Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ilyen alapon semelyik ország sem demokrácia. Mikor a szólásszabadságukra oly büszke Svédországban elítél a bíróság, mert egy négert négernek mertél nevezni, akkor az demokrácia?

De igazad van, ne politizáljunk
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem minden demokrácia, ami nem diktatúra... Svájcban is demokráciának hívják az innen és nekem agyonszabályozottnak tűnő államot...
Egyébként mi az a demokrácia egyáltalán? Olyan szavazópolgárok szavazataival hatalomra jutott kormányzat, akik adót fizetnek? Kevés ilyenről tudok a világon. De ez már politikához vezetne, úgyhogy ne is folytassuk...
A világon a legtöbb helyen, az "azt a lovat kell ütni, amelyik húz" elve érvényesül...
A kitől vegyünk el? Akinek van, de annyi nincs, hogy bele tudjon szólni a hatalomba. Nálunk ezek jellemzően például az átlag autósok már sok-sok éve... -
Avicularia
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja nem tudtam, hogy ott diktatúra van, de kösz a felvilágosítást

-
IreN!CuS
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Jajajajjajaaj mennyivel jobb amikor a kalapos fábiás , a 20 éves szuzukis meg a nő mereven előrehajolva kapaszkodva a kormányba megy a belsőben 40-45el MINDENNAP...MINDENREGGEL...aztán igen csodálkoznak sokan ,hogy a 7. ilyen után beleállsz a seggébe...meg activity megy...de hát a sok tolakodó köcsög
( de jól esett kiadni ) ,de az hogy álmodozzon a külsőben 40-45el már nem raj... -
mephi666
nagyúr
tegnapi bringáseset:
itt kanyarodtam volna jobbra, előtte megelőztem egy biciklist... kihúzódtam kb a tűzoltócsap magasságába, amíg bírtam, egészen az út jobb szélére... jobbról egyenesen érkezett egy rendőr, balról meg 1 kocsi, amit elengedtem... indultam, erre ugyanaz a biciklis jobbról megelőzve bevágott elém... életbe nem láttam még, hogy rendőr ilyen miatt leállított volna bárkit: stoptáblánál nem áll meg, jobbról előz... meg akadályozza az embert azzal, hogy újra kerülgetni kell, de ez inkább már csak parasztság...
-
razzorr
őstag
Imádom mikor megyek a belsőben (városban) az 50-es zónában normál 55-ös tempóval és a seggembe ragadva egy x5 tol le a picsába,holott ugyanúgy közlekedik mindenki a szélső sávban,de ő csak nyomul. Utána mikor van lehetőségem,index és sávváltás,de eközben ő már bújik a szélárnyékában mint Alonso, le se sz.rva hogy indexelek 2másodperce, szépen kimegyek,ő visszarántja a belsőbe utána jön egy kis activity show mindkettőnk részéről és 100-zal elrepeszt mint aki jól végezte dolgát. Annyira utálom ezeket a bunkó paraszt bmw-seket, audisokat. Azt hiszik, hogy versenypálya az út. Mondjuk az ő veséjükre is várnak már. Ez már olyan szinten mindennapos,hogy lassan alap lesz hogy aki tuskó,az a menő. Pláne meg ezeken a jeges utakon annyi balf.sz megy nagy tempóval, mázlifaktor és találomra vezetés a négyzeten. Grrr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Avicularia
üzenetére
Labancoknál mikor vót demokrácia... ?

-
mephi666
nagyúr
35391: törvényhozókat szerinted ez mind érdekelné is, ha azt látnák, hogy ebből is pénzt lehet behajtani?

