Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
Nem tudom tegnap mi volta levegőbe, de én is sok barommal találkoztam az úton, pedig csak a városba kerültem egyet.
-
mephi666
nagyúr
jövök reggel külsőben, előttem valami vadparaszt, állunk lámpánál, belsőben elől személyautó, mögötte 2 motoros, majd egy kombi... indulunk, belsőben első személyautó elhúz, mögötte motorosok libasorba rendeződnek, majd követi őket szorosan a kombi... belsőből előttem levő indexel, aztán teszi át úgy a gépet a belsőbe, hogy a motorosok már befelé húzódtak teljesen a záróvonal mellé, kombis meg ráfeküdt a dudára... nem sok híja, hogy nem vitte el a kombis elejét, vagy lökte fel a motorosokat, akik szerintem joggal tartózkodtak először a sáv jobb szélén... tartottam rendes követési távolságot, ahogy szoktam, megtehette volna, hogy kicsit lassít, elengedi a kombist és átsorol, mert lett volna még 300-400 métere rá, de nem... neki ott kellett sávot váltani, akár vér árán is (ami szerencsére nem következett be)
-
Logeeen
senior tag
Miért úgy kell előzni a kamiont sötétben, hogy ott vagyunk majdnem előtte már?
90-ről satu 30-ra, meg folyamatos duda, a kamion is, erre még ő van felháborodva!
Centiken múlott, akár az életünk is...
-
Zozzant
addikt
-
TaaT
nagyúr
Most volt a hírekben hogy egy 12éves gyerek úgy szaladt át az úttesten hogy közben az anyjával beszélt mobilon, természetesen elütötték.

-
mephi666
nagyúr
nem tudom, hogy ezen az útvonalon ment-e végig, mert ez a legrövidebb, de ez is majdnem 10km
(azt se tudom, hogy a tesco-ig bement-e és ott fordult meg... vagy a körforgalomban, amit mutattak)ui: történnek itt dolgok... megszöktek az oroszlánok, csőtörés volt, ami miatt fél napig sok helyen alig, vagy nem is volt víz... meg ez a buszos dolog

-
mephi666
nagyúr
néztem én is, de nem látszódik rendesen a képen
ha piros volt, akkor azonnali hatállyal levágni!!!
...ha meg zöld, akkor karácsonyig hizlalni még kicsit (szép nagy példány, lehetne lakomát csapni belőle)ez meg most volt a hírekben, de korábban történt
szerencsére senkinek nem lett baja és anyagi kár sincs... durva, mert oda-vissza végigjárta a várost és az egyik legszűkebb/legforgalmasabb helyen tette le a gépet... -
válasz
mephi666
üzenetére
Biztos nem volt piros??

A multkor hallgatom az anyuka tanitja a gyerkocot atkelni az uttesten. Allunk a pirosnal, mikor zoldre valt, mondja a gyereknek, akkor mehetunk? Gyerek bologat. Anyuka, miert mehetunk most? Gyerek => mert zold a lampa.
Hat a francokat! Tessek arra tanitani, hogy azert mehet at, mert nem jon senki, meg ha zold a lampa akkor is. Nezzen korul. 
-
mephi666
nagyúr
tőle simán lehetne tanulni egyeseknek, hol is kell átkelni az úttesten

-
philoxenia
MODERÁTOR
Az emberiség csoportban élő faj, a csoport vesz részt az evolúcióban. Nem előny a testi épség hiánya természetesen egy egyednél, de a csoport segítségével nem is hátrány, a testi életképtelenség ellenére a csoportnak hasznosságra a legjobb példa Stephen Hawking . Anno Spártát sem helyezte már Athén elé a Tajgetosz....

-
brd
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, de a testi épség megőrzésének hiánya milyen evolúciós előnyökkel fog járni bármikor is?
-
Moleman
addikt
válasz
Gépötty
üzenetére
Ez az orosz válogatás tényleg durva, sok hülye ember sok ártatlannak okozott brutális kárt.
A Camry-t illetően a Tajgetosz-elméletet erősítem, ők legalább csak magukban tettek kárt, a tehervonat meg legalább nem annyira nehezen pótolható, mint egy kisember magántulajdona. Ennyire hülye nem lehet véletlenül az ember, biztos vagyok benne, hogy ő alapjáraton hülye volt. Aki meg beült mellé, ismerte, tudnia kellett róla, hogy hülye. Ez ugyanaz, mint amit az ittas vezetésnél megbeszéltünk, utasként sem szabad kockázatot vállalni.
-
Gépötty
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Aztarohadt...

