar befordulni ahol mi alunk, int h menjunk, no tok lazan megelozte a balra kanyarni akaro kistehert, balrol... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Gyalogosként csak azt kérdezném, miért biciklizel a zebrán, autósként azt, honnan tudjam, hogy le fogsz fordulni, biciklisként azt, ha nekem majd ötvenévesen nem gond a zebra előtt megállni és áttolni a biciklit*, Neked miért az?

*Ha az úton megyek és a kereszteződésben ahol zebra is van le akarok fordulni, mert keresztben a gyalogosoknak szabad, nekem meg a kanyarodást tiltja a lámpa például... -
-v-
addikt
Én csak azért linkeltem meg írtam, mer annyira tipikus ez az index meg körülnézés nélkül kijövünk... rengeteg ilyen van :S Pechjére összeakadt egy ittas gyorshajtó Rezesovával, és ez nem volt nyerő kombináció.
Egyébként ahelyett, hogy ilyen bulvárosan adják elő ezeket a cikkeket, meg közfelháborodunk, hogy ittas volt, nem lehetne ilyenkor arra is felhívni a figyelmet, meg arról is beszélni, mennyi nem indexelő majom van? Meg mennyi sofőr, akinek gőze sincs mi történik körülötte a forgalomban? -
Khelben
nagyúr
A fizika a táblázatban is fizika meg az úton is fizika. Nekünk volt ilyen óránk a fősulin, már nem tudom, hogy hívták, de olyan szoftvereket mutattak be, ami a baleseti helyszínről készült fényképek alapján megmondta, hogy melyik kocsi honnan és mennyivel jött. És ez volt 15 éve.
-
qdak
addikt
Ittas volt drog, ok tehet rolla, de az azert nem teccik h itt az okosok megmondjak tablazat utan h megalhat vki.
Olyan szepen rantjak be az autot paran belsoba h nem igaz, multkor nekem is eroteljesen kellet lasitani, na most nekem ne a matekzseni mondja meg h megalhattam volna en vok a hibas...
O azt honnan tudja h mekkora volt a 2 gep kozt a tav. -
amargo
addikt
-
amargo
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Szerintem ezt inkább ne kezd el, mert az autósok nagy része egy egyszerű STOP táblát sem tud értelmezni.
Ha Te lassítasz, ahogy azt kell is és a bicajos is lassít, mert megszűnik a "védettsége" és látható is, akkor 99%-ban működik amit Loveless ír. Találkoztál egy hülye bringással, legközelebb a bringásra meg szóljál rá, hogy lámpát kellene használni. Azzal, hogy ide be írod Ő semmit nem fog tanulni..
Meg aztán jönnek majd az "okosok". Te is tisztában vagy azzal, hogy ez így csak indulat keltés.A másik, hogy Te csak feltételezted, hogy nem jön senki.. legyünk már figyelmesebbek egymással.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
üzenetére
azért kellene leszállni a sima zebra előtt mert ugye jön az autós és nem áll meg max lassít mert nem jön senki. Megindul majd HOPP ott a bicajos (jogilag továbbá a bicaj jármű és járművel TILOS átkelni a zebrán, csak tolva). Amellett, hogy ha sok a gyalogos akkor is veszélyes mert engem is ütött el már majdnem a kretén bicajos mikor én is épp átkeltem. És még ő ingatta a fejét... A hidakon pl Lánchíd is átkelő jampigyerekek is közveszélyesek.
-
törölt tag
válasz
whitezo88
üzenetére
a sötétben kivilágítatlanul közlekedésre nincs mentség, de a zebra ügyhöz annyit hozzátennék, hogy én bringával nem szoktam a zebránál leszállni, nem is látok olyat, aki leszállna, tök értelmetlen szabály szvsz.
én személy szerint úgy közlekedek, hogy lassan csorgok a zebra felé, és ha átenged az autós, akkor áttekerek, és odabiccentek neki egy köszönömöt, ha pedig nem állnak meg, akkor leszállok és várok.ez az egész bringa ügy kezd túlnőni a több évtizedes szabályokon, egy teljesen új és átgondolt kresz kellene ebből a szempontból (is).