ekáer nálunk ordasnagy sz*pás acélkereskedelemben: ha előre leadja a vevő a rendelést és meg tudjuk csinálni a papírokat, majd meg tudjuk kérni rá a számot, akkor oké, de nem ez a gyakorlat... van hogy felkerül 30féle tétel a kamionra, amit a rakodás közben a vevő 4szer átvariál, megcsinálod végre az egészről a szállítót, majd állj neki vtsz-számonként összevonva a tételeket számolgatni és berögzíteni... arról nem is beszélve hogy a netes felület akkora egy okádék, hogy az hihetetlen... nulla szűrési feltétel a lekérdezésnél, feliratok kilógnak mindenhol, ahol a vevőket feladja, semmi sorbarendezés... felvitel szerinti sorban adja őket... katasztrófa az egész, esküszöm átlag fősulin adatbázis-kezelés alatt kivágnák az embert ilyen munkával (és gondolom jópárszázmilliónkban volt ez a rendszer is)
-
válasz
mephi666
üzenetére
Milyen ekr-re gondolsz? Egyebkent meg kozel 4 meter magas es 2.5 meter szeles a pot, megneznem hogy takaritja le. Meg ha van is letra (ami nincs), akkor is ki a rosseb maszik fel oda? Ha fel is maszol, nem tudsz kapaszkodni es takaritani is egyszerre. Ezt direkt erre a celra szolgalo hely hianyaban max ugy lehet megoldani, hogy bemesz a potba es belulrol, alulrol megtorod a jeget, majd csinalsz par eles karikat egy telepen mondjuk, hogy ott ropuljon le a jeg a tetorol. Ezt viszont nem tudod megtenni, ha a pot rakott, le van zarva stb. Szoval lehet hibaztatni a soforoket, csak nem erdemes, mert ok ugyan ugy nem tudnak mit tenni a legtobb esetben.
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
most hogy bevezették ezt az idióta ekáer-t, ráérősen le is tudná takarítani a sofőr minden felrakónál a gépet akár 2szer is
egyébként ha 100ezres büntetéseket helyeznének kilátásba, tuti meglenne oldva, hogy takarítva legyen a ponyva teteje (ott lenne a létra az alaptartozékok közt... el is férne az áru mellett a póton) -
Nem. Ezekre a megoldas az lenne, hogy alakitanak ki olyan helyeket, ahol a potkocsik tetejet le lehet takaritani. Nagyobb cegeknal mar van altalaban. Meg van ausztriaban is. Beallsz melle a potkocsival, felmesz ra es onnan le tudod piszkalni. Ezt a sofor maskeppen nem tudja rendesen letakaritani.
-
mezis
félisten
válasz
Avicularia
üzenetére
Hogy jön ide a demokrácia ?
Törvények már több száz éve vannak szerte a világban.A pilóta felelős a rakományért. Azért is, hogy az ne veszélyeztessen másokat.
Nincs létrája ? Akkor mostmár szabadon repülhetnek életveszélyes jégdarabok, pótkerék,..., és akit elkap, annak nem volt szerencséje ?
Nem kifogásokat kell keresni, hanem létrát ! Hidd el, előkerülne az elég hamar amint megfelelő az ellenőrzés. -
-
Möhe
addikt
válasz
Bati0501
üzenetére
lotto5-ös után megmondom

user error volt
Most pár órája jöttem vissza a céghez,és előttem 2-vel egy nagy ponyvásról cipősdoboz méretű jégdarabok hullottak le. Random módjára városi elkerülőn,néha beesett a szembe sávba is autók közé.
Az ilyen f@szok miért nem nézik meg a ponyva tetejét?

-
TaaT
nagyúr
Ide is bedobom. BMW M4 fail
-
TaaT
nagyúr
-
MaciG
addikt
Az a baj, hogy nem csak a kresz "biztatja", hanem a forgalomszervezők(?) is, mikor pl. egy kb. 600méter hosszúságú forgalmas úton (amit több busz vonal is használ amik relatíve sűrűn járnak) egy sávot ad, és azt lezárja záróvonallal, úgy, hogy nem tiltja a kerékpározást és bicikliút sincs. És akkor itt próbáld megelőzni a kerékpárost szabályosan nagy járművel, vagy ha nem előzöd és egy idősebb féle fazon lassan teker akkor pedig megbénítod a környék forgalmát.