Épp azt akartam írni, hogy ez a mai erős válogatás lett, de te nyertél. -
válasz
Dluinet
üzenetére
No komment.
Emlekszem olyan esetre is, mikor az opelos no azt nyilatkozta a vonattal tortent utkozes soran, latta hogy jon a vonat, de azt hitte, meg ater.
Mert ha megvarja mig elmegy a szerelveny, akkor mi van? Nem normalis eskuszom. Latja, hogy jon egy vonat es meg megprobal elotte atmenni, ezzel max 30 masodpercet nyert volna es kockara tette az eletet. Szerencsejere csak az auto hatuljat kapta el a mozdony, igy a vezeto aprobb serulesekkel meguszta. Egyebkent szerintem a videon lathato emberkek is abban remenykedhettek, hogy meg aternek elotte, latva az auto sebesseget. Vagy valami szer hatasa alatt voltak es kiesett nekik a vonat kurtje, a piros, felvaltva villogo fenyjelzes.....
Es persze mindenfele hang es fenyjelzestol eltekintve, nem hajtok at vasuti atjaron korulnezes nelkul, mert a fenyjelzes is meghibasodhat/a sorompo kezelo is lehet rosszul stb, az a lenyeg, hogy egeszben aterjek. Szerintem ez a legfontosabb. -
mezis
félisten
válasz
Calogero
üzenetére
"....egy személyautó elsőbbséget kívánt adni egy megkülönböztető jelzéseit használó mentőautónak így lassított. Ebben a szituációban a kamion vezetője - az ütközés elkerülése végett - félre rántotta a kormányt, amely következtében egy póznának csapódott. "
A követési távolság az rendben volt.

-
Calogero
addikt
Most már tudom
A Segner-tér felé tartott a nyergesvontató, amikor egy személyautó elsőbbséget kívánt adni egy megkülönböztető jelzéseit használó mentőautónak így lassított. Ebben a szituációban a kamion vezetője - az ütközés elkerülése végett - félre rántotta a kormányt, amely következtében egy póznának csapódott.
-
Calogero
addikt
Ezt vajon hogy hozta össze: [link]

-
philoxenia
MODERÁTOR
Egyszerűen mások az evolúciós előnyök. Régen: minimális étellel túlélt, nagyon lassú anyagcsere előny. Ma: rettenetesen gyors anyagcsere, napi ötezer kalória elégetése, nem hízik el előny...
De hasonló párokból rengeteget lehetne hozni...
Persze van kompenzáció is. Míg az egyik irányból túlél, mert sokat keres, más irányból meghal, mert felcsavarodik a fára egy gyors kocsival. Persze a gének túlélése megint más, hiszen Európa népességének túlnyomó részét tucatnyi ember utódai alkotják... Az eszmék túlélése ismét más aspektus, hiszen Hitler sokáig emlékezetes marad, míg esetleg egy nagyon jó ember, teljesen emberbarát filozófiával akár a saját generációjában is kevéssé ismert. -
brd
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Régen: "felnőtt" ember benyúl a medvéhez, medve letépi a karját, elvérzik, meghal. Most: kiírva, hogy ne nyúlkálj a medvéhez, a hülyébbje mégis benyúl, megmentik, fél kézzel tovább él. (Még1x: nem mondom, hogy ez egyértelműen baj, nem vagyok szívtelen, de ezért vagyunk több, mint 7 milliárdan, és egyre több a hülye közte.) Persze az ember is a természet része, így lehet mondani, hogy ez is a természet rendje, csak így egyre közelebb és közelebb vagyunk az Idiocracy c. film valóságához.
-
brd
nagyúr
Ez a társadalom általános elbutításának és a civilizációnak az eredménye. Az ilyenek korábban simán kihaltak. Így viszont olyan emberek is életben tudnak maradni, akik egyébként életképtelenek lennének. Nem vagyok érzéketlen, de igazából ez a természet rendje, és az ember ez ellen tesz. Persze lehetne azon filozofálni, milyen mértékben érzik ezt a tevékenységet a gondolkodó emberek jogosnak, de ez nem ennek a topicnak a témája.
-
válasz
mephi666
üzenetére
túl sok lenne sok ember értelmi képességeihez,
Sajnos ez igy van. En mar alapbol azt sem ertem, miert kell egy embernek megmondani, hogy ne menjen at szazzal a zebran kerekparral. Meg hogy korul kell nezni a vasuti atjaron valo athajtas elott. Ezeknek szerintem alapbol jonni kene az embernek. Meg azt miert kell kiirni, hogy ne nyulj be a medvehez? Ki az a nem normalis, aki amugy benyulna?