-
-v-
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Egyetértek, a csaj számára nincs mentség ez kétségtelen.
Csak nekem sokat van az az érzésem, sok papszi meg mamszi azért van csak biztonságban az utakon, mert a többi, jobb képességű vezető figyel rájuk, és helyettük is reagál. Csak ha meg összeakadnak egy rezesovával vagy valami hasonló képességű driverrrel, megvan a baj :S -
-v-
addikt
"Még ha az áldozatok Fiatja tényleg hirtelen is kezdett előzni, ami nem bizonyított, a négy ember halálát követelő baleset nem ezen múlott."
Szerintem ha tényleg az a helyzet, akkor nem értek egyet ezzel a mondattal.. akkor ott mindkét fél sáros.
Ha 100-al kimegyek előzni, talán nézek tükröt meg indexelek stb. Az ilyen akkor németországban is megölné magát, mert ott szabályos ennyivel menni...? De lehet ha egy hasonló képességű papszi jön mögötte, igaz csak a szabályos 130cal, de mondjuk ugyanúgy egy puntóval, amiben nincs abs, és a 10 éves "jóleszmégaz" tükörradiál van rajta, akkor a 2mp-es reakcióidejével lehet ugyanez a végeredmény. Ha ez a helyzet, mint amit állít a muff, akkor gondolom a puntósnak fingja se volt jön-e valaki mögötte vagy mennyivel vagy mi van...
tudom, ez csak fejtegetés, mert ez nem bizonyított, de számomra eddig is felfoghatatlan volt, hogy jöhet össze egy ilyen baleset, mert általában az ilyenekhez 2 ember kell... plusz sajnos ilyenekkel tele van az út, tehát nem is annyira elképzelhetetlen
-
whitezo88
nagyúr
random hülyebiciklis:
megyek haza este 9 körül edzésről. kanyarodnék ki ITT jobbra, nézem épp jöttek balról, csordogálok egyszercsak a semmiből jobbról ott van egy kivilágítatlan, mellény és egyéb visszaverővel NEM rendelkező bicajos, és lazán megállás nélkül átmegy előttem. Az hogy végetért a bicajút és nincs ott bicajátkelő az nem zavarta és hogy semmiféle lámpa vagy visszaverő nincs rajta (ami ugye kötelező). Még ha sima zebra lenne akkor is meg kéne állnia mivel bicajjal TILOS átkelni a zebrán, tolni kell. Elképesztő...
-
whitezo88
nagyúr
Nem szokásom ide személyes dolgokat kiírni, de a mai nap azt hiszem rendhagyó minden szempontból...Szeretném megköszönni a "lukrécia" név mögé bújó "kedves" szomszéd Délmagyar.hu oldalon kifejtett véleményét. Igazán nagy empátiáról tett tanúbizonyságot. Soha nem kívánom neki azt az érzést, amikor hajnalban azzal ébresztenek egy szülőt, hogy a gyermeke autóbalesetet szenvedett...Csak arra kérem, jusson majd eszébe a legnagyobb bánatában, amikor valaki segítő kezet nyújt felé, hogy ő ezt nem tette meg....És legyen boldog az intellektuális véleményével.
egy felelős szülőnek továbbá az lesz a következő dolga, ha a fia lánya felépül, hogy akkora fülest ad, hogy a fal adja a másikat. a lánynak sajnos nem élnek már a szülei, szóval nála nem. de a srácok ugyanolyan sárosak voltak.
az meg mellékes mikor ki akarják oktatni a (bulvár)újságírót. Kicsit csípős volt mikor külön megjegyezte a helyesírást, de az egy dolog. Én ugyebár a szakmában dolgozom(bár nem bulvár) és múlt hónapban jött egy telefon egy volt interjúalanytól hogy a kórház amiről a nem túl kedves cikk szólt -az egészet a nő beszámolója alapján csináltam, eléggé belát még a nevét is vállalta - pert fontolgat meg ki vannak akadva. de mivel mondjuk letelt a 30 nap már amin belül írásban kell jelezni a szerkesztőségnek a nemtetszést, helyreigazítást, onnantól a sóhivatal a következő hely ahova mehetnek