-
razzorr
őstag
válasz
raczger
üzenetére
Sajnos az ilyen férgek ellen nem lehet mit tenni. Max megjegyzed a rendszámát és legközelebb ha meglátod valahol,segítesz neki,hogy hamarabb menjen a fényezőhöz. Vagy éppen kellemetlen lesz a napja egy négyes defekttől

Jogsit is akkor adnék egyébként,ha x órát lebicikliznek forgalomban a tanulók. Máshogy nem érzik át a bringás helyzetét. Azzal nem lehet védekezni,hogy autóból nem lát ki rendesen. Oké,akkor menjen busszal, de hogy nem látja a biciklist, nonszensz. Figyelni kell az úton,nem pedig bambulni,sminkelni,telefonálni,enni... -
raczger
őstag
Úgy tudom itthon is 1 méteres oldaltávolságot kell tartani. De hogy tiszta legyen, nem engem előzött az autós, velem szemben jött és úgy előzött egy 3-as kocsisort, azaz velem szemben volt, ami nem is kicsit szabálytalan. Szokták mondani sokan, hogy a bringás vezessen autót, akkor látja milyen rossz kilátni az autóból, máshogy fog közlekedni, azt hiszem ez fordított esetben még inkább igaz, a sokat szabálytalankodó autós is üljön bringára és látni fogja mennyire semmibe vette eddig a bringásokat. (Bár nem feltétlen, mert aki egyik járművel felelőtlenül vezet, egy másikkal is pont úgy fog menni.)
(#35352) philoxenia: a rendőrös adná

-
proof88
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
lehet az nem tetszett a rendőröknek, hogy már a kocsin folytatták a bunyót

-
AMD Power
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
Vagy ilyet. Mondjuk az utóbbi legális és rendelhető:[link]
-
mezis
félisten
válasz
raczger
üzenetére
Sajnos az ilyen marhát még a KRESZ is "biztatja". Hisz elfértek 3-an azon az úton. (Vannak államok, ahol legalább előírják a minimális oldaltávolságot. Az sem sok, 1 m körüli.
Én még amennyire a forgalom engedi, régi módon, akkor előzök kerékpárost, ha üres a szemközti sáv.
Ha meg többsávos az út és belső sávban haladok és van autó mellettem, akkor vagy lassítok, vagy gyorsítok, hogy ne 3-an legyünk egyszerre a 2 sávban.Engem még úgy tanítottak, hogy a biciklist, motoros nem előzni, KIKERÜLNI kell !
-
raczger
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha van belőle műanyag, csak nagyon fogná a szelet

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
raczger
üzenetére
Vegyél a bringára egy gázpalackimitációt, mindjárt óvatosabban előznek...