-
mephi666
nagyúr
válasz
razzorr
üzenetére
erről a "kerékpárral a zebrán" témáról jókat beszélgettünk anno oktatómmal forgalmi órákon cigiszünetekben... arra jutottunk, hogy lámpa nélküli zebrán, vagy olyan helyen, ahol egyszerre van a zebrának és az oda kanyarodónak telizöld, ott le KELLjen szállni, mert úgy biztonságos (roppant bosszantó, ha a holttérben érkezik a biciklis 20-30as tempóval, majd hajt is át és simán elvághatja figyelmetlenebb autós ...persze a biciklis jönne ki belőle rosszul, de akkor se lenne jó bárkit elcsapni) ...viszont van sok hely, ahol a piros lámpa minden irányból megállítja az autósokat a zebra zöldje alatt: itt simán mehetne a biciklis leszállás nélkül úgy, hogy nem veszélyezteti a gyalogosokat... csak hát ez bonyolítana a szabályokon: túl sok lenne sok ember értelmi képességeihez, ezért egyszerűbb mindenhol tiltani a biciklizést
hozzáteszem: itt én is renitenskedni szoktam biciklivel a zebrán (mindkét irányban jól belátható az út... inkább olyan fordul elő gyakran, hogy piroson áthajtó autós miatt nem indul meg a nép a zebrán... csomóan fullpiroson hajtanak át, amikor már zöld van a zebrán... hetente kb 10szer járok itt és minden héten 2-3 ilyen előfordul... pedig nem egy gyalogosbarát ez a zebra: mire biciklivel átérek a zöldön, már villog a lámpa és 2 zöld közt van vagy 2 perc) -
Moleman
addikt
-
Gépötty
senior tag
Én is inkább vennék Lambót, 'szom se fog kétszázat fizetni óránként!

Ezt nézzétek meg, hátha érdekes lehet. Nekem még nem volt időm belerágni, de ha arról szól, amit sugall, akkor nem rossz kezdeményezés.
-
Sotho
őstag
Kösz a válaszokat.

-
TaaT
nagyúr
-
válasz
Moleman
üzenetére
Nem teljesen egyertelmu a gyalogos atkelohely vs kerekparos esete, mert a jogszabaly nem irja azt le sehol, hogy a gyalogos atkelohelyen csak gyalogosok kozlekedhetnek, mitobb a gyalogos atkelohelyen szabalyosan megfordulhatsz szgk-val. A kresz 54-es paragrafusara hivatkoznak a hivatalok, hogy abban az van leirva, hogy
(4)346 Kerékpárral
b) a kerékpárútról a vele párhuzamos útra balra bekanyarodni
nem szabad.
A kerékpárosnak a kerékpárról le kell szállnia és azt tolva - a gyalogosok közlekedésére vonatkozó szabályok szerint - kell az úttesten áthaladnia.ebbol elviekben az kovetkezik, hogy ha keresztezed az uttestet, akkor le kell szallnod rola es ugy kell attolnod a kerekpart. Ez alol akkor van kivetel, mikor az uttestet kerekparut/gyalog es kerekparut keresztezi, mert akkor nem kell leszallni a bringarol.
TaaT