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Mici80
üzenetére
köszi most már látom. csávónak kint még 31-én a kép hogy szép este lesz! hát öcsém elég szép lett...
egyik komment írja: ezentúl majd mondhatják, hogy milyen szerencsések és őket már megérintette a "halál szele"... az meg nem jogosítja fel a csajt erre, hogy árva. akár egy kerékpáros, vagy akárki is lehetett volna az útban akit most még mindig kapargathatnának a helyszínelők....
-
Mici80
tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Közben meg én megtaláltam. Hát mondhatni csak gratulálni tudok a kormányfogáshoz. Tényleg nagy biztonsággal lehet így az autót irányítani...
A családot tényleg sajnálom, meg tényleg nem jó, hogy ez történt. Jobbulást. DE! A legfontosabb, hogy maguknak keresték a bajt. Ne tegyünk már úgy mint ha szentek lennének és ők a mártírok...

Ez megtörtént vállalják érte a felelősséget. -
whitezo88
nagyúr
-
kw3v865
senior tag
[link]

Hülyegyerekek.Facebook: Német Zsófia, keressetek rá. Az egyik fotóján éppen vezeti az autót (igazán profi fogással fogja a kormányt...), és alá van írva: legjobb sofőr
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
biga
őstag
válasz
Mici80
üzenetére
Erre van egyszerű megoldás: ki lehet tiltani a kamionokat (illetve a kár a teljes 3.5t feletti forgalmat) azon útszakaszokról (kivéve célforgalom), ahol van nagy teherbírású, de esetleg fizetős alternatív útvonal. tána meg elég csak kiinteni minden 3.5t felettit, és ha nem arra van pont célja, lehet büntetni akár.
-
Mici80
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Üldözik, üldözik a kamionosokat de nem fog sikerülni őket kicselezni. Ki ha nem ők akik leginkább ismerik az egérutakat. Hiába lesz például az említett útszakasz is fizetős akkor úgy is lesz a kamionos zsebében C meg D alternatíva.