-
raczger
őstag
Ma előzött szemből egy 3-as kocsisort egy Opel Zafira, de eléggé hülye módon, én meg szembe mentem az út szélén bringával. Kitártam a kezemet, hogy mit akar, erre bemutatva előzött tovább (erre pesze idegességemben én is visszamutattam), aztán elhúzott 10 centivel mellettem még mindig előzve az autókat. Gratulálok az embernek, még büszke is arra, hogy bunkó, csak azt sajnálom, hogy még nincs kamera a bringámhoz. Van értelme feljelenteni, vagy így pont semmire nem megyek? Pont akkor volt ott egy sárga taxi is, vidékről lévén szó talán az még visszakereshető (ha van ezekben gps) és előkereshető tanúként.
Az a rossz az egészben, hogyha valamit elnéz, elmér, vagy gondja támad akkor 100+ sebességgel elüt, utána meg nem sok esélyem lenne, bringán semmi nem véd. (a helyszín)
Azt hiszem elkezdem nézegetni, hogy bringára és autóra is milyen kamerát vegyek, elegem van hogy 1-2 idióta miatt sikerül felhúzni magamat aztán sokszor el is rontja az aznapi hangulatomat.
Csak azt kívánom ezeknek, hogy legyenek ők egyszer egy ilyen fordított helyzetbe és üssék el őket, nem igazán tudnám sajnálni. Nem szoktam ilyeneket mondani, de most kihozta ez belőlem, gyakran van ilyen előzésben részem, de ez most viszi a f**zparaszt címet. -
mezis
félisten
válasz
vgyuri
üzenetére
A 12 éves Citroen C3 automatikusan bekapcsolja a vészvillogót, ha vészfékezést követtem el. Csodálkozom, hogy ilyen lassan terjed, mert nagyon hasznos figyelem felhívó.
Én autópályán, országúton is igyekszem úgy közlekedni, hogy ne alakuljon ki zsúfolt, bizonytalan helyzet. Vagyis ha a műszaki sávban (leálló sávot kezdtem írni, de nem az !
) is van valami, akkor inkább elhalasztom az előttem haladó előzését. És ha van rá mód, akkor egy sávval beljebb húzódom, hogy legyen tér a műszaki sávban lévő valami és köztem. Erre nem mindig van lehetőség, mert sokszor jön a csőlátó 200-al és abszolút nem érdekli őt, hogy vannak mások is az úton. Már amíg beléjük nem rohan.Van oktatási, tapasztalati hiányosság is a nagyobb sebességgel való haladásnál, fékezésnél, megállásnál. Míg más utakon, településben gyakran kell intenzív fékezéssel megállni - sokkal kisebb sebesség mellett, addig autópályán többnyire csak lassítani kell. (Én nagyon megjegyeztem egy tapasztalt sofőr egyetlen mondatát: "Úgy kb 120 - 130-ig még beszélgetek, de fölötte már csak azt nézem, hogy mi van előttem. És ha van valami, ami egyszer csak feltűnik, akkor azonnal lassítás akár fékezéssel is, mert k..va hosszú ám a fékút olyankor !")
-
válasz
razzorr
üzenetére
Ilyennel gyakran talalkozni a nemet palyakon. A kamionban ott a hatarolo, viszont pont annyival megy lassabban, hogy megelozni nehez, viszont nem haladsz rendesen. Nyomorek, agyilag nulla a nemetek nagy resze, a dominancia viszont 1000-el dolgozik bennuk, a videon is pont ezt latjuk. Haladni nem akar, a kamionost nem engedi haladni, csak szorakozik, mert ki ha en nem. Kepzeld mikor orakig csinalja ezt veled valaki, nagy nehezen, fel ora utan sikerul megeloznod, egyszer csak vissza eloz, kezdodik elorol....

-
Dany007
veterán
válasz
vgyuri
üzenetére
Erre se lenne szükség ha az embereknek lenne eszük.
Tegnap Pestről hazafele jövet a pályán egy rendőr lekapcsolt egy kamiont.
Nem láttam hogy mivan, de észrevettem hogy minden előttem levő hirtelen fékez. Féklámpat, 3-4 autón kb egyszerre... És több se kellett hogy valami van, ami miatt lassítani kell, nyilván nekem is. Mindegy mi, ha hirtelen mindenki befékez akkor valami van és nekem is lassítani kell. Ehhez kb 1másodperc kellett hogy felfogjam és kész. Lassítottam én is. Aztán már láttam a villogó rendőrautót. És ennyi kb.
130-ről 70-80-ra. Ennyi.
Folyamatosan figyelni kell az utat, az előttünk haladót - ha van - és annak függvényében vezetni. Ha a belső sávban is "tartósan" befékeznek akkor nekem is kell, mindegy hol haladok, mert valami van.De szerintem meg teljesen alap ha baleset vagy valami tényleges sebességet és haladást okozó probléma van akkor ki...om a vészvillogót azonnal. Párszor már volt ilyen. Előttem is megtették és én is. Pedig adott pillanatban még azt se tudtam mivan.
-
válasz
razzorr
üzenetére
Itthon egyszer vészvillogóztak előttem, akkor ”csak” lassítani kellett M0-n 80-ról 30-ra. Meglepődtem az elakadásjelzőn, de automatikusan fékezni kezdtem.
Jó lenne ha többen használnák itthon is, mert általában lassú járművet: műszaki hibás vagy vontatottat jelent. Ha baleset miatt lassítok, akkor is ki szoktam rakni, hogy vigyázzon a mögöttem jövő, pl. ne kezdjen el előzni.
-
razzorr
őstag
Engem nem érdekel,hogy ki és hogy megy bele a villanyoszlopba tükörjégen 80km/h-val, csak ne vigyen bele más ártatlan embereket a saját hülyeségébe. Sajnos hiába figyelsz és körültekintően vezetsz,ha van egy totál marha aki lerombolja a verdádat. Húú ha rajtam múlna,nem lenne ennyi jogsival szabadon kószáló közveszélyes idióta.
-
razzorr
őstag
válasz
vgyuri
üzenetére
Ezért kellene itthon is bevezetni a vészvillogózást,ha hirtelen meg kell állni és sor van,akkor időben lássák a hátulról érkezők,hogy valami nem stimmel elől. Pont mint Németországban,Ausztriában...De amíg itthon ember embernek farkasa és a magy többséget nem érdekli más,csak saját maga,addig nem változik semmi. Sajnos.