-
Moleman
addikt
Én is ezt venném alapul. A kanyarodási szabály akkor szokott aktuális lenni, ha egymással szemben érkeznek az autósok, ott pedig a jobbra kanyarodó sosincs útban az egyenesen jövőnek.
(#36039) razzorr
Egyetértek, egy időben én is sokat bicikliztem a belvárosban, és nem egyszer volt biztonságosabb a járda és a zebra, mint az út. Persze vigyáztam a gyalogosokra, lassan mentem. Hülyeségnek tartom, hogy le kellene szállni, ha akarok, tudok öttel tekerni, ha meg leszállok, kétszer annyi helyet foglalok.
Egyszer viszont csináltam én is hülyeséget, kb 6 éve az Ajtósi aluljáróból jöttem ki 30-cal, éjszaka. Jobbról jött egy Astra, betéptem az első féket és 1.5 méteren belül megálltam, persze a vázzal összegabalyodva, a földön, de még a zebra előtt. Az Astrás is ügyes volt, megállt a zebra előtt, akkor sem ütött volna el, ha nem tudok megállni. Nyilván én kértem bocsánatot, kedves volt, megállt megkérdezni, hogy mennyire törtem össze magam.
Olcsón megúsztam, megérte az eset, azóta sokkal jobban figyelek az elsőbbségi helyzetekre, autóval is. -
válasz
nemcso
üzenetére
Amirol te beszelsz, az a szembol erkezoknel van
Bekanyarodás
(5)210 Elsőbbséget kell adni, ha a 28. § (2) bekezdésében foglaltakból más nem következik
c)212 balra bekanyarodó járművel
ca) az úttesten szemből érkező és egyenesen továbbhaladó vagy jobbra bekanyarodó jármű,
részére.
Gépötty Nekem is C Corsam van, csak kepletesen irtam, hogy 2.0 turbo egy akkora kasztniba.

-
Gépötty
senior tag
válasz
nemcso
üzenetére
Dehogy van elsőbbsége! Mivel nincs macisajtja, bizony a jobbról érkezőt el kell engednie annak, aki egyenesen menne tovább.
Már mentek bele itt jobbról valakibe (figyelem, egy szaros mosó parkolója!), és mivel nincs elsőbbségadás-táblája a jobbról érkezőnek, bizony az egyenesen haladónak ki kellett volna engedni. Szopóág, pedig elvben tényleg logikus lenne, hogy aki egyenesen megy, annak ne kelljen külön figyelni azokra, akik becsatlakoznának oldalról, de van az az élethelyzet, ahol problémás lenne ezt megítélni. Itt a jobbról érkezőnek teljesen logikusan elsőbbséget kellene adnia, de a fenti elven azon az úton közlekedve is tök természetes, hogy aki neki balról jön, az várjon (oda is kell figyelni, elég jó betétlapszerző hely, a kutya nem nézi a táblákat). -
Nkboy
senior tag
válasz
kalmanchris
üzenetére
Ha van egy egyenrangú kereszteződés, akkor jobbkéz szabály érvényesül. Szerintem, függetlenül attól, hogy ki kanyarodik. Vagy nem?
-
Gépötty
senior tag
A rendőrt négyszer tekertem vissza, epic ahogy elbánik azzal a szerencsétlen táblával

A "pöcsköszörű" Corsa meg Grande Puntoval rokon, úgy már nem is tűnik olyan kicsinek. Ha meg még hozzáadod azt is, hogy nehezebb, mint az én (megjelenésekor) középkategóriás autóm, amiben szintén kétliteres motor van, de gyárilag volt 2,5 V6-tal és kétliteres turbóval is, már nem is tűnik olyan pöcsköszörűnek.
Ráadásul nem is a műszaki tartalomba kötöttek bele, hanem az adóelkerülésbe. Persze ez valamilyen szinten érthető abban az országban, ahol ez szabályosan közlekedhet
-
razzorr
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Jól mondod: 100kg vs 1500kg. Ezért is kell sokszor a járdán bringázni, mert vagy kilapít egy román/ukrán kamion vagy a kerékpáros klub ajánlásával mész szembe.
Ez nem önérzeteskedés,hanem túlélés.
Érdekes módon a fejlett nyugaton miért nem önérzetes, kisebbségi komplexusos hülyegyerekként kezelik a bringásokat? Ott miért lehet egyenlő rangú a kerékpáros az autóssal? Miért nem nézik le a bringásokat? Persze ezek csak költői kérdések.
Ha már Magyar Kerékpárosklub és ajánlás, én idén nekik adtam az 1%-omat,mert tudom hogy fontos és hasznos munkát végeznek. De engem is hazavárnak és inkább a járda/zebra mint a temető. -
Sotho
őstag
Találós kérdés : [link]
Ne azt nézzétek hogy a merdzsó meg a bmw hova parkolt ez nekem már szinte fel sem tűnik.