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Na igen. Leleményes az ember ha nem akar vagy tud fizetni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bitpork
üzenetére
Az útdíjjal ez is alakul, persze sok kamion/teherautó meg a mellékutakat használja inkább....
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Az ok mellékes, az eredmény számít: több a kamion az utakon. Én spec nem sajnáltam volna az állami pénzt h kényszerítsem az összeset a vasútra.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bitpork
üzenetére
Annak ahhoz van csak köze, hogy megszűnt a támogatás rá....
-
biga
őstag
válasz
Khelben
üzenetére
Pesszimista vagy. Szerintem van rá nem is kicsi esély. Főleg az orosz érdekek miatt: gyk több száz km-el kerülne beljebb az EU-ba, ennél kevesebbért is lobbiztaák már jobban is az oroszok.
De a fő baj nem az, hogy végül megvalósul-e vagy sem, hanem hogy jelenleg egyetlen előnyünk van: eésősorban földrajzi okokból nálunk megy át a tarnzitforgalom közép-eu-ban. De képtelenek vagyunk felfogni a verseny fogalmát, azt a tényt, hogy ez az előny nincs kőbe vésve, és ha nem vagyunk képesek felvenni a tempót, hamar lesz, aki a helyünkbe lép, ellensúlyozva mással jelenlegi előnyünket.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Szegeden a kamion felrakó megszűnt tavaly.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Szlovákián át elkerüli Magyarországot az orosz vasút 2013. július 22
ezt nem szabadot volna hagyni -
philoxenia
MODERÁTOR
Van valami összehasonlító adatsor ennek alátámasztására? /útdíjak nálunk és a szomszédainknál/
A vasúti teherforgalmat jelenleg pont a tranzit tartja el, a belföldi szállítás esett töredékére, most az útdíj bevezetése már napok alatt hozott értékelhető előremozdulást a közútról legalább a sóder egy része visszatért a vasútra.
-
-
És abban a pillanatban befigyel a már kiépített rendszerre az összes külföldi autós úthasználati díja, ami a minket elkerülő sok külföldi miatt majd a birka autósra fog vissza hullani mint romániában. És le fogják nyelni , mert még egy ilyen zárt és jól működő helyen mint a PH sincs annyi ember h alakuljon egy ótós érdekvédelmi szervezet...
-
biga
őstag
Tényleg jó volna szűrni őket, de gyk így is szinte már csak a szerb, román, ukrán kamionosok használják az útjainkat (ami azért nem kis bevétel az államnak és jó nagy szívás az állampolgároknak), annyira drága az útdíj nálunk. Idővel nekik is megéri majd kikerülni minket (nem lsz nehéz, lévén nem nagy ország vagyunk) és onnantól megszününk tranzitország lenni (a vasúti tranzitforgalmat már jórészt elbuktuk, pedig ha valami, hát azt megérte volna védeni).
Nem állítom, hogy az egyén szintjén ennek nem lesz előnye (dehogy nem!), de nemzetgazdasági szinten durva érvégés...
-
Möhe
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Nem akarok elhamarkodottan ítélkezni,de a Szerb-Román határszakaszon egy állandó szűrést alkalmazni a külföldi kamionokra? Törjék össze odakinn magukat ,és ide csak kialudtan, vagy legalább rendes műszaki állapotú gépekkel engedjék csak be őket. Majd meggondolja hogy megkerüli a fél országot vagy inkább rákölt a gumikra és egyéb dolgokra mielőtt nekivág kamikáze útjának.
Mit veszíthetünk, illetve veszíthetnek az itthoni fuvarosok? Ők is bekeményítenek?
Ha jól tudom nem szivesen megy ki arra magyar fuvar, ha mégis, akkor is jobb állapotban van egy hazai TGK mint az ottaniak. -
Calogero
addikt
Tömegkarambol az M5-ösön, három halott
-
biga
őstag
válasz
nyogo83
üzenetére
Epilepszia sajnos egy olyan nyavaja, ogy valójában bárkinél bármikor előjöhet. Vannak hajlamosító tényezők ugyan, de egy addig a pillanatig egészséges(nek tűnő) embernél is előjöhet valami okból. És hogy bonyolódjon a dolog, valójában egy roham még csak nem is feltétlenül jelenti azt, hogy lesz több (legfeljebb valószínűsíthető) Ez bizony akár veled is előfordulhat (mint a szívroham, stroke stb is). Ez sajnos ilyen. Ha valóbanez történt, akkor itt bizony nincs felelős (esetleg ha hívő vagy, akkor találhatsz felelőst).
-
plömplöm
őstag
-
Calogero
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
A baleset helyszínén készült felvételen látható, hogy az Audi és a Lada Samara a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A szakértők ebből arra következtetnek, hogy az Audival nagyon gyorsan hajtottak. Információink szerint nem véletlenül: egy bűncselekmény helyszínéről „húzták el a csíkot”.
– A rendőrség vizsgálja, van-e összefüggés az Audiban utazó személyek és egy, a közelben elkövetett bűncselekmény között – mondta megkeresésünkre Steinbach Zsolt rendőrségi szóvivő, arra a kérdésre azonban egyelőre nem válaszolhatott, milyen bűncselekményről van szó.
-
whitezo88
nagyúr
Úgy néz ki, az Audiban drapp maffiózók ültek. Bővebben a k.i.-n olvasható.
A lap úgy tudja, az Audi egyik utasa az a Bácsku becenévre hallgató 42 éves B. Kálmán volt, akinek Faddra költözése miatt korábban még tüntetést is szerveztek a településen. A férfi 37 éves volt, amikor a településre érkezett, s addig összesen 16 évet ült börtönben.
(...)
Mindenki félt tőle a faluban. Volt, hogy a boltban fizetés helyett megfenyegette szamurájkarddal a pénztárost, és elégedetten távozott. Köthetők a nevéhez betörések, lopások, rablások... De bárki találhat róla híreket a neten. -
Zozzant
addikt
-
-
whitezo88
nagyúr
az amúgy megvolt ma, hogy áldozatait vádolja a balesetért Rezes kisasszony? Mondván hirtelen vágtak ki elé. nc.
-
-
Zozzant
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Láttam a helyet ma délelőtt.Itt történt nagyjából a felülről második "6"-osnál. Egy kupac törmelék van az út szélén Paks felé oldalon. 5-6 fős társaság éppen nézegette ezt. Ugyanezen az oldalon a pördülés nyomai az aszfalton, csúszott rendesen az audi. Az ártatlanokat sajnálom, most nincsenek előítéleteim.
-
Calogero
addikt
-
Jadro
veterán
16+ Nem értem mit szeretett volna a Ladás. Megfordulni? Vagy őt is meglökték már? Elég durva...
-
-
Möhe
addikt
Most jöttem le M7-ről Bp-ről Letenye felé. Mennyi répa van odakinn.....

A belső sáv tömve, a külső meg üresen...

mai "nyertes" : kiskocsiban (értsd: pár éves újszerű Swift méret) memele gyerek ,jólakott napközis fejjel és vigyorral, titpikusan nyugdíjas fogással és tartással ( hasát karcolja a kormány valamint begörbülve ráhajol és fókuszál az útra) 80-al "repeszt" és feltart 2 kamiont.
Mi a f@szé megy fel az ilyen a pályára?Illetve láttam egy fekete pözsót ( 408-as? ) kis kék villogóval a tetején ,sima rendszámmal
M7, Siófok -tól mentem vele egy ideig Bp-felé elég jó tempóban
.
Kinek van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)