Vezessen mindenki óvatosan és figyeljen a távolugró gyalogosokra.
Ma pl tükör jégen úgy előztek az autósok,hogy csak pislogtam. Annyira sok ember találomra vezet és csak szerencséje van. Dühítő. -
Sajnos ez itthon velünk is előfordult: platós kisteherautóval előztük egy kamiont, közben a belső sávban beért egy autó (nem 130-cal jött), előzés után külső sávba átsoroltunk hogy elengedjük, megelőzött és satufékezett. Egy ilyen eset halállal is végződhet, és nem mi húztuk volna a rövidebbet.
Egyszer az M5-ös budapesti szakaszán nyáron, fényes nappal, 100-as táblánál a megengedett sebességgel haladt a kocsisor, amikor észrevettem hogy az előttem lévő autó fékez, még mindig fékez, nagyon fékez... megállt a forgalom. Én kb 10 cm-re álltam meg az előttem lévőtől, a mögöttem jövő is meg tudott még állni, a kettővel mögöttünk haladó a leállósávban vagy 20 métert még megtett, nem sokon múlott hogy ledarálja a sort. Kiderült hogy baleset történt előttünk, 100-ról 0-ra még sosem kellett így lefékeznem, 2 lábbal tapostam a fékpedált.
Pár napja Budapesten 2x1 sávos úton, reggel, nappal szemben haladtam. Jobb szélen fekete árnyékot vettem észre, kormányt gyorsan félrerántottam: egy fekete ruhás, fekete színű biciklis a forgalommal szemben közlekedett, pedig volt szembejövő sáv is. Remélem épségben hazaért, de ilyenkor figyelembe vehetné a fényviszonyokat is: az alacsonyan álló nap miatt a szembejövőket elvakítja a nap. Nem tudom miért csak az utolsó pillanatban vettem észre a biciklist, lehet hogy az egyik mellékutcából kanyarodott ki kis ívben balra.
-
Zolás
addikt
Azért vidéken is megszívták pár helyen rendesen, főleg a hidakkal, amiken eddig ingyen mentek át, most két matrica is kell az átkaléshez, vagy kerülsz laza 70km-t. Bár lényegében a pestieket szívatták meg rendesen, hiszen azért volt a nullás, hogy ne a Hungáriára menjen a forgalom, azért vidéken is ügyesen csinálták. Vagy ott az M1, amire kell egy 7km-es szakaszért még egy megyei matrica, hogy nehogy jól érezd magad.
-
Möhe
addikt
Elkezdtem filózni,hogy mivel a komlpett balatoni szakaszt használom az M7-nek, heti 3-4x így inkább megyei "matricát" vennék a kocsira. Éves szinten a havi matricát levetítve 43k, a 4 megyei 20k.
Jól matekolok és jogilag is rendben van így, vagy valamit figyelmen kívül hagyok?
-
Zozzant
addikt
-
dragonfx
veterán
a szoksásos dolog előjött leesik 1,2cm hó mindenki a csekély vezetői tudását elfelejti harmadolja.élmény így menni.
-
Dany007
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Tesco pénztáros vagy?