A kérdésem az lenne hogy szerintetek a képen látható irányba haladva elsőbbségem van-e (jobbkéz szabály) a Ráday ucában balról érkezőkkel szemben? Nekem megvan az álláspontom de a tiétekre lennék kíváncsi.
-
Elemental
addikt
válasz
razzorr
üzenetére
"Járdán tilos kerékpározni, és a zebra a járda "meghosszabbítása"."
"A Magyar Kerékpárosklub nem támogatja sem a járda, sem a zebra kerékpáros közlekedés célú használatát. "
Én sokkal többet autózok, mint bicajozok, de ha biciklire szállok, akkor eszembe jut, hogy 100kg vs 1500kg. Én nem önérzeteskedek biciklin, hanem a magam érdekében sokkal jobban figyelek. -
razzorr
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Nem tilos áthajtani bringával,csak nincs elsőbbsége. Ha elcsapják,akkor egy szót sem szólhat. Itt is azért van két eset amikor a bringás átmegy a zebrán.
1.suhanva érkezik a zebrához és suhan át,
2.már a pirosnál áll és várja a zöldet,amikor is felül és áttekerAz 1-es értelem szerűen idióta,a 2-es meg szerintem megengedhető,mert ugye a zebrán a gyalogosokkal együtt indul el és akkor már az autósnak kuss van. Az autósnak is jó,mert hamar elhajt a bringás és mindenki mehet a dolgára.
De nem,mindkét esetben mindig felháborodnak az autósok és szidják a kerékpárost, még az is aki a gyalogosokat akarja legyorsulni és bújik át a babakocsis anyuka meg a mamóka között. És dudál és anyázik,hogy száljon le a bringás.
Ez itt az alap probléma,hogy az autós állandóan nyafog és valami hihetetlen módon felsőbb rendűnek képzeli magát.
Félreértés ne essék,rengeteget autózom, de mellette legalább annyit bringával és látom a két oldal problémáit. Végül mindig a kerékpáros a bunkó vagy aki elesik és megsérül. -
mephi666
nagyúr
c20let - 200ló?
itthon is körbe lehetne nézni, hány kocsiban van nagyobb blokk, mint a forgalmibantegnap zebránál állunk, csordogálunk előre... előttünk swift már a zebrán túl, kanyarodna balra, de jönnek szemből... mi még zebra előtt várunk, jobbról érkezik 2 biciklis hülyegyerek, egyik hóna alatt monitort fog, engedjük előre, takarodjanak át persze szabálytalanul... szemből szerencsére valami könnyebb lábú bmw-s érkezett és megállt nekik kényelmesen... ha valami nagyobb gép áll előttünk és nem látszódnak tőle a kölkök, simán elverhette volna őket a bmw-s, ha figyelmetlenebb-gyorsabb
tilos-veszélyes zebrán áttekerni (főleg, ha lámpa sincs, ami megállítaná a forgalmat) mégse hallottam még olyat, hogy bárkit emiatt megbüntettek volna

-
1.4 helyett 2.0 turbo abba a pocskoszorube.

Gépötty 1.40-nel az a rendor.

-
Gépötty
senior tag
És mi ezekkel akarunk atomerőművet építtetni

-
amargo
addikt
reggel itt jött szembe velem egy papóka, villogtam rá, ő meg mutogatott.
-
biker
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
nem kevéssel mehettek

Apropó, én miért nem ebben az autósiskolában tanultam?

[link] -
tibcsiworld
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi!
Gondolom akkor lehet akát 6 hónap felfüggesztett, + a jogsi elvétele!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tibcsiworld
üzenetére
Közúti veszélyeztetés, és bűncselekmény...
-
TaaT
nagyúr
válasz
tibcsiworld
üzenetére
Ha nem lenne felvétel és többen tanúskodnának a kamionos ellen akkor a kamionosra ráhúzhatnák a követési távolság be nem tartását. Így viszont egyértelműen az x5-ös.
-
tibcsiworld
aktív tag
Sziasztok!
Egy másik fórumon linkelte be valaki, de ez ott off!
Kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor ki a hibás. Jogi szempontból! Elvonatkoztatva akár 2 személyautót is vehetnénk példának!
-
AMD Power
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Milyen kocsi volt a "másik". Ez egyik egy Thalia.....
-
Reaper
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát igen, ennyi sajnos. Mostanában jóval több veszélyes helyzettel találkozom, mint mondjuk 2 hónappal ezelőtt. Az is lassan alap, hogy feltételezem az autóstársakról, hogy nem használnak tükröt, lesz@rják az elsőbbség adás szabályait, táblák, jobbkéz, stb, esetleg álmodoznak/alszanak autózás közben.
-
Reaper
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én nem tudom mi van az emberekkel mostanában, de engem pont valamelyik nap vert majdnem telibe oldalról egy gyökér. A Régi fótiról indultam a zöld jelzésnél egyenesen át a Rákos útra, benézek balra, és látom, hogy a Szentmihályin egyszürke Fókusz, átlagos 30 körüli sofőrrel nem áll a piros lámpánál, hanem jön tovább. Szerencsére nem koccant senki senkivel, mert pont sikerült elkerülni a Régi Fótiról jövőknek, de a fazon csak kb bambult maga elé tovább.

-
Calogero
addikt
-
AMD Power
titán
Végre egy ilyet is megéltem!!!!

-
Moleman
addikt
válasz
negroo
üzenetére
Ebben igazad van. Nem jut el az agyáig, egyrészt hogy elkaphatják, másrészt hogy bármilyen fémszilánkok lehetnek a sínen, amitől defektje lehet - én ezért nem megyek rá. Hiába nem volt ez veszélyes, máskor is lehet hülye.
Különben is, hétfő délben nem lehet akkora forgalom, hogy ez indokolt legyen. Én a délutáni csúcsban járok erre néha, még akkor is haladós. -
negroo
aktív tag
válasz
Moleman
üzenetére
Ebben sajnos nem értek egyet, mert az ilyen ember veszélyes helyzetben is a még veszélyesebbet választaná. Kap egy csekket szép sárga, de attól még a szükületben tartot szürke állományig nem jut fel az értelem és nem lesz biztonságos vezető. Csak egy taposó, mely taposó aknát adnék a gázpedál helyet.
Itt látszik meg a neveltetás hiányossága.
Mely a rendőrnek adott csekkből kellene finanszíroznia.
-
Moleman
addikt
Így, hogy az úriemberrel is megismerkedhettünk, vidáman kárörvendek én is, de ha normális lett volna, sajnálnám. Én nem mertem volna bevállalni, de szimpatikus a megmozdulás, teljesen biztonságos volt, senkinek nem volt útban, és csökkentette a torlódást.
Nyilván veszélyesebb üzem az autózás, de azzal vonnék párhuzamot, hogy valaki leül a villamoson, hiába nem terhes és nem öreg - azért, hogy más is fel tudjon szállni. A sok hülye meg csúnyán néz rá, generálják a tömeget, miközben minden szék üres. A 24-es villamoson különösen veszélyesnek találom a mesterséges tömeget, a törzsközönség "mesterségét" figyelembe véve. Az irodista birkák meg önkéntelenül asszisztálnak hozzá, félmilliós laptopokkal a táskáikban. -
TaaT
nagyúr
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tudom akkor, en meg akkor is latom a kommenteket, ha inkognitolapon nyitom meg es nem vagyok bejelentkezve facera sem.

Van ott meg eszleny:
Mi ebből a tanulság? Szondázáskor el kell kérni gyújtáskulcsot is!
Persze. Jo hogy egybol ne fogjon ra pisztolyt es alkalmazzon fojtofogast.

-
mephi666
nagyúr
a hőskommentelő lehet nem ezt írná, ha a következő faluban részegen kivasalja a békésen sétáló családját részegen... természetesen miután elnézést kérnek a rendőrök, kihagyják a szondát és útjára engedik
ui: haha, most olvasom tovább a kommenteket
a következőnek ugyanez a véleménye -
válasz
philoxenia
üzenetére
Vannak meg ertelmes emberek......
Megvoltak az iratai és a rendszám, tehát fölösleges hősködés volt üldözni a rendőröknek! Ezzel a fogócskával mások életét veszélyeztették. Családi autónak is neki mehetett volna! Ha látja, hogy nem üldözik, akkor a gázt se taposta volna tövig! Senkiházi taknyos rendőrök!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindket iranybol jol belathato. Bmw-s meg kocsog. 

(azt se tudom, hogy a tesco-ig bement-e és ott fordult meg... vagy a körforgalomban, amit mutattak)

ha piros volt, akkor azonnali hatállyal levágni!!!

hozzáteszem:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)