Egyébként 100%-ig egyetértek. Én szerencsére nem beszélek ennyi emberrel egy nap, talán egy hónapban se, de az is sok!Más.
Zebránál én is megállok ha látom hogy vannak a közelben. Sőt, szoktam figyelni ki megy arrafelé és mikor léphet le... De a hezitálók a legrosszabbak. Most lelép vagy nem? Kiugrik vagy nem? Van pár bolond aki képes bárhol bármikor kiugrani eléd, mondván van fék az autón..
Szvsz egyértelmű a végkövetkeztetés, mindenkinek oda kell figyelni! Autósnak is, de a gyalogosnak is, elvégre az ő élete. Majd aztán Szent Péter kapujában magyarázhatja hogy dehát neki volt elsőbbsége, ott az már senkit nem fog érdekelni.
-
razzorr
őstag
És ez a járdáról leugrálunk ha kell ha nem,télen még aktuálisabb. Olyat a gyalogosok 99,8%-a nem ismer,hogy féktávolság. Csúszik az út,nem is lehet gyorsan hajtani, megyek 30-cal és 5méteren belül simán elémlépnek az öngyilkosjelöltek szinte minden télen. Ezt kellene az emberek borsónyi agyába verni,hogy oké hogy a zebra a gyalogosé,de nem minden áron.
Más: Hogy van az,hogy ha az autóra fel van ragasztva a "gyermek az autóban" közismertebb nevén "baby on board" matrica szép rikító színekkel,gyerek figurával,azt is lesz.rják a seggembe tapadó,veszélyeztető barmok. Valószínűleg azért van felragasztva,mert gyerek ül(het) az autóban,de rá se bagóznak. Remélem ilyenkor csuklik az összes kamionos és buszsofőr.
-
m3tr0
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Én meg szoktam állni a zebránál ha látom,hogy valaki ott álldogál...
De amúgy rohadtul elegem van már ebből,hogy azt látom az emberek többsége körültekintés nélkül úgy megy a zebrán,hogy "nekem itt elsőbbségem van" akkor is ha én már csak 1 m-re vagyok a zebrától autóval ő akkor is csak jön. Hát...szoktam anyázni.Meg a kerékpárosok,jön velem párhuzamosan a járdán, el se néz a válla mögött balra csak ráfordul a zebrára be elém..amikor meg dudálok még ő integet,akkor szoktam gyorstalpalót tartani kreszből, szépen válogatott metaforákkal tarkítva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
biker
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
legutóbb egy tanár néni anyukát mikor gyerekkel átszaladt a piroson, rendőr símán meg akarta bírságolni helyszínire, talán 10.000Ft, mikor elkezdett beszólogatni, meg osztani az észt, akkor gyorsan feljelentette kiskorú veszélyeztetése miatt, még a gyámügy is kiment családlátogatóba.
-
proof88
addikt
Tegnap gurultam este a lámpához, már sárga volt. Láttam hogy egy 8 éves forma kislány áll és várja a zöldet, hogy átmenjen a zebrán. Megálltam. Bazzeg, mp-eken keresztül csak előre nézett és várta a zöldet, majd mikor megkapta, szétnézés nélkül ment is át a zebrán. Nem tudom mit tanítottak neki a szülei, de úgy látszik nem mondták el neki, hogy ha életben akar maradni, akkor nézzen szét mielőtt lelép a járdáról, ha van zöld - ha nincs.

-
TaaT
nagyúr
Ma egy corsás csaj úgy hajtott be elém a körforgalomba hogy felém se nézett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Arch Linux
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

( de jól esett kiadni ) ,de az hogy álmodozzon a külsőben 40-45el már nem raj...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez egy ilyen ország.

) is van valami, akkor inkább elhalasztom az előttem haladó előzését. És ha van rá mód, akkor egy sávval beljebb húzódom, hogy legyen tér a műszaki sávban lévő valami és köztem. Erre nem mindig van lehetőség, mert sokszor jön a csőlátó 200-al és abszolút nem érdekli őt, hogy vannak mások is az úton. Már amíg beléjük nem rohan.